AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nevjerovatno kako Calabria loše brani prostor, ne mogu da vjerujem da je prošla ova lopta za Immobilea...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za malo da košta utakmice prilika Pakete. Castileho je koristan igrač, ima ga na čitavoj desnoj strani, ali Calabria ide da padne qurcu za uši
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Eto umjesto da povedes Paqueta nesto plasira ti ga primis
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije do paquete,Theo je kriv za gol. Nije se vratio na vrijeme,nije ni mogao kad nasi napucavaju jedni druge u napadu.
Ćiru letva zabi iz trećeg pokušaja. 
Eto to je mana preofanzivne igre Thea, nigdje nikoga na lijevoj strani da blokira centaršut. A i Duarte je loše reagovao.

Eto to je mana preofanzivne igre Thea, nigdje nikoga na lijevoj strani da blokira centaršut. A i Duarte je loše reagovao.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Steta za Samua. Place lik 

Samu je fino odigrao ovo što je igrao. Plaća se danak priprema/odmora pod vodstvom GP. Bojim se da će biti puno povreda ove sezone. Umalo Hakan iz kornera.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Samu je bio jako dobar. Benaccer i Krunic jako lijepo igraju, brzo i jednostavno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Malo su pokretljiviji nego u prethodnim utakmicama, stvaraju se i neke prilike, ali odbrana nam je katastrofa.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Suserica konačno zabije gol, povrijedi se. Samu uđe dobro u utakmicu, povrijedi se. 
Nadam se da je ovo prilika Rebiću da se konačno pokaže.
Nadam se da je ovo prilika Rebiću da se konačno pokaže.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati koliko se Calabria lose pozicionira, svaka sansa za Lazio dolazi s njegove strane 

- muha milanez
- Kontakt:
Iskusna ekipa Lazio, opasno čekaju svoju priliku i bojim se da će na kraju iskorisit. Najviše zbog jakog tempa gdje će naši klonuti oko 70-te minute. Šteta za Samu-a, valjda nije ništa ozbiljno, odličan je bio u ovo pola sata što je odigrao.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Igramo ljepše i tečnije otkako nema Kessija.
Mana svega toga je što su defanzivno klimavi i što nam lako pretrče sredinu, osim Benasera tu niko nije od koristi prema nazad iako je i on fizički krhak. Eto, negdje dobiješ, negdje izgubiš.
Romagnoli i Benaser ipak odskaču od drugih. Reče roup da je momak odličan talent
ali što ga više gledam, više mi se čini da je ipak box to box veznjak, a ne regista. Šteta što osim mrtvog Biglie nemamo klasičnog CDM veznjaka, pa nemamo izbora nego igrati ovako.
Mana svega toga je što su defanzivno klimavi i što nam lako pretrče sredinu, osim Benasera tu niko nije od koristi prema nazad iako je i on fizički krhak. Eto, negdje dobiješ, negdje izgubiš.

Romagnoli i Benaser ipak odskaču od drugih. Reče roup da je momak odličan talent

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Budi korektan pa spomeni i greške Benasera s početka utakmice
Paqueta je katastrofa

Il Club più titolato al mondo!
Boze sacuvaj kako je uzasan ovaj Pjontek, pa on ne zna primiti loptu, potrcati sa njom je misaona imenica za njega, lik samo nesto pada valja se i mase rukama
Dva-tri pogrešna pasa muxo, ništa strašno. 
Mada zato i velim da je još prezelen za poziciju registe, s obzirom da je mlad i da ima tek jednu sezonu profesionalnog fudbala u karijeri. Zasad prezahtjevna, a i rekao bih neodgovarajuća pozicija što ga više gledam.
Opet Donaruma pliva, u stilu wc igrača.

Mada zato i velim da je još prezelen za poziciju registe, s obzirom da je mlad i da ima tek jednu sezonu profesionalnog fudbala u karijeri. Zasad prezahtjevna, a i rekao bih neodgovarajuća pozicija što ga više gledam.
Opet Donaruma pliva, u stilu wc igrača.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da su bogdom umjesto onog taktičara doveli bili Piolia za trenera. Ovo dosta bolje izgleda. Valjda me ne demantuju do kraja
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- LegendKiller
- Kontakt:
Kako je Hakan progirao u drugom, šta je ovo. Brz obzira na sve, ekipe drugačije izgleda. Ove igrače treba ostaviti par tekmi da igraju, da vidimo šta i koliko mogu.
Kako god da pogledam sticem utisak da ovaj crnjo u napadu Leao veze nema, bukvalno igra bez mozga brz ima bolju tehniku od Kessia al glava nula bodova...
Ovog Rebica sam skontao da je u igri sad kad ga prikaza da lezi na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.