FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 26 jul 2011, 12:13

Šimić: Vidimo se u grupama Evropa Lige
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/si ... vropa-lige" onclick="window.open(this.href);return false;
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jul 2011, 12:19

Srecom im ne igra Atar, sad samo Kolautiju flastera opalit i pokusat preko kontri zabiti kao šerifu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jul 2011, 12:43

molotovljev je napisao/la:@boccaccio
Bio si poprilicno pesimistican pred duel sa moldavcima,kakva su sada ocekivanja ?
Nisam bio poprilicno,bio sam bas pesimistican :mrgreen: ...medjutim poslije prve odigrane utakmice,napisao sam pred revans i jedan fini optimistican post,jer mi je sve naravno izgledalo drugacije...fora je sto sam bio jako opusten pred revans tih dana i uzivao sam gledajuci ponovo i ponovo onu prvu utakmicu...vidio sam mnogo lijepih i kvalitetnih stvari...najzahvalniji sam dobro uradjenim pripremama i tu je bio veliki organizacioni napredak...prosli smo i stvarno je lijep osjecaj,ucinili su me ovi nasi igraci toliko ponosnim,da sam i zaboravio vise kada sam bio ponosniji nego ovih dana...
Narocito mi je bilo bez veze kad smo saznali pred revans ko nas docekuje ako prodjemo,pa sam samo zelio da odigramo taj revans habro...medjutim sada imam malo drugacije i pozitivnije misljenje...iako je Makabi stvarno jaca ekipa od nas,pa i od Serifa,definitivno se nadam da cemo ponoviti pristup odnedavno,i u takvoj konstalaciji,kada znam da se nasi nece prepasti,mozemo sigurno dostojno parirati ako ista...volim da ulogu favorita ima Makabi,nama lakse a mozemo mozda i da iznenadimo...drago mi je da se prva tekma igra ovde,bice ogromna podrska i neka se samo igra hrabro...pa i ako izgubimo,da skupo prodamo kožu...meni je to sasvim dovoljno da imam sliku predstojeceg prvenstva u kojem cemo sasvim sigurno imati,uz ovakav pristup,glavnu ulogu za osvajanje trofeja...
Nije mi bas drago sto si bas mene okarakterisao kao pesimisticnog :mrgreen: ,jer je bilo mnogo slicnih misljenja,a definitivno sam kroz cijele pripreme izgradjivao realan i oprezan optimizam,medjutim za Serif sam stvarno mislio da nemamo sanse...sada isto mislim,ali znam da cemo pokazati zube,i ja sam vec unaprijed presretan...nase pripreme koje su se desile su mi pokazatelj jednog pravog strucnog rada Amara Osima i strucnog staba,a pokazale su i nasim igracima da mnogo vise vrijede kada imaju samopouzdanje i dovoljan motiv...kud ces veci motiv od evropskih utakmica i igraci su me obradovali svojim odnosom prema svetom dresu...samo zelim da tako nastave i pjevace se mnoge pjesme njima u cast...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 26 jul 2011, 12:43

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Srecom im ne igra Atar, sad samo Kolautiju flastera opalit i pokusat preko kontri zabiti kao šerifu
jako dobro vidjeno i imamo prednost posto dosta nasih igraca je veci od njihovih i mislim da u skoku bi trebali da dominiramo eto npr Adilovic sa 192 je najveci igrac u oba klupa i mislim da bi trebao to da koristi,napadaci su im dosta niski sto mozda ce bit i problem i zbog toga moje misljenje je da bi Amar trebao da vrati Nyemu na stopera a Kvesica da stavi na beka i da koliko toliko pokrije tu brzinu koju sigurno imaju njihovi napadaci ostalo sve je u 5 deka :) sretno ako Bog da i do nove radosti u cetvrtak!! :D
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 26 jul 2011, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 26 jul 2011, 12:44

Željezničar - Maccabi na programu BHT1
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... gramu-bht1
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2011, 12:47

Stari pesimisto :lol:
Lakse ce biti igrati ovu utakmicu nego onu protiv serife, uspjeh smo napravili prosli jace i zajebanije od sebe, sada nece biti pritiska na igracima pokazali su da vrijede, sada samo kao i moj drug pesimista ocekujem lavovsku borbu pa sta bog da.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 jul 2011, 12:53

@Pile, je li otišao još ko na posudbu osim Nikolića i Pehilja?

btw.. čini mi se da ove godine nema godišnje na kupikartu.ba.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jul 2011, 12:56

pile87 je napisao/la:Stari pesimisto :lol:
Lakse ce biti igrati ovu utakmicu nego onu protiv serife, uspjeh smo napravili prosli jace i zajebanije od sebe, sada nece biti pritiska na igracima pokazali su da vrijede, sada samo kao i moj drug pesimista ocekujem lavovsku borbu pa sta bog da.
Lakse je njima sada pogotovo zbog nas navijaca...imali su teskog protivnika i svi smo to znali,ali bi svakako bilo nezadovoljstva kod raje da nismo prosli...sada je mnogo lakse,uradjeno je sto je trebalo i iako je Makabi sada jos vise favorit,nasi igraci znaju da se moze,ako odigraju hrabro kao i do sada i uz ovaj manji pritisak,mozda smo kadri da napravimo iznenadjenje...vec je napravljen uspjeh,a treba teziti tome da budemo sve bolji i ozbiljniji i onda nikome necemo biti topovsko meso u evropi...to je ono sto ovog pesimistu posebno ohrabruje :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 26 jul 2011, 13:03

Upravo kupljena godisnja inshallah :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jul 2011, 13:09

@boccaccio
Pristojno bi bilo sa moje strane,pa cu ukratko...
Da budem iskren,nisam ocekivao vas prolaz,ali isto tako nisam ocekivao neku blamazu...
Iznenadili ste,prije svega postavkom igre,takticki mudro i hrabro...
Ne znam zasto,ali meni Makabi djeluje dosta laksi protivnik od prethodnog,mada su oni uvijek nezgodni...
Prvenstvo ce biti jako zanimljivo... ;)
F.K.SARAJEVO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jul 2011, 13:11

spielführer_21 je napisao/la:@Pile, je li otišao još ko na posudbu osim Nikolića i Pehilja?

Mislim da nije, ali ce vjerovatno biti jos...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jul 2011, 13:17

molotovljev je napisao/la:@boccaccio
Pristojno bi bilo sa moje strane,pa cu ukratko...
Da budem iskren,nisam ocekivao vas prolaz,ali isto tako nisam ocekivao neku blamazu...
Iznenadili ste,prije svega postavkom igre,takticki mudro i hrabro...
Ne znam zasto,ali meni Makabi djeluje dosta laksi protivnik od prethodnog,mada su oni uvijek nezgodni...
Prvenstvo ce biti jako zanimljivo... ;)
Da,problem jeste to sto su oni uvijek nezgodni,tezak je i dalek put,igraju uvijek nekako nezgodno za nas,za ekipe sa ovih podrucja,ne leze nam jednostavno...razlika u kvaliteti sigurno nije toliko velika,ali ima tih par "sitnica" koje uvijek idu u njihovu korist,nazalost,to je bar dokazano...mislim da ce igrati drugaciji sistem od Serifa,koji je nama godio,pitanje je koliko cemo biti spremni odgovoriti na drugaciji sistem i na malo brzu igru,ali ne sumnjam da se mozemo nositi...pa treba probati,sto da ne,uz veliku podrsku i borbenost igraca,logika je da nista nije nemoguce

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 jul 2011, 13:22

prespori smo u vezi za njih (Savić tu prednjači :mrgreen: ).. al jbga.. ne vidim da to možemo promijeniti nekako, Brko će to pokušati neutralisati pa šta bude..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 26 jul 2011, 13:24

Nezgodni su zato sto imaju brze igrace i igraju dosta brze od nas, pogotovo preko krila

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 jul 2011, 13:29

pile87 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:@Pile, je li otišao još ko na posudbu osim Nikolića i Pehilja?

na drugoj temi sam pročitao da Krajišnik dovodi 5 igrača iz Želje, pa zato pitam.. znam samo za Pehilja, možda su ostali iz juniora.. :?

edit: sad opet nema prenosa, pa će biti da ima, pa opet nema :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 jul 2011, 14:14

Maccabi ce biti smjesten u Bristolu, 5 minuta od naseg stadiona. Mozda bude neke iznenadne buke, pa ne sklope oci cijelu noc? U komsiluku ima bog zna koliko nasih navijaca :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 14:17

Definitivno je jasno! Ista taktika k'o protiv Serifa, drzat' sredinu i pokusat da se ne primi gol, cisto k'o suza! Prizeljkujem 2:0, mada i 1:0 nije lose :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 jul 2011, 14:17

spielführer_21 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

na drugoj temi sam pročitao da Krajišnik dovodi 5 igrača iz Želje, pa zato pitam.. znam samo za Pehilja, možda su ostali iz juniora.. :?

edit: sad opet nema prenosa, pa će biti da ima, pa opet nema :mrgreen:
ko laze, zvanicna ili sportsport ? :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jul 2011, 14:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sve gledam zvanicnu i nigdje da nadjem vijest o prenosu. Mora da mi je compa u klincu.
izbrisano...bila je. naravno, "onaj" portal je vec preuzeo bio vijest
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2011, 14:40

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sve gledam zvanicnu i nigdje da nadjem vijest o prenosu. Mora da mi je compa u klincu.
Ima prenos

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 39 gostiju.