Ispao mu kuk.ThrillerHz je napisao/la:A zasto Mladen nije pevao himnu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ispao mu kuk.ThrillerHz je napisao/la:A zasto Mladen nije pevao himnu?
Zna to bit nezgodnoSarajlijica1946 je napisao/la:Ispao mu kuk.ThrillerHz je napisao/la:A zasto Mladen nije pevao himnu?
U najgorem slucaju, sudija ce sa odradi "svoj posao"alenpitar je napisao/la:Kako ofirno ovaj preskoci loptu umjesto da je lijepo smjestio u mrezu
Cim sam vidio onog s OBN-a da vodi program, sve mi je jasno bilo.Evander je napisao/la:Kakva je ba ono smijurija od koreografije?
Je se neko ono zahebavao?
P.S. Cestitke komsijama na izgradjenoj tribini i na dobroj posjeti.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Drugo poluvrijeme sudi u plavom dresufks74 je napisao/la:Zasto sudac nista Slobodi ne sudi?![]()
Ja vjerujem da bude nerijeseno, da bi se nasla neka ruka u 16-tercu i penal za domacina.fks74 je napisao/la:Neko rece sudac blago naklonjen strumfovima,gospodo iskusan sudac tako i odradjuje utakmicu sa sitnim faulima.Sto se tice gola on je regularan,greska stopera.
Pa naravno!!!ThrillerHz je napisao/la:Ja vjerujem da bude nerijeseno, da bi se nasla neka ruka u 16-tercu i penal za domacina.fks74 je napisao/la:Neko rece sudac blago naklonjen strumfovima,gospodo iskusan sudac tako i odradjuje utakmicu sa sitnim faulima.Sto se tice gola on je regularan,greska stopera.
Jeste.fks74 je napisao/la:Kako ofirno,nisam dobro vidio dali je Zeba igrao rukom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.