Moderator/ica: vlakanje
Iz ovog proizilazi da uopste ne igraju oslabljeni za kljucne igrace o kojim je dans pisao BrigateBL, sto znaci opasna bitka nas cekaborcev_navijac je napisao/la:$ првенства у & ?, & " ?, " $
Datum: 09.04.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - & " ? у & " прву $ $ " & " & у $ пет $. ? " ? - $ 19 ¥ $ снаге на $ $ за $, а у $ " & % сусрет ? & ".
- У " $ са ? ? са ' $ ?. ? Ступар " &, $ " " ? са $, а Срђан Граховац је, по ' $, " $ & првенства. & " на то, " ? - " све ? снаге, а ' 18 " у ? " " $ $ " " је $ ' $ " са " ? $ паузе - " је % ¥ % & Зоран ".
" ? је $ " $ " остану у " за " ?.
- ? је ' јер - у $ " " $ ' " " ?. Оно % ' $ $ $, " ? & ", " $ $ " - ' " ?. " ' ¥ " " у разговору са " ' $ $ $ ". " ? " јер ' $ " ? $ " ", $ $ $ на праг Европе. - $ $ у " на & фронта - & је ".
? $ " ? на $ $ у & ? " " је "$ орах" &. " " " $ " % $ ?, тренер " је свјестан % $.
- " на $ терену $ % ?. % је & $ $ старта " " " " $ % пре " $. ? је $ $ " ? у ' " $ $ '. То ' $ ? " ' свој ? " - & је ".
?
" СAРAЈЕВО - У & сусрету са & ? - " ? " " ", " је у $ ? " $ $ " терен - ? $ " ".
- ?, - & ". ' " ' ' " $ & $. ' $ је $ ? % " %, јер су ван терена $ & " " $ ". Наравно, " то $ у " - & је " тренер ? $ ?.
" $ ? са $, ? " " Сарајева не $ на $ & с ? '.
- ? " & је ? у ' & " & $ ? ". & нас је јесенас " & $ $ " ", а - $ ' " " ? ? пута $ ? на " $. $ " $ $ је ? $ $ " ? нас ¥ $ ово гостовање - ? је ? ? & $.
Он / $ - " $ " он " на $ $ " & " отворено.
- $ на & % гостовању " " успјех, а % " $ " " сва ", јер " $ $ " " & на ?. & ? са $, ? ' ? $ $ се у " " " & " за &. " не &, а $ " " ' " ' $ $ ? - $ је $.
Ja nekako poravnio, vise me nista ne moze iznenaditi, jednostvno svim srcem navijam pa sta bude.VB 1987 je napisao/la:Uffffffffffff, mene pravo neka trema uhvatila, kao pred Sarajevo jesenas, znam da momci mogu, nadam se da će zapeti sutra iz petnih žila, pa da im oprostimo sve nestašluke...
s kim se ti svadjas?tax je napisao/la:ja mislim da je zeljo potkupio sudiju da vam da jedno 2 crvena ipak je brkovic to sredio
samo konstatujemborcev_navijac je napisao/la:s kim se ti svadjas?tax je napisao/la:ja mislim da je zeljo potkupio sudiju da vam da jedno 2 crvena ipak je brkovic to sredio
Ni pred zvijezdu nisu bili u karantinu, ma motiva sigurno ima, a i oni su zeljni dokazivanja , citaju i oni sta se pise zadnjih dana po novinama o njima, samo se bojim tog pritiska, mladi su momci u nasoj ekipi, kako ce se nositi sa tim pritiskomVB 1987 je napisao/la:Znam da smo bolji i to mi je dovoljno da vjerujem u momke, takođe danas su isplaćeni, znači motiva ima na pretek, čak nisu ni u karantinu... znači pomalo smo samouvjereni, to mi se sviđa, znači da bi mogli zaigrati napadački, pa neka o nama razmišljaju, a ne mi o njima...
Sutra treba da izađu i poginu na terenu, za sebe najviše, a onda će biti dobro i za klub, samo to je važno, moramo nekoga dobro nabiti...borcev_navijac je napisao/la:Ni pred zvijezdu nisu bili u karantinu, ma motiva sigurno ima, a i oni su zeljni dokazivanja , citaju i oni sta se pise zadnjih dana po novinama o njima, samo se bojim tog pritiska, mladi su momci u nasoj ekipi, kako ce se nositi sa tim pritiskomVB 1987 je napisao/la:Znam da smo bolji i to mi je dovoljno da vjerujem u momke, takođe danas su isplaćeni, znači motiva ima na pretek, čak nisu ni u karantinu... znači pomalo smo samouvjereni, to mi se sviđa, znači da bi mogli zaigrati napadački, pa neka o nama razmišljaju, a ne mi o njima...
samo da im damo go u prvih 15 minuta, to bi ih diglo onda, pao bi pritisk i onda bi bilo puno golova u mrezi slavije, ako se to oduzi a oni ne daju go ili ga neaj boze prime rasturice ih pritsak bojim seVB 1987 je napisao/la:Sutra treba da izađu i poginu na terenu, za sebe najviše, a onda će biti dobro i za klub, samo to je važno, moramo nekoga dobro nabiti...borcev_navijac je napisao/la:Ni pred zvijezdu nisu bili u karantinu, ma motiva sigurno ima, a i oni su zeljni dokazivanja , citaju i oni sta se pise zadnjih dana po novinama o njima, samo se bojim tog pritiska, mladi su momci u nasoj ekipi, kako ce se nositi sa tim pritiskomVB 1987 je napisao/la:Znam da smo bolji i to mi je dovoljno da vjerujem u momke, takođe danas su isplaćeni, znači motiva ima na pretek, čak nisu ni u karantinu... znači pomalo smo samouvjereni, to mi se sviđa, znači da bi mogli zaigrati napadački, pa neka o nama razmišljaju, a ne mi o njima...
znas razmisljao sam nesto danas, na stranu sve taktike i fudbalske strategije, ovakve se utakmice dobijaju srcem, pa taman da si duplo slabijiVB 1987 je napisao/la:Samo neka oni zapnu sutra dobro će sve biti, teren je inače u odličnom stanju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.