Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 15:50

pazzoetoogol je napisao/la:
Popularnost jednog kluba se ne mjeri po broju prisutnih navijača na stadionu, već po broju navijača globalno u svijetu

odavno vecu glupost nisam procitao :roll: :lol: kao ono mi smo najpopularniji :lol: sta fali sto smo losi :lol: :mrgreen:
Znači po tvojoj logici, ako Mainz ima prosjećnu gledanost 22000, a Juve 17 000, Mainz popularniji od Juventusa? :lol:
Jesi li dobar ti?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 09 feb 2011, 15:51

juventus 0244 je napisao/la:Pa čekali trofej od 1989, i osvojili ga nakon 18 godina i sad vi neki veliki klub pokri se kakvom dekom da te ko ne bi vidio, što valjaš gluposti to je strašno. A Juve 4 godine nije osvojio trofej i sad neka frka. Ali znate vi da je frka kad ste se navikli gledati Juventusu u leđa.
nije nikakva frka kod nas vec u vasim redovima, kako ste nastavili necete ni u naredne 44 nista osvojite,...Inter kad je bio los je barem uvijek bio u vrhu Serije A, a vi sad nemozete ni 6 mjesto za uefa cup :( :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 15:53

juventus 0244 je napisao/la:Pa čekali trofej od 1989, i osvojili ga nakon 18 godina i sad vi neki veliki klub pokri se kakvom dekom da te ko ne bi vidio, što valjaš gluposti to je strašno. A Juve 4 godine nije osvojio trofej i sad neka frka. Ali znate vi da je frka kad ste se navikli gledati Juventusu u leđa.
nije nikakva frka kod nas vec u vasim redovima, kako ste nastavili necete ni u naredne 44 nista osvojite,...Inter kad je bio los je barem uvijek bio u vrhu Serije A, a vi sad nemozete ni 6 mjesto za uefa cup :( :lol:

Da se UEFA nije smilovala i oformila drugačiji sistem Lige Šampiona tek prije 4-5 godine bi ste je počeli igrati :lol:
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 15:56

Ti si svoje rekoa u ovom gore postu, ne vidim razloga da se sa ovakvim raspravljam ti ne poznaješ osnovne stvari o fudbalu.

Zamolio bi moderatore da malo počiste ovaj topic i da upozore ove nije teme Juventus vs Inter, a ovi došli ovdje provocirati, okanite se Juventusa ima te Inter pa o njemu serite
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 09 feb 2011, 15:57

ocigledno ne kontate neke stvari
odavno vecu glupost nisam procitao :lol: kao ono mi smo najpopularniji :lol: sta fali sto smo losi :lol:
procitajte jos jednom post do kraja

skontacete o cemu sam mislio :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 15:59

pazzoetoogol je napisao/la:ocigledno ne kontate neke stvari
odavno vecu glupost nisam procitao :lol: kao ono mi smo najpopularniji :lol: sta fali sto smo losi :lol:
procitajte jos jednom post do kraja

skontacete o cemu sam mislio :lol:
Glupost je u tome jarane što vi hoćete reći da je Inter veći klub od Juventusa, a ne bitno u kakvoj je situaciji Juventus trenutno uvijek je bio i uvijek će biti popularniji od Intera u tome je poenta. :mrgreen: ;)

FC Ljuta Krajina

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 16:01

Bianconeri1988 je napisao/la:
po broju trofeja u evropi smo sigurno bolji od vas,a za domace titule sam vec rekao svoje misljenje jer ste ih pola pokrali,spominjes valenciu helsinkborg itd prije 10god,pa bolan takve stvari i jos mnogo gore se desavaju sada vama,lech iz poznana vas tuce u torinu,neznam ni imena nekih trecerazrednih ekipa koje vas sramote zadnjih 5god to su ekipe sa kraja svjeta iz dalekih i nepoznatih zemalja,sad da ne spominjem bayern koji vas kuci nabija a sta smo im mi nakon toga uradilito pokazuje trenutnu neuporedivu razliku izmedzu velikog i malog kluba,sprdaju se sa vama po EL,TAJ ISTI MARCELO LIPI JE NAPUSTIO TVOJ DZUBRENTUS I DOSAO DA TRENIRA VELIKI KLUB INTER,dzaba vam domace titule kada su ukradene kako te nije stid tako pricat,pa vi nemozete kupiti igraca koji kosta vise od 20mil.naravno jer ste donedavno bili u drugoj ligi sere b,jedini veliki klub u italiji nikada nije bio u serie b a znas koji je to,jedini klub iz italije je je osvoji i objedinio sve titule tzv.triplete o cemu ti mozes samo sanjati,i spominjes mi neke finale LP da to nije onda kad vas je borusia dortmund osramotila ili mozda milan a mozda se i hvalis onom pobjedom nad ayaxom na penale ,ko vas to sada cjeni u evropi,iole dobar igrac nebi dosao igrati u juve jer ste postali neozbiljan i amaterski klub sa losim igracima treenerom i kompletnom upravom,popularni ste je li tako,pa zato vam na tribinama bude 15.000-20.000 ljudi,to je mnogo vise u odnosu na INTER koji ima prosjek 57.000,necu vise da nabrajam neisplati se sa lopovima naknadat
Juve ima 9 evropskih trofeja, a Inter 7...zato prvo u svom dvoritštu provjeri pa onda dođi piši o Juventusu...drugo, nazivaš sramotnim poraz na penale u CL...pa je li vas Milan izbacio prije toga, kako onda to nazivaš? Kako nazivaš ispadanje u prvom kolu kupa UEFA od Lugana i to bez postignug gola u 2 tekme, tima koji prije toga nikog nije pobijedio u Evropi...Nazivaš sramotnim poraze od Borussie, Bayerna itd...Ti dva najveća njemačka kluba nazivaš niželigašima...Danas nije važno kakav je klub, jer je važno ko više ponudi...spominješ neke igrače, pa jeste li 2 Scudetta od posljednjih 5 osvojili zahvaljujući Zingaru, dakle morali ste dovesti najboljeg igrača Juventusa da bi nešto postigli...Juventus nikad nije kupovao igrače Intera, dok je Inter to radio kako bi napravio neki uspjeh...Govoriš mi o neozbiljnosti, do prije par godina ste mjenjali trenere kao ja čarape, 3-4 po sezoni...Posljednjih par godine ste nešto u vrhu kao da ste svake godine bili...Pa i ove sezone ste ga promijenili ga vam je ušla voda u uši...Svako 30 godine igrate finale Lige šampiona...A što je najtužnije ti Juventus nazivaš lopovima, a nisi iznio ništa relevantno na osnovu čega se to može i potvrditi, dok ja sve što kažem i obrazložim...Spominješ navijače, Juve ima slabiju posjetu jer u gradu Torinu ima manje navijača, a ako pogledaš gostovanja, čiji navijači su najbrojiniji...Uostalom da Torino ima 5-6 mil stanovnika kao Milano, logično bi bilo da bi i posjeta na stadionu bila veća...Marcello Lippi nije otišao, već je dobio otkaz, a sam sigurno nije otišao u Inter, jer da si malo bolje upučen znao bi da mu je Moratti u to vrijeme obezbjedio najveću trenersku plaću kako bi samo kod njega došao...Popularnost jednog kluba se ne mjeri po broju prisutnih navijača na stadionu, već po broju navijača globalno u svijetu...
bjedno je kada onako slabi bayern dodze i nabije te u tvom toru,bjedo i zalosno je sto vas po LE haraju klubovi iz kojekakvih zemalja,zalosno je sto vas mlate italijanske nizerangirane ekipe,zalosni ste kompletno,kako ti shvatas ispadanje od mislim fulhama prosle sezone ili sramocenje u ovoj sezon od tipa lech poznan semir stilic bio nerjesiva enigma za igrace dzubrentusa,taj nije bio najbolji igrac juvea,i on je dosao u veci klub zapitaj se zasto su ti igraci i treneri dolazili u inter zato sto je veci i bogatiji klub i ima vise eura,lipi je dao otkaz u juveu i dosao u inter,**** ti taj"veliki"klub koji u svom gradu nemoze sabrat 20000 navijaca,a nije torino zepce btj,milano za tvoju informaciju ima oko 1,8mil stanovnika koji su podjeljeni na 2 velika kluba,cime mjeris popularnost sa tim sto mozda imate navijace u indiji kini maroku somaliji eritreji osetiji gabonu i ruandi,kazem da ste lopovi i to podkrepljujem cinjenicom da ste osudzeni od nadleznog suda i kaznjeni pa izbaceni u drugu ligu,to je cinjenica i istina,a sta ti buncas :roll: :?: ima i folfsburg malo stanovnika pa na stadionu 40000 a hofenhajm da ne spominjem sa sela klub, nemozes ba bit veliki sa praznim tribinama,slabim igracima,losim trenerom,lopovlukom,slabim strucnim kadrom,i ono malo slave sto ste imali i ono malo slave sto ste mozda i zasluzili je davno nestalo i nikada se vise vratiti nece pomiri se sa tim,pokaj se i prihvati klub koji ti je sudzen oprosteno ti je pokajnice,primicemo te u svoje redove ukoliko dodzes pameti 8-) 8-) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 16:22

bjedno je kada onako slabi bayern dodze i nabije te u tvom toru,bjedo i zalosno je sto vas po LE haraju klubovi iz kojekakvih zemalja,zalosno je sto vas mlate italijanske nizerangirane ekipe,zalosni ste kompletno,kako ti shvatas ispadanje od mislim fulhama prosle sezone ili sramocenje u ovoj sezon od tipa lech poznan semir stilic bio nerjesiva enigma za igrace dzubrentusa,taj nije bio najbolji igrac juvea,i on je dosao u veci klub zapitaj se zasto su ti igraci i treneri dolazili u inter zato sto je veci i bogatiji klub i ima vise eura,lipi je dao otkaz u juveu i dosao u inter,**** ti taj"veliki"klub koji u svom gradu nemoze sabrat 20000 navijaca,a nije torino zepce btj,milano za tvoju informaciju ima oko 1,8mil stanovnika koji su podjeljeni na 2 velika kluba,cime mjeris popularnost sa tim sto mozda imate navijace u indiji kini maroku somaliji eritreji osetiji gabonu i ruandi,kazem da ste lopovi i to podkrepljujem cinjenicom da ste osudzeni od nadleznog suda i kaznjeni pa izbaceni u drugu ligu,to je cinjenica i istina,a sta ti buncas ima i folfsburg malo stanovnika pa na stadionu 40000 a hofenhajm da ne spominjem sa sela klub, nemozes ba bit veliki sa praznim tribinama,slabim igracima,losim trenerom,lopovlukom,slabim strucnim kadrom,i ono malo slave sto ste imali i ono malo slave sto ste mozda i zasluzili je davno nestalo i nikada se vise vratiti nece pomiri se sa tim,pokaj se i prihvati klub koji ti je sudzen oprosteno ti je pokajnice,primicemo te u svoje redove ukoliko dodzes pameti
Juve gdje god ima navijače ima ih više od Intera!? Bilo da je iz New Yorka, Abu Dhabija ili Tokia navijač je navijač, nije važno odakle dolazi već za koga navija...ovaj post govori o tebi kakav si čovjek i o kluba za koji navijaš, omalovažaš sve živo, a samo Merdazzurre uzdižeš...A nakon par godina, nadam se da ćeš i dalje dolaziti na ovaj forum i priznati svoje greške...Ukoliko Meazza prima 84 000, a prosječnost je 57 000, znači da je oko nekih 65-70 %, a Juventusov stadion prima 28 000, a ispunjenost oko 19 000, znači da je tu postotak 60 % tako da razlika od 6-7 % postotaka je nikakva...jer logično ako imate veći stadion logično je da je i posjeta veća...ako treba nacrtat ću ti... :lol: Kažeš da ste najbogatiji i imate eura, pa drugačije i ne možete dovesti igrača, jer vas niko ne voli, ni jednog igrača niste doveli jer vas voli, nego ste mu ponudili lovu, drugačije ne znate, kao i što su sudije i advokati potplačeni kao i ofirna Gazzetta da redovno piše protiv Juventusa, a u Juve redovno dolaze iz ljubavi, posljednji primjer je Miloš Krasić, koliko je ono Benitez promjenio čuvara na njemu na Meazzi? Chivu, Cordoba, Zanetti...A nedjelju će japanac da nastrada... Mislim čekali ste 90 godina nekih svojih svojih 5 minuta slave, konačno ste i dočekali, zamisli kakav je osjećaj sad, vaša slava traje 2-3 godine, a Juventusova već polako ulazi u 5 decenijum, koja li razlika zar ne? :lol: Znam da si ljubomoran i da tu svoju ljubomoru iskazuješ mržnjom prema najvećem italijanskom klubu :lol: Nešto mi se obraćaš da se pokajem, iako ćeš se na kraju ti kajati, ja se tebi neću obratiti tako, jer ti ne zaslužuješ da voliš klub kakav je Juventus...jer navijači poput tebe nam ne trebaju...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 16:28

"Za sve se navija, JUVENTUS se voli" 8-)

A bianconeri brate kako imaš živaca da se raspravljaš sa ovakvim likovima, jer bezveze mu pokušavaš nešto objasniti, kad on to ne može shvatiti.

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 feb 2011, 16:31

nebi ulazio u vašu raspravu al ovo objašnjenje o navijačima ti je na nivou djeteta iz predškolskog čuj sad ovaj prima 28000 al ima ispunjenost xy%, a ovaj 80000 ispunjenost yx%.
pa ako imaš milione navijača taj od 28000 će biti rasprodan tri godine unaprijed zar ne?

očito ne, zašto je to tako uopšte me ne interesuje ali tako je ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 16:36

tony-mortale je napisao/la:nebi ulazio u vašu raspravu al ovo objašnjenje o navijačima ti je na nivou djeteta iz predškolskog čuj sad ovaj prima 28000 al ima ispunjenost xy%, a ovaj 80000 ispunjenost yx%.
pa ako imaš milione navijača taj od 28000 će biti rasprodan tri godine unaprijed zar ne?

Jednostavno Juventus ima manje navijača u Torinu, od Torina. Znači više ljudi u Torinu navija za Torino. Ima tu još drugi razloga koji su 100000 puta ponavljani, pa mi se sad neda. Ali u Italiji gdje god Juventus igra ima će više navijča od Intera osim u Milanu :mrgreen: , ali možda i tu ima :P . A od iduće sezone ide novi stadion, pa ćemo vidjeti kakva će biti posjeta. A za popularnost se možete samo pušiti, ovo tony nije upućeno tebi. Svi znamo da je Juventus najpopularniji klub u Italiji, ali i klub iz Italije koji je najpolularniji u svijetu. A Inter je tek treći klub u Italiji i s tim se morate pomiriti. Pa ne bitno igrao Juventus u 9 ligi a Inter u prvoj.

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 16:38

juventus 0244 je napisao/la:"Za sve se navija, JUVENTUS se voli" 8-)

A bianconeri brate kako imaš živaca da se raspravljaš sa ovakvim likovima, jer bezveze mu pokušavaš nešto objasniti, kad on to ne može shvatiti.
To znači da je on .... :lol: :lol: :lol: :lol:
tony-mortale je napisao/la:nebi ulazio u vašu raspravu al ovo objašnjenje o navijačima ti je na nivou djeteta iz predškolskog čuj sad ovaj prima 28000 al ima ispunjenost xy%, a ovaj 80000 ispunjenost yx%.

A kako je niđe vezze? :lol: Po meni je baš logično? Jer se na prste mogu izbrojiati klubovi čiji su stadioni uvijek puni, a imaju milione i milione navijača, zar nije tako?

U Italiji je specifična situacija, u Italiji raja više voli ostati kući i gledati tekmu preko TV-a nego ići na stadion, i sam znam da je tako, jer sam tamo studirao 3 godine...
Ž '21!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 09 feb 2011, 16:39

ovaj sad uzdize Krasica ko da je Messi :roll: , i fol Zanetti ga nemoze cuvati :lol:

lol: opet vi o popularnosti, :lol: da, to je jako bitan faktor stanja na tabeli :lol:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 feb 2011, 16:43

hehe smjesnoj e kad ovi zinterovi dodju i hoce da sporede intera s Juventus?? iza ste nas 100 godina vi to voljeli il ne zaboli me..,,,

Pa vi ste se izvukli zahvaljajuci MorattiPoli,.,. pa nigdje vas nije bilo ni evropi ni u italiji,, al stice vas kazna nije daleko..

Samo u italiji ima Juventus vise navijaca nego inter i milan zajedno tako moze te samo da zzzzzzzzzzzzz!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 16:44

pazzoetoogol je napisao/la:ovaj sad uzdize Krasica ko da je Messi :roll: , i fol Zanetti ga nemoze cuvati :lol:

lol: opet vi o popularnosti, :lol: da, to je jako bitan faktor stanja na tabeli :lol:
A čovjeka čudna bože dragi, pa polako Intera nije bilo nigdje godinama, pa nije niko toliko trubio o tome. Juventus jeste loš zadnji sezona, ali su za Inter institucija shvati to. Pa da nije bilo farsopolia ne bi vas bilo nigdje bili bi prosjek kao i uvijek. Zašto ste uzimali igrače od Juventusa kad su otišli u drugu ligu kad je Juventus toliko slab. A popularnost je vaš žulj, jer znate da niste ni blizu Juventusa, još pure :P morate jesti da bi dostigli JUVE.

FC Ljuta Krajina

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:52

pazzoetoogol je napisao/la:ovaj sad uzdize Krasica ko da je Messi :roll: , i fol Zanetti ga nemoze cuvati :lol:

Realno ono što je Juventus imao prije deset godina danas nema,pričam o trenerskoj veličini,Lipi je bio gospodin,a da ne pričamo o pojačanjima i o famoznim djedovima koji su se dovodili kao slobodni igrači,uprkos svemu i dalje su najpopularniji klub u Italiji,a vjerovatno i najpopularniji italijanski klub na svijetu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 09 feb 2011, 17:03

opet oni o broju navijaca :lol: , kako cu vas popustiti kad jedno te isto zborite.....

znate da ste donji sad i u derbiju, pa se hvatate za pricu o navijacima, broju nAkih titula, omjerima pobjeda :lol: , a sadasnje stanje je da vas nema ni na mapi, al normalno vi ne volite pricati o sadasnjem stanju vec o historiji iako je i ona sumnjivog karaktera, al hajd moRe vam se, to je inace jako bitno

i sto je najsmjesnije, da
jer vas niko ne voli, ni jednog igrača niste doveli jer vas voli, nego ste mu ponudili lovu, drugačije ne znate, kao i što su sudije i advokati potplačeni kao i ofirna Gazzetta da redovno piše protiv Juventusa, a u Juve redovno dolaze iz ljubavi
ovo boldano :shock: , da to je jako vazan faktor, zato vi dovodite igrace koji vas vole, tipa Martinez, Pepe, kvazi Motta i to za pofinu cifru :mrgreen: dolazimo na cinjenicu da vas vole kvazi igraci, a pravi profesionalci vas zaobilaze, sto li boze :? ako dolaze iz ljubavi sto niste Dzeku doveli, Dzeko je bio voljan doci zato sto ste ga trazili, i to bash iz ljubavi, al niste ponudili odgovarajucu lovu, sto dolazimo do zakljucka da si bez love donji ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 17:06

melanholicar je napisao/la:

Realno ono što je Juventus imao prije deset godina danas nema,pričam o trenerskoj veličini,Lipi je bio gospodin,a da ne pričamo o pojačanjima i o famoznim djedovima koji su se dovodili kao slobodni igrači,uprkos svemu i dalje su najpopularniji klub u Italiji,a vjerovatno i najpopularniji italijanski klub na svijetu.

Ovo se cijeni, kad dođe neko neutralan i kaže ono što je realno...
vo boldano , da to je jako vazan faktor, zato vi dovodite igrace koji vas vole, tipa Martinez, Pepe, kvazi Motta i to za pofinu cifru dolazimo na cinjenicu da vas vole kvazi igraci, a pravi profesionalci vas zaobilaze, sto li boze ako dolaze iz ljubavi sto niste Dzeku doveli, Dzeko je bio voljan doci zato sto ste ga trazili, i to bash iz ljubavi, al niste ponudili odgovarajucu lovu, sto dolazimo do zakljucka da si bez love donji
Nek su Nagatomo i Karjha(nisam siguran da sam pravilno napisao) igrači svjetske klase...
Ž '21!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 09 feb 2011, 17:14

Nagatomo je mlad, bice kupljen za male pare, a za godinu moze izrasti u vrhunskog igraca i i nekoliko desetina miliona vrijednog, povezivao se i sa ostalim velikim klubovima, Barca ga je htjela, tako da pametna kupnja, vjerujem da zavidite na igracima koje imamo i dovodimo al to necete priznat :) ;) .---i da za Karhju, dosad odlican, bash kao i Motta i Milito sto su se dokazali kao odlicni, a za male pare

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2011, 17:48

pazzoetoogol je napisao/la:Nagatomo je mlad, bice kupljen za male pare, a za godinu moze izrasti u vrhunskog igraca i i nekoliko desetina miliona vrijednog, povezivao se i sa ostalim velikim klubovima, Barca ga je htjela, tako da pametna kupnja, vjerujem da zavidite na igracima koje imamo i dovodimo al to necete priznat :) ;) .---i da za Karhju, dosad odlican, bash kao i Motta i Milito sto su se dokazali kao odlicni, a za male pare
Na Gazzettinom portalu je pisalo da su ga tražili Chelsea, Real, Man. Utd pored Barce, ali je on to odbio jer mu je životni sad zaigrati u Interu :lol: :lol: :lol: :lol: Otkup mu je ja mislim 12 miliona, samo se nadam da neće završiti kao svojevremeno najperspektivniji italijanski igrač Santon negdje na posudbi... :lol:

Milito je ove sezone totalno down, trebaš priznati, dok Motta igra kako se od njega očekuje, mislim da im je prošla sezona bila mnogo bolja, a njih dvojica su u paketu plaćena oko 20 miliona + par mladih igrača, ako se ne varam, Milito polako ulazi u godine, već ima 31...

I još nešto, ovo ću reći od srca, mene iskreno libo racku koga dovode bilo Inter, Milan ili Roma, jer ako te klubove mrzim logično je da me i libo racku za njima...
koji ti mozak imas upm i jazavac bi ti pozavidio,barcin stadion prima 100000 popunjenost je nekin 75% hoces reci da je to isto kao juventusovih 18000 ili 65% odnosno razlika je po tebi u 5% pa koji si ti mozak nemogu da vjerujem aaaahazhahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhaha da je vas stadion pun a da kraj stadiona ceka jos 50000 onda bi mogao pricati o tim procentima ovako to si jarane za skrivene kamere ili nadrealista
A ti si onaj što tvrdi da Inter ima više europskih trofeja od Juventusa? :lol: :lol: :lol: :lol: znaš 9>6 :lol: :lol: :lol: :lol: Barem su mene tako učili u školi...Spominješ brojeve, prvo naući brojati do 10, pa onda pređi na brojeve sa dekadnim jedinicama i da, svakako poradi malo na svojoj gramatici...Mislim nije bezveze Bog izmislio tačku, zarez i sl. Ovo sve implicira da muha protuha ima veći mozak i veći IQ svakako... :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.