Goalgetter je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Andreazzoli je dosada bio korektan prema Pjanicu, u neku ruku i njegova je krivica sto je na klupi. Povrede i losa forma su ucinile svoje

.
Nek' su velemajstori Bradley i Marquinho u vrhunskoj formi pa zaslužuju da igraju.
Da je u formi stavio bi ga od pocetka. I sam je u jednoj press-konferenciji je rekao da su Totti i Pjanic njegovi najbolji igraci, i da su vaznosti za Romu ko Iniesta i Xavi za Barcu.
Vjerujem da on najbolje zna u kakvom je stanju Pjanic. Istina cudi me samo, zasto ga nije uopste ubacio..
I da nije u formi zaslužio je da uđe istog trenutka kad su primili gol. Do tad vezni red nije kreirao ni jednu polupriliku napadu, Lamela je bio potpuno odsjećen, a znamo kako Lamela može odigrati kada ima iole upotrebljive lopte.
Pjanić koji nije u formi je sigurno bolji od Bradley-a i Marquinho-a u top formi, a i jedan i drugi su miljama daleko od toga da se može reći da su u bilo kakvoj formi, tako da to poređenje ko je u formi a ko ne i nema baš smisla.
Moguće da nije ni fizički spreman da odigra čitavu utakmicu, zato mi i nije bilo krivo kad sam vidio da ga nema u prvih 11, ali kad mu ne može dati ni barem posljednjih 10 minuta...
A da Pjanić nikako nije bio spreman, ne bi se zagrijavao dolje pored terena od 60. minute i sve do kraja je trčkarao čekajući da ga uvede, ali ipak je pametnije uvesti Dodo-a koji se izgubi kad uđe na teren protiv Pescare, a kamoli ne u finalu kupa...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.