Zvjezdan Misimović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Miske i Spaha su po meni mogli jos po jedan ciklus odigrati, najmanje. Ali sigurno zele da se povuku dok su na vrhu, tj dok su u prvih 11 a ne da odu tihu kao rezervisti, sta ja znam. Nece nam biti lako bez njih, makar u pocetku, tesko je preko noci nadoknaditi dva igraca iz prvih 11, pogotovo jednog takvog majstora kao sto je Miske. Njega samo Pape iz igrackih dana moze zamjeniti. Hvala im na svemu.
- Consigliere
- Kontakt:
PrcicCartman je napisao/la:Pjanic naravno treba dobit desetku, nema tu puno price.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Argument za Papeta se sprema.calcio je napisao/la:Miske i Spaha su po meni mogli jos po jedan ciklus odigrati, najmanje. Ali sigurno zele da se povuku dok su na vrhu, tj dok su u prvih 11 a ne da odu tihu kao rezervisti, sta ja znam. Nece nam biti lako bez njih, makar u pocetku, tesko je preko noci nadoknaditi dva igraca iz prvih 11, pogotovo jednog takvog majstora kao sto je Miske. Njega samo Pape iz igrackih dana moze zamjeniti. Hvala im na svemu.
edinu ide 10 
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo vise nije ni trolanje... Samo je neugodno.Head je napisao/la:Desetka se ubila za Stojceva, steta sto nema nas pasos.
Ne vjerujem. Previse je jedanaeski kupljeno sa njegovim imenom da bi sad mjenjao broj.Micron je napisao/la:edinu ide 10
Fit Tony: I keep my friends close...
Ne znam da li bi rekao da je vise smijesno ili jadno kad cujem sa kolikom dozom ozbiljnosti pojedinci guraju stojceva i bilbiju xd
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Consigliere je napisao/la:Ne vjerujem. Previse je jedanaeski kupljeno sa njegovim imenom da bi sad mjenjao broj.Micron je napisao/la:edinu ide 10
Druze BIH.
Alen HAlilovic da e dos'o sad je mogo zamjenit Misketa nem islim bukvalno da to moze ali sigurno da ce biti kvalitetan igrac,sada je tu Prcic uskoro Vrancic
Misimovic > Susic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kupljeno 100 originala i milion oni pijacarskiConsigliere je napisao/la:Ovo vise nije ni trolanje... Samo je neugodno.Head je napisao/la:Desetka se ubila za Stojceva, steta sto nema nas pasos.
Ne vjerujem. Previse je jedanaeski kupljeno sa njegovim imenom da bi sad mjenjao broj.Micron je napisao/la:edinu ide 10
Niko ne gura BilbijuDeeWa je napisao/la:Ne znam da li bi rekao da je vise smijesno ili jadno kad cujem sa kolikom dozom ozbiljnosti pojedinci guraju stojceva i bilbiju xd
Hvala ti Miske na svemu!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Miske je uljevao sigurnost i optimizan kod mene godinama, fudbalski arhitekta , igrac koji je u svakom momentu mogao rjesiti utakmicu . Zasluzio je da ako nista da bude dio naseg strucnog tima i definitivno da se povuce njegov broj, bar za jedan ciklus.
nas istinski kapiten, majstor ... mozda se vrati kada smjenimo susica
nas istinski kapiten, majstor ... mozda se vrati kada smjenimo susica
- velez_mostar
- Kontakt:
To sto je vrijeme za neke mladje momke ne znaci da ne treba odati veliku zahvalnost Misketu za sve sto je uradio za reprezentaciju
Igrac koji je ostavio dubok trag u reprezentaciji, tehnicki vrhunski potkovan igrac koji je cinio prevagu na terenu, i koji je bh dres nosio kad mnogi nisu htjeli.
Miske, hvala ti za sve!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igrac koji je ostavio dubok trag u reprezentaciji, tehnicki vrhunski potkovan igrac koji je cinio prevagu na terenu, i koji je bh dres nosio kad mnogi nisu htjeli.
Miske, hvala ti za sve!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo za sportsport na intervjuu sa Zvjezdanom. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
hvala ti za sve kralju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nekako sam tuzan od kako procita ovo:-( tesko mi je pao oprostaj Salihamidzica a sada i Misketa, nekako za mene su oni bili oni pravi! Imali su nesto sto ostalima fali! Hvala ti za sve Miske!!! Mogao si jos i EP odigrati, al razumjem te ! GRANDE MISKE!!!
G BUSSA BUSS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.