crozla je napisao/la:Schlager je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Jeste opalo pisanje na forumu sto se tice premijer lige i na temama klubova,nema 10 forumasa da pisu.
razlog sto je pisanje smanjeno za 80%.je upravo zato sto toliko BH nema mogucnosti da gleda utakmice...tacka.
na svom primjeru gledam,evo recimo proslo kolo....siguran sam da bih i pogledao,a i napisao bar ponesto o utakmicama sloboda-sarajevo ili celik-zeljeznicar,da sam ih imao priliku pogledat na arenasport kao prethodnih godina...sta imam ovako napisat kad nisam gledao??
a vjerujem da je tako i sa ostalima koji manje pisu
sa ovakvim ponasanjem u vezi prenosa,vise ce nego prepoloviti i ovaj mizerni broj nas koji pratimo ovu ligu
To je odlicno. Sjecam se vremena dok je u HNL u i Hajduk bio ozbiljan klub, a jedan ili nijedan prenos tjedno. Hajduk kada je bio na TVu gubio ili lakrdija. U Spltu kolektivni proljev.
eto,dobro sto pomenu hajduka,fin slagvort si mi dao...recimo,ja bih veceras u 19 h radije pogledao utakmicu zrinjski-sarajevo,nego hajduk-dinamo koja se igra u istom terminu....cisto iz razloga jer je to liga u kojoj igra borac,jer poznajem dosta igraca i iz jednog i iz drugog kluba,pogotovo ovih iz bl ili sto su igrali u borcu (perica ivetic,mico kuzmanovic,toni jovic,nemanja bilbija,haris handzic itd....)...
ovako mi naravno ne pada na pamet ganjat forume da vidim ima li neki link za neki stream, koji najcesce sjeckaju,razvlacit kablove po kuci i praviti budalu od sebe,vec cu sjest u fotelju, uzet daljinski i pogledat utakmicu sa poljuda...