Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Al udaraju 

- forza_juve
- Kontakt:
Priznaj

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sad će Conte ubacit Gagliardinija radi balansa i Pirlo će ni kriv ni dužan doći do pobjede
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Juventusu da je jedan Hakan Calahanoglu zabijali bi ko ludi.Ovaj vezni im je katastrofa.Ali zabit ce oni ovom Interu gol.
- forza_juve
- Kontakt:
Treba prvo doći do gola, osutati pa onda zabiti heh.
Vezni red je rak rana Juventusa godinama i to se tek sada osjeti kada su ojačali Inter i Milan, prije je to išlo nekako za Serie a
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ma zabit ce Juve malo vjere jarane.forza_juve je napisao/la: ↑17 jan 2021, 21:46Treba prvo doći do gola, osutati pa onda zabiti heh.
Vezni red je rak rana Juventusa godinama i to se tek sada osjeti kada su ojačali Inter i Milan, prije je to išlo nekako za Serie a

- forza_juve
- Kontakt:
Moguće da hoće ali će sigurno primit još jedan, dobro su prošli poluvrijeme s obzirom kako su igrali i koga je Pirlo izveo na terenmeepo je napisao/la: ↑17 jan 2021, 21:48Ma zabit ce Juve malo vjere jarane.forza_juve je napisao/la: ↑17 jan 2021, 21:46Treba prvo doći do gola, osutati pa onda zabiti heh.
Vezni red je rak rana Juventusa godinama i to se tek sada osjeti kada su ojačali Inter i Milan, prije je to išlo nekako za Serie a![]()
❤️1946❤️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Danas nam treba puna podrska milanista.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Chapman1886
- Kontakt:
Barella se mokri po ovim forumskim stručnjacima koji su pisali da je precijenjen
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Đubrentus.
Ja ne znam zasto Chielini uopste igra,taj nije vise za ozb fudbala.
Inter sasvim zasluzeno,cak je ovo i mala razlika kolika je trebala biti da je Lautaro imalo prisebniji bio
Inter sasvim zasluzeno,cak je ovo i mala razlika kolika je trebala biti da je Lautaro imalo prisebniji bio
- Chapman1886
- Kontakt:
Roma je još i dobro prošla
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav pass Bastonija. Fenomenalno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I on ovdje ima etiketu precijenjenog
Juve mi je draži, ali Inter večeras bolji. Odlična postavka igre. A ovaj pas Bastonija fenomenalan, a i odlična realizacija Barelle.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.