FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
legla karta za Jug, redni broj 01966 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
deno_TM87 je napisao/la:legla karta za Jug, redni broj 01966
jesi to na grbavici uzeo ili u gradu ...ja maloprije isao nesto u grad i na skenderiju nisam primjetio da iko prodaje mozda sam corav

- SarajlijaTM
ev,meni sad javili da se kod svjetlosti prodaju,odo kupitibob je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la:legla karta za Jug, redni broj 01966
jesi to na grbavici uzeo ili u gradu ...ja maloprije isao nesto u grad i na skenderiju nisam primjetio da iko prodaje mozda sam corav

HOĆEMO LI IH POBJEDITI!?
MOŽEMO i HOĆEMO!!!
MOŽEMO i HOĆEMO!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
aaaa ja maloprije nema 15 min. stojim kod svjetlosti nidje nikog ...nista moracu opet iciSarajlijaTM je napisao/la:ev,meni sad javili da se kod svjetlosti prodaju,odo kupitibob je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la:legla karta za Jug, redni broj 01966

na Grbavicibob je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la:legla karta za Jug, redni broj 01966

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
e hvala punoAvanes je napisao/la:Ima i na Skenderiji.

- KB-TM87
- Kontakt:
haha, nije mi nimalo čudno, kompleksaši sami dodali, odnosno "preveli" sa nepoznatog češkog
Odo po karte, proljepšalo se vrijeme. Moja prognoza, uštopan Medo, Zeba i Smajke u elementu i 2-0.

Odo po karte, proljepšalo se vrijeme. Moja prognoza, uštopan Medo, Zeba i Smajke u elementu i 2-0.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nermin Zolotić potpisuje dvogodišnji ugovor sa Željom
Premalo je dvije godine, ali eto...
Premalo je dvije godine, ali eto...
- SarajlijaTM
karta kupljena ispred svjetlosti u 12h danas.
idu ko "halva",pozurite,ko zadnji magarac

idu ko "halva",pozurite,ko zadnji magarac

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma kupit će se karta, to nije problem...tako su pričali i protiv Sheriffa, ja otišao kaže čovjek ma ima karti...
Nego sutra samo da ne primimo gol...ako ga primimo sve je gotovo...
Nyema će se dodatno naložiti protiv jevreja...

Nego sutra samo da ne primimo gol...ako ga primimo sve je gotovo...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samo da ne dobije crveniBianconeri1988 je napisao/la:Ma kupit će se karta, to nije problem...tako su pričali i protiv Sheriffa, ja otišao kaže čovjek ma ima karti...![]()
Nego sutra samo da ne primimo gol...ako ga primimo sve je gotovo...![]()

Karta kupljena 
A vi sto ste rekli da su nas nazvali Railroad, lijepo odjavite i struju, i net i prodajte sve iz svoje sobe, zakljucajte se u nju, u cosak i placite.

A vi sto ste rekli da su nas nazvali Railroad, lijepo odjavite i struju, i net i prodajte sve iz svoje sobe, zakljucajte se u nju, u cosak i placite.

Jedan od najboljih igrača na terenu ''Male arene'' u revanšu protiv Sheriffa, sigurno je bio novajlija Sulejman Smajić. Omaleni veznjak nakon samo dvije utakmice u plavom dresu pokazao je veliki kvalitet. Željo u njemu dobio veliko pojačanje, u to više nema nikakve sumnje. Samo za fkzeljeznicar.com, Smajić je govorio u predstojećem dvomeču sa izraelskim Maccabijem i Željinim šansama za prolaz dalje:
''Sigurno je da će biti teža utakmica nego protiv Sheriffa jer sam ubijeđen da se radi o kvalitetnijoj ekipi. Kako nam je šef Osim prenio, ofanziva im je jači dio tima gdje su vrlo kvalitetni ali mislim da ćemo sve njihove napade zaustaviti, naravno uz veliku borbenost i požrtvovanost. Što se samog rezultata tiče, bio bih zadovoljan da se ponovi prvi susret protiv Sheriffa. Najvažnije je da ne primimo gol. Naša prednost u ovom meču je veliki motiv. Osim toga, iza sebe ćemo imat i fenomenalne Manijake koji će biti naš dvanaesti igrač i nositi nas do dobrog rezultata. Ovom prilikom ih pozivam da dođu u što većem broju jer sad su nam najpotrebniji a mi ćemo im se znati odužiti na terenu'', govori Smajić za fkzeljeznicar.com.
Posljednji igrač koji je u prelaznom roku stigao u plavi tabor susret će vjerovatno početi od prve minute.
''Sigurno je da će biti teža utakmica nego protiv Sheriffa jer sam ubijeđen da se radi o kvalitetnijoj ekipi. Kako nam je šef Osim prenio, ofanziva im je jači dio tima gdje su vrlo kvalitetni ali mislim da ćemo sve njihove napade zaustaviti, naravno uz veliku borbenost i požrtvovanost. Što se samog rezultata tiče, bio bih zadovoljan da se ponovi prvi susret protiv Sheriffa. Najvažnije je da ne primimo gol. Naša prednost u ovom meču je veliki motiv. Osim toga, iza sebe ćemo imat i fenomenalne Manijake koji će biti naš dvanaesti igrač i nositi nas do dobrog rezultata. Ovom prilikom ih pozivam da dođu u što većem broju jer sad su nam najpotrebniji a mi ćemo im se znati odužiti na terenu'', govori Smajić za fkzeljeznicar.com.
Posljednji igrač koji je u prelaznom roku stigao u plavi tabor susret će vjerovatno početi od prve minute.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Maccabi TA je daleko slabiji od Hapoela, pogledajte im samo istoriju utakmica u Evropi. Oni nama mogu da zavide.
Koji sam ja peh sad mi dodje da placem, razbolim se sinoc boli me grlo ne mogu pričati, temperatura, vrtoglavica boli me glava ...
I sad moram ostati uz mali ekran i tako bodriti svoga ŽELJU, tuga ...VOLIM TE ŽELJO! SAMO NAPRIJED!

legla karta
jug po rednim brojem 468 
ps: jest ruzan kvalitet karte :S isto kao da je na obicnom tankom papiru stampana :S

ps: jest ruzan kvalitet karte :S isto kao da je na obicnom tankom papiru stampana :S
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je zub evo otekao 4. dan, pa ću opet ići, omotat ću palestinku oko glavenime_tm87 je napisao/la:Koji sam ja peh sad mi dodje da placem, razbolim se sinoc boli me grlo ne mogu pričati, temperatura, vrtoglavica boli me glava ...I sad moram ostati uz mali ekran i tako bodriti svoga ŽELJU, tuga ...VOLIM TE ŽELJO! SAMO NAPRIJED!

Ali eto suosjećam se s tobom...

Pa zar nije ista karta kao inače!? Kao ona protiv Sheriffa ili su nešto izmjenilini!?brajla95 je napisao/la:legla kartajug po rednim brojem 468
Ž '21!
Buraz, ja sam isto tako protiv "Policajca", noc prije, zatrovao stomak nekakvim kobasicama, citavu noch, i chitav dan povracao, lose mi bilo, ali sam ipak otisao na zubanpolje, i ni u jednom trenutku nisam pomisljao kuci da idem !nime_tm87 je napisao/la:Koji sam ja peh sad mi dodje da placem, razbolim se sinoc boli me grlo ne mogu pričati, temperatura, vrtoglavica boli me glava ...I sad moram ostati uz mali ekran i tako bodriti svoga ŽELJU, tuga ...VOLIM TE ŽELJO! SAMO NAPRIJED!
Zato skupi snagu, i idi gledaj SVETINJU, jer vjeruj mi nije ti nista losije nego sto je meni bilo tada !
Btw gradjanska duznost ispunjena !
1921 <3
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...