Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jes danas, vidjecu ga veceras u 21hstaragarda je napisao/la:Al ih franto uzima.... Ahahahaha... Danas je ekstremno netolerantan
A onda je Sloboda bila prvak svake sezone i navijači su bili sretni do kraja života.staragarda je napisao/la:Al ih franto uzima.... Ahahahaha...
U ovoliko godina iskustva pisanja, jos uvijek nisi uspio da dobacis do stijenke solje, uvijek ti padne pis direktno u voduNeandertalac je napisao/la:
Neka ga, od svih Orangutanena njega još nikad nisam zapišo. Vidim čeljust mu širom otvorena, spreman za mlazarelinho je napisao/la:Opet se ovaj retardirani pojavio. Daj neka solinas piše na ovoj temi, a ne retardirani franto.![]()
I ti bi ga pokusao napregnuti kao sto bi i ja dodao gas u Porscheu, da ga imamNeandertalac je napisao/la:Kakvi su to eseji, tokmače. Nemoj mozak naprezati, svako živi zna da ste sise![]()
Pišaj orangutanene
Ovo doskočica neka? Spuštanje?FrantoBauzek je napisao/la:I ti bi ga pokusao napregnuti kao sto bi i ja dodao gas u Porscheu, da ga imamNeandertalac je napisao/la:Kakvi su to eseji, tokmače. Nemoj mozak naprezati, svako živi zna da ste sise![]()
Pišaj orangutanene
Nije. Nece Tarzan majmunaNeandertalac je napisao/la:Ovo doskočica neka? Spuštanje?FrantoBauzek je napisao/la:I ti bi ga pokusao napregnuti kao sto bi i ja dodao gas u Porscheu, da ga imamNeandertalac je napisao/la:Kakvi su to eseji, tokmače. Nemoj mozak naprezati, svako živi zna da ste sise![]()
Pišaj orangutanene![]()
Ti si mi najpametniji od svih Orangutanena na temi. Akademik pravi. To je srednja škola po vašem?
Gdje si ti oteli se kozoyebi kontroli, nastavi ih štemati. Pogotovo Samiru nehljebović.Rigoletto je napisao/la:fukare su stigle nekoliko dana ranije gdje skupljaju građevinski otpad zaostao nakon završetka izgradnje nove tribine i sve što bi mogli unovčiti kod otkupljivača sekundarnih sirovina. Danas im volonteri bez granica dijele grah u gostujucem sektoru. Doznaje se da su neki potegnuli čak iz Beča kako bi došli do svoje porcije.
Divii ovogaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce danas biti na tekmi ispred SDA, sad kad nema Zukica.
Pitam te! Stavi kacket, ubi te suncanica.Neandertalac je napisao/la:Divii ovogaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce danas biti na tekmi ispred SDA, sad kad nema Zukica.![]()
![]()
Neandertalac je napisao/la:Sezona parenja kod Fukara. Svi za prvi maj okreću janjad, samo ih Fukare hebu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.