Sad čitam da bi Olmo mogao biti prodan u januaru, eh kako bi to bilo dobro.
Biti će para nakon prodaja igrača tako da u tome nije problem, ali problem je što ne znam kako ga privući u ovaj haos, s obzirom da će biti dosta interesanata.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zenga je napisao/la: ↑14 nov 2019, 23:24Xhaka nema nista novo ponudit ovom Milanu, jer on jednostavno nije niti motor niti taj koji ce povezati redove. Mentalno lose podnosi pritisak, taj ce prije praviti ekcese po Milanellu, nego cuda na San Siru.... Rakitic i Ibra bi digli nivo ove ekipe barem 35%, evo vec je neko spominjao par zvucnih imena, matori kojima isticu ugovori na ljeto, nema razloga da Milan ne dovede makar jednog takvog, sto bi mnogo znacilo najmladjoj ekipi Serie A![]()
Maldini i Zvone moraju reagovati ovdje, dosta vise djecurlije Elliotta i njihovog trkaca Gazidisa.
Olmo bi propao ko zeton u ovakvom Milanu, evo primjera Paquete s kojim ne znaju raditi, niti mu odgonetnut, niti odredit adekvatnu ulogu/poziciju, kao da gledam da bi bila ista stvar bila sa Olmom sutra. Ako ima imalo pameti nece doc u Milan koji tone kao Titanic, neka ode u npr Ajax gdje znaju razviti mladog igraca
Ne bih ja rekao tako za Xhaku, ako govorimo o trenutnom Milanu. Dovesti ga na posudbu do kraja sezone (uz mogucnost otkupa, ako zadovolji nasu Upravu) nije neki gubitak, a mlad je igrac, znao je odigrati dobre tekme, a ponajvise je upitan njegov temperament i kartoni koje dobije onako bezveze.Zenga je napisao/la: ↑14 nov 2019, 23:24Xhaka nema nista novo ponudit ovom Milanu, jer on jednostavno nije niti motor niti taj koji ce povezati redove. Mentalno lose podnosi pritisak, taj ce prije praviti ekcese po Milanellu, nego cuda na San Siru.... Rakitic i Ibra bi digli nivo ove ekipe barem 35%, evo vec je neko spominjao par zvucnih imena, matori kojima isticu ugovori na ljeto, nema razloga da Milan ne dovede makar jednog takvog, sto bi mnogo znacilo najmladjoj ekipi Serie A![]()
Maldini i Zvone moraju reagovati ovdje, dosta vise djecurlije Elliotta i njihovog trkaca Gazidisa.
Olmo bi propao ko zeton u ovakvom Milanu, evo primjera Paquete s kojim ne znaju raditi, niti mu odgonetnut, niti odredit adekvatnu ulogu/poziciju, kao da gledam da bi bila ista stvar bila sa Olmom sutra. Ako ima imalo pameti nece doc u Milan koji tone kao Titanic, neka ode u npr Ajax gdje znaju razviti mladog igraca
A jesil' mi vidio Šaravija?UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑15 nov 2019, 23:24Ako nista vidio sam Romagnolija sa udaljenosti od 7 metara![]()
Donnaruma gromada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.