Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nerkolfc
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la nerkolfc » 26 maj 2013, 20:43

Medo10 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:E Mire u kakvu si ti krš ekipu došao.Invalidi nisu u stanju ni Europu izboriti. :oops:
Miralemu je, nazalost, Roma plafon. Ne zato sto je los igrac, daleko od toga, nego zato sto je cesto povrijedjen. Radi se o velikim parama, a sumnjam da ima mnogo klubova koji su spremni investirati u igraca koji je povrijedjen tako cesto. Ja mu zelim svu srecu, on mi je jedan od najdrazih igraca, ali povrede su ga unazadile. Mlad je, nije nigdje zakasnio, al' treba mu jedna sezona bez povreda da bi dobio ponudu od neke "mega" ekipe.
Nek dođe u Liverpool mi imamo extra dobre doktore , koji sad cuvaju dobro igrace :)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 maj 2013, 21:02

Goalgetter je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Andreazzoli je dosada bio korektan prema Pjanicu, u neku ruku i njegova je krivica sto je na klupi. Povrede i losa forma su ucinile svoje ;) .
Nek' su velemajstori Bradley i Marquinho u vrhunskoj formi pa zaslužuju da igraju.
Da je u formi stavio bi ga od pocetka. I sam je u jednoj press-konferenciji je rekao da su Totti i Pjanic njegovi najbolji igraci, i da su vaznosti za Romu ko Iniesta i Xavi za Barcu.

Vjerujem da on najbolje zna u kakvom je stanju Pjanic. Istina cudi me samo, zasto ga nije uopste ubacio..
I da nije u formi zaslužio je da uđe istog trenutka kad su primili gol. Do tad vezni red nije kreirao ni jednu polupriliku napadu, Lamela je bio potpuno odsjećen, a znamo kako Lamela može odigrati kada ima iole upotrebljive lopte.
Pjanić koji nije u formi je sigurno bolji od Bradley-a i Marquinho-a u top formi, a i jedan i drugi su miljama daleko od toga da se može reći da su u bilo kakvoj formi, tako da to poređenje ko je u formi a ko ne i nema baš smisla.
Moguće da nije ni fizički spreman da odigra čitavu utakmicu, zato mi i nije bilo krivo kad sam vidio da ga nema u prvih 11, ali kad mu ne može dati ni barem posljednjih 10 minuta...
A da Pjanić nikako nije bio spreman, ne bi se zagrijavao dolje pored terena od 60. minute i sve do kraja je trčkarao čekajući da ga uvede, ali ipak je pametnije uvesti Dodo-a koji se izgubi kad uđe na teren protiv Pescare, a kamoli ne u finalu kupa...
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 26 maj 2013, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 maj 2013, 21:04

Navijaci osuli paljbu po treneru sto Pjanic nije igrao, kao ni Osvaldo, koji je usao haman pred kraj utakmice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 maj 2013, 21:35

Jbg Pjana bice bolje

slika
15.10 - 15.06 ...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 26 maj 2013, 23:11

cuj povrijedjen pa nije igrao..pa sto se zagrijavao cijelo drugo poluvrijeme koji qrac..
Unica grande amore

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 maj 2013, 23:19

Uvijek nesto ako nije zglob jest članak u pm jest maler od marta čovjek ne može da nadođe..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 maj 2013, 23:48

zgembo89 je napisao/la:Uvijek nesto ako nije zglob jest članak u pm jest maler od marta čovjek ne može da nadođe..
Nije sija,ali jest vrat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 maj 2013, 00:02

od prve utakmice u Romi sam se bojao povreda :( Pjanicev stil igre nije za Italiju,on krije loptu,cuva je a to u Italiji ne prolazi,ljudi te odmah salju u horizontalu,a on i jest ko djecak,slabe konstitucije...Lulic recimo uspjesno igra,al on uzima protivnike na brzinu,sutne loptu i trci za njom :mrgreen:

Mire bi u Engleskoj dozivio svoj vrhunac karijere i postao bi ono sto svi od njega ocekuju,u to sam ubjedjen 100%

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2013, 00:05

autogol je napisao/la:od prve utakmice u Romi sam se bojao povreda :( Pjanicev stil igre nije za Italiju,on krije loptu,cuva je a to u Italiji ne prolazi,ljudi te odmah salju u horizontalu,a on i jest ko djecak,slabe konstitucije...Lulic recimo uspjesno igra,al on uzima protivnike na brzinu,sutne loptu i trci za njom :mrgreen:

Mire bi u Engleskoj dozivio svoj vrhunac karijere i postao bi ono sto svi od njega ocekuju,u to sam ubjedjen 100%
A u Engleskoj se inace ne igra grubo? :roll:

On jednostavno mora da puno radi u teretani i da postane jaci. Slab je i u duelima, a i cesto je povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 maj 2013, 00:06

Ma vjerovatno ce i otic iz Rome. Osim ako mu ne daju vecu platu ili stave veliku cijenu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 maj 2013, 00:09

Miretu i nema smisla da ide iz Rome dok se ne igradi, kao što reče @Cartman, nema on snage.
Teretana majka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 maj 2013, 00:15

Cartman je napisao/la:
autogol je napisao/la:od prve utakmice u Romi sam se bojao povreda :( Pjanicev stil igre nije za Italiju,on krije loptu,cuva je a to u Italiji ne prolazi,ljudi te odmah salju u horizontalu,a on i jest ko djecak,slabe konstitucije...Lulic recimo uspjesno igra,al on uzima protivnike na brzinu,sutne loptu i trci za njom :mrgreen:

A u Engleskoj se inace ne igra grubo? :roll:

On jednostavno mora da puno radi u teretani i da postane jaci. Slab je i u duelima, a i cesto je povrijedjen.
NE! Igra se pozrtvovano,ali se ne igra grubo,kao u Italiji.Naravno da treba tjelesno jos da ojaca,kao sto je i Dzeko koji je div za Mireta morao,ali u Italiji su problematicni udarci nogama,dok se u Engleskoj vise vode dueli ramenima. Pa pogledaj koliko samo igraca Miretove konstitucije igra u Engleskoj,a koliko u Italiji ;)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 27 maj 2013, 00:18

koji ste vi sve znalci..on nije nikad eto cuo za teretanu..svaka vam cast mozgovi..nidje veze..mire je super odigrao sezonu..zeznula ga malo povreda..svi su vidjeli kako je to izgledalo..bale je nesto slicno dozivio..svakom se moze desiti..kakva teretana - xavi, iniesta, i jos mnogi sl igraci su inace veliki ljubitelji teretane i bildanja
Unica grande amore

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 maj 2013, 00:20

On poredi Xavija i Iniestu sa Pjanićem. Uopšte nisu isti tip igrača, niti su isti po konstituciji.
Pogledaj malo Xavija i Iniestu, obojica su mali, istina, ali su i nabijeni. Imaju snage, o tome se
piše. Niko nije rekao da Mire ne ide u teretanu, al za njegovu visinu mu treba još mišića.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 27 maj 2013, 00:23

AllAbout je napisao/la:koji ste vi sve znalci..on nije nikad eto cuo za teretanu..svaka vam cast mozgovi..nidje veze..
Neka su mu oni dali ideju za teretanu, a on neka prenese celnicima rome i drugim igracima, pa neka se utale i naprave sebi kakvu teretanicu hahaha
Sve strateg do stratega majko mila.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 27 maj 2013, 00:24

zizu1991 je napisao/la:On poredi Xavija i Iniestu sa Pjanićem. Uopšte nisu isti tip igrača, niti su isti po konstituciji.
Pogledaj malo Xavija i Iniestu, obojica su mali, istina, ali su i nabijeni. Imaju snage, o tome se
piše. Niko nije rekao da Mire ne ide u teretanu, al za njegovu visinu mu treba još mišića.
Izvini Karabeg, nisam te prepoznao..neka ti znas kome treba koliko misica..dr lyona, rome i ostalih klubova su inace levati i ne znaju svoj posao
Unica grande amore

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 maj 2013, 00:27

A on od svoje 17 - te godine nije kilograma mišića dobio doktore :?:
Kada već pominješ Lyon.
A ti znaš da li mu se govori da treba poboljšati svoju fizičku konstituciju ?, izvini insajderu nisam te prepoznao.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 27 maj 2013, 00:30

zizu1991 je napisao/la:A on od svoje 17 - te godine nije kilograma mišića dobio doktore :?:
Kada već pominješ Lyon.
A ti znaš da li mu se govori da treba poboljšati svoju fizičku konstituciju ?, izvini insajderu nisam te prepoznao.
:lol: :lol: hajde saberi se..pa reci nesto konretno..bez nagadjanja i supljiranja
Unica grande amore

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 maj 2013, 00:31

Sto se palite na izjave Andreazzolli (covjek se samo pokusao izvuci sto nije ubacio Pjanica jer navijaci su bili bijesni zbog toga) Pjanic uopste nije povrijeden niti je imao ikakvih problema istina je da je Pjanic bio ljut na trenera sto ga nije uvrstio u prvih 11 i kasnije je poslao Pijanica na zagrijavanje i njemu nije bilo jasno sto ga nije uveo maloprije pomocni trener ROME za SKY IT izjavio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 maj 2013, 00:39

AllAbout je napisao/la: :lol: :lol: hajde saberi se..pa reci nesto konretno..bez nagadjanja i supljiranja
Šupljiranje ? Ti očigledno nisi shvatio ono što si pisao ?
AllAbout je napisao/la:Izvini Karabeg, nisam te prepoznao..neka ti znas kome treba koliko misica..dr lyona, rome i ostalih klubova su inace levati i ne znaju svoj posao
Ti ne nagađaš, nego naravno, ti znaš da doktori lyona, i rome njemu kazuju da je njemu njegova kilaža taman i da ne treba dalje da se nadograđuje. Zato je i provodio dosta vremena u teretani otkako je došao u Rim.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.