ma ne, ti i ostali forumasi znate koliko on kg misica ima sad, koliko je imao kad je bio u metzu, lyonu..pa valjda ljudi koji rade s igracima u klubu znaju kome sta treba i propisuju specifikacje treninga..da su oni ili trener ucili da je stiglic i slabic, valjda bi radili na tome od te 17-e godine..ma neee..nemaju oni pojma, nek vi znate..zizu1991 je napisao/la:Šupljiranje ? Ti očigledno nisi shvatio ono što si pisao ?AllAbout je napisao/la:![]()
hajde saberi se..pa reci nesto konretno..bez nagadjanja i supljiranja
Ti ne nagađaš, nego naravno, ti znaš da doktori lyona, i rome njemu kazuju da je njemu njegova kilaža taman i da ne treba dalje da se nadograđuje. Zato je i provodio dosta vremena u teretani otkako je došao u Rim.AllAbout je napisao/la:Izvini Karabeg, nisam te prepoznao..neka ti znas kome treba koliko misica..dr lyona, rome i ostalih klubova su inace levati i ne znaju svoj posao
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Unica grande amore
upravu si! Pjanic uopste nije povrjedjen nego su bjesni navijaci navalili na trenera i proglasili ga glavnim krivcem za poraz,pa se on izvlacio sto je pomocni trener demantovao rekavsi da je Pjanic bio razocaran sto ga nije uvrstio u prvih 11... kako god,bitno je da je Pjanic spreman i da ce igrati u najvaznijoj utakmici poslije Grcke u Rigi!Yucca je napisao/la:Sto se palite na izjave Andreazzolli (covjek se samo pokusao izvuci sto nije ubacio Pjanica jer navijaci su bili bijesni zbog toga) Pjanic uopste nije povrijeden niti je imao ikakvih problema istina je da je Pjanic bio ljut na trenera sto ga nije uvrstio u prvih 11 i kasnije je poslao Pijanica na zagrijavanje i njemu nije bilo jasno sto ga nije uveo maloprije pomocni trener ROME za SKY IT izjavio
- el-fighter
- Kontakt:
Ni meni fkt nije jasno otkud odjednom ta povreda Pjanica, a proteklih dana se apsolutno nista nije govorilo o tome. I meni ovo sve vise lici na klasicnu izvlakusu trenera.
Istina da Pjanic u posljednje vrijeme nije pruzao bas najbolje partije u Romi, zbog toga sto je stalno imao problema sa tim sitnim povredama, ali da je danas trebao igrati barem 10-15 minuta, to svakako.
Istina da Pjanic u posljednje vrijeme nije pruzao bas najbolje partije u Romi, zbog toga sto je stalno imao problema sa tim sitnim povredama, ali da je danas trebao igrati barem 10-15 minuta, to svakako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Covjece, pa sta ovaj mali jede da je ovako vjecno povrijeden? Jel mu svi dnevni obroci sastoje od hljeba i vode?
Prica se koji klub/liga bi mu bila najbolja opcija, ovo ono.. Ono sto bi mu NAJbolje bilo bi da ulozi par ekstra sati u teretani sedmicno da ojaca svoje tijelo.
Prica se koji klub/liga bi mu bila najbolja opcija, ovo ono.. Ono sto bi mu NAJbolje bilo bi da ulozi par ekstra sati u teretani sedmicno da ojaca svoje tijelo.
ZGENBO eno ti lubenica iza ormara đesi je ostavio
ne rise 

Đe lubenica,đe lubenica.....đe si je ostavio,đe si je ostavio...da vidimo čija mati crnu vunu prede..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ko je gledao Romu u zadnje vrijeme,mogao je vidjeti sta je De Rossi od sebe napravio(ode tjestenina u guzove sve) u Italiji igraci bas izgube brzinu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ta će Mire
Eno Mario Goetze, brate kakav je bio sad se svaki mišić vidi. Znači do njega je, nema mišića od tijesta i pizze moj Mire. Rokni se teletinom, ribom, nećim.
Ni on sam ne zna kad se zadnji put najeo. Možda ono kad je otiš'o do nane i dede

Eno Mario Goetze, brate kakav je bio sad se svaki mišić vidi. Znači do njega je, nema mišića od tijesta i pizze moj Mire. Rokni se teletinom, ribom, nećim.
Ni on sam ne zna kad se zadnji put najeo. Možda ono kad je otiš'o do nane i dede

Allegri je gospodin!
Pa boga ti ako je italija poznata po pizzi i spagetama ne znaci da nema ostalih jela. Iste stvari moze jest i u njemackoj i u engleskoj itd.
Inace pozelio sam vidjeti carolije mireta. Valjda cemo vidjet protiv Latvije
Inace pozelio sam vidjeti carolije mireta. Valjda cemo vidjet protiv Latvije
Pjanic je klasa ljudi. Uz Dzeku nas najbolji igrac bez ikakve sumnje i ja mu zelim da sto prije ostvari jos veci transfer od Rome.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Jest zato je Ronaldo Sr onako natekao dok je po Italiji ganjao loptu.Carli je napisao/la:Ta će Mire![]()

Uostalom Pjana je Arnold Sarafziger za Modrica,pa ovaj opet ganja nekako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne jede pjana te pizze. Ima sunke.
Ali ipak , dobar je Miralem kakav je bio u Lyonu ...

NemRe,neda mu vjera. On to po sirevima marise,a Italija je puna togafloyd je napisao/la:Ne jede pjana te pizze. Ima sunke.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Loše je fizički pripremljen i onda je sklon povredama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakva qrac povreda.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Glupa izjava sa njegove strane i samo je sebi otezao situaciju u klubu i pao i ocima navijaca...
Da mu je rodjeni otac postigao gol ono nije trebao izjaviti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koja izjava amere? Na sta tacno mislis?amerosm je napisao/la:Glupa izjava sa njegove strane i samo je sebi otezao situaciju u klubu i pao i ocima navijaca...
Da mu je krivo sto su izgubili, ali da mu je drago sto je Lulic dao gol...ribery je napisao/la:Koja izjava amere? Na sta tacno mislis?amerosm je napisao/la:Glupa izjava sa njegove strane i samo je sebi otezao situaciju u klubu i pao i ocima navijaca...
Mislim da ovo nije trebao izjaviti, jer je bilo finale kupa, kao i gradski derbi, i nije bezpotrebno trebao navuci na sebe bijes navijaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja mislim da bi navijači trebali razumjeti to sa osobne strane Pjanića . Poznaje Lulića vrlo dobro te mu je drago za LULIĆA , ne za Lazio . Ako navijači Rome to ne razumiju , e onda ne valjaju ništa.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], jasmin10, Mostarska, Zglavkar i 50 gostiju.