Gdje si procito toLivnjak je napisao/la:Celticsi se zanimaju za Mirzine usluge, a posto dogovaraju trade "istine" u Netse, ovo bi moglo zavrsiti fantasticno!
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
-
- Kontakt:
citao sam i ja al ne vjerujem da ce se ostvarit trade jer celticsi traze previse za Pierca kojeg navodno zele Netsi ali sto ja ne shvatam je to sto kao Netsi ne daju Mirzu u trejdu a ne da ju mu ni igrat, Mirza je solidno u predsezoni odigrao protiv Celticsa mada je predsezonska utakmica bila.
Realno daj boze trejd ali male su vjerovatnoce skoro pa nikakve ...
sta bolan traze previse? Te price su samo dio businessa, pa normalno da nedaju Mirzu, nedaju ni cistacicu na pocetku price, da bi je poslje trejdali za metlu i peracu, nece reci evo vam Mirza, mi ga netrebamo, sta ces onda jos dobiti za njega?svejedno77 je napisao/la:citao sam i ja al ne vjerujem da ce se ostvarit trade jer celticsi traze previse za Pierca kojeg navodno zele Netsi ali sto ja ne shvatam je to sto kao Netsi ne daju Mirzu u trejdu a ne da ju mu ni igrat, Mirza je solidno u predsezoni odigrao protiv Celticsa mada je predsezonska utakmica bila.
teško ce Mirzu i jedna tim htjeli jer frajer ima ugovor od 10-12mil na 3 godine, a pošto se još nije dokazao teško da iko prihvati taj rizik
nema potpisa
Boston mi je najdraza ekipa molim Boga da ode tamo
,al tesko da ce se to ostvariti.

Jesmol' spremni posado i za večeras?
nesto vise od 9 mil, sto nije nista, ako znalac zna koji potencijal nosi u sebiAdmir_Sa je napisao/la:teško ce Mirzu i jedna tim htjeli jer frajer ima ugovor od 10-12mil na 3 godine, a pošto se još nije dokazao teško da iko prihvati taj rizik
Mirza u naredne 2 godine: 6 mil, Humphries 24 mil
e vala da hoce otic iz bruklina,dosadilo mi njih vazda gledat,da i ja malo promjenim

tih 9mil mogu puno znaciti nekim ekipama ako se otvara prostor za potencijalne superstarove, a ovi kontenderi na naslov ce prije potpisati nekog veterana za minimum, nego riskirati sa mirzom i placat penale. teško ce se on trejdovat, teškoLivnjak je napisao/la:nesto vise od 9 mil, sto nije nista, ako znalac zna koji potencijal nosi u sebiAdmir_Sa je napisao/la:teško ce Mirzu i jedna tim htjeli jer frajer ima ugovor od 10-12mil na 3 godine, a pošto se još nije dokazao teško da iko prihvati taj rizik
nema potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za salary cap koji nastupa od slijedece godine,3mil nije malo za 8-9 igraca rotacije!Naprotiv!Livnjak je napisao/la:nesto vise od 9 mil, sto nije nista, ako znalac zna koji potencijal nosi u sebiAdmir_Sa je napisao/la:teško ce Mirzu i jedna tim htjeli jer frajer ima ugovor od 10-12mil na 3 godine, a pošto se još nije dokazao teško da iko prihvati taj rizik
Mirza u naredne 2 godine: 6 mil, Humphries 24 mil

ne gledao ga ja večeras .. u 02:00 je tekma .. taman ako bi ulazio, to mu dođe oko 03:30 ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ocel igrat redzo veceras imal kakvih novosti
-
- Kontakt:
nije fazon u tome celticsi samo nude piercea koji ima bruku godina zato netsi nedaju mirzu nije to taktika brook i humpa otvreno nude i jos neke igrace fazon je samo da netsi misle da celticsi traze previseLivnjak je napisao/la:sta bolan traze previse? Te price su samo dio businessa, pa normalno da nedaju Mirzu, nedaju ni cistacicu na pocetku price, da bi je poslje trejdali za metlu i peracu, nece reci evo vam Mirza, mi ga netrebamo, sta ces onda jos dobiti za njega?svejedno77 je napisao/la:citao sam i ja al ne vjerujem da ce se ostvarit trade jer celticsi traze previse za Pierca kojeg navodno zele Netsi ali sto ja ne shvatam je to sto kao Netsi ne daju Mirzu u trejdu a ne da ju mu ni igrat, Mirza je solidno u predsezoni odigrao protiv Celticsa mada je predsezonska utakmica bila.
i sam mirza navija za bostonterabajt je napisao/la:Boston mi je najdraza ekipa molim Boga da ode tamo,al tesko da ce se to ostvariti.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nisam to znao pa to bi za njega bilo ostvarenje sna iako mislim da je to postigao samim igranjem u nbaKK_Bosna je napisao/la:i sam mirza navija za bostonterabajt je napisao/la:Boston mi je najdraza ekipa molim Boga da ode tamo,al tesko da ce se to ostvariti.

dobivas humpa koji zaradjiva 24 mil u naredne 2 godine, a Pierce sa 50 godina ce vrijediti vise od od tog smeca, celticsi traze previse? ja bi reko da netsi nude smece!svejedno77 je napisao/la:nije fazon u tome celticsi samo nude piercea koji ima bruku godina zato netsi nedaju mirzu nije to taktika brook i humpa otvreno nude i jos neke igrace fazon je samo da netsi misle da celticsi traze previse
Al' de mi recite nesto, ako grijesim ispravite me, nisam odavno pisao ovdje al' sam citao redovno. Ako bi Hump i Mirza otisli u boston, MT tek onda ne bi imao prostora da igra.
Jos nesto, ispravite me opet ako nisam u pravu, Boston ima Bassa, Sullingera, novog ovog Mela, i Wilcoxa, jel moze mirza pored Bassa i Sullingera i ako Hump ne dodje
(ovu dvojicu MEla i Wilcoxa ne racunam nesto ozbiljno?)
Jos nesto, ispravite me opet ako nisam u pravu, Boston ima Bassa, Sullingera, novog ovog Mela, i Wilcoxa, jel moze mirza pored Bassa i Sullingera i ako Hump ne dodje

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- anonymousHD
- Kontakt:

Mirza na zagrijavanju

boston ima KG na mirzinoj pozicijimirza41 je napisao/la:Al' de mi recite nesto, ako grijesim ispravite me, nisam odavno pisao ovdje al' sam citao redovno. Ako bi Hump i Mirza otisli u boston, MT tek onda ne bi imao prostora da igra.
Jos nesto, ispravite me opet ako nisam u pravu, Boston ima Bassa, Sullingera, novog ovog Mela, i Wilcoxa, jel moze mirza pored Bassa i Sullingera i ako Hump ne dodje(ovu dvojicu MEla i Wilcoxa ne racunam nesto ozbiljno?)

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.