Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jedino pozitivno iz današnje tekme je to da sad imamo 3 boda,a prošle sezone u ovo doba smo imali 0!
Rambo IZUZETNO lošu utakmicu odigr'o (kao i većina ekipe) a kad on loše igra mi smo truba!
Nadam se da će slijedeće kolo Ezel da istjera Santi-a iz prve postave i nadam se da će Joel igrat protiv Turaka!
Chambers će za 2 godine biti WC igrač!!
Rambo IZUZETNO lošu utakmicu odigr'o (kao i većina ekipe) a kad on loše igra mi smo truba!
Nadam se da će slijedeće kolo Ezel da istjera Santi-a iz prve postave i nadam se da će Joel igrat protiv Turaka!
Chambers će za 2 godine biti WC igrač!!
A.F.C. Bournemouth!
- Donnie Darko
- Kontakt:

Ulice Hollywooda sutra čitav dan.
Objasnio si sve !work je napisao/la:Loše je ovo bilo. Igra nikakva, bukvalno se šansa nije stvorila tokom cijele utakmice. Golovi pali nakon prekida i gužve. Sredina totalno izgubljena, bez mogućnosti kontrolisanja igre, bez ideje, bez želje i htjenja. Mora mnogo bolje.
Drugi veliki problem, nema visine i fizičke snage. Ovo zonsko branjenje prekida sa "kepecima" izgleda smiješno. Mora se dovesti visok, snažan igrač u vezu jer nema luksuza za primanje ovako jeftinih golova iz prekida, pogotovo u Engleskoj gdje svaka ekipa ima 4-5 fizički impozantnih igrača koji su uvijek prijetnja iz prekida.
Za nadat se da će biti bolje.

Walk on, with hope in your hearts.
i kažu da smo eto poslali ponudu za CavanijaArsene Wenger has spoken to Adrien Rabiot personally about a possible transfer.

Asked #Wenger about Cavani & general transfer speculation "We are in the market. If a good opportunity comes up we'll take it" #AFC
op op
Prva utakmica u sezoni rodjaci,noge su teske,forma se tek trazi,bodovi su najbitniji..Uvjek je tesko igrati protiv ekipa koje se organizovano brane na svojoj polovici a danas smo igrali protiv jedne takve..
Dobro je da se Aston Vila nije ponovila..
Dobro je da se Aston Vila nije ponovila..
Sky Sports Radio je objavio da je Manolas spreman da dođe u Arsenal pod uslovom da bude starter!
Naravno Profa je rekao da će morati da se izbori za startnih 11! Šta će da bude brzo ćemo saznat!
Naravno Profa je rekao da će morati da se izbori za startnih 11! Šta će da bude brzo ćemo saznat!
A.F.C. Bournemouth!
- Consigliere
- Kontakt:
snimanje I am Legend 2?Donnie Darko je napisao/la:
Ulice Hollywooda sutra čitav dan.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
na kojim je taj drogama manolasrambo16 je napisao/la:Sky Sports Radio je objavio da je Manolas spreman da dođe u Arsenal pod uslovom da bude starter!

- frankqqqqq
- Kontakt:
Nek on prvo pored Chambersa izbori poziciju.
Očajna predstava ali tri boda su tu, to je ono najvažnije, da mi utakmice koje grozno igramo možemo da pobijedimo.
Igra za zaborav ali bodovi su tu
Pocetak je sezone bice to bolje sigurno

Pocetak je sezone bice to bolje sigurno
Igračinafrankqqqqq je napisao/la:
Nek on prvo pored Chambersa izbori poziciju.
Očajna predstava ali tri boda su tu, to je ono najvažnije, da mi utakmice koje grozno igramo možemo da pobijedimo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ode Gibbs izgleda na duze vrijeme. Nadam se da ce profa nafatat nekog beka, jer Monreal je kriminalan.
Ovo danas je bilo lose, nema sta. Vezni red i napad totalno zakazali. Sanogo izasao, Giroud usao a ne zna se koji je gori od njih 2.
Dosta jos treba ovoj ekipi ako hocemo titulu, o LP da ne pricam.
Ovo danas je bilo lose, nema sta. Vezni red i napad totalno zakazali. Sanogo izasao, Giroud usao a ne zna se koji je gori od njih 2.
Dosta jos treba ovoj ekipi ako hocemo titulu, o LP da ne pricam.
Chambers je igrac za prvu postavu.Padate na price nekompetentnih novinara da Arsene tek od Chambersa treba napraviti igracinu.Wenger je ovaj put kupio gotov proizvod,ovaj decko je medju najkvalitetnijim defanzivcima lige i mislim da ce uzeti 60-70 % utakmica u sezoni,dijelom i zbog gustog rasporeda,povreda...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Pored koga će Chambers igrat kad se Per vrati??? Jedino ga probat na DM jer mu ne vidim mjesta dok su svi u zadnjoj liniji zdravi!
A.F.C. Bournemouth!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može i on na beku, al' na stoperu je danas bio odličan, neka verzija Jonesa, jer je dosta polivalentan kao i Phil 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ja sam zapazio Chambersa, nevjerovatno s kakvom je mirnoćom igrao.
Dvije stvari su mi se posebno isticale danas:
- nespremnost kod pojedinih igrača, koja se manifestirala u previše netačnih pasova. Alexis mi se činio posebno nespreman;
- korištenje Alexisa na pogrešnoj poziciji.
Ne sumnjivo je da će Arsenal biti bolji, ali qrac će biti u borbi za titulu ako ne pronađu igru, a kamoli da je osvoje.

Dvije stvari su mi se posebno isticale danas:
- nespremnost kod pojedinih igrača, koja se manifestirala u previše netačnih pasova. Alexis mi se činio posebno nespreman;
- korištenje Alexisa na pogrešnoj poziciji.
Ne sumnjivo je da će Arsenal biti bolji, ali qrac će biti u borbi za titulu ako ne pronađu igru, a kamoli da je osvoje.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 16 avg 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eo vaka je pobjeda bila...Odavno nisam imo priliku da ovo napisem...rutinski...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
A.Wenger: "Gibbs looks to be a hamstring. How bad it is I don't know"

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa Arsenal ko ima šta, ima igru.Clutch je napisao/la: Ne sumnjivo je da će Arsenal biti bolji, ali qrac će biti u borbi za titulu ako ne pronađu igru, a kamoli da je osvoje.
Malo se pretjeralo sa kritikama, prva utakmica je ljudi, nisu još svi uhvatili takmičarsku formu. Bitna je pobjeda, i bitno je da se željelo doći i došla je na kraju baš sa stilom

Ne brine me previše današnja tekma jer se previše vidi potpis Pullisa na ovom CP-u, ljudi su defanzivno jedna od bolje oragniziranih ekipa u EPL-u , i u kombinacijama sa lošom igrom naših najbitnijih igrača došlo se do toga da utakmica bude kakva je bila

Jedino me Chambers fakat oduševio

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.