HAHA ironicno Sarajevo igra ocajno odavno,nemogu akciju normalno da naprave,kontru da istrce,sve na silu i horuk,nije situacija samo za derbi,uglavnom nisi upucen u dosta stvari,citam tvoje postove i samo se nasmijem jer znam neke ljude koji su dosta upuceni i imaju veze sa klubom,ni u vezi Tana i ostalih nisi bio u pravu,kazes Tan dao 300 milja da bude sponzor i Dini malo bilo,to je glupost,al eto zivi bili pa vidjeli,iznenadices se koliko nisi upucen!PL BiH -1 je napisao/la:Pa eto vi lafo ne znate da mu je prijeceno pred derbi. Pa sta mislis sto je Sarajevo onako blijedo odigralo? Nekome je odgovaralo da izgubi da Husref nogu dobije. A citajte mu izjave i prije ove pa pokusajte izmedju redova doci do zakljucka. Trener sa najjacim imenima u timu se zali na los igracki kadar.Hordas Doboj je napisao/la:Da li si ozbiljan?PL BiH -1 je napisao/la:Neki dan kad sam rekao da nece ostati poslije kraja sezone neki levat se javio sa namjerom da udje u raspravu ali mu nije uspjelo. Ja se ovdje ne javljam iz ljubomore ili da se svadjam i prepirem u vezi Tana jer da vam ponovim ja kad sam isao na Kosevo vas 80% nije bilo rodjeno. Hocu se javiti da vas malo nasikiram ali navijacki to je to.
Zasto sam to govorio o Husrefu. Jer on se zalio upravi na psovke. Njemu kako je on direktno Dini rekao smetaju psovke sa zapada jer on misli da je to ciljano na njega od strane pojedinaca iz uprave. Nije se zalio on na one najvjernije navijace. Nego misli da mu neki iz kluba skida glavu. A necu vam reci sta je Dino rekao. Neka ostane jos jedno kratko vrijeme taj neki njegov pozitivan imidz.
A i tu cu se javiti kad stvari izadju na cistac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
PL BiH -1 - Sarajevo je kolektiv sa najvise talova unutar kluba. Oni su tako sastavljeni i drugacije ne mogu. Jednima Husref valji, drugima ne valja, jedni hoce Mrzi, drugi nece Mirzu, i tako u krug. Nikada nisu nasli jedinstvo, osim mozda kad im je Blekic dosao (pa se ujedili radi mrznje prema Zelji, koji im se na kraju odbi od glavu) pa nece ni sada kada Tan hoce njihovu djecu, jer to nekome, ko ima tri ili vise igraca ne odgovara.
Nafuro se na Amarovu priču, ovdje postalo kad vidis da nista nemozes vise onda se zali da si se zasitio psovki, pa gdje ces drugo psovat nego na utakmici toga je svugdje bilo i bice, po tom pitanju sudija na pola utkmice ostavi se posla kao psuju mu, stvarno ovi trenere vise naznaju sta ce pa na taj fol poceli.hilmo je napisao/la:Moj Husrefe ni ja ne znam sta bi bilo bolje, da ostanes ili da odes....![]()
![]()
![]()
A ovi sto vrijedjaju, njih ce uvijek biti, to je njhov (ne)odgoj.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/ljekar ... kluba/1301" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema smisla da poklapamo nekog jer navija za drugi tim. Ja nemam inside info ali ovo sto PL BiH -1 govori ima smisla i logike. Da bi mu se nesto osporilo treba imati kontra-argumente a ne samo "ta ti znas" odgovori. Mozda je on ovo sve izmislio - ali ovo sto kaze bar ima smisla. Pa necemo valjda i mi koristiti laprdanje i papanluk i tako kopirati nase komsije.
Ja ne neznam sta Husref ocekuje kadon svojim igracima **** sta stigne 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- moustapha
- Kontakt:
Strumfovi sve znaju sta se desava u Sarajevu, ali kad Zeljini igraci odbiju da treniraju, onda odjednom maca pojela jezik.
Cinjenica je da @PL BIH -1 svjesno ide da diskriminira Dinu Selimovica i posao sa Tanom, iz tog razloga i prenosi ova mahalska supljiranja.
Cinjenica je da @PL BIH -1 svjesno ide da diskriminira Dinu Selimovica i posao sa Tanom, iz tog razloga i prenosi ova mahalska supljiranja.
#divovi
- molotovljev
Ja veoma dobro znam situaciju u Zelji u upravo prije pola sata sat sam objasnio jednom clanu na privatnoj poruci. Znam ko je kriv, koliko se duguje i znam tek sta ce da spuca Zelju ali nebitno.moustapha je napisao/la:Strumfovi sve znaju sta se desava u Sarajevu, ali kad Zeljini igraci odbiju da treniraju, onda odjednom maca pojela jezik.
Ja ne diskriminiram Dinu jer Dino i danas dan sjedi sa mojim burazom i Dino mi je sredi karte za derbi za zapad po ko zna koji put. Ali imam misljenje kakvo imam o njemu. Ja samo govorim ono sto mi se kaze. A istu ces ti pricu pricati za 6 mjeseci. Sad mislite da ja prosipam teorije zavjere a kad vam vasi ljudi "ture" noz u ledja sjetit ce te se vi mene samo sto cete opet imati milion i dva izgovora.
Neka vam je sa srecom. A sto se mahalski supljiranja tice pogledaje svoju temu

Ne treba biti puno pametan da skontas da ukoliko Tan preuzme FKS da ce prvo sav visak radnika ostati bez posla a zatim svi nesposobni pojedinci, nakon toga i svi koji ne zadovoljavaju nove standarde...
drugim rijecima, ako Tan preuzme klub(mada ne postoji zakonski proces kupovine kluba, moze kupiti jedino pravo da se pita)
elem, nikome od uposlenih ne odgovara da osim sto vise nece biti sigurni u svoj posao, pored toga i ako ostanu nece se pitati nista, a sav visak para ici ce direktno Tanu(ne mora njemu ali nece se moci raditi ko sto se naviklo)
I sto se ne smije reci ovdije da vecina unutar kluba se vise boji i nikad nebi pristali na prodaju kluba, naravno njihov strah je ne potreban trenutno jer ih zakon stiti...ali kada bi doslo do eventualne situacije, tek bi pravi problemi nastali....
sve dok je Tan samo investitor, i sponzor, svima dobro niko se ne buni.
drugim rijecima, ako Tan preuzme klub(mada ne postoji zakonski proces kupovine kluba, moze kupiti jedino pravo da se pita)
elem, nikome od uposlenih ne odgovara da osim sto vise nece biti sigurni u svoj posao, pored toga i ako ostanu nece se pitati nista, a sav visak para ici ce direktno Tanu(ne mora njemu ali nece se moci raditi ko sto se naviklo)
I sto se ne smije reci ovdije da vecina unutar kluba se vise boji i nikad nebi pristali na prodaju kluba, naravno njihov strah je ne potreban trenutno jer ih zakon stiti...ali kada bi doslo do eventualne situacije, tek bi pravi problemi nastali....
sve dok je Tan samo investitor, i sponzor, svima dobro niko se ne buni.
- LavMantula
- Kontakt:
Jesi li ti fakat ozbiljan ili raju na forumu pravis budalama radi necijeg interesa ?PL BiH -1 je napisao/la:Imaju ljudi u FKS kojima Tan smeta. Ja razumijem prepucavanja ovi Zeljinih navijaca sto se boje da Tan od Sarajeva napravi mega tim. Ali mi nije jasno mislim jeste jer su hahari ljudi u upravi i sto se vrte oko uprave sto hoce to da razjebu.hilmo je napisao/la:Necu reci da nije istina to sto pricas, a moje je da li cu ti povjerovati ili ne
Sarajevo nije nista losije ili bolje odigralo nego sto igra od pocetka sezone, sve je patnja ali eto nekako gura..PL BiH -1 je napisao/la: Pa eto vi lafo ne znate da mu je prijeceno pred derbi. Pa sta mislis sto je Sarajevo onako blijedo odigralo?
Uvijek nekom smeta sto je Sarajevo uspjesno (ono sto je uspjesno do sad) i uvijek imaju ''dusebriznici'' koji podmecu noge..PL BiH -1 je napisao/la: Nekome je odgovaralo da izgubi da Husref nogu dobije.
Po cemu najjaca imena, jaka imena onih igraca koji se nisu mogli nametnuti u JSL ili nekoj drugoj....Prosjek i imena i kvaliteta.PL BiH -1 je napisao/la: ....A citajte mu izjave i prije ove pa pokusajte izmedju redova doci do zakljucka. Trener sa najjacim imenima u timu se zali na los igracki kadar.
Je li vi mislite da onaj prekid protiv Borca nije narucen. Pogledajte samo koliko se ljudi zauzeo da se promjeni odluka komisije i pogledajte o kome je rijec. 3 covjeka samo ukljucujuci Selimovica.
Ne razumijes se u sve koliko god da te cijenim i postujem,jer dosta tvojih stvari koje pricas na forumu su istina.
Sto se tice nase tribine,pojma nemas i nemoj da lupas gluposti !
Skupila se djeca zeljna dokazivanja Aldinu,Mahiru i ostalima i krenula na Jug,murija skuzila sta se kuha i u 50min povukla lesinare na vrh juga. Zato cijeli Sjever nije ni krenuo.
U 55 min beretke okruzile Leseve, a ispred Sjevera stali specijalci (a to nikada na tekmama PLBIH ne rada cak i kada igramo protiv Zeljeznicara). Nisu svi na tribini budale i vidjeli da od tog pokusaja nece biti nista i da bi otisli svojevoljno pod sapu Specijalno obucavanim ljudima u Egiptu za huligane (Beretkama) !
Ima istine u tvojoj prici,ali ne izvlaci stvari koje samo odgovaruju novinarima !
Pozdrav !
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
Na koga se Vi ložite,majko mila. 

Jel se ono neko loži na baklje?

Samo cu kratko reci, kad je Husref bio bolestan svi su malte ne plakali i samo mu zelili da ozdravi a sada kada ekipa ne igra lijepo psuju mu sve zivo i mrtvo. Jel to zasluzio covjek koji je legenda kluba i koji nema ni jednu mrlju u svom zivotu prema klubu. Jel to zasluzio covjek koji ima 3 bajpasa i koji se i dalje nervira kao i mi svi kada izgubimo i lose igramo. Da ispadnemo iz lige, da se neznam ti sta desi nikad necu izgovarati takve bljuvotine koje se samo mogu cuti na nasim tribinama, posebno ne covjeku koji to nicim nije zasluzio. Neide ga, pa dobro, desava se nesto ne stima, al jel to razlog da mu psujemo sve zivo i mrtvo. Jeste ako si primitivac koji nema 2 razreda skole i koji nema nista pametno da radi u svom zivotu nego da se fura na tekme, pravi belaje, pali baklje. Hajd ida mu pjevas Husrefe odlazi i to mogu da razumijem pa mi nekako moze proci, al da mu spominjes mrvte i najmilije pa to moze samo idiot nad idiotima. Ljudi moji imamo li imalo postovanja prema bilo kome ko je nosio nas sveti dres. Pa da Hase ustane iz mezara i da izgubi 3 utakmice i njega bi na linc staviti......jedna teska i jako rijetka bolest...zvana PITARLUK 

Ma realno ni Murinjo ne bih mogao sastaviti ekipu u Sarajevo , pa svake sezone se promjeni po 15 igrača , šta očekivati ? .. Ovo je odličan rezultat i što je napravio sa Sarajevom .. uvijek će se ovako dešavati sve dok se ekipa ne uklopi i ne bude ista ekipa bar 2 sezone 

- Evolution87
- Kontakt:
ma jok nema ti takvih.hilmo je napisao/la:Jel se ono neko loži na baklje?![]()
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta ima još kod tebe,kakav je duhanDzoleZeljo je napisao/la:PL BiH -1 - Sarajevo je kolektiv sa najvise talova unutar kluba. Oni su tako sastavljeni i drugacije ne mogu. Jednima Husref valji, drugima ne valja, jedni hoce Mrzi, drugi nece Mirzu, i tako u krug. Nikada nisu nasli jedinstvo, osim mozda kad im je Blekic dosao (pa se ujedili radi mrznje prema Zelji, koji im se na kraju odbi od glavu) pa nece ni sada kada Tan hoce njihovu djecu, jer to nekome, ko ima tri ili vise igraca ne odgovara.

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ako neko ima vremena nek prelista komentare ovog sjevera lik bolestean sto posto .....sjever je napisao/la:Šta ima još kod tebe,kakav je duhanDzoleZeljo je napisao/la:PL BiH -1 - Sarajevo je kolektiv sa najvise talova unutar kluba. Oni su tako sastavljeni i drugacije ne mogu. Jednima Husref valji, drugima ne valja, jedni hoce Mrzi, drugi nece Mirzu, i tako u krug. Nikada nisu nasli jedinstvo, osim mozda kad im je Blekic dosao (pa se ujedili radi mrznje prema Zelji, koji im se na kraju odbi od glavu) pa nece ni sada kada Tan hoce njihovu djecu, jer to nekome, ko ima tri ili vise igraca ne odgovara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.