mislim 2 nisam 100% sigurandamirfile je napisao/la:zar se pauza sa 2 kartona ,da nije mozda 3 ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BAS SVE TI DAJEMO.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajs ... 12727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"About the League
We start with Sarajevo at home because both ceded Bosnian team - Railroad and FK. These matches are always hard. It will be a prestigious duel with Jiri Pliska, who worked in our league and at Sparta."
"About the League
We start with Sarajevo at home because both ceded Bosnian team - Railroad and FK. These matches are always hard. It will be a prestigious duel with Jiri Pliska, who worked in our league and at Sparta."
to da se pohvallis da znas koristit goog.translejt .. bravoo !!!HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajs ... 12727.html
"About the League
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A najluđi je onaj drugi pitar
I on preveo preko google translatea i kaže da su nam Česi dali nadimak Railroad FK

I on preveo preko google translatea i kaže da su nam Česi dali nadimak Railroad FK

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a koga boli qrac za to ???HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajs ... 12727.html
"About the League
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Stvarno ne shvatam takve ljude, pa oni vise na našoj temi, ja na njihovoj nisam ostavio ni jedan kometar, a pravo da ti kažem ne sjećam se kad sam zadnji put i pogledao tamo.Bianconeri1988 je napisao/la:A najluđi je onaj drugi pitar![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim treća smjena opet na okupu
Ne znam kako se vi osjećate, ali meni je nekako bila veća euforija pred utakmice protiv Sheriffa, nego pred ovu protiv Maccabija...
Možda i ovo loše vrijeme utiće na to...

Ne znam kako se vi osjećate, ali meni je nekako bila veća euforija pred utakmice protiv Sheriffa, nego pred ovu protiv Maccabija...
Ž '21!
baas su cudna raajaa
etoo naas interesuje sta pise na stranici od sparte ...

etoo naas interesuje sta pise na stranici od sparte ...

samooo dook dodjee cetvrtaak i polazaak na zubanpolje .. osjetit cees euforiju duplooBianconeri1988 je napisao/la:Vidim treća smjena opet na okupu![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma znam mi forumaši, meni je euforija svaki put kad Željo igra...
Nego mislim na ove ostale što ne idu baš često na tekme...
A i ovo vrijeme, prošli put sam vidio par finih djevojaka, ovaj put sigurno neće biti
Nego mislim na ove ostale što ne idu baš često na tekme...
A i ovo vrijeme, prošli put sam vidio par finih djevojaka, ovaj put sigurno neće biti

Ž '21!
Mene je nakon dugog perioda stanke pocela hvatati euforija
Ne sjecam se kad me zadnji puta ovako pred neku tekmu,imam neki dobar osjecaj,remi ili pobjeda! 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Meni je sad veća euforija pošto dolazim na utakmicu, jedva čekam, najrađe bih preskočio ovu srijedu...Bianconeri1988 je napisao/la:Vidim treća smjena opet na okupu![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Momce,cestitam na inteligenciji!HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajs ... 12727.html
"About the League
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jarane reko sam da nisam doso na temu da vas provociram nego da se nasalim malo, tekst sam preuzeo sa teme FK Sarajevo kakav google translate , mozda je ga koristio taj lik koji je prvi postavio to. Milisš da mene stvarno zanima kako vas Česi nazivaju, zaboli me ba, druga stvar je sto se vi palite ko šibice.Hawking je napisao/la:Stvarno ne shvatam takve ljude, pa oni vise na našoj temi, ja na njihovoj nisam ostavio ni jedan kometar, a pravo da ti kažem ne sjećam se kad sam zadnji put i pogledao tamo.Bianconeri1988 je napisao/la:A najluđi je onaj drugi pitar![]()

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:Česi su vam dali ime Railroad Fk![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala boguAl railroad hahaha to mogu samo cesi
Stivi_Dzi je napisao/la:Ma sve je to ok jaro, al Railroad![]()
![]()
Original preuzezo sa Spartine stranice:HZ_ilidzaa je napisao/la:"About the League
O Evropské lize
Budeme začínat se Sarajevem doma, protože postoupila obě bosenská mužstva - Železničář i FK. Tyto zápasy jsou vždy těžké. Bude to prestižní souboj s Jiřím Plíškem, který působil v naší lize i na Spartě.
E BAS SU CUDNA RAJA!!!
Cuj Cesi nam dali ime FK RAILROAD...

E BAS STE CUDNA RAJA!
Zadnja izmjena: BlueIsTheColor, dana/u 27 jul 2011, 09:09, ukupno mijenjano 1 put.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Nisi ti dosao da se nasalis, nego da provociras... nikog od vas ne zanima nista u vezi Zelje, a ne moze proci dan da ne visite ovdje i da ne pisete hrpu kretenluka tipa ovog Railroad, da mjerite ko je bolji u Europi (mada je UEFA nedavno rekla koji je najuspjesniji bh. kolektiv u zadnjih 50 godina) itd... tvoj je problem sto ti kopiras postove od neskolovanih ljudi, pa kupis njihovu bruku na svoja ledja... toliko si se zaletio da nam ga fol suknes, a nisi ni provjerio dal je to fkt tako... valjda da te neko ne prestigne u sukanju... cuj dosao da se nasali... eee moj gospodine Railroad...Stivi_Dzi je napisao/la:Jarane reko sam da nisam doso na temu da vas provociram nego da se nasalim malo, tekst sam preuzeo sa teme FK Sarajevo kakav google translate , mozda je ga koristio taj lik koji je prvi postavio to. Milisš da mene stvarno zanima kako vas Česi nazivaju, zaboli me ba, druga stvar je sto se vi palite ko šibice.Hawking je napisao/la:Stvarno ne shvatam takve ljude, pa oni vise na našoj temi, ja na njihovoj nisam ostavio ni jedan kometar, a pravo da ti kažem ne sjećam se kad sam zadnji put i pogledao tamo.Bianconeri1988 je napisao/la:A najluđi je onaj drugi pitar![]()

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Zasto im pamtiti nikove kad ce se oni i u narednom periodu potruditi da nas podsjete na svoju glupost

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- SarajlijaTM
Slika govori hiljadu rijeciKB-TM87 je napisao/la:
PT Torpedo

nas murga nije obican drot...

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Pa jarane ja bih razbio modem macolom od 25 kg da sam na njihovom mjestu, presjekao bih zice od telefona il od kablovske, zavisno koji mi je internet provajder... mislim od njih se svemu mozes nadat, al ovoliki kretenizam...
pa dokle vise...

samo jedno konkretno pitanje brz odgo dje se majce mogu kupit i od koliko sati 

* * * *