Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Više-manje sve tačno. "Šteta" pa Netsi u sekundi postadoše ozbiljna ekipa u kojoj je prostor za grešku mizeran, al' to je NBA. Nadat se da će uspjeti preći u "slabiju" ekipu, i dobiti možda više sanse. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kada mu ističe rookie ugovor?
Za sezonu 21./22. Netsi imaju tim opciju na njega od oko 3.5M.Dakle još najmanje iducu sezonu je siguran da ima ugovor,a onda ovisi hoće li ekipa u kojoj bude krajem iduce sezone pokupiti opciju na njega za dodatnu,četvrtu,godinu ugovora.Iako ako i ne pokupi (bili to Netsi ili netko drugi ako ga trejdaju u međuvremenu),99% su šanse da će ga netko potpisati ponovno na ugovor.
Samo ga korona moze uvuci nazad u roster
Opisa nas frajer k'o da smo vazda bili Spartanci a ne obicna saka jada ...Stout blood of his Bosnian forefathers which knows neither fear nor failure ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
pokazao je da moze igrati odbranu, no bez doprinosa u napadu, to ga nece zadrzati na parketu (ako doprinese napadu, odbrana ce mu povecati minute) jer nije specijalista za istu, a doslo je vrijeme da i specijalisti za odbranu moraju doprinijeti na neki nacin igri u napadu
mi smo se najvise "plasili" njegove odbrane, odnosno kako ce se nosit s nba zvijerima, a decko igra kao da mu je odbrana jaci dio igre, sto ironicno trenutno i jeste lol... da mi je neko pricao da ce biti ovako los ofanzivno, a vise nego solidan defanzivno, ne bih mu vjerovao
podigne li procente suta na prihvatljivu granicu, sto bi trebao jer je uvijek bio poznat po ofanzivnoj igri, cekace ga duga buducnost u nba, pri cemu ce biti vazan dio rotacije... takodjer, ako uspije citati odbranu, lakse ce dolazit do obruca i atleticizam nece biti toliki problem
mi smo se najvise "plasili" njegove odbrane, odnosno kako ce se nosit s nba zvijerima, a decko igra kao da mu je odbrana jaci dio igre, sto ironicno trenutno i jeste lol... da mi je neko pricao da ce biti ovako los ofanzivno, a vise nego solidan defanzivno, ne bih mu vjerovao
podigne li procente suta na prihvatljivu granicu, sto bi trebao jer je uvijek bio poznat po ofanzivnoj igri, cekace ga duga buducnost u nba, pri cemu ce biti vazan dio rotacije... takodjer, ako uspije citati odbranu, lakse ce dolazit do obruca i atleticizam nece biti toliki problem
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Spencer i Jordan pozitivni na Coronu, moguće i da propuste Orlando, obzirom da je Chandler već put, mogao bi Musa i do minuta. To bi mu bila prilika bez pritiska da pokaže da nije zapitao u NBA
po sadasnjoj atmosferi, meni se cini da ce prije potpisati neke nba mrtvace na mjesec dana, nego Musi dati sansu.
mada ih nista ne kosta da ga isprobaju u playoffu u kojem nemaju nikakve ambicije
mada ih nista ne kosta da ga isprobaju u playoffu u kojem nemaju nikakve ambicije
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne znam jesmo li hrabar narod, ali specifičan svakako.
Iskreno se nadam da će dobiti priliku, inače se bojim da ga ne otpuste, jer po svemu sudeći je on slijedeći na listi ako potpišu nekakvog FA.
Da, specifican veoma ali hrabar 'nako ... kod nas se za pojedince moze reci da su (bili) hrabri i oni nam izvlace prosjek a za citav narod ne ... to pokazuju sve ove postratne godine gdje se citav taj narod boji svoje sjene ...a to sto smo opstali u zadnjem ratu je cisti ljudski survival instinkt, il' ces se oduprijet' il' te nema ... mi se tad oduprijesmo al' zato nas sad nema ... zato se nadam da ce bar Muse u NBA bit' ...Tracy3McGrady je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:28Ne znam jesmo li hrabar narod, ali specifičan svakako.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne znam jesmo li hrabar narod, ali specifičan svakako.
[/quote]
Da, specifican veoma ali hrabar 'nako ... kod nas se za pojedince moze reci da su (bili) hrabri i oni nam izvlace prosjek a za citav narod ne ... to pokazuju sve ove postratne godine gdje se citav taj narod boji svoje sjene ...a to sto smo opstali u zadnjem ratu je cisti ljudski survival instinkt, il' ces se oduprijet' il' te nema ... mi se tad oduprijesmo al' zato nas sad nema ... zato se nadam da ce bar Muse u NBA bit' ...

[/quote]
I te kako hrabar ali pretezno kada smo na usluzi drugima. Osmanlije i Austrougar su jako dobro znali iskoristiti Bosnjaku hrabrost, tvrdoglavost i kaprc tamo gdje je najgore, dakle bilo da je rijec o Janjicarima ili drugoj bosnjackoj regimenti tj. najtrofejnijoj regimenti u austrougarskoj imperiji.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fino priča, i baš je spomenuo ono o čemu sam govorio da je previsok pritisak sebi nabio da mora po svaku cijenu pokazati koliko zna, umjesto da igra opušteno i sve će doći samo po sebi. Nadam se da je fakat to riješio sam sa sobom, i da će dobiti priliku pa da vidimo dokle je po tom pitanju.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo i Spencer optao, sad bi definitivno trebao imati minute nakon što su otpali Dinwiddie i Chandler.
Odlična odluka što nije otputovao u Europu.Vjerujem da će dobiti solidnu priliku sad i iskoristiti je kako treba.
Sad il' nikad
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 21 gost.