AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 14 nov 2019, 16:14

Nema on veze sa Džakom niti će mu uticati na minutažu. Ja uvijek govorim kako ga više vidim kao box to box veznjaka nego registu, što uostalom i jest igrao u Empoliju. Znao je igrati centralno, ali veći dio vremena je bio lijevi vezni.

Sad čitam da bi Olmo mogao biti prodan u januaru, eh kako bi to bilo dobro.
Biti će para nakon prodaja igrača tako da u tome nije problem, ali problem je što ne znam kako ga privući u ovaj haos, s obzirom da će biti dosta interesanata. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 nov 2019, 16:22

Kad smo ga mogli dovesti nis htjeli, sad dabogda. Platit ce neko zestko za njeg.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 14 nov 2019, 16:38

Nema šanse da dovedu takvog igrača. Treba vidjeti gdje su Giovinco i Diamanti. To su igrači po mjeri današnjeg Milana.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 nov 2019, 16:43

Spomenuli su iz Dinama da je Milan jedan od zainteresovanih. :mrgreen:

Kessie leti, vjerovatno uz još nekolicinu njih tako da će para biti, nije to prepreka.
Naša jedina prednost je što mu možemo garantovati veliku minutažu i možda opušteniju atmosferu, što se za veliku većinu ostalih klubova ne može reći. U svemu ostalom smo donji. 🤡

Neka onda ganjaju Zlatana, možda se na njegovo ime može privući igrač.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2019, 22:59

Po trenutnim pricama najizglednije da ce nam doci Xhaka, Ibra i Rakitic. Ili Rakitic na ljeto, ko ce ga znati. Tu bjh probao sa posudbom do ljeta i onda ga kupiti. Uz njih par mladjih moze igrati i uciti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 14 nov 2019, 23:24

Xhaka nema nista novo ponudit ovom Milanu, jer on jednostavno nije niti motor niti taj koji ce povezati redove. Mentalno lose podnosi pritisak, taj ce prije praviti ekcese po Milanellu, nego cuda na San Siru.... Rakitic i Ibra bi digli nivo ove ekipe barem 35%, evo vec je neko spominjao par zvucnih imena, matori kojima isticu ugovori na ljeto, nema razloga da Milan ne dovede makar jednog takvog, sto bi mnogo znacilo najmladjoj ekipi Serie A :kafa:

Maldini i Zvone moraju reagovati ovdje, dosta vise djecurlije Elliotta i njihovog trkaca Gazidisa.
Olmo bi propao ko zeton u ovakvom Milanu, evo primjera Paquete s kojim ne znaju raditi, niti mu odgonetnut, niti odredit adekvatnu ulogu/poziciju, kao da gledam da bi bila ista stvar bila sa Olmom sutra. Ako ima imalo pameti nece doc u Milan koji tone kao Titanic, neka ode u npr Ajax gdje znaju razviti mladog igraca

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 15 nov 2019, 07:47

Pored Barse nema šanse da nama dođe Olmo. Lik je play kao i Paquetta, može samo propasti u ovom odronu od kluba.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 nov 2019, 08:10

Zenga je napisao/la:
14 nov 2019, 23:24
Xhaka nema nista novo ponudit ovom Milanu, jer on jednostavno nije niti motor niti taj koji ce povezati redove. Mentalno lose podnosi pritisak, taj ce prije praviti ekcese po Milanellu, nego cuda na San Siru.... Rakitic i Ibra bi digli nivo ove ekipe barem 35%, evo vec je neko spominjao par zvucnih imena, matori kojima isticu ugovori na ljeto, nema razloga da Milan ne dovede makar jednog takvog, sto bi mnogo znacilo najmladjoj ekipi Serie A :kafa:

Maldini i Zvone moraju reagovati ovdje, dosta vise djecurlije Elliotta i njihovog trkaca Gazidisa.
Olmo bi propao ko zeton u ovakvom Milanu, evo primjera Paquete s kojim ne znaju raditi, niti mu odgonetnut, niti odredit adekvatnu ulogu/poziciju, kao da gledam da bi bila ista stvar bila sa Olmom sutra. Ako ima imalo pameti nece doc u Milan koji tone kao Titanic, neka ode u npr Ajax gdje znaju razviti mladog igraca

Poenta je sto mi Paqetu gledamo navijackim ocima, a ne stvarnim, Paqeta je dobar kad pored sebe ima 3 vrhunska igraca, pa da se uklopi, ali da je neko ko ce se u prosjeku izdvojiti od ostalih, e to jako tesko. Kada bi doveli 2 odlicna pojacanja u vezni red siguran sam da bi i on iskocio, ovako sta dobijamo od njega osim ponekad neki potez i to je to...ja ne kontam upravu ako imas problem zbog FFP pa de dovedi igrace na posudbu jbt daj im dobru platu s pravom otkupa i problem rijesen, ali malo pomasti platu, pa ces vidjeti kako ce doci..tako izbjegavas FFP, a nudi mogucnost da popravis krvnu sliku kluba sa rezultatima naravno :hmmmmm: moram li im sve govoriti, pa djeca nam se smiju moj Reufe :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 nov 2019, 12:09

Zenga je napisao/la:
14 nov 2019, 23:24

Ne bih ja rekao tako za Xhaku, ako govorimo o trenutnom Milanu. Dovesti ga na posudbu do kraja sezone (uz mogucnost otkupa, ako zadovolji nasu Upravu) nije neki gubitak, a mlad je igrac, znao je odigrati dobre tekme, a ponajvise je upitan njegov temperament i kartoni koje dobije onako bezveze.
Godili bi Milanu i oni njegovi dalekometni sutevi/golovi, koje smo ocekivali od Hakana. Uz njega dovesti Ibru besplatno te Modrica na posudbu do kraja sezone uz obavezu kupovine dodatne 2 godine, tamam dok ne stanemo na noge i vidimo LP.

Conti Caldara Rom Theo
Modric Xhaka Benacer
..... Paqueta ....
.... Ibra Leao ....

Ibra vise ne trci kao nekad, ali zato Leao je tu da nadomjesti trku, uz pomoc Benacera i Theo-a, siguran sam da bi ubijana nasa lijeva strana. Xhaka zna podvaliti duboku loptu,kao i Benacer (mada to jos cekam od njega). Na zimu pod hitno prodati Samua i Kessia za pocetak. Biglu pokusati na posudbu dati, ako ga vec ne mozes prodati po bilo kakvu cijenu, pa i da pola plate mu ti placas opet ces smanjiti trosak do ljeta kada mu istice ugovor.
Imas Piateka, Rebica, Krunica, Susa, Bonu i Hakana za redovne rotacije. Sasvim dovoljno. A onda na ljeto traziti musteriju za Susa i Hakana prije svih, a ako ne ide onda i Piateka i Paquetu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 nov 2019, 19:15

Za nas bi bilo odlicno da dovedemo Ibru iz vise razloga, treba jedan lider na terenu, treba malo iskustva, treba neko ko zna dati gol iz nicega i na kraju on bi podigao rejting kluba jednostavno lik je magnet za medije

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 nov 2019, 23:24

Ako nista vidio sam Romagnolija sa udaljenosti od 7 metara :ljepota:
Donnaruma gromada

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 nov 2019, 23:43

Ovacije objektivne zenicke publike za Gigia, ali ih je nešto iskulirao.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 nov 2019, 00:21

UrbyEmanuelson je napisao/la:
15 nov 2019, 23:24
Ako nista vidio sam Romagnolija sa udaljenosti od 7 metara :ljepota:
Donnaruma gromada
A jesil' mi vidio Šaravija? :ljepota: :ljepota:

✊💦

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 nov 2019, 00:25

Faraon je lutka,samo ja ga ne gledam kao ti,na tvoj nacin :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 nov 2019, 01:03

Interesantno, nisam još nikad čuo da muškarac za muškarca kaže da je lutka. Šta bi to uopšte trebalo predstavljati?

Meščini Urbi... welcome to the club. :kafa:

Hvala na izvještaju. Ti faraoni su izgleda prave lutke, kao i ovaj naš visočki drugar. 😍

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 16 nov 2019, 10:47

Rope, jesi li stvarno shupak meraklija :mrgreen:

Naš Tutankamon neka se čuva, opasno si zagrizao za njega :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 nov 2019, 15:02

Anonimni smo tako da mogu bar ovdje biti slobodan.

Faraon je glavni ebač na temi ljubav&sex, moram priznati da sam ostao malo zaintrigiran njegovom pojavom. :kafa

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 nov 2019, 13:40

Znaci iduce godine ce da bude :arrow:

----------Ibra ------Belotti
---Paqeta---Modric---Raketa----
---------------Xhaka----------------

Odbrana je nebitna pored ovake veze i napada :wave:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 19 nov 2019, 21:09

Kakva je ovo glupost zamjena Keana za Piateka? Da li se uopšte može ona uraditi zbog Evertonove klauzule sa Juventusom
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 19 nov 2019, 21:33

Dobro si rekao, glupost. Ma nema ništa od toga.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.