Ateista je onaj ko ne vjeruje u Boga. Ja branim na forumima i branit cu a kritikujem tamo direktno kod koga se treba kritikovati.Sage je napisao/la: ↑02 apr 2025, 09:30Ako se referišeš na mene, griješiš care... nit sam rekao da službenici IZ kradu nit išta. Ja sam odgovoran za ono što napišem a ne što je neko skonto. Rekao sam na pravdanje nečijih postupaka radi zajedničke pripadnosti a ti evo počinješ to raditi. Braniti ih. I nabijati nekom kako želi da ne postoje, pffff. Iskuliraj malo....nerkolfc je napisao/la: ↑02 apr 2025, 09:14Kritiziraju njih, ali evo quarter kaze reis vozi preskupo auto sto je ok kritika i onda se ateiste povezu da optuze IZ za kradu i da drugi muslimani brane kradu. To nije kritika to je zla namjera jer njima je zelja da ona ne postoji.Asteriks je napisao/la: ↑02 apr 2025, 09:07
IZ kao institucija je neophodna, al' mora biti podložna profesionalnoj reviziji. U suprotnom, imamo povjerenje na obraz, a to nerijetko loše zavrsi, čim ljudi okuse moć.
Usput kritika je, ne samo poželjna, već i nužna za očuvanje integriteta.
Zamisli stvori se atmosfera u kojoj se kaže - a gdje ćeš njih napadati.
Kad smo kod toga ateista, jel ateista čim uputi pitanje, dadne drugačije mišljenje, ne slijedi ljude koje ne smatra kompetentnim (da ih ne reklamiram), uputi kritiku i slično?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
-
- Kontakt:
Sto se Putin ne ljubi tri puta? 
- relativizam
- Kontakt:
MashAllah koliko se ljudi brinu o safovima
Ovoliko se nije pričalo ni kad je izvrsen drzavni udar
Država se brani na prvom safu, a ne na prvoj liniji.relativizam je napisao/la: ↑02 apr 2025, 10:42MashAllah koliko se ljudi brinu o safovima
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Samo pjevaju, vesela ekipa.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:46Šta kažu ovi iz tvojih krugova?![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Nerko brat , kad ne zna šta će ubaci ateiste
bih , kao da ga je Dodik učio ...
Njemu je kao bitno šta će ateisti misliti o Islamskoj zajednici

Njemu je kao bitno šta će ateisti misliti o Islamskoj zajednici

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Meni je za kritiku to sto se na svakoj dzumi istice kako treba davati na sergiju za odrzavanje dzamija a ovamo vozilo placeno 100k. To je samo jedna stvar koja se eto saznala pukom slucajnoscu jer su gle cuda auto slupali nedugo poslije kupovine, sto bi se reklo u narodu bozija pravda
Bezveze je ta prica da neko tezi da ugasi islamsku zajednicu, od toga nema nista to se zna, moze se desiti jedino kad bi nas istrijebili na ovaj ili onaj nacin s ovog prostora.

Bezveze je ta prica da neko tezi da ugasi islamsku zajednicu, od toga nema nista to se zna, moze se desiti jedino kad bi nas istrijebili na ovaj ili onaj nacin s ovog prostora.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 02 apr 2025, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sergija ide samo za tu džamiju gdje se skuplja i nema veze to s kupovinom auta. Šta se dešava u vrhu IZ to je drugo a džamija se finansira i funkcioniše onako kako taj džemat radi. A da para ima u džamijama to je daleko ali baš daleko od istine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 apr 2025, 12:32Meni je za kritiku to sto se na svakoj dzumi istice kako treba davati na sergiju za odrzavanje dzamija a ovamo vozilo placeno 100k. To je samo jedna stvar koja se eto saznala pukom slucajnoscu jer su gle cuda auto slupali nedugo poslije kupovine, sto bi se reklo u narodu bozija pravda![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koja je najbolja aplikacija za kreiranje AI slika?
Kod nas ne mozes od clanarine skupiti hodzinu godisnju platu a kamoli da neko može jos krasti.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 apr 2025, 13:25Sergija ide samo za tu džamiju gdje se skuplja i nema veze to s kupovinom auta. Šta se dešava u vrhu IZ to je drugo a džamija se finansira i funkcioniše onako kako taj džemat radi. A da para ima u džamijama to je daleko ali baš daleko od istine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 apr 2025, 12:32Meni je za kritiku to sto se na svakoj dzumi istice kako treba davati na sergiju za odrzavanje dzamija a ovamo vozilo placeno 100k. To je samo jedna stvar koja se eto saznala pukom slucajnoscu jer su gle cuda auto slupali nedugo poslije kupovine, sto bi se reklo u narodu bozija pravda![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Naivni ste, vjerujete u utopicnu verziju islamske zajednice koja ne postoji, ne ovdje nego tamo gdje treba da bude najjaca a ustvari je nikad slabija vjerovatno. Mislim govorite sebi sta god zelite, cinjenice su tu sve ostalo je ono nase "ma nisu oni takvi ne bi oni to".. i ja bih volio da nije tako, al tu ima kukolja opasnog.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem već znam. Živio to godinama. Iz prve ruke znam kako se stvari kreću.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:50Naivni ste, vjerujete u utopicnu verziju islamske zajednice koja ne postoji, ne ovdje nego tamo gdje treba da bude najjaca a ustvari je nikad slabija vjerovatno. Mislim govorite sebi sta god zelite, cinjenice su tu sve ostalo je ono nase "ma nisu oni takvi ne bi oni to".. i ja bih volio da nije tako, al tu ima kukolja opasnog.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Interpol odbio zahtjev Suda BiH. Kao politicki progon.
Sad će Dodik jos vise podivljati a čkepi iz FBiH i državne institucije jos vise sageti se
Sad će Dodik jos vise podivljati a čkepi iz FBiH i državne institucije jos vise sageti se
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Toliko o njegovom hapšenju od strane MZ.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.