Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2017, 12:01

Tacno sam zbog njega I poceo navijati da dodje Ivan. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2017, 17:59

Simon Stone @sistoney67
There have been talks but @ManUtd couldn't close gap re Perisic fee. Tour is artificial deadline obviously. Sept 1 is real one.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 19 jul 2017, 00:15

Inter turned down €45 mill + €5 mill bonus for Perisic. They want Martial involved in the deal reports @DiMarzio

Igraju se s nama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 19 jul 2017, 00:52

Po cemu si to zakljucio

Perisic je njihov igrac i mogu zahtjevati za svog igraca sta god zele
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 19 jul 2017, 01:35

Nek yebu mater, nije Ronaldo. Nadam se da ga nećemo dovesti uopšte, odličan je igrač, ali ovo je preseravanje. Bolje da dovedemo italijanskog kepeca iz Pariza da ga pojedu veznjaci na otoku, pa da se priča o WC igraču koji trči po livadama francuske momentalno ugasi.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 19 jul 2017, 01:41

Policeman je napisao/la:Po cemu si to zakljucio

Perisic je njihov igrac i mogu zahtjevati za svog igraca sta god zele
Naravno da inter moze od nas tražiti sto zele, međutim ljut sam na mourinha i Eda sto ovu igru ne završe kao s morattom i okrenu se drugom pojačanju jer vec smo odigrali dvije pripremne i bolje da sto prije dovedemo veznjaka i krila da se uigraju s ekipom

@nitro
Navodno ce sad raiola biti agent verattiu :D

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 19 jul 2017, 09:17

Ogden
Exclusive: Mourinho targets 15-year stay at Manchester United http://www.espnfc.com/manchester-united ... ter-united

Exclusive: Mourinho targets 15-year stay at Manchester United
"You have success, you stay in the club. You don't have success, you don't stay." Jose Mourinho knows he needs results but is thinking long term.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 jul 2017, 22:34

Eto Morata u Celziju. Imam osjecaj da smo dobro popusili sto se tog transfera tice, ali vidicemo, pred nama je..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 jul 2017, 22:52

theboss_RD07 je napisao/la:Eto Morata u Celziju. Imam osjecaj da smo dobro popusili sto se tog transfera tice, ali vidicemo, pred nama je..
Po cemu je Morata bolji napadac od Lukakua?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 jul 2017, 23:23

Format je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Eto Morata u Celziju. Imam osjecaj da smo dobro popusili sto se tog transfera tice, ali vidicemo, pred nama je..

Nisam rekao da je bolji od Lukakua... Sve zavisi od sistema koji se forsira. Lukaku je dosta snazniji i jaci u zraku od Morate (ocito), dok je Morata dosta bolji tehnicar, brzi i moze se koristiti na vise nacina. Sto se tice zavrsnice i snalazljivosti tu su negdje obojica.
Ako ce nasa igra biti na fazon prosle sezone, gdje se stvaralo milion zicera koje napadaci nisu znali iskoristiti, onda mozda Lukaku jeste bolja opcija sa svojom hladnokrvnoscu. Morata s druge strane ne treba druge da ga pitaju loptama, on je sposoban da sam sebi stvori sansu i pretvori je u pogodak

Morata je po meni underrated. Vecina komentara se svodi na "zabija samo protiv malih timova". Po meni je sve pokazao dok je igrao za Juventus, a to sto mu je Zidane vecinom davao sansu protiv malih ekipa nije njegov problem..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 jul 2017, 00:08

theboss_RD07 je napisao/la:
Format je napisao/la:

Nisam rekao da je bolji od Lukakua... Sve zavisi od sistema koji se forsira. Lukaku je dosta snazniji i jaci u zraku od Morate (ocito), dok je Morata dosta bolji tehnicar, brzi i moze se koristiti na vise nacina. Sto se tice zavrsnice i snalazljivosti tu su negdje obojica.
Ako ce nasa igra biti na fazon prosle sezone, gdje se stvaralo milion zicera koje napadaci nisu znali iskoristiti, onda mozda Lukaku jeste bolja opcija sa svojom hladnokrvnoscu. Morata s druge strane ne treba druge da ga pitaju loptama, on je sposoban da sam sebi stvori sansu i pretvori je u pogodak

Morata je po meni underrated. Vecina komentara se svodi na "zabija samo protiv malih timova". Po meni je sve pokazao dok je igrao za Juventus, a to sto mu je Zidane vecinom davao sansu protiv malih ekipa nije njegov problem..
Pa nije bas brzi Morata od Lukakua a sto se tice tehnike ni tehnicar nije Bog zna kakav.

Jedna stvar je bitna,kao prvo ja ne volim Lukakua,mislim kao igraca,ali decko trpa vec par god,znaci godi mu liga i moze samo napredovati uz bolje igrace.

Jos jedna stvar je jako bitna,Morata se ni u Juventusu nije naigrao Bog zna koliko a posebno se nije nadavao golova,decko jeste talentovan i moze biti dobar ali ko ti to garantuje u ovakvoj ligi!?

Po meni je Lukaku provjerena roba i golove cemo dobit od njega a to nam je najvise trebalo.

Zeljeznicar! 1921 !

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 20 jul 2017, 00:35

Raiola preuzeo Verrattija, eto pojacanja.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 jul 2017, 08:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:Na kraju ce Morata u Milan za 20ak mil manje nego sto su nama trazili, to je ta racunica, al zaspinat ce to dezurni brojac Perinih miliona izdica da izgleda kao da je to bolje za njih, ne sumnjam u njegove PR sposobnosti :mrgreen:
85 miliona ojra :tralala: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 20 jul 2017, 09:18

“The problem with us is that we have four players that cannot play football now, not even training, so it looks like our group is big but it is not because they can't even train,” he said. “The recovery time is really long. We look at Marcos and there is no chance he can play before December.

“Our squad is not so big. Everybody knows, because I told the objective, I would like four players and I have asked for four players, and I am ready to go from four to three because the market is difficult.
Ovo bi moglo znaciti da ce Jozun prelistati bilo kakvo rjesenje za poz lijevog beka. Ponuda je strasno siromasna al obzirom da smo bez Roja do kraja godine, sa Shawom u nepoznatom + dan noc povrijedjen, Blind se opasno blamira a Darmian stof za rotacije, racunica je jasna.

Ovdje se vise ne radi o izboru top kvaliteta neg situaciji gdje bi npr. jedan Bertrand bio vise neg solidan izbor, obzirom na postojece stanje, jer na kraju dana ostamo na malom Mitchellu.

Poenta je u tome da se ne radi o nekom velikom upgradeu, neg cisto zakrpi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

casper09
Kontakt:

Post Postao/la casper09 » 20 jul 2017, 09:48

Svakako mislim da neće ići po lijevog beka.Nažalost al je tako...I onda se nadam potajno da će Shaw odigrati napokon jednu ekstra sezonu.
Samo da vrati samoposuzdanje(Mou to može izvući iz njega) i da ga obiđu povrede,imat ćemo sa njim sve što nam treba.
Da je sreće da se što prije riješi zadnji vezni i ako je već blizu i Perišić.
Pa da mi budemo spremni za sezonu,koja počinje uskoro...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 20 jul 2017, 10:16

Ne mogu da vjerujem da vas ima još koji se uzdate u Shawa, pa čovjek više neće biti nikad isti, što zbog povreda sto zbog samopouzdanja
Pa dobro kad mislite da se ovom vrati vjera u sebe kad čovjek ne igra pripreme gdje nije pod pritiskom, zar mislite da će vratit kad ga ubaci u mašinu kad liga počne i kad mu svaki kix i loša partija garantuju klupu, ne znam volio bi da se popisa na sve što sam napisao al bojim se da od njega više nema nista i rizikovat sa njim u sezonu koja će biti još teža od predhodne je po meni samoubistvo

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 jul 2017, 10:46

Nema nista od momka koji oma 21 godinu,bravo momak

Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 20 jul 2017, 10:52

Format je napisao/la:Nema nista od momka koji oma 21 godinu,bravo momak

Pa kažem brate volio bi da mi se taj momak od 21 god popisa usta al bojim se da za njega spasa nema, možda u klubu gdje ga mogu čekati da se oporavi i ponovo udje u formu al zar misliš da će united cekat ako Shaw sad kad se vrati opet zakaže sto je normalno i prirodno da odma ne bude dobar al et vidjet ćemo

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 20 jul 2017, 11:00

Ako je Shaw na neki način ubjedio Mourinha da se na njega može računati onda nemoj sumnjati da i hoće. Mourinho ga je dovoljno puta isprozivao i da je momku tako slabo samopouzdanje on bi bio u izlogu a LB bi bio tržišni prioritet.

Mourinho nije zadovoljan a teško i može. Morata je koštao Chelsea 58 miliona funti a ne 72. Zadnja cifra je bila onu koju je Pero tražio od nas a Edo pokušava da United rastavi od koncepcije krave muzare. OK, Lukaku je koštao koliko je koštao ali bar znamo da smo taj posao odradili s Evertonom i tako nastavili dobre odnose. Edo ne želi da druge igrače trošiti 50 miliona. Zbog toga ovo sa Perišićem a i s Moratom.

Kako god, meni se ova ekipa ne čini kao šampionska. do 1.09. traje prelazni i do tad će se morati dovesti još 2 igrača, to svi znamo.

CantonaBIH
Kontakt:

Post Postao/la CantonaBIH » 20 jul 2017, 11:09

Kako bi bio u izlogu kada ne moze igrati do septembra, oktobra? Sta ima na trzistu pa se moze kupiti? Jedino sto si napisao tacno je to da se ne cini kao sampionska. Stavise, ova ekipa nije jaca od proslogodisnje.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.