Međusobni omjer nažalost.ronaldo99 je napisao/la:
U slucaju da bude isti broj bodova na kraju, jel gol razlika se gleda?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
Opet se Barci sviraju penali na kraju prvenstva i kada je utakmica uveliko odlučena, interesantno
Sada pratiti Sevillu i čekati Bayern. Samopouzdanje u ovom trenutku im je do neba
Sada pratiti Sevillu i čekati Bayern. Samopouzdanje u ovom trenutku im je do neba
Kakva velicina Messi. Lovi titulu najboljeg strijelca lige i moguci hattrick danas i svakako prepusta Neymaru da puca penal

Ehh ako vcrs oni dobiju sevilu onda ce biti svega do kraja jer imate ici atletima hmmm bice zanimljivo do krajaDonnie Darko je napisao/la:Da se gleda gol razlika titula bi odavno bila proslavljena.ronaldo99 je napisao/la:Messi-neymar-suarez kombinivano dali 77 golova u prvenstvu :O
U slucaju da bude isti broj bodova na kraju, jel gol razlika se gleda?
Ko bi rekao da će Enrique ovako dobro tempirati formu.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Imaju oni poslije Sevilje Valensiju
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Idemo mi u finale bez beda ba, kad imas atomski napad svi su gotovi.
Lagano samo
Lagano samo
- hule_barca
- Kontakt:
lijepa utakmica, rutinski, protivnik slab, nasi su igrali s pola snage s mislima u polufinalu lige prvaka i 8 komada pada
dosta lijepih poteza
najljepsi potez kada messi prepusta penal neymaru, iako je lovio hetrick i u trci je za najboljeg strijelca lige, to je samo dokaz koja je igracina i kako samo dobru atmosferu u klubu imamo
a kad se sjetim kad sam prizivao neymara iz santosa, i onih prica sta ce nam horoz, nece se slagati s messijem hehe, vidi se da su jaranchine najvece u ekipi
sledeca postaja rasipanje bayerna na camp nou, uh bice okrutno
dosta lijepih poteza
najljepsi potez kada messi prepusta penal neymaru, iako je lovio hetrick i u trci je za najboljeg strijelca lige, to je samo dokaz koja je igracina i kako samo dobru atmosferu u klubu imamo
a kad se sjetim kad sam prizivao neymara iz santosa, i onih prica sta ce nam horoz, nece se slagati s messijem hehe, vidi se da su jaranchine najvece u ekipi
sledeca postaja rasipanje bayerna na camp nou, uh bice okrutno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Mestre (potpredsjednik): "Činjenica da je Messi pustio Neymara da izvede penal nam jasno govori, da Messi nije samo na terenu broj jedan, već i van njega."
Messi nastavlja dokazivati velicinu. Dok onaj portugalski kmico place i ljuti se kad neko mu saigrac da gol i slicno,decko prepusti izovdjenje penala saigracu,da se i ovaj upise u listu strijelaca. Stavlja tim, atmosferu i saigrace ispred sebe,dok kmico slavi samo golove koje on da.
Re: Odg: FC Barcelona
Zajimljiva je i cinjenica da je Barca prva ekipa u ligama petice po broju golova postignutih glavom.
Lucho bozee
Lucho bozee
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A na bayernovoj temi nade polazu u prekide i igru glavom....Lillard je napisao/la:Zajimljiva je i cinjenica da je Barca prva ekipa u ligama petice po broju golova postignutih glavom.
Lucho bozee
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Je li se to Alba povrijedio ?
Vrlo moguće, ufatio se za mišić koliko sam ja upratio
Kaze Lucho, nista ozbiljno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
14-0 gol razlika u zadnje dvije utakmice
popravila se rapidno i ta statistika
Ne, nisam se povrijedio.MisterGuardiola je napisao/la:Je li se to Alba povrijedio ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
messi je car, kod njegovog drugog gola i neymar je isao da postigne gol, messi prije njega ubaci, i kasnije mu daje da suta penal i pokazuje kulturu
suarez ubica laganini hetrick, alves u zadnje vrijeme pocinje liciti na starog, morace protiv bayerna povuci maximalno
veceras cekamo sevilju i nadamo se da ce nas rijesiti muka oko titule, mada onako realno u kakvoj smo formi do kraja cemo pobijediti sve lagano, i atletico madrid mislim nema snaga da izbori ni remi protiv nas, al eto opet bi bilo cool kad bi sevilja veceras izvukla nerijeseno da se nasi mogu fokusirati maximalno na bayern
sto se tice bayerna tu je prolaz neminovnost, pitanje je samo hocemo li proci ili ih razbucati totalno, a sve su prilike za to, kad vidimo da ce im bekovi biti najvjerovatnije rafinja i bernat mozemo sad zamisliti sta im nas trio fantastico raditi, a i svajnstajger i alonso kao zadnji vezni su totalno out s formom, mislim da ce ih messi silovati, u napadackom dijelu ce im igrati miler i gece, nista posebno, u veznom redu se najvise uzdaju naseg tiaga, uzdaju se u pepa kao poznaje nas, a to nema veze neikakve, igramo bitno drugacije nego prije, i igramo vise na talenat i genijalnost neku na neke taktike koje pep moze procitati, samo maximalno ozbiljno uci u utakmicu i vec nakon prvog susreta ce sve biti rijeseno, uz duzno postovanje prema protivniku koji nam nije dorastao jer ovakvu barcu niko ne moze zaustaviti, narocito ne oslabljeni bayern, da su oni sad kvalitetni kao u jupovo vrijeme mogli bi se ponosati, ovako ne gine nam finale
suarez ubica laganini hetrick, alves u zadnje vrijeme pocinje liciti na starog, morace protiv bayerna povuci maximalno
veceras cekamo sevilju i nadamo se da ce nas rijesiti muka oko titule, mada onako realno u kakvoj smo formi do kraja cemo pobijediti sve lagano, i atletico madrid mislim nema snaga da izbori ni remi protiv nas, al eto opet bi bilo cool kad bi sevilja veceras izvukla nerijeseno da se nasi mogu fokusirati maximalno na bayern
sto se tice bayerna tu je prolaz neminovnost, pitanje je samo hocemo li proci ili ih razbucati totalno, a sve su prilike za to, kad vidimo da ce im bekovi biti najvjerovatnije rafinja i bernat mozemo sad zamisliti sta im nas trio fantastico raditi, a i svajnstajger i alonso kao zadnji vezni su totalno out s formom, mislim da ce ih messi silovati, u napadackom dijelu ce im igrati miler i gece, nista posebno, u veznom redu se najvise uzdaju naseg tiaga, uzdaju se u pepa kao poznaje nas, a to nema veze neikakve, igramo bitno drugacije nego prije, i igramo vise na talenat i genijalnost neku na neke taktike koje pep moze procitati, samo maximalno ozbiljno uci u utakmicu i vec nakon prvog susreta ce sve biti rijeseno, uz duzno postovanje prema protivniku koji nam nije dorastao jer ovakvu barcu niko ne moze zaustaviti, narocito ne oslabljeni bayern, da su oni sad kvalitetni kao u jupovo vrijeme mogli bi se ponosati, ovako ne gine nam finale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.