NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Bev i Lou zestoko negiraju ovaj clanak Amicka 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Negir'o je i Howard da će biti na dunk contestu 

pa ocigledna propaganda
a pazi kako se prica o svlačionici Lakersa, bajka
slusam Dannya kontam razmjenjuju salavetice na ovim druzenjima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Otpustite Stottsa
Ne zapravo Olsheya
Jbem vam majku nesosobnu
Ne zapravo Olsheya
Jbem vam majku nesosobnu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Pa gledajući utakmice klupa Lejkersa ima daleko bolju atmosferu, svi igrači učestvuju u poenima , maksimalno su uključeni energijom ...
Klipersi druga priča, kad bude baš strašan potez onda skače sa klupe i to je to ...
Neku noć Harel padne na parket , naravno samo Beverly pritrči da mu pomogne da ustane ...
Za svlačionicu ne znam , ali na parketu se jasno vidi gdje je bolja atmosfera, daleko bolja ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa zamisli imas u svlacionici Lebrona, sto sa svima razgovara organizuje druzenja i tako te stvari, a na drugoj imas kawhija sto igra kad hoce, druzenje mu nije bolja strana, povucen u sebe... Dze mislis da ce biti bolje? Trebas biti glup i reci da kawhi pravi bolju atmosferu u ekipi od lebrona...
-
- Kontakt:
Mislim da to najviše smeta Harellu , lik se slomi , svaku utakmicu igra 100% , bori se kao lav , a onaj odmara kad god hoće, lafo zbog neke izmišljene povrede ...
Beverly je sličan, ali on je spreman da sve trpi zbog uspjeha ekipe ...
Raptorsi su bili spremni na bukvalno sve da igra i da ostane ,igrači, navijači , uprava ...
Kod Klipersa je drugačija situacija...
Beverly je sličan, ali on je spreman da sve trpi zbog uspjeha ekipe ...
Raptorsi su bili spremni na bukvalno sve da igra i da ostane ,igrači, navijači , uprava ...
Kod Klipersa je drugačija situacija...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Irving ima hiljadu mana ali nema prevelike odgovornosti za ove poraze. Ove meceve sto su igrali od njegovog povratka su unaprijed upisani porazi. Igrali su protiv ekipa koje se bore za titulu. Da je KD zdrav opet bi izgubili ove meceve jer nemaju odbrane.
Marks prije svega na ljeto treba dovesti neko krilo/krilnog centra koji ce da grize u odbrani pa tek onda da gleda AS i klupu.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Idu Lakersi lagano ka 1. mjestu
jos nekih 15 pobjeda i ide rucna do kraja sezone
jos nekih 15 pobjeda i ide rucna do kraja sezone

- BosniaBoston
- Kontakt:
Druzenja buddies for life ovo ono i na kraju te odbaci ko krpuEdviin je napisao/la: ↑24 jan 2020, 10:32Pa zamisli imas u svlacionici Lebrona, sto sa svima razgovara organizuje druzenja i tako te stvari, a na drugoj imas kawhija sto igra kad hoce, druzenje mu nije bolja strana, povucen u sebe... Dze mislis da ce biti bolje? Trebas biti glup i reci da kawhi pravi bolju atmosferu u ekipi od lebrona...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma pod rucnom mi igramo odavno.Lebron i Davis rijetko kad uzmu veci broj suteva,Lebron pogotovo.Nije odigro 2 utakmice na visokom nivou a pobjede se samo nizu.Samo zdravlje da posluzi i jezeraska nacija pada u delirium.
23
Nisi dosta dobar, sta ces, budi bolji ili prihvati svoju sudbinu. Kako god okrenes svi bi najvise voljeli igrati sa Lebronom, bar tako su rekli igraci u nba.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 11:40Druzenja buddies for life ovo ono i na kraju te odbaci ko krpuEdviin je napisao/la: ↑24 jan 2020, 10:32Pa zamisli imas u svlacionici Lebrona, sto sa svima razgovara organizuje druzenja i tako te stvari, a na drugoj imas kawhija sto igra kad hoce, druzenje mu nije bolja strana, povucen u sebe... Dze mislis da ce biti bolje? Trebas biti glup i reci da kawhi pravi bolju atmosferu u ekipi od lebrona...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sa njim ne zele igrati samo egoisticne kmice, i oni koji misle da mogu biti alfa muzjaci pa zavrse kao Kyrie.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
LeBronu treba 18 poena da prestigne Bryanta.
ono gdje se najvise vidi popustanje je odbrana,na tom djelu parketa zadnjih mjesec dana je bas otaljavanje posla,ali jbga zbog takve kurcobolje i dodje neki Boston da te isamara.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nek uzme ko hoce samo da ne uzme Lal amin 

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 jan 2020, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.