Mirza1990 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?
hahahahahahahahahh kako brate nece???

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mirza1990 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?
calcio je napisao/la:Mirza1990 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?
Chinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?
"Veoma dobro"knabs je napisao/la:haha cuj ovog americkog komentatora" niye mu dobroo"
mozda zato sto to nije "pravi" all star. vjerovatno pola bh javnosti ne zna na kojoj utakmici bi sudjelovo nurkic,zahvaljujuci nasim medijima.suhakrpa je napisao/la:Sigurno da se Juka obradovao odmoru od par dana, ali mislim da se All Star jednostavno ne odbija. Mnoge zvijezde kritikuju NBA kada ne dobiju poziv, iz prostog razloga sto svi zele biti tamo.
Naravno da nije "pravi" All Star, odnosno da Juka nece nastupiti u glavnoj utakmici, ali sama ta manifestacija puno znaci u svijetu kosarke.baglama je napisao/la:mozda zato sto to nije "pravi" all star. vjerovatno pola bh javnosti ne zna na kojoj utakmici bi sudjelovo nurkic,zahvaljujuci nasim medijima.suhakrpa je napisao/la:Sigurno da se Juka obradovao odmoru od par dana, ali mislim da se All Star jednostavno ne odbija. Mnoge zvijezde kritikuju NBA kada ne dobiju poziv, iz prostog razloga sto svi zele biti tamo.
naravno da juka zeli par dana vise odmora umjesto peglanja na ovoj cirkus utakmici, ali haj ti to dokazi bosnji koji je zavro da se juka maltretira radi njihovog cejfa...
ne kazem da nece igrat ali bi sigurno vise volio da ga nisu pozvali i da ide odmah kuci.
Ja ipak mislim da ce nastupiti, osim ako kakvu povredu ne isfolira.miki_92 je napisao/la:vec zna psovke, proces prilagodjavanja umnogome olaksan
ako ima istine u ovoj prici da Juka propusta All-Star onda sam razocaran njegovim razmisljanjem, ovo je ogromna promocija kako za njega tako i za zemlju a takve se prilike se zgrabe objerucke a ne odbacuju
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 20 gostiju.