ko zna mozda ce i tifa opet za koju godinu

JA jeb EM samo ŽELJU i sarajvo...

i kazu nije bitno,bitno je ko ce prezivit prepucavanja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dosao sam da zacinim corbu, kada sam vidio druga pinoglavog da istu soli, jer Sloboda se voli. Ne brinite, bit ce vazelina, Zeljku ovaj put nece da bolipinoglavi je napisao/la:Franto institucijo
Eisenbahner1921 je napisao/la:Nebitni ste ko vasa vitrina za trofeje.
sretan putSariel je napisao/la:ok, vidimo se![]()
sta bude biće ,hop hop hopaa
Sloboda pravi vecu euforiju od StandardaKapitenK je napisao/la:Uz duzno postovanje, Sloboda je danas bitna koliko i semafor u gta ...
cuj dolazi slobodamos mislit
Aha, vidim sta radis. Sad cu pokusati isto.irfo je napisao/la:SLOBODA JE MAGNET ZA PUBLIKU!
Jedina nam je nesreca i mrlja sto protiv njih otvaramo istok. Sramota, vala..Virtu4l je napisao/la:Kad ih ovako čitaš sa strane, ko bi rekao da su najneuspješniji klub u istoriji bh fudbala.
Ja sam uvijek za Leotar, čak mislim da su trebali našu braću iz Trebinja pozvati na utakmicu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jedina nam je nesreca i mrlja sto protiv njih otvaramo istok. Sramota, vala..Virtu4l je napisao/la:Kad ih ovako čitaš sa strane, ko bi rekao da su najneuspješniji klub u istoriji bh fudbala.
Kud neki klub sa peharom ne dolazi pa da upotpuni danasnju utakmicu. Modrica, Brotnjo, Leotar, Olimpic, sta ja znam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.