NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Butler nadigrao Jamesa i ADa zajedno. Jadno i sramotno. U cetvrtoj AD dobio ukuptno 2 lopte sto se ne smije vise nikad ponovit. AD MORA biti prva ofanzivna opcija i imati najvise suteva u ekipi. Mrtvog protivnika su uspjeli ozivjet nonsalantnom odbranom gdje je Butler imao 1 na 1 do mile volje i festivalom izgubljenih lopti u napadu.
cuj udvoji ga a Robinson, Herro, Olynyk i Crowder na trici, a Butler dodaje ko elitni playmaker u ovom finalu. Vidi se koliko znas kosarku

Moze se pricati i ovako i onako ovo je jbna sramota
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bravo Jimmy
, Lebron izgubljene, lose odluke kad se lomilo:crazy:, Davis pasivan totalno, doduse i licne greske ga izbacile dosta iz igre i nije migao biti agresivan,Olynik moze biti faktor i recept nekinza odbranu Lakersa

Kako su samo svi veceras izginuli i potpuno zasluzeno pobjedili. Davis nije sutnuo u posljednjoj cetvrtini. Nemam rijeci.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jos da shvatis da udvojit mozes na samom pokusaju ganjanja missmatcha i poslije stic izrotirat i sve 5. Fataj se BLM maskiranja i klosarenja, za vise nisi.
LeBron je prodao sa ovim izgubljenim loptama priliku da se vrate ali ih je nosio do ove zadnje cetvrtine,LeBron -4,Davis -26 ja ne znam kako je ovo uspio s obzirom na manju minutazu
Davis pasivan,LeBron dobar ali previse greski na kraju.Lose su bile i rotacije Vogela jer James ne smije da igra veliki broj minuta.
23
Ma dobio bi on loptu ali Crowder pokazao zube, ubaci se ispred njeg, odlicno ga cuvao, a Davis je jako bojazljiv i pasivan u nekim trenucima, Kuzma je nadomjestio Kcpjev ucinak, plus Morris, James izgubljene i isforsirao par puta, a realno moralo ih je stati kako god okrenes, opet msm da ovdje nece biti problema kad se dozovuEpidaurus je napisao/la: ↑05 okt 2020, 04:10Butler nadigrao Jamesa i ADa zajedno. Jadno i sramotno. U cetvrtoj AD dobio ukuptno 2 lopte sto se ne smije vise nikad ponovit. AD MORA biti prva ofanzivna opcija i imati najvise suteva u ekipi. Mrtvog protivnika su uspjeli ozivjet nonsalantnom odbranom gdje je Butler imao 1 na 1 do mile volje i festivalom izgubljenih lopti u napadu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Green katastrofa kao i KCP a to su 3 i 4 opcija, ide i na dušu Vogela i Jamesa i Ronda oni su zaduženi za organizaciju, Morrisu i Kuzmi nemam šta zamjeniti dobro su sutali za 3p ali ispade da mi pucamo 42 puta za 3p , to je nedostatak kreativnosti
izgledali smo kao Houston 

Malo su i sudije pogurale Miami kad je djimi laktom udario Jamesa.
23
Pa mozd Ne bi bio problem da izgledamo kao Houston u napadu da ne izgledamo kao Portland u odbrani,odbrana je kriticna vec drugu utakmicu,al brutalno kriticna
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izvuce MIA tekmu.Zasluzeno i na borbenost.Zaista nisam ocekivao da mogu dobiti ijednu.LAL preopusteni, ali to je bilo i za ocekivati.Ljudska priroda jbg.
Svaka cast Butleru na partiji veceras.Liderstvo u svakom smislu.
Steta povreda.Ogromna steta.Moglo je biti sjajno finale i siguran sam da bi bilo.
Svaka cast Butleru na partiji veceras.Liderstvo u svakom smislu.

Steta povreda.Ogromna steta.Moglo je biti sjajno finale i siguran sam da bi bilo.
Pa ne treba neka posebna nauka da Davis dobije loptu na lijevom krilu. Tu ce udvajanje ici najkasnije poslije prvog driblinga i imas opcija koliko ti volja. Uostalom i Jamesov zadatak kao primarni kreator je da ukljuci Davisa u igru jer Heat njega ne moze ni u snovima cuvat.rudy91 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 04:16Ma dobio bi on loptu ali Crowder pokazao zube, ubaci se ispred njeg, odlicno ga cuvao, a Davis je jako bojazljiv i pasivan u nekim trenucima, Kuzma je nadomjestio Kcpjev ucinak, plus Morris, James izgubljene i isforsirao par puta, a realno moralo ih je stati kako god okrenes, opet msm da ovdje nece biti problema kad se dozovuEpidaurus je napisao/la: ↑05 okt 2020, 04:10Butler nadigrao Jamesa i ADa zajedno. Jadno i sramotno. U cetvrtoj AD dobio ukuptno 2 lopte sto se ne smije vise nikad ponovit. AD MORA biti prva ofanzivna opcija i imati najvise suteva u ekipi. Mrtvog protivnika su uspjeli ozivjet nonsalantnom odbranom gdje je Butler imao 1 na 1 do mile volje i festivalom izgubljenih lopti u napadu.
LeBron u zadnjoj ne da je bio los nego za zatvora. More izgubljenih lopti ko rekreativac kakav i jos posmatranje kako Butler puni nedoraslog KCPa. Dolazio lik do missmatcha bez ikakvog otpora nakon jednog jedinog jedva postavljenog bloka na 8-9 metara od kosa.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Znači nikad nismo imali više pokušaja za 3p od za 2p
42 za 3p i 37 za 2p
to nije naša igra pogotovo kad KCP i Green ovako loše sutaju 

42 za 3p i 37 za 2p

- kontrasviju
- Kontakt:
19 izgubljenih lopti, uspavani Davis i očajni LeBron u zadnjoj četvrtini. Nije ni čudo što su izgubili. Da nije bilo Kuzme i Morrisa i njihovih 40 poena sa klupe uzeo bi ovo Miami sa nekih 25 razlike.
Ali to je ta jedna utakmica koju Lakersi moraju odigrati svaku seriju.
Ali to je ta jedna utakmica koju Lakersi moraju odigrati svaku seriju.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 05 okt 2020, 04:27, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Kada su bacali Davisu lopte cesto se oslobadjao iste na udvajanje,krenule su trice u zadnjoj cetvrtini i tu se trazio povratak,ali izgubljene LeBrona,par promasenih trica kasnije i gotovo.
KCP Green 4-26 za tri zadnje 2 utakmice pa ovo je ne znam
KCP Green 4-26 za tri zadnje 2 utakmice pa ovo je ne znam
Ma od samog početka utakmice vidjelo se kako cemo igrati 10 izgubljenih lopti los AD Lebron isto KCP i Grenn nisu za komentara uopste idemo se odmoriti pa udariti po ovim labrnjama Herro-a kurci se sa ovom facom malo ****
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imao je James lijepe brojeve veceras.Sutra ce ih svi porediti sa ADevim i reci da su bolji generalno kad se bude odlucivao FMVP.Niko se nece ni sjecati same partije. 

Naveo sam prosli put da je LeBron u zadnje 4 utakmice samo 4 izgubljene lopte ima i veceras 8 ili 9 vise ne znam,jbo te led
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.