FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Valjda su ovi zavrsili.
Igra i nije bila losa,sasvim solidno,ali je Inter bio odlican veceras.Dosta nepovoljan rezultat za Barcu,ali vidjecemo sta ce biti u revansu.Nadam se samo da ce iskoristiti sanse koje im se budu pruzile,jer jednostavno moraju ako zele u finale.To bi bilo dosta lakse da s druge strane nije Mourinho.
Imala je i Barca dosta sansi u drugom poluvremenu,ali nisu uspjeli zabiti gol.Po meni,mozda najbolji veceras Pedro,pored gola dosta je trcao,trudio se.Xavi je bio takodje dobar,ali nije imao pomoc Keite i Busquetsa.Messi je pokusavao,ali nije ga islo,a Ibrahimovic mora biti malo 'zainteresovaniji',da malo vise radi,ne znam.
Igra i nije bila losa,sasvim solidno,ali je Inter bio odlican veceras.Dosta nepovoljan rezultat za Barcu,ali vidjecemo sta ce biti u revansu.Nadam se samo da ce iskoristiti sanse koje im se budu pruzile,jer jednostavno moraju ako zele u finale.To bi bilo dosta lakse da s druge strane nije Mourinho.
Imala je i Barca dosta sansi u drugom poluvremenu,ali nisu uspjeli zabiti gol.Po meni,mozda najbolji veceras Pedro,pored gola dosta je trcao,trudio se.Xavi je bio takodje dobar,ali nije imao pomoc Keite i Busquetsa.Messi je pokusavao,ali nije ga islo,a Ibrahimovic mora biti malo 'zainteresovaniji',da malo vise radi,ne znam.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- bilino polje
- Kontakt:
vidim podosta se napisalo od pocetka utakmice pa evo do sada
i sasvim slucajno su to oni ''jaki''klubovi koji su svoje zavrsili i koji misle da se novcem moze sve
al et oni mi nisu bitni ni sekkunde neg da ja malo prokomentarisem do sada ubjedljivo najgoru utakmicu barce ive sezone
ovako
ibrahimovic je ispucao sav moguci kredit,uposte koji je on **** veceras bio na terenu
covjek koji je placen toliko on mora da leti,da trci,da zabija,vrsi pritisak
ove sezone to od njeg nisam vidio i zaista je pao u mojim ocima i do sada se dokazalo da barca mnogo ljepse i lakse igra bez njega
maxvel mislio da ona asistencija znaci da on ne mora drugo poluvrijeme odigrat,da moze se sepurit po strani dok mu protivnici prolaze kako hoce
dalje ne zelim komentarisat je niko nije vrijedan pohvale,apsolutnu su svi podbacili pa i gvardiola
ja samo ne znam sta je cekao,zasto nije pokusao napasti
a jos samo da dodam
alves je veceras upropastio sve i jedan moguci napad,on podhtino treba da popravi svoj **** centarsut
i za kraj nadati se da ce se oporaviti do revansa,da ce gvardiola otkriti gdje je problem
i sasvim slucajno su to oni ''jaki''klubovi koji su svoje zavrsili i koji misle da se novcem moze sve
al et oni mi nisu bitni ni sekkunde neg da ja malo prokomentarisem do sada ubjedljivo najgoru utakmicu barce ive sezone
ovako
ibrahimovic je ispucao sav moguci kredit,uposte koji je on **** veceras bio na terenu
covjek koji je placen toliko on mora da leti,da trci,da zabija,vrsi pritisak
ove sezone to od njeg nisam vidio i zaista je pao u mojim ocima i do sada se dokazalo da barca mnogo ljepse i lakse igra bez njega
maxvel mislio da ona asistencija znaci da on ne mora drugo poluvrijeme odigrat,da moze se sepurit po strani dok mu protivnici prolaze kako hoce
dalje ne zelim komentarisat je niko nije vrijedan pohvale,apsolutnu su svi podbacili pa i gvardiola
ja samo ne znam sta je cekao,zasto nije pokusao napasti
a jos samo da dodam
alves je veceras upropastio sve i jedan moguci napad,on podhtino treba da popravi svoj **** centarsut
i za kraj nadati se da ce se oporaviti do revansa,da ce gvardiola otkriti gdje je problem
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- juzni vjetar!
- Kontakt:
pa kad ti najbolji igrac zakaze nemozes se bljemu nadati
meni je krivo sto nije dobio priliku krkic ili henry jel da su oni bili na mjestu piqea u onim situacijama 100% jedan gol bi pao
barca na camp nou svakom moze dati 3-4 komada vidjecemo ni sada mi nije jasan potez Abiidal umjesto Ibre 

Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 21 apr 2010, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ibro definitivno nije za Barcu.Sta je je problem ne ulazim u to.Ali kako rekoh Messi mnogo manje ima prostora dok je ovaj u igri.Pa veceras tek kad je ovaj izasao mogli smo kao biva i Messija primjetiti.Monolog je napisao/la:Ne želim izmišljati toplu vodu govoreći da je Barca nadigrana. To je evidentno. Sada nam je falilo one sportske sreće koju smo imali na nekim utakmicama. U Militov gol ne ulazim, nebitno da li je offside ili nije, to ne mijenja činjenicu da ništa nije štimalo u Barceloninoj igri. Keitu nisam primijetio na terenu, mislim da neće igrati sljedeći meč(ja ga ne bih stavio). Busquets bi mogao biti zamijenjen Toureom, no i Toure mi je u pojedinim utakmicama bio, blago rečeno, loš, tako da...harishp je napisao/la: Evo da se citiram![]()
Ekipa Barcelone je kvalitetnija kud ikamo,samo Messi vrijedi pola Intera.
Pepe je isto odlican trener.
Ali Mourinjo je definitivno gigant nad gigantima.Nije djabe najbolje placeni trener na svijetu.
Taktiku koju je izveo,za sve anale.Svakog igraca Intera i njihove vrline je iskoristio maksimalno u ovom mecu.
A nije ni Pepe tek onako kurtoazno rekao da je Mou ubjedljivo najjaci trener.
Mourinho, Mourinho, Mourinho. Nemam riječi. Posložio je da valja; ok ova postava je, ako se ne varam, igrala i protiv Juventusa, samo što je sada Pandev bio povučeniji. Jednostavno, ključ je bio u konstantnom tjeranju Messija(Zanetti(kapa dolje) i Cambiasso su to odradili). Vidiš da je Maxvell puno išao gore, pa je pucalo najviše tu na lijevom boku. 2 gola u drugom poluvremenu su pala tako. I, izlazak Ibrahimovića je pojačao Barcu; Pep je stavio Abidala na beka(poslije nije Inter mogao ništa), a Maxwella gurn'o naprijed, no prekasno je to bilo. Sve u svemu, majstor je nadigrao majstora, no partija još nije gotova. Već napisah, ako postoji neko ko može ovo riješiti, onda je to Guardiola.
Pepe bi morao probati sa Henryjem,Krkicem ovim onim ali sa Ibrom definitivno vrlo tesko ide.
Jednostavno tim i nacin igre.Mada cak mislim da je kojim slucajem Etto u Barceloni na onoj tekmi bio a Ibrahimovic u Interu da bi i jedan drugi zabili gol,dva.Ovako je i jednom i drugom ucinak katastrofalan.
Ako inter bude zalijepio Messija kao veceras,nema sanse da barcelona prodje u finale.
Jedino ih Messi moze spasiti,niko drugi.
P.S Mourinjo je do daske iskoristio brzinu Pandeva i to jedan od razloga zasto je tekma tekla u ovom pravcu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 apr 2010, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi, nekako mi Barca nije za prepoznati večeras ili jednostavno Inter odigro ko nikad do sad. Inter je pokazo kako se moze kad se hoce, nadigro, odigro i dobio tekmu. Cesar branio odlicno, tako da svaki vas sut (skoro svaki) je bio uzaludan.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
svakom se moze desiti los dan, danas se desio barceloni i jbga., posteno cestitat interu i to je to...bez obzira na poraz ja sam ubjedjen u prolaz barce u finale, kada sam pogledao kako igraju zadnjih 10-15 minuta utakmice, kada smo propustili nekoliko izglednih prilika, zicera, kad je inter djelovao izgubljeno, branio se... i kad pomislim da ce u barceloni citavih 90 minuta tako biti, pa bit ce golova u interovoj mrezi da ga hebes
moze neko nadigrati barcu u jednoj utakmici, moze messi i drustvo zakazati jednu utakmicu, ali da to urade dva puta protiv istog protivnika, ma nema sanse

moze neko nadigrati barcu u jednoj utakmici, moze messi i drustvo zakazati jednu utakmicu, ali da to urade dva puta protiv istog protivnika, ma nema sanse

- nidjo_barca
- Kontakt:
Barca nije bila losa,zapravo,barem po meni,dobro je igrala,ali je Inter odigrao perfektnu utakmicu.Mourinho je postavio odlicnu taktiku,malo se sta moglo uraditi u napadu,a i kod dva gola Intera,to su bile greska Barce.Izgubljene lopte na sredini,a Inter ubojit u kontrama.semafresh je napisao/la:Ljudi, nekako mi Barca nije za prepoznati večeras ili jednostavno Inter odigro ko nikad do sad. Inter je pokazo kako se moze kad se hoce, nadigro, odigro i dobio tekmu. Cesar branio odlicno, tako da svaki vas sut (skoro svaki) je bio uzaludan.
Imali smo i mi sansi,ali jbg,nemam ja sta tu pricat,zavrsilo je kako je zavrsilo,idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nije inter nadigrao barcu koliko je mourihno nadigrao guardiolu
ibrahimovic mora biti malo vise zainteresovanijinidjo_barca je napisao/la: a Ibrahimovic mora biti malo 'zainteresovaniji',da malo vise radi,ne znam.
i kao sto sam rekao u prethodnom postu kod mene je ispucao sve kredite a vjerujem i kod jos nekih navijaca barce
jer ovo je postalo nesnosljivo kakve on igre u zadnje vrijeme pruza
govori se da ce proradit,dok se navikne e imao je dosta vremena do sada
vise nema cekanja
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Vidim neki su ovdje jedva decekali kiks Barce, da bi imali svojih pet minuta, ali neka i njima taj trenutak slave. Veceras su izgubili, nije bio njihov dan, za sedam dana imaju popravni i ukoliko ne uspiju (ne daj Boze), mi cemo opet ostati vjerni Barceloni, jer ovaj se klub voli i postuje bez obzira na sve, to je tesko opisati i Barca ce uvijek biti nesto vise od kluba. No ja ipak jos vjerujem u nase momke da mogu izboriti finale, i ubjedjen sam da ce Pep imati pravu motivaciju za igrace, isto kada su tokom ove sezone nisu igrali na nivou (poraz od Rubina) i kada su svi ocekivali raspad sistema, ali je Pep pustio video klip o spasavanju nekog Japanca na Himalajima i igraci su shvatili sta je poenta. Ljudi vjerujte mi na rijec jos nista nije gotovo i Barca ce pruziti svoj maksimum u revansu i pokusati nadoknaditi minus, no ukoliko ne uspiju (ne daj Boze) mi trebamo slijediti politiku kluba i biti uz igrace, a ne osuti po njima paljubu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ja sam to za Ibru pisao prije pola godina...pa prođe citava sezona a on se još uvijek "uigrava"...kad se misli uigratiT-MAC je napisao/la:ibrahimovic mora biti malo vise zainteresovanijinidjo_barca je napisao/la: a Ibrahimovic mora biti malo 'zainteresovaniji',da malo vise radi,ne znam.
i kao sto sam rekao u prethodnom postu kod mene je ispucao sve kredite a vjerujem i kod jos nekih navijaca barce
vise nema cekanja

Pa prije se Maxwell (koji je placen 4,5 miliona uigra nego Zlatan kojeg platise 70 miliona).
Ali da ga ne prozivam i ne serem po covjeku više, ocekujem u revanšu da se barem trudi i pokušava...veceras bukvalno ništa nije pokazao.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
uzivaj dok mozesadnan_hzsa je napisao/la:

cim su ga doveli rekao sam da je to greska Barce. Barceloninoj igri vishe odgovara pokretljiviji i brzi napadac, Zlatan je jednostavno ukocenT-MAC je napisao/la:ibrahimovic mora biti malo vise zainteresovanijinidjo_barca je napisao/la: a Ibrahimovic mora biti malo 'zainteresovaniji',da malo vise radi,ne znam.
vise nema cekanja
nema potpisa
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ibra je klasa od igraca,ja od njega ocekujem dosta toga.Pokazao je da moze kad hoce,cim se malo vise potrudi.Ima sada uzvrat,neka pokaze,ocekujem od njega da odradi nesto,ne mora zabiti go,nek namjesti 1-2 gola,daj da vidim da se boris,da hoces.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nije to pet minuta sto neko mrzi Barcelonu.amerosm je napisao/la:Vidim neki su ovdje jedva decekali kiks Barce, da bi imali svojih pet minuta, ali neka i njima taj trenutak slave. Veceras su izgubili, nije bio njihov dan, za sedam dana imaju popravni i ukoliko ne uspiju (ne daj Boze), mi cemo opet ostati vjerni Barceloni, jer ovaj se klub voli i postuje bez obzira na sve, to je tesko opisati i Barca ce uvijek biti nesto vise od kluba. No ja ipak jos vjerujem u nase momke da mogu izboriti finale, i ubjedjen sam da ce Pep imati pravu motivaciju za igrace, isto kada su tokom ove sezone nisu igrali na nivou (poraz od Rubina) i kada su svi ocekivali raspad sistema, ali je Pep pustio video klip o spasavanju nekog Japanca na Himalajima i igraci su shvatili sta je poenta. Ljudi vjerujte mi na rijec jos nista nije gotovo i Barca ce pruziti svoj maksimum u revansu i pokusati nadoknaditi minus, no ukoliko ne uspiju (ne daj Boze) mi trebamo slijediti politiku kluba i biti uz igrace, a ne osuti po njima paljubu.
Onakvu kvalitetnu igru do sada niko ne moze mrziti.
Vec sto su sanse ako Inter ode u finale vece recimo za Lyon ili Bayern.Koji isto tako ima puno pristalica.
Protiv Barce bi to bila nemoguca misija,pogotovo Spansko ''tlo'' finale.
Pogotovo sto ce Inter u uzvratu da nakupi zutih da je to nevjerovatno.imam suhu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sto provociraju ako ne mrze Barcu ? Moze se napisat i neki fin komentar da ne blatis Barcu i pises svakakve gluposti.
Ja nikog od ovih na temi ne vidim sve do kad Barca ne pobjedi,onda navale.Srecom,to se desava svake prestupne.
Ja nikog od ovih na temi ne vidim sve do kad Barca ne pobjedi,onda navale.Srecom,to se desava svake prestupne.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ako su oni nas dobili 3:1, ja ne vidim zašto mi njima ne bih istom mjerom uzvratili u uzvratu, a realno govoreći puno smo bolja ekipa od intera!!!!
Bolje vam je,sta bi da ste na Realovom mjestu ili M.Unidjo_barca je napisao/la:Sto provociraju ako ne mrze Barcu ? Moze se napisat i neki fin komentar da ne blatis Barcu i pises svakakve gluposti.

Nervni slom bi dobili

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu