FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

killer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la killer » 09 apr 2010, 22:09

Nista osim pobjede sutra ! Svi na stadion :!: :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 09 apr 2010, 22:31

Сутра ? све & ( посао, ?, $/жене,¥ ) " " на $ , $ ' % &. " не ' " ", & $...$ се на " 8-) , а " са ? $ " на $, " " он " $ ? &.
? & ?, & $ " ње...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 22:43

Sa zapada se lijepo vidi istok, vjeruj mi da je to takođe doživljaj...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 22:53

$ првенства у & ?, & " ?, " $
Datum: 09.04.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - & " ? у & " прву $ $ " & " & у $ пет $. ? " ? - $ 19 ¥ $ снаге на $ $ за $, а у $ " & % сусрет ? & ".

- У " $ са ? ? са ' $ ?. ? Ступар " &, $ " " ? са $, а Срђан Граховац је, по ' $, " $ & првенства. & " на то, " ? - " све ? снаге, а ' 18 " у ? " " $ $ " " је $ ' $ " са " ? $ паузе - " је % ¥ % & Зоран ".

" ? је $ " $ " остану у " за " ?.

- ? је ' јер - у $ " " $ ' " " ?. Оно % ' $ $ $, " ? & ", " $ $ " - ' " ?. " ' ¥ " " у разговору са " ' $ $ $ ". " ? " јер ' $ " ? $ " ", $ $ $ на праг Европе. - $ $ у " на & фронта - & је ".

? $ " ? на $ $ у & ? " " је "$ орах" &. " " " $ " % $ ?, тренер " је свјестан % $.

- " на $ терену $ % ?. % је & $ $ старта " " " " $ % пре " $. ? је $ $ " ? у ' " $ $ '. То ' $ ? " ' свој ? " - & је ".

?
" СAРAЈЕВО - У & сусрету са & ? - " ? " " ", " је у $ ? " $ $ " терен - ? $ " ".

- ?, - & ". ' " ' ' " $ & $. ' $ је $ ? % " %, јер су ван терена $ & " " $ ". Наравно, " то $ у " - & је " тренер ? $ ?.

" $ ? са $, ? " " Сарајева не $ на $ & с ? '.

- ? " & је ? у ' & " & $ ? ". & нас је јесенас " & $ $ " ", а - $ ' " " ? ? пута $ ? на " $. $ " $ $ је ? $ $ " ? нас ¥ $ ово гостовање - ? је ? ? & $.

Он / $ - " $ " он " на $ $ " & " отворено.

- $ на & % гостовању " " успјех, а % " $ " " сва ", јер " $ $ " " & на ?. & ? са $, ? ' ? $ $ се у " " " & " за &. " не &, а $ " " ' " ' $ $ ? - $ је $.
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:00

borcev_navijac je napisao/la:$ првенства у & ?, & " ?, " $
Datum: 09.04.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - & " ? у & " прву $ $ " & " & у $ пет $. ? " ? - $ 19 ¥ $ снаге на $ $ за $, а у $ " & % сусрет ? & ".

- У " $ са ? ? са ' $ ?. ? Ступар " &, $ " " ? са $, а Срђан Граховац је, по ' $, " $ & првенства. & " на то, " ? - " све ? снаге, а ' 18 " у ? " " $ $ " " је $ ' $ " са " ? $ паузе - " је % ¥ % & Зоран ".

" ? је $ " $ " остану у " за " ?.

- ? је ' јер - у $ " " $ ' " " ?. Оно % ' $ $ $, " ? & ", " $ $ " - ' " ?. " ' ¥ " " у разговору са " ' $ $ $ ". " ? " јер ' $ " ? $ " ", $ $ $ на праг Европе. - $ $ у " на & фронта - & је ".

? $ " ? на $ $ у & ? " " је "$ орах" &. " " " $ " % $ ?, тренер " је свјестан % $.

- " на $ терену $ % ?. % је & $ $ старта " " " " $ % пре " $. ? је $ $ " ? у ' " $ $ '. То ' $ ? " ' свој ? " - & је ".

?
" СAРAЈЕВО - У & сусрету са & ? - " ? " " ", " је у $ ? " $ $ " терен - ? $ " ".

- ?, - & ". ' " ' ' " $ & $. ' $ је $ ? % " %, јер су ван терена $ & " " $ ". Наравно, " то $ у " - & је " тренер ? $ ?.

" $ ? са $, ? " " Сарајева не $ на $ & с ? '.

- ? " & је ? у ' & " & $ ? ". & нас је јесенас " & $ $ " ", а - $ ' " " ? ? пута $ ? на " $. $ " $ $ је ? $ $ " ? нас ¥ $ ово гостовање - ? је ? ? & $.

Он / $ - " $ " он " на $ $ " & " отворено.

- $ на & % гостовању " " успјех, а % " $ " " сва ", јер " $ $ " " & на ?. & ? са $, ? ' ? $ $ се у " " " & " за &. " не &, а $ " " ' " ' $ $ ? - $ је $.
Iz ovog proizilazi da uopste ne igraju oslabljeni za kljucne igrace o kojim je dans pisao BrigateBL, sto znaci opasna bitka nas ceka
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:03

Borac se protiv Slavije vraća na vrh
Datum: 09.04.2010 18:44
Autor: V. Grbić, G. Ivanković, V. Radenović
Meč sa Slavijom dočekujemo sa dosta kadrovskih problema i biće to veoma teška utakmica pošto je protivnik veoma kvalitetan i dobro organizovan, rekao je Zoran Marić, šef stručnog štaba Borca, pred današnji meč 22. kola Premijer lige BiH sa ekipom iz Istočnog Sarajeva.

"Crveno-plavi" danas biju bitku za nova tri boda koja ih mogu vratiti na vrh tabele i održati u trci za titulu prvaka države. Protiv istog protivnika sastav iz grada na Vrbasu u srijedu će odigrati i utakmicu za plasman u finale Kupa BiH.

"Igrače moramo fokusirati na ovaj meč koji je od presudne važnosti u borbi za titulu. Nadamo se da ćemo smoći snage da trijumfujemo u ovom meču, jer nam je pobeda veoma važna. Kup meč, mentalno moramo da odgodimo i u potpunosti se spremimo za prvenstveni duel sa Slavijom", rekao je Marić i dodao:

"Svi smo svesni da ova dva meča mogu da definišu put Borca u budućnosti i da mnogo toga možemo da rešimo. Mislim da ćemo biti u stanju da podnesemo pritisak."

Šef stručnog štaba Borca ističe da u utakmicu treba ući ofanzivno i protivniku ne dozvoliti da dođe do svoje igre.

"Moramo igrati agresivno i vršiti pritisak na protivničke igrače. Mi moramo diktirati igru i napadati", izjavio je Marić i dodao:

"Veoma cenim ekipu Slavije koja ima veliki kapacitet. Ofanzivni su i vole da drže loptu u svojim nogama. Lako stvaraju šanse i neće nam biti lako."

Premijerligaš iz Istočnog Sarajeva s mnogo optimizma očekuje gostovanje u Banjaluci. Pobjedom protiv Rudar Prijedora najavljen je izlaz iz krize koja je bila evidentna u posljednjih nekoliko kola kada je iz tri susreta na bodovni konto upisan samo jedan bod.

"Jedna pobjeda ne mora puno da znači i da već razmišljamo kako smo prebrodili krizu. Međutim, može označiti prekretnicu jedne bolje Slavije koju u narednih nekoliko dana čeka dvomeč sa Banjalučanima. Ne razmišljamo o porazu", kaže kapiten Slavije Bojan Regoje i dodaje:

"Optimizam ne manjka, a mudrom taktikom i požrtvovanom igrom možemo do dobrog rezultata. Znamo da je Borac neugodan na svom terenu, pa mu na papiru pripada uloga favorita."

Slavija u Banjaluku dolazi oslabljena. Povrijeđenim Branku Bakoviću i Zvjezdanu Staniću pridružio se Vučina Šćepanović koji će morati da miruje najmanje 15 dana. Od ostalih današnjih utakmica izdvaja se ona u Vrapčićima, gdje će u hercegovačkom derbiju uz direktan TV prenos snage odmjeriti Velež i Široki Brijeg. Oba sastava su u gornjem dijelu tabele i pretendenti za izlazak u Evropu. Međutim, trener domaćih Abdulah Ibraković ističe kako pobjeda njegovog tima ne smije doći u pitanje.

"Igramo pred domaćim navijačima što nam daje ulogu favorita, od koje ne bježimo. Nova tri boda odvela bi nas dodatno prema vrhu tabele i našem cilju, izlasku u Evropu. U utakmici protiv Širokobriježana bićemo kompletni i ako nametnemo svoju igru, pobjeda sigurno neće doći u pitanje", istakao je Ibraković.

Uzbudljivo bi trebalo biti i u Tuzli, gdje bodove spasa pred svojim navijačima želi Sloboda u duelu sa aktuelnim prvakom Zrinjskim. No, i Mostarci su takođe jedna od ekipa koja i ove sezone želi izboriti mjesto u nekom od evropskih kupova. Stoga je sigurno da na "Tušanj" neće stići sa bijelom zastavom. Modriča Makisma, posljednjeplasirani tim koji je još bez proljetnih bodova i sve bliži nižem rangu, katastrofalnu seriju pokušaće prekinuti na domaćem terenu protiv Zvijezde.

Srđan Grahovac
Mladi vezista Borca neće moći da nastupi u meču protiv Slavije, a možda će propustiti i ostatak sezone pošto je na treningu slomio metatarzalnu kost desnog stopala. Osim njega danas neće nastupiti Milan Stupar i Dragomir Vukobratović.

Mladen Bojić
Iskusni napadač Borca biće u kombinaciji za današnji meč. Fudbaler koji je u zimskom prelaznom roku pojačao "crveno-plavi" napad nakon tri nedjelje pauze oporavio se od povrede, ali je sa ekipom odradio samo jedan trening.
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:05

Na štitu ili bez njega
petak, 09 april 2010 18:18
Borac i Slavija, u subotu od 19 časova na Gradskom stadionu, podijeliće prvi megdan od dva koja ih očekuju u naredna četiri dana. Banjolučani u ovom meču imaju imperativ pobjede, da bi ostali u trci za šampionskom krunom, a "sokolovi" u najveći grad Srpske dolaze na krilima tradicije, koja je obilato na njihov strani.

- Znamo da je Slavija opasna iz kontri, ali isto tako je opasna i kada ima loptu i diktira tempo. Međutim, naša obaveza je da kod kuće igramo uvijek na pobjedu. Tražiću od igrača da pruže maksimum. Eventualnom pobjedom možemo ponovo preuzeti tron ili ostati poravnati sa Željom. Otežavajuća okolnost je što igramo dva meča sa istim rivalom u četiri dana, ali igračima je jasno stavljeno do znanja da razmišlajaju samo o meču koji je pred nama, srijedu i Kup BiH ostavljamo po strani - kaže Zoran Marić, trener Borca.

Banjolučani će u ovom meču biti oslabljeni neigranjem Vukobratovića, koji ima problema sa skočnim zglobom, Stupar odrađuje kaznu zbog kartona, a mlađani Grahovac polomio je na posljednjem treningu kost na desnom stopalu, i za njega je ova sezona završena.

Tradicija međusobnih susreta je na strani premijerligaša iz Istočnog Sarajeva, koji u posljednje tri godine nijednom nije poražen u gradu na Vrbasu. Prvi asistent u Stručnom štabu "sokolova" Dragan Bjelica vjeruje da će tako biti i ovaj put, s tim da ulogu favorita prepušta domaćinu.

- Očekuje nas teška utakmica. Borac je u prošlom kolu prepustio vodeću poziciju Željezničaru i sigurno je da naš domaćin ima veliki imperativ pobjede. Ulogu favorita prepuštamo Banjolučanima, ali moram naglasiti da smo konačno izašli iz rezultatske krize nakon par domaćih utakmica koje nismo uspjeli da krunišemo pobjedama. Na ovo gostovanje idemo da se nadigravamo. Mislim da Slavija trenutno igra ljepši fudbal od Borca, što smo pokazali i u prvoj pulufinalnoj utakmici Kupa BiH, ali, s druge strane, naš domaćin ima nekoliko sjanih individualaca, poput Vukelje, Jandrića i Kajkuta, pa bi bilo nezahvalno prognozirati ishod ovog meča. Smatram da imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu, a da li će tako i biti vidjećemo u subotu naveče - rekao je Bjelica.

Brane Janković ponovo u klubu

Brane Janković, nekadašnji predsjednik FK Borac, ponovo se vratio u klub i biće član Upravnog odbora banjolučkog premijerligaša. Pod njegovim rukovodstvom klub iz Platonove ulice ostvario je najveći poslijeratni uspjeh, kada je igrao finale Kupa BiH s Modriča Maksimom, koje je Borac izgubio na penale
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 23:06

Uffffffffffff, mene pravo neka trema uhvatila, kao pred Sarajevo jesenas, znam da momci mogu, nadam se da će zapeti sutra iz petnih žila, pa da im oprostimo sve nestašluke...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:09

VB 1987 je napisao/la:Uffffffffffff, mene pravo neka trema uhvatila, kao pred Sarajevo jesenas, znam da momci mogu, nadam se da će zapeti sutra iz petnih žila, pa da im oprostimo sve nestašluke...
Ja nekako poravnio, vise me nista ne moze iznenaditi, jednostvno svim srcem navijam pa sta bude.

Ja mislim das smo ipak bolji od slavije i kad igra u najacem sastavu, pa nek budesa ce biti,
TREĆI PUT ČASTIMO !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 apr 2010, 23:09

ja mislim da je zeljo potkupio sudiju da vam da jedno 2 crvena ipak je brkovic to sredio
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:11

tax je napisao/la:ja mislim da je zeljo potkupio sudiju da vam da jedno 2 crvena ipak je brkovic to sredio
s kim se ti svadjas?
TREĆI PUT ČASTIMO !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 apr 2010, 23:11

borcev_navijac je napisao/la:
tax je napisao/la:ja mislim da je zeljo potkupio sudiju da vam da jedno 2 crvena ipak je brkovic to sredio
s kim se ti svadjas?
samo konstatujem
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 23:13

Znam da smo bolji i to mi je dovoljno da vjerujem u momke, takođe danas su isplaćeni, znači motiva ima na pretek, čak nisu ni u karantinu... znači pomalo smo samouvjereni, to mi se sviđa, znači da bi mogli zaigrati napadački, pa neka o nama razmišljaju, a ne mi o njima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:16

VB 1987 je napisao/la:Znam da smo bolji i to mi je dovoljno da vjerujem u momke, takođe danas su isplaćeni, znači motiva ima na pretek, čak nisu ni u karantinu... znači pomalo smo samouvjereni, to mi se sviđa, znači da bi mogli zaigrati napadački, pa neka o nama razmišljaju, a ne mi o njima...
Ni pred zvijezdu nisu bili u karantinu, ma motiva sigurno ima, a i oni su zeljni dokazivanja , citaju i oni sta se pise zadnjih dana po novinama o njima, samo se bojim tog pritiska, mladi su momci u nasoj ekipi, kako ce se nositi sa tim pritiskom
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 23:18

VB 1987 je napisao/la:Znam da smo bolji i to mi je dovoljno da vjerujem u momke, takođe danas su isplaćeni, znači motiva ima na pretek, čak nisu ni u karantinu... znači pomalo smo samouvjereni, to mi se sviđa, znači da bi mogli zaigrati napadački, pa neka o nama razmišljaju, a ne mi o njima...
Ni pred zvijezdu nisu bili u karantinu, ma motiva sigurno ima, a i oni su zeljni dokazivanja , citaju i oni sta se pise zadnjih dana po novinama o njima, samo se bojim tog pritiska, mladi su momci u nasoj ekipi, kako ce se nositi sa tim pritiskom
Sutra treba da izađu i poginu na terenu, za sebe najviše, a onda će biti dobro i za klub, samo to je važno, moramo nekoga dobro nabiti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:21

VB 1987 je napisao/la:
Sutra treba da izađu i poginu na terenu, za sebe najviše, a onda će biti dobro i za klub, samo to je važno, moramo nekoga dobro nabiti...
samo da im damo go u prvih 15 minuta, to bi ih diglo onda, pao bi pritisk i onda bi bilo puno golova u mrezi slavije, ako se to oduzi a oni ne daju go ili ga neaj boze prime rasturice ih pritsak bojim se
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 23:22

Samo neka oni zapnu sutra dobro će sve biti, teren je inače u odličnom stanju...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:26

VB 1987 je napisao/la:Samo neka oni zapnu sutra dobro će sve biti, teren je inače u odličnom stanju...
znas razmisljao sam nesto danas, na stranu sve taktike i fudbalske strategije, ovakve se utakmice dobijaju srcem, pa taman da si duplo slabiji
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 23:34

Ako mi sutra pobjedimo (daće Bog!) a široki i Zrinjski izgube ( što je vjerovatno) pobjećemo im na 7 odnosno 9 razlike, a ako sarajevo doigra nerjeseno <8 sto mi je nekako vjerovatno jer im nedostaje 6 igraca a nemaju klupu ) i njima bi pobjegli na 9 bodova razlike.
mislim da bi tad bili sigurni putnici u evropu

al što bi naš narod rekao prvo skoči pa onda reci hop, ili ne treba živom zecu ražanj praviti, al taj bi mi se scenario baš svidio.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.