FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alsoudani
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alsoudani » 10 nov 2013, 19:11

1L8 to ti je nesto najpametnije danas napisao :D mudro razmisljas, aplauz :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 nov 2013, 19:40

cestitam na bodu odlicno ste igrali dabogda svaku do kraja tako igrali i zavrsavali . Jel posteno od mene ? :D

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 10 nov 2013, 20:03

Evo ja sad maksuz pricala sa Draganom. Kaze ni'e svir'o penal, samo da bi se ti imala sta pitati, i da bi imala sta pisati na ovoj temi. :lol:

I kaze da mu je pravo zao, sto je zbog tebe takve mor'o ispaliti ostale strumpfove koji su se nadali pobjedi Zrinjskog. :lol:

Pisite vi sta hocete, ali meni bijase zao Hus-a kad je dav'o izjavu. :cry:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 10 nov 2013, 21:13

Moje neko misljenje o cjeloukupnoj situaciji je ovako !
Husref Musemic nije kalibar da vodi ovakvu ekipu FK Sarajevo,od kako je na klupi imao je bolju situaciju u klubu od svih trenera prije njega ! Stalno idu na pripremu,stalno idu 3 dana prije tekme u gostima na mini trening kamp i opet niju stanju ekipu fizicki pripremiti za 90 min trke !
Njemu svaka cast za sve sto je do sada uradio,jedna je od najvecih legendi kluba,neka to i ostane i neka ne pogazi sve sto je prije uradio. Moj mu je prijedlog da se vise pozabavi svojim zdravljem jer znam da je lud za Sarajevom,ali mislim da je njegovo doba proslo.

Utakmica protiv Zrinjskog je po meni najgora od kako je pratim svoj najdrazi klub, a to je nekih 30ak godina odprilike! Ne pamtim da nas je neko izdominirao onako,pa ne mogu reci ni da nas je Besiktas onako izdominirao na Kosevu kada nas je 5-0 pobijedio. Iskreno,Husrefova krivica,nevjerovatno sta radi,ne znam ni ja koju utakmicu u nizu ! Pa dragi Husrefe,vidis li da smo najbolja ekipa u citavoj smrdljivoj ligi,samo kada napadamo. Zasto trazis od Komazeca,Todorovica,Vusljanina(Travancica),Osmanagica,Karica da stoje na 35m od Bandovicevog gola. Pa zasto !?

Ovo je sezona u kojoj se lomi kojim pravcem ce ici FK Sarajevo tako da mislim da i ako Musemic uzme i sledece 3 tekme da on odlazi iz Sarajeva. Nije on tip koji se moze otjerati tako lahko i nece njega niko otjerati,vec jednostavno vidi i on da ne moze voditi Sarajevo ni fizicki ni psihicki ni takticki vise !

Usput znam da mi mnogi nece vjerovati u ovo sta govorim i ako se ispostavi tacnim ovo sta mi je rekao jedan clan uprave,ne vjerujem da cu tada dolaziti na tekme,ali sve su okolnosti da ce Amar Osim pruzeti Sarajevo od 20. kola. Po prici koja mi je recena,ukoliko Husref ne zavrsi na prvom mjestu poslije 19. kola, Amar Osim preuzima Menagersku funkciju u Sarajevu. Kaze da je to bilo striktno naredzenje V.Tanna jer su njegovi saradnici koji su boravili u Sarajevu zadnjih nekoliko sedmica rekli da su Blaz Sliskovic i Amar Osim dva najbolja trenera u BiH !

Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !

Pozdrav braco !
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 nov 2013, 21:41

uschtipak je napisao/la: I kaze da mu je pravo zao, sto je zbog tebe takve mor'o ispaliti ostale strumpfove koji su se nadali pobjedi Zrinjskog. :lol:
zasto bi se nadao pobjedi zrinjskog ? vise nam odgovara remi. cudi me kako to nisi upratila
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 10 nov 2013, 21:44

LavMantula je napisao/la:Moje neko misljenje o cjeloukupnoj situaciji je ovako !
Husref Musemic nije kalibar da vodi ovakvu ekipu FK Sarajevo,od kako je na klupi imao je bolju situaciju u klubu od svih trenera prije njega ! Stalno idu na pripremu,stalno idu 3 dana prije tekme u gostima na mini trening kamp i opet niju stanju ekipu fizicki pripremiti za 90 min trke !
Njemu svaka cast za sve sto je do sada uradio,jedna je od najvecih legendi kluba,neka to i ostane i neka ne pogazi sve sto je prije uradio. Moj mu je prijedlog da se vise pozabavi svojim zdravljem jer znam da je lud za Sarajevom,ali mislim da je njegovo doba proslo.

Utakmica protiv Zrinjskog je po meni najgora od kako je pratim svoj najdrazi klub, a to je nekih 30ak godina odprilike! Ne pamtim da nas je neko izdominirao onako,pa ne mogu reci ni da nas je Besiktas onako izdominirao na Kosevu kada nas je 5-0 pobijedio. Iskreno,Husrefova krivica,nevjerovatno sta radi,ne znam ni ja koju utakmicu u nizu ! Pa dragi Husrefe,vidis li da smo najbolja ekipa u citavoj smrdljivoj ligi,samo kada napadamo. Zasto trazis od Komazeca,Todorovica,Vusljanina(Travancica),Osmanagica,Karica da stoje na 35m od Bandovicevog gola. Pa zasto !?

Ovo je sezona u kojoj se lomi kojim pravcem ce ici FK Sarajevo tako da mislim da i ako Musemic uzme i sledece 3 tekme da on odlazi iz Sarajeva. Nije on tip koji se moze otjerati tako lahko i nece njega niko otjerati,vec jednostavno vidi i on da ne moze voditi Sarajevo ni fizicki ni psihicki ni takticki vise !

Usput znam da mi mnogi nece vjerovati u ovo sta govorim i ako se ispostavi tacnim ovo sta mi je rekao jedan clan uprave,ne vjerujem da cu tada dolaziti na tekme,ali sve su okolnosti da ce Amar Osim pruzeti Sarajevo od 20. kola. Po prici koja mi je recena,ukoliko Husref ne zavrsi na prvom mjestu poslije 19. kola, Amar Osim preuzima Menagersku funkciju u Sarajevu. Kaze da je to bilo striktno naredzenje V.Tanna jer su njegovi saradnici koji su boravili u Sarajevu zadnjih nekoliko sedmica rekli da su Blaz Sliskovic i Amar Osim dva najbolja trenera u BiH !

Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !

Pozdrav braco !
Za 90 milja eura iz regiona mozemo dovest boljeg trenera,cak i iz inostranstva daleko mu kuca od Koseva i ako je najbolji trener u BIH

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 10 nov 2013, 21:56

Nemoj da pretjerujete pogotovo da mjesate nas klub sa cudnim ljudima koji nece nikada sjesti na klupu FKS !

Nasi ciljano idu na bivseg reprezentativca koji je trebao biti trener FKS prije Husrefa, ali ovi "navijaci" forum su izabrali naseg spasioca Musemica valjda djecaci nisu bili zreli 2007 godina i nisu bili svjesni da se tad osvajala popay titula pa su umislili da je on spasioc a on nas gurnuo stepenicu nize. Doduse dobro je sto danas ti "navijaci" vide svoju gresku i vecina njih ce traziti smjenu doticnog vec od sljedece utakmice. A sam Husref je svjestan da je bivsi za dva tri kola pa je odjednom poceo sa onim izjavama kako mu smetaju psovke sa tribina. Navikao gospodin da mu sjever pruza podrsku , ali nismo mi cobani da ne vidimo gresku doticnog pa tako da mu je posljednji adut (sjever) odavno okrenuo ledja, ne pjevajuci onu cuvenu JEDAN JE OD NAS.

Husrefu nikad rijeci nebi rekao samo da je ispao gospodin i bar jednom priznao svoju gresku, ali jok on je mazao navijacima oci pricom kako nemamo srece i slicno. Uglavnom tjesi me cinjenica da gore od ovog ne moze tako da bilo ko dodje na nasu klupu nema tezak zadatak. nanizati 20 utakmica koje su gore od gorih moze samo Husref jer ne zeli da promjeni stil igre i svoju defanzivu. Husrefe sretno ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2013, 21:59

terabajt je napisao/la:cestitam na bodu odlicno ste igrali dabogda svaku do kraja tako igrali i zavrsavali . Jel posteno od mene ? :D
Pošteno! A ja želim vama da igrate dopadljivo i da bude rezultat kao što je bio u Mostaru kad ste igrali sa Zrinjskim nisam vidio bolje partije u gostima samo joj kraj nešto nije baš i bio sretan- ;)
Sarajevo ljubavi moja!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 10 nov 2013, 22:00

bas bi bila fora da dovedete amara bez zajebavancije!!!
imate kes da kupite nekoga u koga se vase komsije kunu,to bi bilo pravo pis.anje u usta :mrgreen:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 10 nov 2013, 22:02

worchester je napisao/la:bas bi bila fora da dovedete amara bez zajebavancije!!!
imate kes da kupite nekoga u koga se vase komsije kunu,to bi bilo pravo pis.anje u usta :mrgreen:
Nema potrebe da im se pisa preko naseg kluba, on je to uradio preko Zeljeznicara kad se hladno ispalio i prodao im pricu da se vraca za dva tri kola i sad je fol nesto tamo ali to je samo "tihi odlazak" !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 nov 2013, 22:02

LavMantula je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 10 nov 2013, 22:34

bagrcavi je napisao/la:
LavMantula je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izvini,jel znas nesto o Osimu pa mi se smijes,ili je nesto drugo u pitanju ?
Mozes li objasniti sta je frka,jer ne razumijem taj smajli,zasto?
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 22:46

Selimovicu jesi to ti:D:D:D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 nov 2013, 23:03

Iskreno, imam osjecaj da ce vas Siroki razguliti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2013, 23:04

Joj što se načitah svega....

E ovako, ja zadovoljan. Nisam ni vjerovao da možemo pobjediti ali sam vjerovao da se možemo vratiti neporaženi. Odigrali smo onako kako sam ja i predviđao, autobus i lagano, sreća je što smo zabili onaj gol na početku inače bi utakmica završila 0-0.

Vidim mnogi kritikuju igru danas, ali ja bih je pohvalio. Igrali smo protiv ekipe koja igra dopadljivo (imali su par kikseva ali sigurno vrijede) i znali smo da nam neće biti lahko, tako da smo odigrali na rezultat. Nakon gola nismo više imali ambicija prema naprijed, zato su i Komazec i Vusljanin imali mnogo defanzivnih zadataka.
E sad u ovakvim situacijama (kada se ekipa brani) mnogi se oslanjaju na kontre kod nas je jedan veliki problem što nakon 20 min tu kontru nema ko istrči, Todorović je pokušavao ali.. :? :?

Pohvalio bih Vusljanina koji je zaista korektno odigrao, ali u toj defanzivnoj igri nije pokazao koliko još može. Ja bi ga stavio od početka u narednom kolu.

Husrefa pod svaku cijenu treba ostaviti do kraja sezone, jer bi novi trener imao samo alibi da svoj eventualni neuspjeh ("Nisam ja sastavljao ekipu").

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 nov 2013, 23:06

e cuj da nam amaw bude trener :lol: :lol: :lol: :lol:
Sacekati do ljeta i ako Hus ne bude zadovoljio, dovesti nekog stranca i to je to. Nema se sta komplikovati. Iz nase cemer lige nema trenera da valja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 nov 2013, 23:28

Evolution87 je napisao/la:e cuj da nam amaw bude trener :lol: :lol: :lol: :lol:
Sacekati do ljeta i ako Hus ne bude zadovoljio, dovesti nekog stranca i to je to. Nema se sta komplikovati. Iz nase cemer lige nema trenera da valja.
Ovo. Osim Amara Osima. Mogu svi pitari pričati šta hoće, ja ga kao trenera poštujem i smatram da je jedini u ovoj ligi dostojan vođenja kluba. I Dragan Jović tu negdje vrlo blizu. Ostalo sve talašika.
4.10.2009.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 23:32

Ako neki igrac trenira 15 i vise godina,i opet nije u stanju dva puta dodati igracu sa udaljenosti od 5m,u tom slucaju da Ferguson,Mou i Ranieri zajedno vode ekipu u kojoj je takav igrac standardan ne mogu ostvariti napredak :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 nov 2013, 23:37

Pricajte vi generalno sta god hocete o Musemicu, ali je jedini trener u ovom poslijeratnom periodu pod cijim vodstvom ste vi napravili nesto konkretno, racunam i evropu i domaca takmicenja. Vas najveci problem, jeste, i uvijek ce biti, sto vam ljudi koji dovode igrace sastavljaju ekipu, tj, oni ostaju u sjeni a treneri placaju ceh. Jovic jeste dobar trener, ali moje licno misljenje da je Musemic deset puta bolji. Ovdje jedino @hilmo moze da svati da tjeranjem trenutnog trenera na polusezoni ce vam proivesti haus, tj, novi pocetak, a taj novi pocetak je moze biti dobar za start prvenstva, tj, nastavak,(par dobrih rezultata u prvim kolima nastavka) ali nikako za duzi vremenski period.
Vi dosta imate negativne energije u timu, a prvenstveno lose radite jer semi zadajete ciljeve, kojim trenutno niste u stanju odgovoriti i tu dolazi uvijek do razocaranje, koje vodi sve dublje i dublje.

Ako vec mislite trenera dovoditi, dovedite stranca koji sebi nece dopustati ovakve greske kao svi nasi treneri ovdje, jer stranac ce se odmah povuci kada vidi da mu neko drugi pravi ekipu...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 nov 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 nov 2013, 23:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Iskreno, imam osjecaj da ce vas Siroki razguliti...
Iskreno ima još do te utakmice, prvo Slavija pa onda tek na red dolaze ercegovci.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: James1987, MaroonBjelave, r3m1, Tatamata1946 i 22 gosta.