Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mo je trenutno veci od Reala i to ce se trpit neko vrijeme. Covjek neda zvjezdicama fore vec igra timski duh. Ima da neko pukne. Ako uspije onda cete biti prejaki, ako neuspije onda vam se crno pise. I njemu. Mada poznavajuci njega - njemu je i Real prolazna stanica ka zvijezdama. Covjek zna sta hoce a usput se sayeb.je sa svima. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Isus moze hodati po vodi, a Chuck Norris po Isusu, ali Murinjo moze hodati po Chuck Norrisu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jos tu dodas Davida Morena ,Alipio Duarte Brandao i Canalesa...Casillas je napisao/la:[youtube][/youtube]
Enzo Zidane
[youtube][/youtube]
Daniel Opare nas desni bek
[youtube][/youtube]
Pablo Sarabia nas napadac
[youtube][/youtube]
Adam Szalai nas napac
svijetla buducnost
Na kraju je također Valdano odbio mogućnost prodaje argentinskog napadača Gonzala Higuaina (23) u ljetnom prelaznom roku, kako se medijski nagađalo posljednjih sedmica. Higuain je prošlu sezonu završio kao drugi najbolji strijelac lige s 27 golova, sedam manje od Lionela Messija, a ugovorno je vezan za Real do 2013. godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sumnjiv? Zbog cega bogati? Ista stvaro kao sa Real Unionom u Irunu. Nadigrali nas u svakom pogledu.Trasimaco je napisao/la: Pa kad uzmes u obzir da on nije nijedno pojacanje doveo i da je znao da ce biti otpusten ako ne osvoji LP, nista te to ne bi trebalo iznenaditi. Covjek je u ligi imao protiv sebe najbolju generaciju koju je Barcelona ikad imala i koju vjerovatno nikad vise nece imati. Taj poraz od treceligasa jeste senzacija, ali bih prije rekao jako sumnjiv rezultat. U LP je bilo jacih timova od Reala i nije se moglo bas ocekivati da ce uzeti taj trofej. Znaci postavili su pred njega pravo nerealne ciljeve. Najveci laik je mogao pretpostaviti da nece mnogo napraviti u prvoj sezoni. Jbg, malo mi je zao covjeka. Nije ni dobio sansu.
I da... Jose mora osvojiti bar jedan trofej iduce sezone ako zeli ostati na celu Reala. Mada je i sa trofejom sve to upitno ako ne bude igrao lijep fudbal.
Nije se moglo ocekivati, a isto tako se nije moglo ocekivati da ce ih Milan dobiti na Bernabeu i da ce ih Lyon doslovno nadigrati u obe utakmice, gledajuci kakve je ko prilike imao.
Da, dobije je sansu, ali kao sto jednom spomenuh na ovoj temi, nista nije iskoristio. Izgubio je svaku tezu utakmicu, jednu od Lyona, dvije od Barce, jednu od Seville, jednu od Milana, protiv Milana i Lyona igrao X... sta ocekivati od takvog trenera?
Otkud ti to da mora osvojiti barem jedan trofej? Perez jest covjek koji sve zeli na brzinu, ali ako mislis da ce raskinuti cetverogodisnji ugovor vrijedan 40 miliona sa najboljim trenerom svijeta nakon prve sezona - VARAS SE. Ode njima 30 miliona onda iz dzepa na nista!
Ja licno mislim da ce sa Jose-om real dobit onu dimenziju koja im je falila ovih godina bez Zidane-a a to je da ih psihicki ubijedi da jesu najjaci... To su ovi sitni padovi koji se pod pritiskom desavaju da popushe foru da im se nabije komplex i onda nema vracanja u tekme... Mourinho je prije svega najjaci motivator... covjek sa licnom karizmom da iz svakog istjera 150% mogucnosti... Imati ova dva bezobrazna Portugalca u timu je vishe nego dovoljno... i Ronaldo i Mourinho su rodjeni winneri... samo treba ostatak oko njih fino nakititi... mislim da real konacno postaje onaj real... neustrasiv i koji bez pardona melje sve pred sobom... 

[youtube][/youtube]
Jedan od njegovih najboljih trenutaka
Jedan od njegovih najboljih trenutaka

Sad ce Mourinho da dere guzove svima redom. Jos ako se obistini neka od ovih spekulacija za Gerrarda, Cashleya ili Lamparda onda jos bolje, s obzirom da su sva trojica fenomenalni igraci i baš ono što treba Realu. U svakom slučaju najbitnije je da Perez skonta da je njegovo oko nekih transakcija, i generalne politike kluba, a Murinjovo da odlučuje koga će dovesti u tim i ko će igrati u prvoj postavi.
@Casillas - Eto'ov izraz lica - neprocjenjivo !
@Casillas - Eto'ov izraz lica - neprocjenjivo !
previse ocekujete od trenera !
On jeste strasan trener ali ne i najbolji koje je imao Real !
Trofeji se ne osvajaju trenerom , niti igracima !
Timskim duhom kojeg Real jednostavno nemoze imati !
Previse igraca su nafurani i uobrazeni ! Svake godine 4 . 5 novih igraca koji nisu dosli iz Spanske lige !
Murinho je imao strasan tim Intera ispred sebe i mnogo mnogo srece do titule LP !
Inter ni u jednom segmentu nema slabiju ekipu niti od Reala , Chelsea , Man.utd , pa cak i Barcelone !
Imao je Jose i tim Chelsea sa tadasnjom generacijom koja je imala daleko najbolje igrace i najbolji tim na svijetu pa opet nije mogao uzeti LP !
Za ovaj uspjeh intera prvenstveno zasluzni su Moratti , donekle Manchini i naravno igraci , posebno w.Snieder !
Previse igraca su nafurani i uobrazeni ! Svake godine 4 . 5 novih igraca koji nisu dosli iz Spanske lige !
Murinho je imao strasan tim Intera ispred sebe i mnogo mnogo srece do titule LP !
Inter ni u jednom segmentu nema slabiju ekipu niti od Reala , Chelsea , Man.utd , pa cak i Barcelone !
Imao je Jose i tim Chelsea sa tadasnjom generacijom koja je imala daleko najbolje igrace i najbolji tim na svijetu pa opet nije mogao uzeti LP !
Za ovaj uspjeh intera prvenstveno zasluzni su Moratti , donekle Manchini i naravno igraci , posebno w.Snieder !
- ___Benny___
- Kontakt:
ti si druze moj puko jer od irgaca koe je ostavio mancinni samo je ostao .cambiaso...maicon,zanetti,cesar samuer sve ostalo je doveo mourinho,a moratti je zasluzan jer je doveo mourinha,.Andres je napisao/la:previse ocekujete od trenera !
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Ah cuj, ja sam nepovjerljiv prema svemu. Nikad necu povjerovati da je to bilo legalno. Previse je tu razlike u kvalitetu da se nesto onako desi. Hajde da izgube 1-0 na neki lud nacin, ali da budu razbijeni od tima koji igra u trecoj ligi, to mi je malo tesko povjerovati. Pogotovo u Spaniji, gdje se razlika između Reala/Barcelone i ostalih mjeri svjetlosnim godinama.Casillas je napisao/la:Sumnjiv? Zbog cega bogati? Ista stvaro kao sa Real Unionom u Irunu. Nadigrali nas u svakom pogledu.
Nije se moglo ocekivati, a isto tako se nije moglo ocekivati da ce ih Milan dobiti na Bernabeu i da ce ih Lyon doslovno nadigrati u obe utakmice, gledajuci kakve je ko prilike imao.
Da, dobije je sansu, ali kao sto jednom spomenuh na ovoj temi, nista nije iskoristio. Izgubio je svaku tezu utakmicu, jednu od Lyona, dvije od Barce, jednu od Seville, jednu od Milana, protiv Milana i Lyona igrao X... sta ocekivati od takvog trenera?
Otkud ti to da mora osvojiti barem jedan trofej? Perez jest covjek koji sve zeli na brzinu, ali ako mislis da ce raskinuti cetverogodisnji ugovor vrijedan 40 miliona sa najboljim trenerom svijeta nakon prve sezona - VARAS SE. Ode njima 30 miliona onda iz dzepa na nista!
Care, to je Milan. Kakav god tim imali, to je Milan.
Od takvog trenera treba ocekivati da ce ispraviti greske i da ce biti jaci i bolji naredne sezone. Upao je covjek među grupu igraca u cijem dovođenju nije ucestvovao i morao je to sve da sredi jako brzo. OK, desava se da mnogi treneri naslijede timove, ali ovo nije bio naslijeđen tim. To je bio tim koji se tek stvarao i normalno da bi mu trebalo vise vremena od jedne sezone. Uostalom, nije on bezveze doveden tu. Da ne valja, ne bi ga Real ni pogledao. Samo mi nije jasno zasto ti treneri i igraci idu u Real, ako znaju kakav tretman bi mogli imati.
Svoju izjavu temeljim na osnovu onog sto sam vidio dosad. Ako ne osvoji trofej, Mourinho odlazi. Eventualno, ali to je pod velikim upitnikom, bi mogao dobiti jos jednu sezonu i to samo zbog imena. Nije bas da Real nesto mari za novcem. Otpustali su oni neke sjajne trenere i ranije zbog slicnih ili jos smjesnijih razloga. Mislim, zasto otpustiti Del Bosquea ili Capella? Ja ipak vjerujem da ce Mourinho isceprkati neki trofej iduce sezone, vjerovatno La Ligu. Ali ako se to ne desi, citiracu ti ovaj moj post. Cudno mi je sto toliko vremena pratis Real Madrid, a jos nisi uvidio kakav odnos imaju prema svojim zaposlenicima. I jos nesto, jesi li siguran da ce Mourinho ostati do kraja ugovora?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pa ovo je nogomet, sve je moguce. I jedan Rubin je dobio Barcelonu, koja je dosta bolja od Reala, barem prema vecini ovdje na forumu. Ako mislis da je Real namjestio utakmicu, onda se grdno varas. Sam si dole rekao, oni ne mare za pareTrasimaco je napisao/la: Ah cuj, ja sam nepovjerljiv prema svemu. Nikad necu povjerovati da je to bilo legalno. Previse je tu razlike u kvalitetu da se nesto onako desi. Hajde da izgube 1-0 na neki lud nacin, ali da budu razbijeni od tima koji igra u trecoj ligi, to mi je malo tesko povjerovati.
Od takvog trenera treba ocekivati da ce ispraviti greske i da ce biti jaci i bolji naredne sezone. Upao je covjek među grupu igraca u cijem dovođenju nije ucestvovao i morao je to sve da sredi jako brzo. OK, desava se da mnogi treneri naslijede timove, ali ovo nije bio naslijeđen tim. To je bio tim koji se tek stvarao i normalno da bi mu trebalo vise vremena od jedne sezone. Uostalom, nije on bezveze doveden tu. Da ne valja, ne bi ga Real ni pogledao. Samo mi nije jasno zasto ti treneri i igraci idu u Real, ako znaju kakav tretman bi mogli imati.
Svoju izjavu temeljim na osnovu onog sto sam vidio dosad. Ako ne osvoji trofej, Mourinho odlazi. Eventualno, ali to je pod velikim upitnikom, bi mogao dobiti jos jednu sezonu i to samo zbog imena. Nije bas da Real nesto mari za novcem. Otpustali su oni neke sjajne trenere i ranije zbog slicnih ili jos smjesnijih razloga. Mislim, zasto otpustiti Del Bosquea ili Capella? Ja ipak vjerujem da ce Mourinho isceprkati neki trofej iduce sezone, vjerovatno La Ligu. Ali ako se to ne desi, citiracu ti ovaj moj post. Cudno mi je sto toliko vremena pratis Real Madrid, a jos nisi uvidio kakav odnos imaju prema svojim zaposlenicima. I jos nesto, jesi li siguran da ce Mourinho ostati do kraja ugovora?

Zasto idu u Real? Trenerima je Real Madrid uglavom izazov, a sto se tice igraca, malo ko moze odbiti Real Madrid, osim onih sto nisu samouvjereni poput Robbena i sto smatraju kako nisu dovoljno dobri da pobiju svoju konkurenciju.
Naravno da nisam siguran. Prvenstveno zbog toga sto uvijek trazi od predsjednika da mu daju pravo da raskine ugovor ako osvoji Ligu Prvaka, a ja sam uvjeren da cemo naredne sezone podignuti pehar pobjednika Lige Prvaka

Napokon... postignut je dogovor. Jose Mourinho prelazi u Real Madrid za 8 miliona eura! sve je dogovoreno danas izmedju predsjednika ova dva kluba u Milanu
Želim Madriđanima puno sreće sa dovođenjem Murinja i da se ispostavi kao dobra odluka Pereza.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
HvalaAulleTa je napisao/la:Želim Madriđanima puno sreće sa dovođenjem Murinja i da se ispostavi kao dobra odluka Pereza.

Nema se tu šta ispostavljat, zna se kad Veliki Žoze preuzme kormilo nekog tima, taj tim je osuđen na uspjeh!Casillas je napisao/la:HvalaAulleTa je napisao/la:Želim Madriđanima puno sreće sa dovođenjem Murinja i da se ispostavi kao dobra odluka Pereza.Naravno da ce se ispostaviti kao dobra odluka
Samo treba reći akoBogda !
A sad polahko u transfermarket treba tu kvaliteta u odbrani još !
A sad polahko u transfermarket treba tu kvaliteta u odbrani još !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
-
- Kontakt:
nemojte se puno nadati i mourinho je potrosna roba,i njegov nacin i njegovu taktiku ce neko uskoro sigurno procitati

fc Internazionale Milano
Veliki Jose je daleko od "potrošne robe" ... već sad u 47-oj godini je jedan od najtrofejnijih trenera, a u skorijoj budućnosti će biti i najtrofejniji aBd. Mourinho je pobjednik i takvih danas nema mnogo, uvijek je željan uspjeha. Nešto poput Ronalda, iako mi nije nešto posebno drag, on je pobjednik i pokazao kako se nositi sa pritiskom i kako biti jedna od rijetkih svijetlih tačaka u timu koji nije osvojio ništa zbog limitiranosti 90% igrača koji se ne znaju nositi sa pritiskom.ajvaz_dedo je napisao/la:nemojte se puno nadati i mourinho je potrosna roba,i njegov nacin i njegovu taktiku ce neko uskoro sigurno procitati![]()
![]()
![]()
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije Oslobođenje da se čita hh. To je trener koji će ti pred svaki meč reći tim koji će izvesti ali kako rezultati govore ne pomaže to drugim menadžerimaajvaz_dedo je napisao/la:nemojte se puno nadati i mourinho je potrosna roba,i njegov nacin i njegovu taktiku ce neko uskoro sigurno procitati![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.