Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

krmpotich
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la krmpotich » 12 mar 2015, 15:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 mar 2015, 16:04

Consigliere je napisao/la:Dakle, nisam ja neka budala koja je zaslijepljena njegovim statusom pa da ne mogu vidjeti jasno. Naravno da u ovom trenutku postoje golmani koji su puno bolji od Ikera, kao sto su Neuer, Curtois, De Gea... i kad bi jedan od njih sutra sletio u Madrid, ja bi ga odmah stavio na gol, ali Keylor Navas nije jedan od njih. Pa, zar vi stvarno mislite da bi jedan Ancelotti rizikovao uspjeh ekipe da se ne bi zamjerio jednom igracu? Pa jedan Steven Gerrard sjedi na klupi Liverpoola, jer postoji igrac koji je bolji od njega na njegovoj poziciji! U nas to nije moguce jer Iker nema adekvatnu zamjenu...
Keylor za Real: 7 tekmi, 7 primljenih golova, 14 odbrana. Znaci prima gol na svaki treci sut. Jednostavno, nije se dokazao i tacka. :kafa:
Najbolji post na ovu temu ikad. :thumbup:
admin je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Samo debili mogu pljuvat' po Ikeru.

Nema ovdje modova moj @madridist. Džaba tema za opću diskusiju, i jasna pravila, opet se piše na ovoj temi, a što je najgore, to se toleriše.
Malo je teže čitati sve postove na svim temama i biti dovoljno upućen u priču da se razabere ko za koga navija.

zato postoji dugme "prijavi post" koje ste slobodni koristiti za padobrance na ovoj temi.
Samo da potvrdim adminovu. Svaki post koji sam prijavio ubrzo je izbrisan.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 mar 2015, 16:13

Kako ce se dokazati covjek koji je odigrao 6 utakmica za klub i to svaki mjesec odigra po jednu?
Da je branio od pocetka sezone ako nista samo u LP i kupu vjerujem da bi sad imali boljeg golmana od Ikera. Daleko od toga da nam trenutno golmanska pozicija predstavlja neki problem i da Iker generalno gledajuci sezonu brani lose ali mora bolje.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 mar 2015, 16:30

Ma dobro brani Iker dosta nas je puta izvukao ove sezone. Problem je što smo navikli od njega da je najbolji na svijetu, a danas to pored De Gee ne može biti.
Zbog toga je De Gea jedan od prioriteta na ljeto. Uz Verrattija rekao bih.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 mar 2015, 16:38

Verratti ako ne dodje ovo ljeto, iduce ga uzima Barca.
Dakle na godfathera je red, dvije muhe jednim udarcem. :kafa:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 mar 2015, 16:46

Ma previse je to vezni igraca,neko bi morao ispastati kada bi Verratti dosao a to je Isco svakako :thumbdown:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 mar 2015, 16:53

Isco, Hames, Luka, Kroos, Verratti. Na stranu Lucas koji ionako nije neka klasa nego samo role player.
Dakle ovih pet ce se rotirati, vjerujem da cemo tad imati trenera koji ce znati znacenje te rijeci.
Luka ulazi u godine, iducu sezonu ga rotirati sa Marcom a vec one tamo sezone Verratti postaje alfa ekipe.
Isco nece ispasti, nema sanse.

Hames----Luka/Verratti---Kroos(Lucas)---Isco

--------Ronaldo------Benzema------

Rijesiti se otpada u ekipi Khedire, Illare, Chicharita. Dovesti pravog backupa u napadu npr. nekog iz Primere kao sto je Alcacer iz Valencije.
Nemam bas neku ideju kako bi Marco i Luka dijelili minutazu ali bolje da dodje ovo ljeto nego da strepimo kad ovima istekne ban jer vjerujem da ce imati prednost da dovedu momka.
A ako ga dovedu, yebeno je. Igraci kao sto su Verratti tj. zvijeri i naprijed i nazad su buducnost nogometa.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 mar 2015, 16:55

Vietto i Denis bi trebali popuniti klupu. Dati im Jesea da se kali.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 mar 2015, 16:59

ek0 je napisao/la:Pepe o imidžu kluba

Kod: Označi sve

"Imam osjećaj da nas navijači izvan Madrida više vole nego kad je Mourinho bio naš trener. Popravili smo imidž, ljudi nas više vole. Isca su protivnički navijači jednom prilikom ispratili iz igre ovacijama, nekoć mi je to bilo nezamislivo."
Pepe o Karlu

"Ancelotti je sjajan trener. Našim navijačima priuštio je toliko radosti, a u klubu je tek godinu i pol. Ne nedostaje mi Mourinho, Carlo je odličan stručnjak s impresivnim životopisom i zahtjeva mnogo od nas. Treniramo s više intenziteta nego s Mourinhom. Hvala bogu što nam ga je poslao, puno mi je pomogao."
Pepe o Casillasu

"Stvari nikada nisu bile jasne kada je Mourinho bio ovdje; Platio sam cijenu zbog toga što sam rekao da Casillas zaslužuje poštovanje zbog stvari koje je uradio za Španiju. To je bilo nepravedno. Ljudi zaboravljaju što je sve Iker osvojio i koliko je dao nogometu i to je meni bilo bolno za gledati. Iker je prešao preko toga najbolje što je mogao - on zna šta znači nositi Realov dres više od bilo koga od nas."
Pepe o El Classicu

"Barca je favorit u El Clasicu, igraju kod kuće, ali to je derbi i sve je moguće. Nismo u dobroj formi, ali imamo kvalitetnu momčad i nismo zaboravili igrati nogomet."
Pepe o "zviđducima"

"Zvižduci Bernabeua nisu bili ugodni, ali naši navijači su s pravom ljutiti. Priznajem, bili smo loši. Protiv Schalkea nije bio problem pristup. Mnogo smo trčali, ali svaki na svoju ruku, ne kao momčad. Odigrali smo daleko ispod naših mogućnosti. U lošoj smo formi, ali dat ćemo sve od sebe kako bi opet bili momčad od prije dva mjeseca kad su svi mislili da je Real nepobjediv"
Naravno , sve je bilo do Mourinha kojem je taktika bila ciganluk, padanje, dozivanje sudije, udaranje protivnickih igraca.Naravno da sada imate vise fanova i da protivnicki navijaci isprate pljeskom npr Isca koji dobro odigra tekmu.To prije nije bila stvar, uzmite npr samo zadnja 2 clasica i bilo koja kad vas je trenirao Mourinho , vidjet cete da nema naboja kao prije, da se igraci ne svadjaju i takve gluposti. Jos bih da napomenem, da je Pepe trenutno jedan od "najciscih" i najkorektnijih igraca lige, sto pod Mourinhom dakako nije bila stvar.
27.10.2020

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 mar 2015, 17:05

geoxx je napisao/la:
Rijesiti se otpada u ekipi Khedire
kad se samo sjetim koliko si ga samo branio :rol:
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 mar 2015, 17:13

Ja i suhi :lol:

Ma dobro u doba Mourinha on jest bio standardni prvotimac ali u Ancelottijevom Realu je pokazao da on nije za ove lige. Nemam nista protiv njega ali realno on u ovom Realu jeste visak. I za klub a i za njega je najbolje da promijeni sredinu odnosno da ode negdje gdje ce opet biti bitan faktor u ekipi npr. Arsenal.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 mar 2015, 17:52

Verratti je legitimni kandidat za najboljeg veznjaka u idućih 10 godina. Luka s boljom defanzivom.

Yes please. :pray:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 mar 2015, 18:33

geoxx je napisao/la:Ja i suhi :lol:

Ma dobro u doba Mourinha on jest bio standardni prvotimac ali u Ancelottijevom Realu je pokazao da on nije za ove lige. Nemam nista protiv njega ali realno on u ovom Realu jeste visak. I za klub a i za njega je najbolje da promijeni sredinu odnosno da ode negdje gdje ce opet biti bitan faktor u ekipi npr. Arsenal.
sjecam se da smo se vjecito nas trojca krvili oko njega i ezila :lol:
naprijed rejal

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 12 mar 2015, 22:32

Ko dira mesketa i samketa :mrgreen:

slika
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 mar 2015, 22:39

Znao sam da cu te prizvat cim pomenem :mrgreen:
naprijed rejal

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 12 mar 2015, 22:44

Odmah mi notifikacija dodje :urnebes:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 13 mar 2015, 00:32

geoxx je napisao/la:Isco, Hames, Luka, Kroos, Verratti. Na stranu Lucas koji ionako nije neka klasa nego samo role player.
Dakle ovih pet ce se rotirati, vjerujem da cemo tad imati trenera koji ce znati znacenje te rijeci.
Luka ulazi u godine, iducu sezonu ga rotirati sa Marcom a vec one tamo sezone Verratti postaje alfa ekipe.
Isco nece ispasti, nema sanse.

Hames----Luka/Verratti---Kroos(Lucas)---Isco

--------Ronaldo------Benzema------

Rijesiti se otpada u ekipi Khedire, Illare, Chicharita. Dovesti pravog backupa u napadu npr. nekog iz Primere kao sto je Alcacer iz Valencije.
Nemam bas neku ideju kako bi Marco i Luka dijelili minutazu ali bolje da dodje ovo ljeto nego da strepimo kad ovima istekne ban jer vjerujem da ce imati prednost da dovedu momka.
A ako ga dovedu, yebeno je. Igraci kao sto su Verratti tj. zvijeri i naprijed i nazad su buducnost nogometa.
A Casemiro ? Ja bi njeg vratio prije nek sto bi Verratija doveo

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 13 mar 2015, 21:25

Dovesti Casemiro,Danilo,De Gea,Vietto,Verratti,Cherysevre,
Rijesiti se Khedire,Illarre,Arbeloe,Chice,Jese-a posuditi i to je to :kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 mar 2015, 21:37

Prodati Balea Unitedu - dovesti koga god hocemo i jos ostane za gajbu Karlovacke :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 13 mar 2015, 21:45

Ma nema sanse da se proda Bale,Pero je prizznao da je njegov covjek,a prodajom istog bilo bi udar na njegov ego,kako smo trpili Kaku tako cemo morati i Balea,samo sto je Brazilac bio malo malo povrijedjen i imao Mudonju Moua da ga ostavi na klupu.

BTE: Kroos odmara u nedelju :rol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.