Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neznanje, ovaj Neša prednjaci u tome. Ima on fin vokabular samo je zadojen nekim stvarima koje nisu tacne, odnosno, koje su izmisljene. Recimo ovakvih ljudi mi je zao jer su se mogli vise od ovoga u zivotu ali boze moj.joker90 je napisao/la:Ali kad počnu o tome kako su ljiljani ratna zastava, tačno bih im gume na traktorima izbušio od muke..
2 mača i zato je drukčija? Ili sam nešto propustio?tuzlak1987 je napisao/la:Pa ima razlika izmedju zastave Armije BIH i zastave Republike BIH. To nije ista zastava. Hajde pogledajte te dvije zastave pa recite jel ista?
Kada neko stavi zastavu sadasnju BIH koja je uvedena putem Westendorpa onda se nadje neko pa kaze "varta" zastava. Pa jel ima neka normalna zastava da je ljubitelji BIH mogu staviti, a da nikom ne smeta? Neki kada bi se pitali onda BIH ne bi ni imala zastavu.
Vjeruj ti meni da su bili tu Sisic, Salcinovic, Kuadio, Cemalovic i spreman Mahmutovic tesko bi i vi uzeli bodove u Zenici.invincible1921 je napisao/la:Zaista sam u šoku da je čelik sa ovim rosterom ikoga uspio pobjediti
. Sarajevo ko Liverpool dobija teske al specijalisti za izgubiti "lake" utakmice
Lillard je napisao/la:2 mača i zato je drukčija? Ili sam nešto propustio?tuzlak1987 je napisao/la:Pa ima razlika izmedju zastave Armije BIH i zastave Republike BIH. To nije ista zastava. Hajde pogledajte te dvije zastave pa recite jel ista?
Kada neko stavi zastavu sadasnju BIH koja je uvedena putem Westendorpa onda se nadje neko pa kaze "varta" zastava. Pa jel ima neka normalna zastava da je ljubitelji BIH mogu staviti, a da nikom ne smeta? Neki kada bi se pitali onda BIH ne bi ni imala zastavu.
Hoces da kazes da su te zastave iste?Lillard je napisao/la:2 mača i zato je drukčija? Ili sam nešto propustio?tuzlak1987 je napisao/la:Pa ima razlika izmedju zastave Armije BIH i zastave Republike BIH. To nije ista zastava. Hajde pogledajte te dvije zastave pa recite jel ista?
A ebi ga onda koja je razlika izmedju HB zastave i zastave Hrvatske ili zastave RS i zastave Srbije. Pricamo o drugim drzavama ali su razlike dekorativne.Lillard je napisao/la:2 mača i zato je drukčija? Ili sam nešto propustio?tuzlak1987 je napisao/la:Pa ima razlika izmedju zastave Armije BIH i zastave Republike BIH. To nije ista zastava. Hajde pogledajte te dvije zastave pa recite jel ista?
Pa jesul danas igrali ? Ja sam mislio na roster od utkamice sa namaavenija je napisao/la:Vjeruj ti meni da su bili tu Sisic, Salcinovic, Kuadio, Cemalovic i spreman Mahmutovic tesko bi i vi uzeli bodove u Zenici.invincible1921 je napisao/la:Zaista sam u šoku da je čelik sa ovim rosterom ikoga uspio pobjediti
. Sarajevo ko Liverpool dobija teske al specijalisti za izgubiti "lake" utakmice
Pa sto posto....Odes npr u Neum i vidis da na drzavnoj instituciji nema zastave BiH...dok sam recimo u posti vidio grb Vatikana koji predstavlja ...ne znam ni ja sta?SlevinKelevra je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem ovo i nije neka mega provokacija? Mislim, provozali zastavu kakvih ima 'milion' oko mjesta gdje se igrala utakmica... Pa, haj da je na Kosevu, pa eto kao, al dole...Totalno promasena zayebancija, ne mogu da vjerujem da se neko nalozio na ovo
Pa Hrvati su 92 predložili ovu zastavu sa ljiljanima kao zastavu nezavisne BiH, valjda ti i ona treba biti dragaZed98 je napisao/la:Samo jedna zastava je u srcima svih Bosanaca i Hercegovaca, svi koji mašu drugim zastavama su izdajnici naše domovine.![]()
![]()
Kraj priče, vratimo se na sportske teme.![]()
DEFINITIVNO! jedan narod, tri vjereZed98 je napisao/la:Samo jedna zastava je u srcima svih Bosanaca i Hercegovaca, svi koji mašu drugim zastavama su izdajnici naše domovine.![]()
![]()
Vala bašSlevinKelevra je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem ovo i nije neka mega provokacija? Mislim, provozali zastavu kakvih ima 'milion' oko mjesta gdje se igrala utakmica... Pa, haj da je na Kosevu, pa eto kao, al dole...Totalno promasena zayebancija, ne mogu da vjerujem da se neko nalozio na ovo
Dio Bosanaca i Hercegovaca se našao uvrijeđen tom zastavom te smo mi to uvažili i dogovorili novu i još ljepšu zastavu koju sada ponosno nose Bosanci i Hercegovci.Ras je napisao/la:Pa Hrvati su 92 predložili ovu zastavu sa ljiljanima kao zastavu nezavisne BiH, valjda ti i ona treba biti dragaZed98 je napisao/la:Samo jedna zastava je u srcima svih Bosanaca i Hercegovaca, svi koji mašu drugim zastavama su izdajnici naše domovine.![]()
![]()
Niti je to zastava hrvatskog naroda u BiH, niti su ljiljani zastava bosnjakog naroda u BiH. Da ne govorim da je ultra idiotski porediti te zastave. Uzmu ljudi okace zastavu Herceg Bosne u mom gradu, u mom gradu gdje su Hrvati casno branili moj grad, Bosnu i Hercegovinu. Mom gradu koji apsolutno nikakve veze sa Herceg Bosnom nema, i kazu to je zastava hrvatskog naroda. **** te dan, de obrazujte seHantraga je napisao/la:Vala bašSlevinKelevra je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem ovo i nije neka mega provokacija? Mislim, provozali zastavu kakvih ima 'milion' oko mjesta gdje se igrala utakmica... Pa, haj da je na Kosevu, pa eto kao, al dole...Totalno promasena zayebancija, ne mogu da vjerujem da se neko nalozio na ovo
Na Koševu bi to već bila debela provokacija, a ovako ništa specijalno. Pa takve zastave na tribini, u zraku ili gdje god, isti đavo.
I generalno, ja ne znam što se svi ovoliko pale oko nekih stvari. Nije uredu kad je svastika na tribini u Širokom, nije u redu ni transparent HVO, VRS, Armija RBiH, nisu uredu orgijanja po BL ratnim zločincima i često slične stvari u Hercegovini, ali mi nije jasno što se ljudi pale na ove zastave? Ljudi Hrvati, nose zastavu svog naroda i kraj priče. Vala, meni tu nema ništa diskutabilnoDruge stvari mogu biti problem, ali ova nije. Eto, navijački nekakav dekor je isticati to, pa nek ističe ko šta hoće. Milion puta veći problem su neka skandiranja, pa i baklje uopšteno.
I Bošnjak sam, štaviše jako zadrt po nekim pitanjima, ali mi nikad neće biti jasno što se Hrvate ubjeđuje da im to nije zastava ili šta ti ja znam. Hajd ovo ubjeđivanje da je zdravorazumski da BiH gledaju ko svoju državu i da je trokut i njihova zastava i to bi trebali shvatiti, što jest' jest'. Ali, nek ljudi koriste i zastavu svog naroda, nema problema.
A oko zastave s ljiljanima se s pravom nekad stvori pompa, jer je budalaština da je to zastava Bošnjaka ili nešto tako. Regularna zastava i nije na istom levelu sa drugima. Čak bih rekao da je pomalo nerazumljivo da se drugi narodi tako žučno bune na nju i da je to stvar političke propagande, ali eto.
Kratko i jasno. Hantraga je znao dosta stvari prije ove teske provale, ne kontam sta mu bi sad.Kajzer10 je napisao/la:Niti je to zastava hrvatskog naroda u BiH, niti su ljiljani zastava bosnjakog naroda u BiH. Da ne govorim da je ultra idiotski porediti te zastave. Uzmu ljudi okace zastavu Herceg Bosne u mom gradu, u mom gradu gdje su Hrvati casno branili moj grad, Bosnu i Hercegovinu. Mom gradu koji apsolutno nikakve veze sa Herceg Bosnom nema, i kazu to je zastava hrvatskog naroda. **** te dan, de obrazujte seHantraga je napisao/la:Vala bašSlevinKelevra je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem ovo i nije neka mega provokacija? Mislim, provozali zastavu kakvih ima 'milion' oko mjesta gdje se igrala utakmica... Pa, haj da je na Kosevu, pa eto kao, al dole...Totalno promasena zayebancija, ne mogu da vjerujem da se neko nalozio na ovo
Na Koševu bi to već bila debela provokacija, a ovako ništa specijalno. Pa takve zastave na tribini, u zraku ili gdje god, isti đavo.
I generalno, ja ne znam što se svi ovoliko pale oko nekih stvari. Nije uredu kad je svastika na tribini u Širokom, nije u redu ni transparent HVO, VRS, Armija RBiH, nisu uredu orgijanja po BL ratnim zločincima i često slične stvari u Hercegovini, ali mi nije jasno što se ljudi pale na ove zastave? Ljudi Hrvati, nose zastavu svog naroda i kraj priče. Vala, meni tu nema ništa diskutabilnoDruge stvari mogu biti problem, ali ova nije. Eto, navijački nekakav dekor je isticati to, pa nek ističe ko šta hoće. Milion puta veći problem su neka skandiranja, pa i baklje uopšteno.
I Bošnjak sam, štaviše jako zadrt po nekim pitanjima, ali mi nikad neće biti jasno što se Hrvate ubjeđuje da im to nije zastava ili šta ti ja znam. Hajd ovo ubjeđivanje da je zdravorazumski da BiH gledaju ko svoju državu i da je trokut i njihova zastava i to bi trebali shvatiti, što jest' jest'. Ali, nek ljudi koriste i zastavu svog naroda, nema problema.
A oko zastave s ljiljanima se s pravom nekad stvori pompa, jer je budalaština da je to zastava Bošnjaka ili nešto tako. Regularna zastava i nije na istom levelu sa drugima. Čak bih rekao da je pomalo nerazumljivo da se drugi narodi tako žučno bune na nju i da je to stvar političke propagande, ali eto.
Mijenjaj avatar. Sve mislim legenda ovog foruma od tebe.FrancescoTotti je napisao/la::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.