Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 09 jul 2013, 00:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo konstatacija, taj jedan gol koji su nam nepravedno ponistili je plus jedno mjesto na tabeli. Naravno da greske ne treba traziti u drugima, ali zar nije steta da gradski rivali zbog takvih okolnosti budu ispred nas? :D

Ma steta je sto nismo bili u stanju nadoknaditi taj gol...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2013, 00:32

Ako nam Big Sam uzme i Downinga i to za 8m...slika

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 09 jul 2013, 00:35

evo ga momci, Heno je i zvanicno u Dortmundu
http://shakhtar.com/en/news/27453" onclick="window.open(this.href);return false;
btw: Dortmund ga je platio 27,5mil eura sto mozete vidjeti na shakhtarovoj stranici :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 00:44

Benteke podnio zahtjev za transfer. Valjda je bibliotekar nekad čuo za njega i ako su bili spremni iskeširati 25 miliona za Armenca, mogu vala i 20 za Bentekea.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2013, 00:46

Henderson je napisao/la:Benteke podnio zahtjev za transfer. Valjda je bibliotekar nekad čuo za njega i ako su bili spremni iskeširati 25 miliona za Armenca, mogu vala i 20 za Bentekea.
To ce biti logicno ako Suarez ode...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 00:51

Paradajz je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Benteke podnio zahtjev za transfer. Valjda je bibliotekar nekad čuo za njega i ako su bili spremni iskeširati 25 miliona za Armenca, mogu vala i 20 za Bentekea.
Dok Liverpool pričeka, još jedna sezona će otići u:
slika
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 jul 2013, 00:52

Henderson je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
slika
:lol: :lol:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 09 jul 2013, 00:52

Henderson je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
slika
hahahahaha koji gif hahahaha
btw: ne vjerujem da ce benteke doci kod nas (iako bi to volio). On ce ili u Tottenham ili u Arsenal :?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2013, 00:54

Pa necemo napamet kupovati igrace i plus davati 25m, i onda imati Suareza, Danija i Bentekea, da ne pominjem Aspasa i Borinija, nepotrebna guzva.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2013, 00:55

Da sef planira dovoditi igraca poput Bentekea zadrzao bi Carrolla

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 jul 2013, 00:56

Benteke za sada samo one year wonder.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jul 2013, 00:57

Mislio sam da je @mor limitiran sto se tice Liverpoola no onda sam vidio @hendersona.

Otisao Miki.Ni prvi ni zadnji koji nas je izradio.Jedan se otegao drugi se protegao.Dovest Eriksena i rahat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2013, 00:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da sef planira dovoditi igraca poput Bentekea zadrzao bi Carrolla
Mozda su malko slican tip napadaca, ali po meni Benteke moze u nas sistem, raznovrsniji je daleko od Carrolla i pas igra mu je odlicna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 01:03

neurofunk je napisao/la:Benteke za sada samo one year wonder.

Je li Heno bio two year wonder?
Aubemeyanga smo propustili, Bony vrlo lahko, ako još propustimo i Bentekea, nama niko ne preostaje. Ovo je naravno sve pod uslovom da Suarez ode. Koga Liverpool da dovede ako ode Suarez a ovi svi napadači našli nove klubove?

Ako Suarez ode a Sturidge bude igrao špica, treba nam desno krilo ili lijevo. Vidimo da Downing treba da ide, Assaidi također, Borini više u bolnici nego na terenu... Treba se na vrijeme tražiti zamjena a ne čekati zadnji dan. Već je 9. juli.

Senaide, ako nemaš šta pametno napisati, onda nemoj ni pisati. Ograničen, limitiran i tako to ostavi kod kuće, prije nego se loguješ na forum. ;)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 jul 2013, 01:08

Ne znam otkud tebi ta prica da on ima jednu dobru sezonu iza sebe, covjek je konstantan vec godinama unazad. Dati 20 mil za Bentekea bi bila repriza transfera Andy Carroll.

I pusti ti komitetu i Rodgersu da brinu o tome koga ce dovest.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2013, 01:11

Slazem se sa tobom, Benteke bi se proveo bas kao i Carroll.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jul 2013, 01:12

neurofunk je napisao/la:Ne znam otkud tebi ta prica da on ima jednu dobru sezonu iza sebe, covjek je konstantan vec godinama unazad. Dati 20 mil za Bentekea bi bila repriza transfera Andy Carroll.

I pusti ti komitetu i Rodgersu da brinu o tome koga ce dovest.

Pretprošle sezone imao 7 asistencija, 7 žutih kartona i 10 golova u 32 utakmice.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 09 jul 2013, 01:29

MoR je napisao/la:
Believe je napisao/la:
MoR je napisao/la:Mi ovdje lajkujemo kad se skauzeri mjesecima raspravljaju koji je bolji trener, a jedan završio sedmi, a drugi osmi na tabeli (ili obrnuto, kako već, ne pratim sredinu tabele) slika
Pa čekao sam te drug moj stari :D
Šta ima kod tebe,kakav si mi? Kakav si sa ženama? Jesil' se gotovo oženio? :D
Lumpuješ li i dalje? U koje diskoteke izlaziš ? :)
Tako te dugo nisam vidio.Baš te lijepo vidjeti,znaš kako je dobar osjećaj.
Al' vidim da još nisi napredovao ni u kakvom pogledu.Jeftine "provokacije" su ti i dalje najbolji lijek.Možda kad se oženiš promijeniš to.Zovi me na svadbu,valjda nađeš kakvu dobru malu. :D
Drži se Engleska Premier Liga i Manchester United,a ove što su na sredini tabele prepusti da se njima bave oni koji su za to zaduženi.
Da ti iskreno kažem,baš si mi nedostajao,i ova tvoja kafa a i ti vala sa providnim pokušajima izazivanja reakcija svih Scousera,samo što si sada bio direktan i došao ondje gdje nisi dobrodošao,na temu kluba koji ima najviše stranica na ovom forumu ne računajući Želju.Drži se Engleske Premier Lige za ove jeftine provokacije i sačuvaj se ba za sezonu,ovo sad nije bitno,bolje idi gdje na bazene opusti se,ma idi na more platiću ti ja puni pansion. :D
Ali kakav fail si ti momčino :mrgreen:

I hvala ti na tome, ja ovdje uživam slika
E jesi neki,pa ništa mi nisi odgovorio :cry: je li to u redu prema tvom starom drugu? Stvarno nije.Al' stvarno.

Zar nije bolje da uživaš negdje u Turskoj,Grčkoj? Uzmi taj godišnji je*o ga ti,okani se malo foruma,pusti Scousere nek sami svoju muku muče.Ja ću ti pola platiti Bogami.Imaš i tamo diskoteke,ostavi posao malo.
You'll never walk alone.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 jul 2013, 01:29

Sta jel to malo ? Ako cemo gledat statistiku onda tvoj Henderson ne zasluzuje da igra u Premijer Ligi a kamoli u Liverpoolu. Statistika ne pokazuje nista. Benteke nije za Liverpool zbog stila igre i ne znam kako ti to nije jasno kad je slican igrac skoro napustio klub bas zbog toga.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 09 jul 2013, 01:30

Sto ste svi navrli na @hendersona. Lik zadnjih mjesec dana nije napisao glupost neku (i ono sto je piso prije vjerujem da je vise bila zajebancija). Lik sto nazove bibliotekar trenera treba da se nesto ljutimo pa nije nam Brendan familija niti ce ovo Brendan ikad procitati.
<3 YNWA braco <3
EDIT: benteke je zvijer od igraca i svak bi ga volio vidjeti u svom klubu, za razliku od carrola ima eksplozivnost, snagu i hladan je pred golom to se moze vidjeti na svakom njegovom 1vs1 golu :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.