Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 01:34

Statistika je kao kupaci kostima.Sve pokazuje a ustvari nista ne vidis.Evo npr.Torres:1.strijelac EURA,KK a zapravo krampa.

Neki igraci igraju poziciju sa koje ne mogu davati golove ni asistirati u nekoj vecoj mjeri.Ako igra izmedju napada i veze njega nema na racunu golova jer kad prenese loptu u napad on se vraca defanzivi.

A imate igrace koji igraju tik iza napada (Coutinho),odnosno klasicni AMF koji mora ponekad dati gol il asistirati (ovo drugo obavezno).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 01:36

neurofunk je napisao/la:Ako cemo gledat statistiku onda tvoj Henderson ne zasluzuje da igra u Premijer Ligi a kamoli u Liverpoolu. Statistika ne pokazuje nista. Benteke nije za Liverpool zbog stila igre i ne znam kako ti to nije jasno kad je slican igrac skoro napustio klub bas zbog toga.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moj Henderson ne zaslužuje da igra za Liverpool, to sam oduvijek pisao i pišem. Nije to nikakav problem. Nije ni statistika problem,nego je problem da se za Henu čulo tek prošle godine u septembru. I rijetko ko je znao za njega. I kada sada nekoga pitaš ko je on, obično kažu da je odigrao dobru utakmicu protiv Juventusa. Ili kažu da je imao dobru sezonu iza sebe.
Niko, ama baš niko, nije rekao da je odličan igrač jer igra u kontinuitetu. On je bio anonimus dok se Liverpool nije počeo za njega interesovati. Mislim da će on uspjeti u Dortmundu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 jul 2013, 01:43

Koji ti fudbal pratis ako ti je Mkhitaryan bio anonimus do Liverpoolovog interesa ? Svako ko ima solidno znanje o fudbalu je cuo za njega.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2013, 01:47

Henderson je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Ako cemo gledat statistiku onda tvoj Henderson ne zasluzuje da igra u Premijer Ligi a kamoli u Liverpoolu. Statistika ne pokazuje nista. Benteke nije za Liverpool zbog stila igre i ne znam kako ti to nije jasno kad je slican igrac skoro napustio klub bas zbog toga.
Moj Henderson ne zaslužuje da igra za Liverpool, to sam oduvijek pisao i pišem. Nije to nikakav problem. Nije ni statistika problem,nego je problem da se za Henu čulo tek prošle godine u septembru. I rijetko ko je znao za njega. I kada sada nekoga pitaš ko je on, obično kažu da je odigrao dobru utakmicu protiv Juventusa. Ili kažu da je imao dobru sezonu iza sebe.
Niko, ama baš niko, nije rekao da je odličan igrač jer igra u kontinuitetu. On je bio anonimus dok se Liverpool nije počeo za njega interesovati. Mislim da će on uspjeti u Dortmundu.
Debelo si se zajebao, Henrikh je daleko od anonimusa, i ljudi koji prate fudbal ga znaju jos od prosle sezone. Ove sezone je jednostavno eksplodirao, a oni koji su culi za njega tek sada kada se LFC interesuje za njega, takvi slabo prate fudbal. Ja ga znam jos od pretprosle sezone, samo tada je igrao na poziciji veznog igraca pa nije u celosti otkljucao svoj potencijal, dok ga Lucescu nije prebacio malo napred.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 09 jul 2013, 02:12

ramazan serif mubarek olsun, svim redsima islamske vjeroispovijesti :)

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 09 jul 2013, 02:48

Ramazan jaro moj :D
Valja postit Assaidi, Toure, Yesil..
Nekad Sam mislio da je i Sterling muslim

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 09 jul 2013, 02:59

donCorleone1892 je napisao/la:Ramazan jaro moj :D
Pa jel to nije? :(

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 09 jul 2013, 04:37

Ramazan Šerif Mubarek Olsun, svim redsima islamske vjeroispovijesti...

Drago mi je da se konačno završila saga oko Henrika iako je otišao u BVB. Već mi je bilo počelo ići na živce svaki dan jedni te isti tekstovi o interesovanju LFC-a. Gledao sam ga u par utakmica i iskreno mene nije nešto pretjerano oduševio mislim da se za 27,5 mil eura mogao dovesti puno kvalitetniji igrač (ne kažem da on nije kvalitetan al on tek sad treba da dokaže koliko vrijedi u daleko jačoj ligi od ukrajinske). Isto tako mislim da LFC nije u situaciji da kupuje igrače iz klubova tipa Šahtara koji imaju novca koliko žele, bolje rečeno njihovi vlasnici imaju novac i oni ne moraju da prodaju svoje igrače, tada se igrači plate puno više nego što realno vrijede. Sad se treba okrenuti dovođenju nekih drugih povoljnijih opcija tipa Eriksena. Mada sam juče negdje pročitao tekst o potencijalnim alternativama za Henrika gdje se spominju Christiana Eriksena (Ajax, €15-20 milliona); Siem de Jonga (€10-15 milliona); Miralema Pjanića (€18-22 milliona); Alana Džagoeva ( €25-30 milliona); Antonio Candreva (Lazio; €9-14 milliona); Georginio Wijnalduma (PSV, €9-14 milliona). Koji god od ovih igrača bi eventualno došao bio bi odlično pojačanje.
Ili jedan od ova četiri http://www.lfconline.com/feat/ed12/four ... ndex.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;?
Ja do kraja prijelaznog roka očekujem jednog dobrog ofanzivnog igrača jer je čini mi se još u februaru Boss rekao da na ljeto želi dovesti dobrog igrača na poziciji desetke.
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jul 2013, 08:04

HeKen je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Ramazan jaro moj :D
Pa jel to nije? :(
sa jamajke je tako da sumnjam da je musliman
Zadnja izmjena: fera, dana/u 09 jul 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 09 jul 2013, 09:36

fera je napisao/la: sa jamajke je ta ko da sumnjam da je musliman

" onclick="window.open(this.href);return false;
Da otklonite sve sumnje pogledajte na 2:15
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 09 jul 2013, 10:39

Ima li jos koji slobodan igrac ? Dajte ime da i ja napadnem Brendana zato sto ne razmislja i ne dovodi igrace po zelji pojedinaca sa ovog foruma pa je zato na taopeti svaki dan. Dovesti Bentekea dok je tu Suarez je smjesno, cak je i Sturidge konkretniji igrac od njega iako je Belgijanac dobar. Al nije to poenta vec napasti Brendana zato sto ne igra po zelji forumasa.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 12:25

Suarez’s representative, Pere Guardiola, arrived on Merseyside on Monday to discuss the Uruguay international’s future with manager Brendan Rodgers and managing director Ian Ayre, **** have told ESPN.
It is understood that the meeting was amicable, and had been planned before news of Arsenal’s bid broke on Monday.

Guardiola did not submit a transfer request on behalf of Suarez, although the forward is still believed to have reservations about staying at Anfield.
Liverpool insist that Suarez is not for sale - a position they have maintained since the former Ajax player announced at a press conference in his native Uruguay in May that he wanted to leave.
Suarez has a clause in his contract allowing him to speak to any club who put in a £40 million bid, but no offers in that range have been received. Even if one did come in, Liverpool would not automatically be compelled to sell at that price, and it is understood they would attempt to hold out for a larger fee - somewhere in the region of £50 million.

The 26-year-old has publicly courted a move to Real Madrid, stating that it “would be difficult to say no” if they came in for him - although they have not made a bid.
He subsequently claimed that he had to leave Liverpool because he was being victimised by the British media and the Football Association.
Suarez is currently on a break in South America following his exertions at the Confederations Cup in Brazil.
He is scheduled to report for pre-season training on July 22, although it has not yet been decided what part, if any, he will play in Liverpool’s tour of the Far East and Australia.
Suarez still has six games to serve of a ten-match domestic ban, imposed by the FA after he bit Chelsea defender Branislav Ivanovic during a Premier League game at Anfield on April 21. That suspension, though, does not apply to friendlies.
Valencia defender Aly Cissokho has welcomed renewed talk of a move to Liverpool, but says no transfer talks have been held.
The France international has been regularly linked with a switch to England ever since he burst onto the European scene at Porto.
He has kept Premier League suitors waiting - taking in a three-year stint at Lyon before moving to Spain in 2012.
There is, however, every chance that a transfer could be put in place this summer, with financial difficulties at Valencia leaving them open to offers for their prized assets.
Cissokho admits he would welcome the opportunity to experience life at Anfield, but is reluctant to speculate on where his future will lie until a formal approach is made.

The 25-year-old full-back said: "I will not believe that I am going anywhere until I am in Liverpool and having a medical. Liverpool is such a great club, so to be linked with them is fantastic. But there is nothing concrete from anyone at the moment. If there is an opportunity to join such a club, I will take it. Valencia are a great club, in a great city, but Liverpool are a legendary club."
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 09 jul 2013, 13:39

http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... borci.html
Rodgersovi borci. ;) :mrgreen:
Šef kaže da je Luis Alberto isti profil igrača kao Coutinho što sam vidio i kroz yt klipove. Vjerujem da će on uspijeti pogotovo po krilu gdje je i Coutinhi započinjao.
Što se tiče Aspasa ne znam kako da ga predstavim sebi. Volio bih da me iznenadi te da bude napadač poput Sturridge. Jak,brz,eksplozivan da pokaže sve adute odma na početku.
Šta vi mislite o ovoj2 Španaca ?? ;) :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2013, 13:56

donCorleone1892 je napisao/la: Šef kaže da je Luis Alberto isti profil igrača kao Coutinho što sam vidio i kroz yt klipove.
Isto sam juce napisao :mrgreen: Jos je losiji snimak na youtube, bas sam imao osjecaj kao Coutinha da gledam.

Sto se tice Mkhitariyana, Shaktar je imao odlicnu ekipu pa se pored Williana, Adriana pa i Texeire i nije toliko isticao, odlaskom par odlicnih igraca je apsolutno zablistao tako da lazu svi koji kazu da nisu culi za njega. Po meni je dovoljno samo da ga je Klopp doveo i automatski znas da se radi o respektabilnom igracu. :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 14:45

Jay Spearing could become the next player to leave Liverpool, with Blackburn interested in signing the midfielder.
Spearing made three Liverpool appearances under Brendan Rodgers
Rovers hope to bring in the 24-year-old, a **** told ESPN, and it is expected that he will be allowed to leave Anfield.
Spearing, valued at around £1.5 million, has made only three appearances for Liverpool since Brendan Rodgers replaced Kenny Dalglish as manager last year.
And Rodgers, who has already raised funds this summer by selling Andy Carroll to West Ham and Jonjo Shelvey to Swansea, could receive a further boost to his transfer budget if Spearing goes.
The manager has made four signings this summer – goalkeeper Simon Mignolet, defender Kolo Toure, winger Luis Alberto and forward Iago Aspas – but because of the players Liverpool have sold, he has only spent around £3 million.
Spearing, a graduate of Liverpool’s youth system, has made 55 appearances for them and started the 2012 FA Cup final.
He spent most of last season on loan at Bolton, playing 39 times and winning Wanderers’ Player of the Year award.
Meanwhile, Blackburn are considering whether to sell Sweden international left-back Martin Olsson, a target for Norwich.
slika
Listening to Suarez interview in UY radio live - "I am in Uruguay resting and enjoying family before I get back to my club Liverpool"
Bravo Suarez.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 jul 2013, 15:43

To Uruguay radio station Sport 890, Suarez said: “There have been no offers yet, but Liverpool know exactly what is going on and what I want.”

He added: “My agent is in charge, he knows what I want, I am resting and relaxed. I am due back in about ten days, on the 21st of July (for the friendly with Melbourne Victory)… a phone call could change everything.”

On reported interest from fellow Premier League clubs, Suarez said: “Is good to know that I am still valued by teams like Arsenal. Friends call me up to ask if I am moving to Chelsea, to which I laugh.”

Suarez also warned: “Don’t believe everything you read or hear! I am sometimes off the grid. I don’t even know where my phone is sometimes.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 18:30

West Ham are weighing up a move for Liverpool winger Stewart Downing, a **** has told ESPN.
Stewart Downing celebrates after levelling for Liverpool against Spurs. Stewart Downing has had a mixed time at Liverpool.
Hammers manager Sam Allardyce is shaping up his squad for the new campaign and is considering Downing, 28, as an option, although no bid has yet been made.
The England international has had a difficult time at Anfield since arriving from Aston Villa for £20 million in 2011, but did manage to improve over the second half of last season.
It is unlikely, though, that the Reds would recoup anything like that fee if they were to agree to a sale.
Allardyce is looking at the possibility of reuniting Downing with Andy Carroll, who completed a permanent move from Liverpool to West Ham on June 19, in a deal worth an initial £15.5 million.
Downing failed to score or provide a single assist in the Premier League during his first season at Anfield, while he then had a tough start to his second campaign, following the arrival of Brendan Rodgers to replace Kenny Dalglish as manager.
The winger frequently found himself playing out of position at left-back, and also had his attitude questioned publicly by Rodgers in the early weeks of the season.
Downing was linked with a November loan move to Championship side Middlesbrough - his first club - and was told by the Reds boss that he was free to leave.
However, the former Villa man responded with greatly improved displays, earning praise from his manager in the process. He scored his first league goal for Liverpool against Fulham on December 22 and won back a regular place on the wing.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 jul 2013, 20:18

Šta je sa rekonstrukcijom Anfielda hoće li biti šta ove godine :roll: :?:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2013, 20:22

Mozda poslije ramazana :P Ma nista, tanko sve.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 21:49

slika

8-) 8-) 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.