Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Idemo Babuka 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
coelho41 je napisao/la:Arena Sport 4, ali meni ne radi TV ima li neko dobar link?ahmic je napisao/la:Prijenos negdje??
http://live.robinwidget.com/static/free ... 54050.html
http://www.football-stream.org/
@cole-ch hvala za link, ali proradio mi TV.
Inače Džeko je postigao zgoditak

Samo CIA skriva od nas
Inače Džeko je postigao zgoditak

Samo CIA skriva od nas
Kako je očajna ova talijanska liga dzeko i radja jedino u Romi što nešto vrijedi
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Kako mu budala odbrani, opet golmani imaju svoj dan protiv Rome
coelho41 je napisao/la:Arena Sport 4, ali meni ne radi TV ima li neko dobar link?ahmic je napisao/la:Prijenos negdje??
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
ovdje je slika odlična, no nema spikera
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma odlican babuka, onaj sut na pocetku, kasnije jos jedan po sredini. 2 odlicna građenja i nakon toga 2 odlicne lopte( prva za Radju, druga za Perottija)
Evo pred kraj sad je i dobro trcao prema lopti, stigao i zagradio al nije moglo nesto vise.
Evo pred kraj sad je i dobro trcao prema lopti, stigao i zagradio al nije moglo nesto vise.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kako covjek fino zna smiriti i proslijediti loptu, ova Roma ne zasluzuje Edina-
- JohnCleese
- Kontakt:
Najbolji igrac na terenu 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
E u vraziju mater
h.ttp://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/news ... edin+dzeko
Na sluzbenoj stranici uefa, na pitanje gdje ce zivjeti poslije zavrsetka karijere kaze da se definitivno vraca kuci, nadam se da ce zaista zavrsiti karijeru u zelji kao sto je govorio i ostati u BiH, te tako postati i jedini koji je to isto uradio.
Najveci ikad tacka
Na sluzbenoj stranici uefa, na pitanje gdje ce zivjeti poslije zavrsetka karijere kaze da se definitivno vraca kuci, nadam se da ce zaista zavrsiti karijeru u zelji kao sto je govorio i ostati u BiH, te tako postati i jedini koji je to isto uradio.
Najveci ikad tacka
Zarathustra
FK Partizan je spremio ponude za 3 top evropska igrača. Astronomske godišnje plate su postale hit u svetu. Prva je teška 10 miliona Evra po godini i namenjena je Arjenu Robenu. Druga ponuda je još teža i iznosi 13 miliona Evra po godini kao ponuda Vesliju Snajderu, a najizdašnija godišnja plata od 15 miliona Evra obećana je za Van Persija. FK Partizan je odlučio dovesti holandski napadački trio i igrati ozbiljniju ulogu u svetu fubala. Na tome FK Partizan neće stati, jer imaju spremnih još 40 miliona da potroše na dovođenje barem 6-7 vrsnih evropskih fubalera kako bi popunili roster za završnice Lige šampiona. Kada su navijači pitali, otkud toliko novca Partizanu, odgovor je stigao u obliku. Partizan je usvojio godišnji budžet cca 80 miliona za plate igrača, što ne znači da će se i realizirati sve dogovoreno.Denno je napisao/la:Izmisljotina naravno?
Kakve veze sad s tim ima Patrice Evra?hz1987 je napisao/la:FK Partizan je spremio ponude za 3 top evropska igrača. Astronomske godišnje plate su postale hit u svetu. Prva je teška 10 miliona Evra po godini i namenjena je Arjenu Robenu. Druga ponuda je još teža i iznosi 13 miliona Evra po godini kao ponuda Vesliju Snajderu, a najizdašnija godišnja plata od 15 miliona Evra obećana je za Van Persija. FK Partizan je odlučio dovesti holandski napadački trio i igrati ozbiljniju ulogu u svetu fubala. Na tome FK Partizan neće stati, jer imaju spremnih još 40 miliona da potroše na dovođenje barem 6-7 vrsnih evropskih fubalera kako bi popunili roster za završnice Lige šampiona. Kada su navijači pitali, otkud toliko novca Partizanu, odgovor je stigao u obliku. Partizan je usvojio godišnji budžet cca 80 miliona za plate igrača, što ne znači da će se i realizirati sve dogovoreno.Denno je napisao/la:Izmisljotina naravno?

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Na zalost kao sto sam i davno piso Dzeko moze bacit jos jedan Bum u karijeri i to je to taj Bum se desio sad je pri kraju sto znaci nema vise titula nekih extra rezultata prognoza dace jos koji golcic za Romu pa mislim jos 5-6 do kraja prvenstva ali sa Romom nece nista osvojit,ocekujem da za repku jos koji uvali da predje tu famoznu cifru od 50 golova i to je to lagano zavrsavanje karijere.Volio bi ga nekad vidjet u Zelji nek radi sta hoce jer zaduzio je klub ko niko ustvari klub je opsto na osnovu njegovih transfera.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odmah na startu zicer promasi
Nezgodna lopta je bila, ali moglo/moralo je bolje.

Nadam se da će danas zabit jer bi vrlo lako mogao upasti u krizu.Goalgetter je napisao/la:Odmah na startu zicer promasiNezgodna lopta je bila, ali moglo/moralo je bolje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
profulo bazen hahahahhaa
- Goalgetter
- Kontakt:
Udine je redovna musterija koliko se ja sjecam, zabice on danas.Rokoko87 je napisao/la:Nadam se da će danas zabit jer bi vrlo lako mogao upasti u krizu.Goalgetter je napisao/la:Odmah na startu zicer promasiNezgodna lopta je bila, ali moglo/moralo je bolje.

vrijeme bi bilo vala da ga danas zabije
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.