FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 13 nov 2013, 21:45

Ma ja cim zakaze ekipa Husref se ne pita ! Eto ja tebe pitam ko je zahtjevao Mahira Karica i kome se ispunila ta zelja ? Jeli ti imas oci i vidis kvalitet ove lige, jeli vidis da je ispred nas ekipa koja nema marke ? Jeli ti hoces reci da je Borac blizu nas po kvaliteti ekipe nije i nece biti. Hajde da je ispred nas ekipa koja ima uslove i sve skontao bi ali jedan Borac na prvom mjestu, i ti mi imas obraza napisati kako mi nemamo kvaliteta, eto ovi iz BL imaju. Opet ti kazem kako da napravimo pas kad je vaznije ubaciti u igru Kovacevica da zadrzimo 1-1- nego u igru ubaciti Travancica da malo stane na loptu da nas poveze. E ne znam sta da kazem sve ste upravu izgleda ja gledam neki drugi fudbal cim ne mogu ove taktike da pohvatam ;) Mlad si ti ne pamtis 10 puta gore ekipe FKS poslije rata a imale su bolju igru jer su bile svjesne da igraju za FK SARAJEVO pa su se bar trudili !

Tatomirovic, Tadejevic, Dupovac, Vule, Dejo, Travancic, Radovac, Cimirot, Komazec, Todorovic su pravi igraci za ovu ligu pa ti i dalje svedi sve na tih 5 samo da bi opravdao naseg trenera do pauze !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 nov 2013, 22:17

Za ovu ligu da, za Sarajevo ne.
Ako si siguran da je tu do pauze, zašto ne odustaneš, iskuliraš.. Odmori malo.
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 nov 2013, 22:19

I ova Slavija sad nasla trenera da mjenja nabijem ih :lol:

Salu na stranu, ali uvijek je ova promjena trenera pozitivan sok pa makar ono prvo kolo,nisu oni ekipa za odbacit realno sad sto lose igraju ali imaju finih imena za ovu ligu,te mislim da nece to biti tek tako lagana utakmica bez obzira sto oni igraju u zadnje vrijeme tako kako igraju,ja njih licno smatram solidnom ekipom i kazem novi trener je uvijek u startu osvjezenje uglavnom pozitivno,tako da treba tu utakmicu maximalno ozbiljno odraditi bez obzira na sve sto su bodovi prijeko potrebni takve utakmice su najgore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 nov 2013, 22:37

Svakako da treba maksimalno ozboljno shvatiti narednu tekmu, pogotovo ta promjena trenera.. Igrači će imati motiv više da se nametnu novom treneru.
Posebnu pažnju treba obratiti na Karamatića svi znamo da je on veoma opasan igrač. I na Čomora :lol: :lol: :lol:

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 13 nov 2013, 22:49

1L8F9C2 je napisao/la:Ma ja cim zakaze ekipa Husref se ne pita ! Eto ja tebe pitam ko je zahtjevao Mahira Karica i kome se ispunila ta zelja ? Jeli ti imas oci i vidis kvalitet ove lige, jeli vidis da je ispred nas ekipa koja nema marke ? Jeli ti hoces reci da je Borac blizu nas po kvaliteti ekipe nije i nece biti. Hajde da je ispred nas ekipa koja ima uslove i sve skontao bi ali jedan Borac na prvom mjestu, i ti mi imas obraza napisati kako mi nemamo kvaliteta, eto ovi iz BL imaju. Opet ti kazem kako da napravimo pas kad je vaznije ubaciti u igru Kovacevica da zadrzimo 1-1- nego u igru ubaciti Travancica da malo stane na loptu da nas poveze. E ne znam sta da kazem sve ste upravu izgleda ja gledam neki drugi fudbal cim ne mogu ove taktike da pohvatam ;) Mlad si ti ne pamtis 10 puta gore ekipe FKS poslije rata a imale su bolju igru jer su bile svjesne da igraju za FK SARAJEVO pa su se bar trudili !

Tatomirovic, Tadejevic, Dupovac, Vule, Dejo, Travancic, Radovac, Cimirot, Komazec, Todorovic su pravi igraci za ovu ligu pa ti i dalje svedi sve na tih 5 samo da bi opravdao naseg trenera do pauze !
Čovječe, Karić je jedini igrač za kojeg je Husref nekako nagovorio upravu da ga dovedu. Džaba tebi pričat, mi nemamo kvalitet razumiješ ? Borac ima igrače koji se poznaju duže vrijeme i koji su uigrani. Imaju Đelmića i Stokića trenutno najjači tandem lige, mi to nemamo, mi nemamo igrača da probije po strani, imali smo Suljića koji je trčao, borio se, pravio je te prodore, sada imamo Todorovića koji je solidan igrač ali i on previše simulira previše igra za sebe ne za ekipu, imamo i tog Travančića koji je klasa za ovu ligu ali on ne igra jer jednu utakmicu dobro odigra drugu se ne vidi na terenu drugim riječima igra kad hoće a kad neće, neće. Da dođe sebi da se opameti lagano bi bio najjači igrač u ligi i mi bi imali igrača koji zna namjestiti gol koji zna probiti po strani.. Kažeš da smo imali gore ekipe koje su igrale bolji fudbal jer su igrači bili svjesni za koga igraju e tu se slažem sa tobom. Ono ostalo ne. Od onih pet igrača koje sam nabrojo eto samo sam Cimirota i Bilbiju zaboravio ono ostalo ili neće ili jednostavno ne zna..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 13 nov 2013, 23:59

Istina je sljedeca
kada je husref dostavio spisak igraca koje bi htio vidjeti u ekipi, nista mu nisu mogli u tom trenutku ispuniti... jedini koji je na nagovor dosao (bez para) je bio Cimirot
onda je husref rekao da mu treba jedan spic ili poluspic, na sta su mu iz uprave rekli da nema para i da ima melunovica... onda je husref rekao da dzaba mogu dovesti barem Karica koji nema neke uslove da trazi visoke...

nakon toga skoro pred nastup u evropi kruze price o tome da bi neki igraci mogli doci... husref je za portale davao izjave kakve jeste, sve u cilju da digne moral ekipi...
u tom trenutku, dolazi do kontakta sa Tanom. Do tada uprava nije imala novca da isplati plate igracima, a upitno je bilo i putovvanje finansijske situacije i tada pocinjemo lov na igrace... neki sa spiska husrefovog otpadaju jer su nasli druge angazmane, neki su produzili ugovore a dobar dio nije vjerovao upravi fks da ce ispuniti uslove koje nude...

nakon sto smo jednom igracu bacili lovu na ruke, i drugi su poletili u sarajevo,...
dobra ekipa je slozena... ali je realnost da su igraci dolazili i odlazili u toku sezone, sto je pogubno za svaki kolektiv... da je bilbija tu, imali bi sigurno 3-4 boda vise, garantujem, ali je jasno da hus mora igrati sa jednim spicem... ono sto mene boli jeste da igra sa previse destruktivaca i da eksperimentise sa krilima... i poluspicevima... ne valja to... no dobro... drugi smo na tabeli, sa svakim nam je igrati dvije utakmice...
husrefu bi ipak dao sansu da odraddi jos jedne pripreme tu ce biti bilbija, i jos par pojacanja (ovo znam 100%), ito bas pojacanja, odradit ce se pripreme na vrhunskom nivou... pa sta nam Bog da

ono sto je bitno je da klub staje na noge, da se radi na projektima, da nema kasnjenja plata, da se igraima koji vrijede daje na ruke za fin ugovor
zao mi je sto hus ne vjeruje mladim igracima, i sto vjeruje u taktiku da ne primi gol... to bi ga moglo kostati pozicije u klubu na kojoj je sad... ako nista, neka obalja koju drugu funkciju... nije bitno koju.. srce nije zezancija, jasno je da je i tu jedan dio problema... momci nemaju u sebi pobjednicki mentalitet, to je jasno i to treba staviti kao glavni cilj iducih sezona!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 nov 2013, 01:47

1L8F9C2 je napisao/la:A vi mene hocete ubjediti da mi nemamo tehnicki potkovane igrace ? Normalno da nemamo kad Travancic sjedi na klupi a priliku ispred njega dobijaju "brzi" , Karic i Vusljanin. A da ne pricamo o tome kako se u zadnje vrijeme forsira "pokretni" Kovacevic prije Radovca koji je jedan od tehnicki potkovani.
koalem je napisao/la:Ama tip je glup samo tako. Priča o nekakvoj tituli na mišiće sa gospodinom Musemićem, i onda kaže kako Željo svoje protivnike lomi na snagu i tako godinama. Lik je sam svoje argumente pobio.

Eto tvoje mišljenje jedino pametno, mi svi glupi.
Niste vi glupi daleko od toga, vec je problem sto ja ne mislim kao vi i odmah sam na strani opozicije, imam licne probleme sa Husrefom i slicno. A nemam meni je teren mjerilo a na njemu sam vidio najgore Sarajevo poslije rata iako nam je ekipa odlicna za razliku od kvalitete lige. Mozete vi prodavati nekome pricu da mi nemamo dobru ekipu, imamo i to jako dobru samo sto na vaznim utakmicama svoj debi dozivi Vusljanin bez treninga ili Todorovic bude zrtva "taktike" pa na derbiju zavrsi na Urdinovu, umjesto na Stanicu. U ovoj ligi je spremnost minimalno 50 % pobjede a ostalo je neki "kvalitet" koji se moze u ovoj ligi na prste jedne ruke nabrojati. Usput ne zaboravite ko je zahtjevao MAHIRA KARICA i kome je uprava ispunila zelju. Mozda meni jer sam ja kriv sto FKS igra lose :mrgreen:

Nisam ja izmislio da su igraci nespremni vec su to potvrdili Malezijci koji su bili sokirani sta se radi na treninzima i ko radi kondicione treninge sa igracima. Njihova smjena je poslije pauze tako je sef Tan naredio.
Ne. Nije me to uopšte briga. I da imaš nešto protiv njega. Samo si dodijo i Bogu i narodu sa pisanjem po forumu. O tome se radi. Smaraš nas sa konstantnim ponavljanjem iz dana u dan, iz kola u kolo. Izvinjavam se na konstantaciji u prethodnom postu, vozdrica.
4.10.2009.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 14 nov 2013, 14:05

Cuj ovog vatrogasca SEF tan naredio da se neko smjeni isto kao da je klub kupio pa moze da radi sta hoce. :D lupa lik ko maksim po diviziji :D

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 14 nov 2013, 15:18

tello je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Ma ja cim zakaze ekipa Husref se ne pita ! Eto ja tebe pitam ko je zahtjevao Mahira Karica i kome se ispunila ta zelja ? Jeli ti imas oci i vidis kvalitet ove lige, jeli vidis da je ispred nas ekipa koja nema marke ? Jeli ti hoces reci da je Borac blizu nas po kvaliteti ekipe nije i nece biti. Hajde da je ispred nas ekipa koja ima uslove i sve skontao bi ali jedan Borac na prvom mjestu, i ti mi imas obraza napisati kako mi nemamo kvaliteta, eto ovi iz BL imaju. Opet ti kazem kako da napravimo pas kad je vaznije ubaciti u igru Kovacevica da zadrzimo 1-1- nego u igru ubaciti Travancica da malo stane na loptu da nas poveze. E ne znam sta da kazem sve ste upravu izgleda ja gledam neki drugi fudbal cim ne mogu ove taktike da pohvatam ;) Mlad si ti ne pamtis 10 puta gore ekipe FKS poslije rata a imale su bolju igru jer su bile svjesne da igraju za FK SARAJEVO pa su se bar trudili !

Čovječe, Karić je jedini igrač za kojeg je Husref nekako nagovorio upravu da ga dovedu. Džaba tebi pričat, mi nemamo kvalitet razumiješ ? Borac ima igrače koji se poznaju duže vrijeme i koji su uigrani. Imaju Đelmića i Stokića trenutno najjači tandem lige, mi to nemamo, mi nemamo igrača da probije po strani, imali smo Suljića koji je trčao, borio se, pravio je te prodore, sada imamo Todorovića koji je solidan igrač ali i on previše simulira previše igra za sebe ne za ekipu, imamo i tog Travančića koji je klasa za ovu ligu ali on ne igra jer jednu utakmicu dobro odigra drugu se ne vidi na terenu drugim riječima igra kad hoće a kad neće, neće. Da dođe sebi da se opameti lagano bi bio najjači igrač u ligi i mi bi imali igrača koji zna namjestiti gol koji zna probiti po strani.. Kažeš da smo imali gore ekipe koje su igrale bolji fudbal jer su igrači bili svjesni za koga igraju e tu se slažem sa tobom. Ono ostalo ne. Od onih pet igrača koje sam nabrojo eto samo sam Cimirota i Bilbiju zaboravio ono ostalo ili neće ili jednostavno ne zna..
Hajde reci da se samo salis i sve cu ti oprostiti, gdje ces ovo reci ziv bio Borac je ostao bez par odlicni igraca prije pocetka sezone. Ako su oni uigrani onda sam ja lud.

Ja sve mogu da razmijem da opravdavate trenera i slicno ali hoce li neko odgovoriti kako je moguce da su nam igraci nespremni ? Lik ima fantasticnu platu za nase uslove (redovna) i dodjem da gledam Sarajevo a igraci nespremni jeli za to kriv Irfan, uprava koja mu je ispunila zelje, a vi mislite da nije ili mozda ja :D
Alsoudani je napisao/la:Cuj ovog vatrogasca SEF tan naredio da se neko smjeni isto kao da je klub kupio pa moze da radi sta hoce. :D lupa lik ko maksim po diviziji :D
Napredujes Dona vec si pokupio neke fore poslije 187 nika koji si napravio. Valjda osoba koja ima namjeru uloziti pare u klub moze upravi dati neke prijedloge a jedan od njih je hitna smjena strucnog staba pogotovo kondicionog trenera.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 nov 2013, 16:15

Ja ću ti odgovoriti, ali samo još ovaj put. U slučaju da nastaviš omalovažavati Musemića, kod mene ćeš
izgubiti vrijednost kao navijač Sarajeva i kao osoba, te ću te smatrati za običnog trolla, da ne kažem
neku grublju riječ. Kako ne želim ogovarati nikoga, niti ulaziti u detalje, opisaću ti to na drugi način a ti
pokušaj shvatiti o čemu se radi čitajući između redova. Riječ je o fudbalerima. Dakle:

Kad popijemo neko piće-vino, pivo, rakiju, ili nešto drugo-ono dospijeva u naš želudac.Odavde, preko sluzokože
želuca ulazi u krvotok. Krv je prenosi kroz cijeli organizam. I tako, pomoću krvotoka, on dospijeva u sve organe
i sva tkiva organizma. Zato, dok pijuckamo alkoholno piće, ono počinje da struji kroz naše tijelo.
I što više alkohola pijemo, sve više i više alkohola prolazi kroz naše tijelo. I naravno utiče na razne načine.
Što više pijemo, to više utiče na naše ponašanje. Čak i posle prestanka pijenja, alkohol i dalje prolazi kroz naš
organizam. Dokle? Dok se ne preradi i izbaci. A to je dugotrajan proces !

Recimo; ako ja, koji sam u četvrtoj deceniji života i koji sam u svojoj burnoj mladosti popio cisternu pive,
na terminu, mogu trčati 90 minuta, ne vidim zašto onda ne bi mogao to isto profesionalni fudbaler. Najveće
životne kikseve sam napravio pod uticajem alkohola ili pak mamuran.
Danas više ne konzumiram alkohol, tj. nekoliko godina.

Zamoliću te još jedanput da staneš na loptu !
F.K.SARAJEVO

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 14 nov 2013, 17:25

Da tebi kaze vec kako ti kazes teta Dona :D moze on ulozit pare kao sponzor ali sponzor nema pravo, niti mogucnost da upravlja ko ce biti trener a ko kondiciono trener. On je dao pare i sad na dresu ima posjetite Maleziju itd, ali ti si obicni vatrogasac koji lupa gluposti i jos izmislja. Bas tana zanima koje kondicioni trener ili sef strucnog staba. Ne lupetaj zamolil bi te teta Dona.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 17:28

Alsoudani je napisao/la:Da tebi kaze vec kako ti kazes teta Dona :D moze on ulozit pare kao sponzor ali sponzor nema pravo, niti mogucnost da upravlja ko ce biti trener a ko kondiciono trener. On je dao pare i sad na dresu ima posjetite Maleziju itd, ali ti si obicni vatrogasac koji lupa gluposti i jos izmislja. Bas tana zanima koje kondicioni trener ili sef strucnog staba. Ne lupetaj zamolil bi te teta Dona.
slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 14 nov 2013, 17:48

Nisi potrefio sliku nadi vatrogasca kao sto je ovaj vas pitar sto valja gluposti :D

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 14 nov 2013, 18:18

Izgleda ima šanse da nam se Hadžija vrati,zna li ko šta ??? 8-)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 14 nov 2013, 18:31

To bi bilo dobro pravo, mada je prioritet vezni igrač.Tu imamo velikih problema otkako je otišao Sesar, jer se ni Džakmić ni Bišanović nisu pokazali nešto pretjerano (od Džakmića smo možda previše očekivali, Dino jedna velika nula zasad).Sredina nam je loša odavno, kreativnost nula bodova i tu je glavni razlog slabe igre.

A da bi volio da se Hadžija vrati tu nema priče, čovjek je bio najbolji napadač lige i sigurno bi bio pojačanje.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 nov 2013, 19:23

Emir Hadzic - Nemanja Bilbija - Nikola Komazec

8-)
Ti si opet šampion !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 19:24

simon je napisao/la:Emir Hadzic - Nemanja Bilbija - Nikola Komazec

8-)
Sta cemo sa Todorovicem :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 nov 2013, 19:25

Sabinho je napisao/la:
simon je napisao/la:Emir Hadzic - Nemanja Bilbija - Nikola Komazec

8-)
Sta cemo sa Todorovicem :?
Na klupu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 14 nov 2013, 20:34

molotovljev je napisao/la:Ja ću ti odgovoriti, ali samo još ovaj put. U slučaju da nastaviš omalovažavati Musemića, kod mene ćeš
izgubiti vrijednost kao navijač Sarajeva i kao osoba, te ću te smatrati za običnog trolla, da ne kažem
neku grublju riječ. Kako ne želim ogovarati nikoga, niti ulaziti u detalje, opisaću ti to na drugi način a ti
pokušaj shvatiti o čemu se radi čitajući između redova. Riječ je o fudbalerima. Dakle:

Kad popijemo neko piće-vino, pivo, rakiju, ili nešto drugo-ono dospijeva u naš želudac.Odavde, preko sluzokože
želuca ulazi u krvotok. Krv je prenosi kroz cijeli organizam. I tako, pomoću krvotoka, on dospijeva u sve organe
i sva tkiva organizma. Zato, dok pijuckamo alkoholno piće, ono počinje da struji kroz naše tijelo.
I što više alkohola pijemo, sve više i više alkohola prolazi kroz naše tijelo. I naravno utiče na razne načine.
Što više pijemo, to više utiče na naše ponašanje. Čak i posle prestanka pijenja, alkohol i dalje prolazi kroz naš

Recimo; ako ja, koji sam u četvrtoj deceniji života i koji sam u svojoj burnoj mladosti popio cisternu pive,
na terminu, mogu trčati 90 minuta, ne vidim zašto onda ne bi mogao to isto profesionalni fudbaler. Najveće

Slusaj ako mi jos jednom pocnes opravdavati Musemica izgubit ces vrijednost kod mene kao osoba i navijaca FKS(jos ne vjerujem sta si napisao iznad, morao sam biti ironican, a sta drugo mogu biti kad si ovim dokazao da smo svi "anti navijaci" ako imamo drugacije misljenje od tebe) 8-) Sve ja tebe kontam ali nemoguce da kompletna ekipa pije i da je to razlog sto su igraci nespremni :lol: Nisam ni prvi ni posljednji navijaci (KOJI IDE NA SVAKU UTAKMICU) koji je protiv Musemica, ostalo vas je jos saka jada koji mu vjerujete, ostali koji idu na utakmice i imaju priliku da gledaju najvecu patnju na terenu su otvorili oci, a vi na forumu velicajte njega do kada hocete ali stavili ste ga ispred interesa kluba, a interes kluba nije da FK SARAJEVO igra na varijantu da ne primi gol a gore ako sta udje dobro je. Samo da ti kazem da u Zeljeznicaru piju mnogo vise od nas, prije svih Jamak pa isti dodje na derbi pa mu nasi lopte uzeti ne mogu, a fizicki je spremniji od nase cijele ekipe, kao i Stanic pa ti vidi koliko ovo tvoje pije vodu. Razlika je u tome sto oni idu na pripreme da treniraju a ne da se slikaju i odmaraju. Ali dobro do alkohola je :mrgreen:

P.S. Jeste li upoznati kad je Borac poceo pripreme ?

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 14 nov 2013, 20:51

1L8F9C2 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Ja ću ti odgovoriti, ali samo još ovaj put. U slučaju da nastaviš omalovažavati Musemića, kod mene ćeš

Slusaj ako mi jos jednom pocnes opravdavati Musemica izgubit ces vrijednost kod mene kao osoba i navijaca FKS(jos ne vjerujem sta si napisao iznad, morao sam biti ironican, a sta drugo mogu biti kad si ovim dokazao da smo svi "anti navijaci" ako imamo drugacije misljenje od tebe) 8-) Sve ja tebe kontam ali nemoguce da kompletna ekipa pije i da je to razlog sto su igraci nespremni :lol: Nisam ni prvi ni posljednji navijaci (KOJI IDE NA SVAKU UTAKMICU) koji je protiv Musemica, ostalo vas je jos saka jada koji mu vjerujete, ostali koji idu na utakmice i imaju priliku da gledaju najvecu patnju na terenu su otvorili oci, a vi na forumu velicajte njega do kada hocete ali stavili ste ga ispred interesa kluba, a interes kluba nije da FK SARAJEVO igra na varijantu da ne primi gol a gore ako sta udje dobro je. Samo da ti kazem da u Zeljeznicaru piju mnogo vise od nas, prije svih Jamak pa isti dodje na derbi pa mu nasi lopte uzeti ne mogu, a fizicki je spremniji od nase cijele ekipe, kao i Stanic pa ti vidi koliko ovo tvoje pije vodu. Razlika je u tome sto oni idu na pripreme da treniraju a ne da se slikaju i odmaraju. Ali dobro do alkohola je :mrgreen:

P.S. Jeste li upoznati kad je Borac poceo pripreme ?
Ma ti si se posvađo sa mozgom jarane. Ekipa NEMA kvalitet i džaba da ti i Mourinho dođe na klupu kad ti igrači ne mogu 2 pasa da sastave džabaaaa skontaj to već jednom
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.