Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Edin Džeko
Prekuc'o 
jos 11 golova fali, radi neke licne satisfakcije i brojke od okruglo 30 golova
jos se babuka stigao zahvaliti za asistenciju i uzvratiti, cao dovidjenja
jos se babuka stigao zahvaliti za asistenciju i uzvratiti, cao dovidjenja
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisam gledao utakmicu od izlaska Dzeksona, a vidim da je igrao potencijalni reprezentativac Pavlovic, mislim prvi put nakon povrede. Koju je poziciju igrao, vidim da je mijenjao desnog beka?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ma bezveze, komentator je rekao da će zauzeti istu poziciju kao igrač koji izlazi i ja ga više nisam primijetio.Pivopija je napisao/la:Nisam gledao utakmicu od izlaska Dzeksona, a vidim da je igrao potencijalni reprezentativac Pavlovic, mislim prvi put nakon povrede. Koju je poziciju igrao, vidim da je mijenjao desnog beka?
Budimir se nije iskazao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
da dopunim sa vecerasnjim performansomsolinas je napisao/la:28 utakmica
19 golova
6 asistencija,najbolji igrac Rome ove sezone,
dovidjenja i prijatno strucnjaci
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Edinnnnn Dzekooooo!!!
Tek sad vidimo da je on opalio asistenciju .Au lopte koda si je SA marsa poslo Zejnide mi.
Dobra partija dijamanta, sad idu na Cesenu, mislim da se i tu igra jedna utakmica gdje su domaćini. Onda idu na pobjednika Inter/Lazio, mogli bi ići do kraja u kupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lulic protiv Pjanica u finalu.
Cesena je domacin u toj utakmici koja se igra 1.februara.
U svakom slucaju dobili su najlakseg protivnika u 1/4 finalu tako da im je put otvoren do 1/2 finala gdje ih ceka pobjednik meca Inter vs. Lazio.
Edin u prvom poluvremenu sinoc "blijed", u 2.razvalio.
Kao sto neko rece, u 15 minuta GOL, asistencija, stativa, dobar sut s vrha 16-erca...dovidjenja i prijatno.
Vazno je da zabije i u Seriji A u nedjelju...mislim da je u poslj.10 utakmica u prvenstvu postigao samo 3 gola.
U svakom slucaju dobili su najlakseg protivnika u 1/4 finalu tako da im je put otvoren do 1/2 finala gdje ih ceka pobjednik meca Inter vs. Lazio.
Edin u prvom poluvremenu sinoc "blijed", u 2.razvalio.
Kao sto neko rece, u 15 minuta GOL, asistencija, stativa, dobar sut s vrha 16-erca...dovidjenja i prijatno.
Vazno je da zabije i u Seriji A u nedjelju...mislim da je u poslj.10 utakmica u prvenstvu postigao samo 3 gola.
http://www.asroma.com/en/schedule/schedule-and-resultshurem je napisao/la:Cesena je domacin u toj utakmici koja se igra 1.februara.
Ovdje piše da je Roma domaćin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, u pravu si, Roma je domacin.
Ja sam gledao samo prikaz zdrijeba na Rezultatima gdje je prikazano krizanje klubova sve do finala...pa sam pomislio s obzirom da je Roma u donjem dijelu zdrijeba u odnosu na Cesenu da ce biti automatski gosti u tome mecu.
Ja sam gledao samo prikaz zdrijeba na Rezultatima gdje je prikazano krizanje klubova sve do finala...pa sam pomislio s obzirom da je Roma u donjem dijelu zdrijeba u odnosu na Cesenu da ce biti automatski gosti u tome mecu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto nece uzeti ligu, neka makar uzme kup sa Romom 
Sto se sinocnje partije top, ovako sada nastaviti i u ligi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Smijes li se kladiti da ce Rome ove sezone osvojiti jedank ili veci broj trofeja od Juventusa ?Goalgetter je napisao/la:Posto nece uzeti ligu, neka makar uzme kup sa Romom
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Izgledaju bolje bez Salaha ne kontam.
Otkako se Salah povrijedio, potom otisao na AKN sa svojom reprezentacijom, Roma je zaigrala s 3 stopera u zadnjoj liniji i 2 ofanzivna beka koja dosta pomazu odbrani...vjerujem da tu lezi kljuc ovih uspjesnih rezultata jer od tada primaju vrlo malo golova a znamo da su ranije bivali rupa za busenje na svakoj utakmici.
Ofanzivno mozda nisu vise tako agilni bas zbog izostanka Salaha ali defanzivno to sada mnogo bolje izgleda...po principu: sacuvaj svoj gol a naprijed ces uraditi nesto u 90 minuta.
Ofanzivno mozda nisu vise tako agilni bas zbog izostanka Salaha ali defanzivno to sada mnogo bolje izgleda...po principu: sacuvaj svoj gol a naprijed ces uraditi nesto u 90 minuta.
Niko nikad nije ništa osvojio bez odbrane, a bez napada se guralo i osvajalo i SP i EP, a boga mi i LP, nacionalne lige također.
diskreditujes napad matri - vucinic - quagliarella- borrielo- bendtner- anelkacoelho41 je napisao/la:Niko nikad nije ništa osvojio bez odbrane, a bez napada se guralo i osvajalo i SP i EP, a boga mi i LP, nacionalne lige također.
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, General505, Google Adsense [Bot], Serha, tuzlanskinacin i 45 gostiju.