bjedno je kada onako slabi bayern dodze i nabije te u tvom toru,bjedo i zalosno je sto vas po LE haraju klubovi iz kojekakvih zemalja,zalosno je sto vas mlate italijanske nizerangirane ekipe,zalosni ste kompletno,kako ti shvatas ispadanje od mislim fulhama prosle sezone ili sramocenje u ovoj sezon od tipa lech poznan semir stilic bio nerjesiva enigma za igrace dzubrentusa,taj nije bio najbolji igrac juvea,i on je dosao u veci klub zapitaj se zasto su ti igraci i treneri dolazili u inter zato sto je veci i bogatiji klub i ima vise eura,lipi je dao otkaz u juveu i dosao u inter,**** ti taj"veliki"klub koji u svom gradu nemoze sabrat 20000 navijaca,a nije torino zepce btj,milano za tvoju informaciju ima oko 1,8mil stanovnika koji su podjeljeni na 2 velika kluba,cime mjeris popularnost sa tim sto mozda imate navijace u indiji kini maroku somaliji eritreji osetiji gabonu i ruandi,kazem da ste lopovi i to podkrepljujem cinjenicom da ste osudzeni od nadleznog suda i kaznjeni pa izbaceni u drugu ligu,to je cinjenica i istina,a sta ti buncas ima i folfsburg malo stanovnika pa na stadionu 40000 a hofenhajm da ne spominjem sa sela klub, nemozes ba bit veliki sa praznim tribinama,slabim igracima,losim trenerom,lopovlukom,slabim strucnim kadrom,i ono malo slave sto ste imali i ono malo slave sto ste mozda i zasluzili je davno nestalo i nikada se vise vratiti nece pomiri se sa tim,pokaj se i prihvati klub koji ti je sudzen oprosteno ti je pokajnice,primicemo te u svoje redove ukoliko dodzes pameti
Juve gdje god ima navijače ima ih više od Intera!? Bilo da je iz New Yorka, Abu Dhabija ili Tokia navijač je navijač, nije važno odakle dolazi već za koga navija...ovaj post govori o tebi kakav si čovjek i o kluba za koji navijaš, omalovažaš sve živo, a samo Merdazzurre uzdižeš...A nakon par godina, nadam se da ćeš i dalje dolaziti na ovaj forum i priznati svoje greške...Ukoliko Meazza prima 84 000, a prosječnost je 57 000, znači da je oko nekih 65-70 %, a Juventusov stadion prima 28 000, a ispunjenost oko 19 000, znači da je tu postotak 60 % tako da razlika od 6-7 % postotaka je nikakva...jer logično ako imate veći stadion logično je da je i posjeta veća...ako treba nacrtat ću ti...

Kažeš da ste najbogatiji i imate eura, pa drugačije i ne možete dovesti igrača, jer vas niko ne voli, ni jednog igrača niste doveli jer vas voli, nego ste mu ponudili lovu, drugačije ne znate, kao i što su sudije i advokati potplačeni kao i ofirna Gazzetta da redovno piše protiv Juventusa, a u Juve redovno dolaze iz ljubavi, posljednji primjer je Miloš Krasić, koliko je ono Benitez promjenio čuvara na njemu na Meazzi? Chivu, Cordoba, Zanetti...A nedjelju će japanac da nastrada... Mislim čekali ste 90 godina nekih svojih svojih 5 minuta slave, konačno ste i dočekali, zamisli kakav je osjećaj sad, vaša slava traje 2-3 godine, a Juventusova već polako ulazi u 5 decenijum, koja li razlika zar ne?

Znam da si ljubomoran i da tu svoju ljubomoru iskazuješ mržnjom prema najvećem italijanskom klubu

Nešto mi se obraćaš da se pokajem, iako ćeš se na kraju ti kajati, ja se tebi neću obratiti tako, jer ti ne zaslužuješ da voliš klub kakav je Juventus...jer navijači poput tebe nam ne trebaju...