PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la admin » 07 sep 2015, 10:59

Heller je napisao/la:Pa naravno da treba posjetiti niko ne moze da vjeruje da neko igra na onom krsu. Nesto tipa Somalija, Kambodza, Ruanda.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko je pseto, prije da je kerce njega sprcilo :urnebes:
Osim->ker->Pile put stidnih vaski
7 dana

vidim da ste ovu temu zamislili kao mjesto gdje ćete vrijeđati jedni druge, a to neće ići.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 07 sep 2015, 13:00

da se i ja upišem :)

al kad kaže: "Za koga mi navijamo" haahahah

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 sep 2015, 13:05

tamburica je napisao/la:da se i ja upišem :)

"Alo debilu, j ebem ti mumrle!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svakakvih kretena ima :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 07 sep 2015, 13:14

Jbga svaka strana ima svojih luđaka to je neizbježno :)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 sep 2015, 15:38

Heller je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kada dodju Tuzlaci u Sarajevo, a sa druge strane Vakufljani, Sjenica, Maglaj, Lukavac, Rogatica, Foca.

Sarajlije se cude kakva je to utakmica u predgradju, ko igra?
Normala cijela Bosna dodje da navija za Zelju, a ne kao u vas jedino 2 opstine navijaju za Slobodu.
I te dvije u sklopu grada Tuzla :D
Za Slobodu navija neko iz grada Tuzle, za Selju niko iz grada Sarajeva.
:facepalm: :facepalm: frajer se redovno bruka
kako ovakvi likovi sa ovakvim pisanjima uopšte mogu slušati Kud Idijote :o :shock:

ma garant vidio negdje njihov font pa stavio na avatar, nema šanse da je cuo pjesme njihove

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 sep 2015, 15:46

Zanima me samo gdje je čuo a zatim i ozbiljno shvatio to što je neko izvalio da niko iz grada Sarajeva ne navija za Zelju. Iskreno govoreći, na forumu nisam pročitao veću glupost od ove :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 sep 2015, 15:47

Neko je lika fakat ubjedio da Zeljo nema navijaca u Sarajevu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Pa da je tako imali bi prosjek od 200 ljudi po utakmici i bili bi u rangu Olimpica, Slobode, Brotnja itd.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 sep 2015, 16:02

Joj brile jesi namazan :lol: :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2015, 16:03

Ima mozda 1 na 10 u gradu Sarajevu, to se vidi i na posjetama na utakmicama. Kada je neka bezvezna utakmica navijaca Sarajeva se skupi daleko vise od navijaca Zelje..

Zeljinih navijaca se skupi dosta jedino kada dodju ovi iz ostalih gradova kada je neka jaka utakmica, kao sto su one u Evropi bile.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2015, 16:11

brile je napisao/la:Neko je lika fakat ubjedio da Zeljo nema navijaca u Sarajevu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Pa da je tako imali bi prosjek od 200 ljudi po utakmici i bili bi u rangu Olimpica, Slobode, Brotnja itd.
Vako imate 1200 :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2015, 16:13

brile je napisao/la:Neko je lika fakat ubjedio da Zeljo nema navijaca u Sarajevu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Iako si toliki bukvalista, nisi nikako mogao porediti posjetu Slobode i npr. Olimpica, mislim, hajde o rezultatima bih i razumio, ali tolika pausalnost srazmjerna pilecem rezonu... wow :roll:

Sad nastavi s pokusajima nekakvog sukanja pilecih razmjera i mogucnosti. :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 sep 2015, 16:16

BadrHari je napisao/la:

Vako imate 1200 :mrgreen:
3.500 prosle sezone

@tuzlak1987 nista nisi potrefio :rol: :rol:

SPARTANS FC

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 sep 2015, 16:19

tamburica je napisao/la:da se i ja upišem :)

To je ta prava gradska idila koja navija za Željezničar.

A to kada pojedinac kaže "Za koga mi navijamo" to uopšte nije smiješno čovjek je upravu.
SRETAN BROJ - 1725

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 sep 2015, 16:21

tuzlak1987 je napisao/la:Ima mozda 1 na 10 u gradu Sarajevu, to se vidi i na posjetama na utakmicama. Kada je neka bezvezna utakmica navijaca Sarajeva se skupi daleko vise od navijaca Zelje..

Zeljinih navijaca se skupi dosta jedino kada dodju ovi iz ostalih gradova kada je neka jaka utakmica, kao sto su one u Evropi bile.
FK Sarajevo - Radnik 1.500
FK Sarajevo - Travnik 3.000
FK Sarajevo - Slavija 3.100
FK Sarajevo - Drina 1.500
FK Sarajevo - Vitez 1.500
FK Sarajevo - Mladost VO 1.500
FK Sarajevo - NK Zvijezda 1.500

FK Zeljeznicar - Radnik 3.000
FK Zeljeznicar - Travnik 3.000
FK Zeljeznicar - Slavija 3.500
FK Zeljeznicar - Drina 2.500
FK Zeljeznicar - Vitez 3.000
FK Zeljeznicar - Mladost VO 3.000
FK Zeljeznicar - NK Zvijezda 2.200

Eto ti njihov i nas prosjek na malim utakmicam prosle godine. Jos kad skontas da je kod njih bila euforija, a kod nas nikad gora situacija skontas gdje je ko :pinokio: :salut:

SPARTANS FC

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 sep 2015, 16:24

tuzlak1987 je napisao/la:Ima mozda 1 na 10 u gradu Sarajevu, to se vidi i na posjetama na utakmicama. Kada je neka bezvezna utakmica navijaca Sarajeva se skupi daleko vise od navijaca Zelje..

Šta lupaš ti? Pa i mi smo u prvoj šampionskoj sezoni protiv Zvijezde npr imali 8000 gledalaca a sada pogledaj koliko je Sarajevo imalo gledalaca na tim manjim utakmicama. Sjećam se dobro i šta je vođa HZ napisao nakon one 2-3 utakmice gdje se stvorilo dodatnih 25000 ljudi.. Mi smo generalno narod koji se brzo zasiti nečim, prve godine sam vidio titulu i doći će nas hejbet a ako kojim slučajem ne uđete u grupnu fazu, neće nas više ni biti. Titulu sam vidio, koji će mi **** više?
I šta ti meni pametuješ o mom gradu, koliko znam nije se izjašnjavalo za koji klub se navija u onom popisu stanovništva da bi se tačno moglo reći kojem klubu je veća baza navijača u glavnom gradu.

@brile ga je otresao ko slinu ovim gore..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2015, 16:24

Nisu ovo tacni podaci...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 sep 2015, 16:28

nema zeljo navijaca, kako je protjerano 150.000 srba u ratu iz sarajeva, nema ko da prati ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 sep 2015, 16:34

:rol: :rol: :urnebes:

samo mu vicite YES

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 sep 2015, 16:39

Sada će zaobići sve izgovoreno a zatim i postaviti jedini video kojim se diče, video kada oni svojim pulenima pruzaju gromoglasnu podršku u utakmici sa Jedinstvom, inače video koji je najviše puta postavljen na ovaj forum..

Mozda ste vi najtrofejniji, ali mi imamo utakmicu sa Jedinstvom !
Mozda ste vi druga galaksija za nas, ali mi imamo utakmicu sa Jedinstvom !
Mozda vi igrate svake godine Europu a mi dalje od našeg kantona nismo izašli, ali zato imamo utakmicu sa Jedinstvom !
Mozda vi svake godine stvarate igrače koji imaju potencijal da naprave nešto, ali mi imamo utakmicu sa Jedinstvom !

Mozda vi imate 1000 utakmica koje su kao naša sa Jedinstvom, ali mi imamo našu utakmicu sa Jedinstvom !

[youtube][/youtube]
TO JE TA UTAKMICA SA JEDINSTVOM !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2015, 16:44

Ma mene iskreno boli briga za utakmicu sa Jedinstvom, jedino sto se sjecam je da mi je bilo zao sto je Jedinstvo palo finansijski nakon te sezone jer su se istrosili.

Ovdje generalno svi navijaju za Slobodu, Slobodin je grad. Za Sarajevo je i vama jasno da bordo dominira...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.