Ovaj tekst je jedno od vecih gluposti kojesam procitao o nasem nogometu. Pa ovaj bilmez tvrdi da je Vranjes produkt skole Zelje, Sarajeva, ili Slobode a momak je iz Borca, pa onda Sesar koji je iz Sirokog i takva neznalica objasnjava da je nas porblem nacionalne prirode a ne igracke i strucne fubalske. I on predlaze Muzurovica koji ima blizu 70 godina za selektora u maldim selekcijama. Pa nevjerovatno koji idioti smiju pisati clanke.valterboy je napisao/la:Sta se to desava u mladim selekcijama u BiH?
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Ma tekst je za zatvora.....Lik nas pravo obruka, jos na engleskom. 

-
- Kontakt:
a mi kao nacija moramo da skontamo da nismo brazil u fudbalu, niti francuska u rukometu niti usa u kosarci. mi mislimo da samo mi imamo talente i kad nas neki ode napr u pomladak nekog ceskog prvoligasa mi pisemo o njemu kao da je u tom trenutku debitovao za prvi tim reala ili barce. sjecam se kad je generacija 90. + igrala elitnu rundu i kad smo se hvalili da imamo jednog iz engleske i 2-3 iz njemacke, a sa nama u grupi bila slovacka koja je imala 5 iz engleske i 3-4 iz njemacke e tu sam ja skontao da mi preuvelicavamo sve svoje i nismo realni. cak da smo pozvali sve nase talente (koji su nastupali za druge drzave u toj generaciji tada) nebi imali toliko igraca u pomladcima top ekipa kao slovaci (koje ovdje samo spominjem jer su bili sa nama u grupi i nisu sigurno vrh fudbala u toj generaciji)... .
isto je i sa A-timom, mi imamo 2 svjetska igraca (Pjanic, Dzeko) i jednog koji je na putu da to insAllah postane (Begovic), imamo 5 jako dobra igraca (Spahic, Lulic, Misimovic, Salihovic, Ibisevic) i ostatak je prosjek (od meni jako dragih Mujdze, Besica i Zukanovica, preko Bicakcica, Vranjesa, Ibricica, Stevanovica, Zahirovica...)...i svi ovi uspjesi su zahvalom naseg selektora koji drzi pravilno sve konce u rukama. prvi koji je to prepoznao je nas Ivica Osim i svako ko misli da je to zasluga samo nasih igraca on neka malo bolje pogleda. mi nemamo ni jednog igraca u manchester unitedu niti u bayernu niti u realu niti u barci...a neke reprezentacije imaju i po 2-3 u tim timovima.
susic je najbolji nas selektor i ako uspije da i dalje drzi igrace pod svojom kontrolom (tj da se neufuraju, kao ovi iz juniorske nakon sto su prosli prvi krug kvalifikacija - vidi:nas mentalitet) mi ce mo aBd i dalje razvaljivati.
isto je i sa A-timom, mi imamo 2 svjetska igraca (Pjanic, Dzeko) i jednog koji je na putu da to insAllah postane (Begovic), imamo 5 jako dobra igraca (Spahic, Lulic, Misimovic, Salihovic, Ibisevic) i ostatak je prosjek (od meni jako dragih Mujdze, Besica i Zukanovica, preko Bicakcica, Vranjesa, Ibricica, Stevanovica, Zahirovica...)...i svi ovi uspjesi su zahvalom naseg selektora koji drzi pravilno sve konce u rukama. prvi koji je to prepoznao je nas Ivica Osim i svako ko misli da je to zasluga samo nasih igraca on neka malo bolje pogleda. mi nemamo ni jednog igraca u manchester unitedu niti u bayernu niti u realu niti u barci...a neke reprezentacije imaju i po 2-3 u tim timovima.
susic je najbolji nas selektor i ako uspije da i dalje drzi igrace pod svojom kontrolom (tj da se neufuraju, kao ovi iz juniorske nakon sto su prosli prvi krug kvalifikacija - vidi:nas mentalitet) mi ce mo aBd i dalje razvaljivati.
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 06 jun 2013, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja stvarno neznam kako jedna osoba moze iznjeti tolike gluposti u jednom tekstu. Pa naravno da je karacici napravio par gresaka kao i igraci al ta to ima veze sa nacionalnim porijeklom ili sa mestom iz kojeg covjek dolazi je totalna nebuloza. Po ovom tekstu ispadne da iz Sarajeva i Zelje nije igrao nijedan igrac. Ako cemo posteno po meni su juce najlosiji bili Muharemovic i Civa iz Sarajeva.
Pa naravno da smo mi prosjecna ekipa, ali sve A repke na svijetu su porsjek, pa najpostenije Spanija, Njemacka, Brazil i Argentina imaju igraca da sastve po tri ekipe od kojih nebi znao koja je bolja a sve ostale svjetske repke su dostizne za nas i kad je nasa ekipa raspolozen sviju ih moze dobiti.edinjo-bih je napisao/la:a mi kao nacija moramo da skontamo da nismo brazil u fudbalu, niti francuska u rukometu niti usa u kosarci. mi mislimo da samo mi imamo talente i kad nas neki ode napr u pomladak nekog ceskog prvoligasa mi pisemo o njemu kao da je u tom trenutku debitovao za prvi tim reala ili barce. sjecam se kad je generacija 90. + igrala elitnu rundu i kad smo se hvalili da imamo jednog iz engleske i 2-3 iz njemacke, a sa nama u grupi bila slovacka koja je imala 5 iz engleske i 3-4 iz njemacke e tu sam ja skontao da mi preuvelicavamo sve svoje i nismo realni. cak da smo pozvali sve nase talente (koji su nastupali za druge drzave u toj generaciji tada) nebi imali toliko igraca u pomladcima top ekipa kao slovaci (koje ovdje samo spominjem jer su ili sa nama u grupi i nisu sigurno vrh fudbala u toj generaciji)... .
-
- Kontakt:
ma pustite tekstove, svako svasta pise i to samo u nadi da ce se to sto bolje predati i jos nesto jedna od nasih bolesti je da smo GENERALI NAKON BORBE..svi pametujemo nakon necega loseg, zasto ovaj "pisac" teksta nije ovo "svoje misljenje" napisao (taman i da mu oprpstimo greske) prije jucerasnje katastrofe, da smo pobjedili bio bi prvi koji hvali karacica i igrace na sva usta. ja licno nisam takav, jer pokusavam da budem objektivan. ja i dan danas tvrdim da tulic nije tolika katasrofa za nas fudbal kao sto vecina pise, on je u u21 doveo vranjesa, sunjica, galesica, corica, zeca, bunozu, malica, sehica, haurdica,...naravno bili su tu i igraci poput savica, pejica, miljkovica i njima slicnih ali ako si objektivan kada spomenes ono lose spomenuces i ono dorbo sto je neko uradio! a kod nas ako je neko "in" spomene se samo ono dobro ili ako je u tom trenutku cool da se neka osoba blati onda nista nevalja sta je uradio. evo u rukometu, radja je los trener (tj slicno kao tulic u fudbalu) ali je radja vratio prceta pod nasu zastavu, vratio sarica, ukrao stojanovica (3. strijelac nase repke svih vremena) srbiji, doveo nam tada dobrog veselinova, pavlovica i trudio se da nam dovede anisimova (sta nazalost ipak nije uspjelo) itd.
Ma pusti ih bogati, sad nas dijamant smijese kad vidi njihov racun banke.Kevin je napisao/la:izdanak škole jest, ali mislim da današnje kvalitete nije tu naučio, igrajući PL..pa zvali ste ga kloc i smijali mu se kad je igrao..Batko je napisao/la:Kevine,
Kkao nije produkt Zeljine skole.....U Zelji je poceo da igra, igrao do19 godine, prosao sve selekcije i igrao cak i u PL....

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Jel' se ti trudiš da napišeš glup post ili to ide samo od sebe ?Emir_BIH je napisao/la:Ma pusti ih bogati, sad nas dijamant smijese kad vidi njihov racun banke.Kevin je napisao/la:izdanak škole jest, ali mislim da današnje kvalitete nije tu naučio, igrajući PL..pa zvali ste ga kloc i smijali mu se kad je igrao..Batko je napisao/la:Kevine,
Kkao nije produkt Zeljine skole.....U Zelji je poceo da igra, igrao do19 godine, prosao sve selekcije i igrao cak i u PL....
Pa reko da vam zvuci malo kao melodija. 

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Mume Besic je stigao u Sarajevo, pise da nije trebao na operaciju pa ce biti u ekipi za utakmicu protiv Albanije.
super, hvala bogu
super, hvala bogu

Ma to @Sakuragi, vijest bolja nego milja maraka
Za muštuluka je, što jest - jest. Samo, gdje si pročitao ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
posalji mi onda 20km na racunzizu1991 je napisao/la:Ma to @Sakuragi, vijest bolja nego milja maraka![]()

procitao sam na njegovom fan page, neko im javio vjerovatno
Znam ja da bi to kada bi poslao otišlo kuda ne treba, pa se zato jednoumimSakuragi je napisao/la:posalji mi onda 20km na racun![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Teba da kupi prnje ovaj, tekoreci serijski unistitelj mladih nada. (3-4 ciklusa) - T Karinas.
Nikakava relativizacija njegovih zemljaka tu ne pomaze. Bez imalo sampostovanja, koriste se imbecilna opravdanja.
Nikakava relativizacija njegovih zemljaka tu ne pomaze. Bez imalo sampostovanja, koriste se imbecilna opravdanja.
kad budemo radili s omladinskim skolama na pravi nacin mozda i napravimo nesto s mladim reprezentacijama
za dobar primjer ne treba ici daleko
JUNIORI Dinama i Hajduka pobjedama su otvorili 11. izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak. Hajduk je u 1. kolu slavio protiv Porta s 2:1, dok su Modri bili bolji od Galatasaraya s visokih 4:1.
za dobar primjer ne treba ici daleko
JUNIORI Dinama i Hajduka pobjedama su otvorili 11. izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak. Hajduk je u 1. kolu slavio protiv Porta s 2:1, dok su Modri bili bolji od Galatasaraya s visokih 4:1.
Ovo je drugi debakl Karacica u elitnom krugu. Vec je prvi put trebao dobit otkaz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I'm the one who wrote the article.
Is there a problem here?
Is there a problem here?