Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

mandraX
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la mandraX » 01 dec 2012, 01:36

Prevara od trenera.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 dec 2012, 01:42

mandraX je napisao/la:Prevara od trenera.
Apsolutno se slažem. Odlazak Guardiole se jako osjeti u Barceloni, mislim već su prvi i bježe 11 bodova Realu. Ne treba uopće spominjati bačene desetine miliona eura na neke propale igrače i transfere. Guardiola jeste prevara od trenera.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 dec 2012, 02:07

Henderson je napisao/la:
Apsolutno se slažem.
Drago mi je.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 09:19

Henderson je napisao/la:
Apsolutno se slažem. Odlazak Guardiole se jako osjeti u Barceloni, mislim već su prvi i bježe 11 bodova Realu. Ne treba uopće spominjati bačene desetine miliona eura na neke propale igrače i transfere. Guardiola jeste prevara od trenera.
hehehe otvori mi se nova perspektiva :mrgreen: nikad ovo nisam gledao na taj nacin, ali opet sam po sebi rezultat nista ne znaci, jer sve je to prekompleksno da bi se mogao izvuci jednostavan zakljucak.

Neko bi mogao reci da Tito sada samo ubire plodove dobrog rada guardiole.

Ali ako nista, po meni je jedna od vaznijih osobina dobrog trenera, a i bilo kojeg managera u zivotu, da ne mijenja ono sto dobro funkcionise, da nema veliku zelju da posto poto nametne neki svoj sistem ako sistem vec dobro fukcionise.

U tom smislu neko moze biti neznalica od trenera ili prosjecan strucnjak, takticar i slicno, i opet postizati velike uspjehe jednostavnim sklanjanjem s puta umjesto da forsira neke svoje rigidne sablone, sheme, ideje i kalupe koji obogaljuju igrace i sputavaju ih da pokazu sta znaju.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 01 dec 2012, 09:31

Ronaldo2012 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Neko bi mogao reci da Tito sada samo ubire plodove dobrog rada guardiole.

.
I ovaj je ubirao plodove dobrog rada Rijkarda ako cemo se voditi tom logikom....
A Mancini od je od Hughesa mogao ubrati jedino kari.nu sa grane i nista vise..... Sam je sebi stvorio ultra mega jaki klub....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 01 dec 2012, 10:29

Mi, simpatizeri Uniteda, iskreno i potpuno predano podržavamo Mancinija na klupi Citya i želimo da mu veliki šeik omogući što duže treniranje ovog manjeg manchesterskog kluba.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 10:51

Hypnose je napisao/la: I ovaj je ubirao plodove dobrog rada Rijkarda ako cemo se voditi tom logikom....
A Mancini od je od Hughesa mogao ubrati jedino kari.nu sa grane i nista vise..... Sam je sebi stvorio ultra mega jaki klub....
A pretpostavljam Murinho je u Interu pobrao plodove dugogodisnjeg dobrog rada Mancinija? :mrgreen:
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 dec 2012, 11:14

ko reče da smatram fergusanom levatom. Ne. ja sam rekao da me je začudilo da je on dozvolio da mu ekipa prospe toliko bodova na kraju. ne razumijem na koji je on način tu levat al ajd.
Što se tiče City-a i ja sam za da Mancini ostane što je duže moguće. Ne do Bog da dođe bolji trener :mrgreen:
Vođa zna.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 11:22

nedim1993 je napisao/la:ko reče da smatram fergusanom levatom. Ne. ja sam rekao da me je začudilo da je on dozvolio da mu ekipa prospe toliko bodova na kraju. ne razumijem na koji je on način tu levat al ajd.
Pa tako ispada, jbg kad Mancini uradi neku glupost i zasere odma je levat, a kad Ferguson izgubi sto se ne moze ni u snu izgubit onda je to mala greskica -daj malo objektivnosti ba! :roll: :roll: :roll:

Ja npr vjerujem u Murinha, i mislim da je mozda najbolji trener svih vremena( jos dok skupi koji trofej samo da prestigne Fergija) al priznajem da cesto grijesi i zasere nevidjeno, al ne mozemo ga zbog toga proglasavati prosjecnim ili levatom. Vjerujem isto tako da Mancini zna znanje i da nije toliko los kao sto nekad izgleda. Inace opcenito nisu treneri ni toliki krivi ni toliko zasluzni za uspjehe i neuspjehe, koliko se smatra. Al eto bogati vlasnici i uprava moraju imati nekog krivca i zrtvenog jarca kad stvari podju po zlu.
nedim1993 je napisao/la: Što se tiče City-a i ja sam za da Mancini ostane što je duže moguće. Ne do Bog da dođe bolji trener :mrgreen:

HAHAHAAH :mrgreen: Mancini od najomrazenijeg lika predje u osobu koju najvise raje na forumu podrzava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ronaldo2012, dana/u 01 dec 2012, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 01 dec 2012, 11:26

Ronaldo2012 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la: I ovaj je ubirao plodove dobrog rada Rijkarda ako cemo se voditi tom logikom....
A pretpostavljam Murinho je u Interu pobrao plodove dugogodisnjeg dobrog rada Mancinija? :mrgreen:
Ako cemo se voditi tom logikom onda da :mrgreen: :mrgreen: .... Koja klasa.... Mada Mou je bolji trener od genija i to cak i ja priznajem, da budemo realni.....
Mancini se nema kome sta dokazivati, on se vec dokazao osvojivsi takticki najzahtijevniju ligu(Seriu A) a pored nje i najbolju Ligu na svijetu (EPL).... Imam osjecaj da ode u Granadu pokorio bi i Primeru.... To bi bilo Puss.y smoke za njega.....Koja klasa.....

@MoR, otkad je Manchester kanton.... I kako meni neko moze biti komsija npr. iz Ilijasa ako ja zivim u Sarajevu.... Tako ni United ne moze biti komsija Cityu... Ha ya....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 dec 2012, 11:32

Ja Murinja smatram jednog od boljih trenera na svijetu.
A što se tiče fergija i Mancinia. Poenta je da Fergi ima puno puno manje novca na raspologanju i ne vodi tako kvalitetnu ekipu kao Mancini koji je kupio šta je htjeo i koji i dalje konstatno kupuje.
Eto to je razlika.
a Mancini kad bi otišo u Granadu, bi osvojio bi Segundu za koju godinu
Vođa zna.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 dec 2012, 11:37

Sta je ovo sad,svi vole Mancinija.E,od ovog foruma nikad objektivnog misljenja.I cuj,Guardiola prevara od trenera.E,sta sve necu procitat.
Keep walking.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 dec 2012, 11:41

nedim1993 je napisao/la:Ja Murinja smatram jednog od boljih trenera na svijetu.
A što se tiče fergija i Mancinia. Poenta je da Fergi ima puno puno manje novca na raspologanju i ne vodi tako kvalitetnu ekipu kao Mancini koji je kupio šta je htjeo i koji i dalje konstatno kupuje.
Eto to je razlika.
a Mancini kad bi otišo u Granadu, bi osvojio bi Segundu za koju godinu
Jeste vala baš.
De Gae 20 miliona funti, Phil Jones 17 miliona, Ashley Young 16 = 53 miliona funti prošle sezone.
Persi 27, Kagawa 14, Powell, Henriqez, Buttner 15 = 56 miliona funti.
Šta je to 109 miliona funti u zadnje dvije sezone, sitnica. :mrgreen:

Što se tiče Guardiole on pogotovo nije trošio.
2011-2012 53 miliona funti.
2010-2011 64 miliona funti.
2009-2010 100 miliona funti.
2008-2009 84 miliona funti.

Nije imao za kifle.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 12:05

nedim1993 je napisao/la:Ja Murinja smatram jednog od boljih trenera na svijetu.
A što se tiče fergija i Mancinia. Poenta je da Fergi ima puno puno manje novca na raspologanju
De ba budi malo objektivan, malo pametniji forumas ne bi ispustio 8 bodova par kola prije kraja na celu MU...City je bio u nockdownu, na konopima, zateturan, i stara levatina prokocka tu prednost i to protiv nizerazrednih ekipa uglavnom...malo objektivnosti...pa pogledaj kako je los MU opet...malo ozbiljniji pratitelj na mu pdf pronace mu 10 gresaka svaku utakmicu...pogledaj kako Murinho prosipa bodove sa onakom skupom ekipom i najboljim golmanom i najboljim igracem na svijetu(ili 2. najbolji kako za koga :) ).. e sad drugo je to sto je nama Mancini omrznuo radi Dzeke...ipak treba biti objektivan.. ja prvi nekad izvalim da je mancini levat, al to je onako bez razmisljanja, daleko da je to od istine.. ipak treba biti objektivan i pravedan.... :| :| :|

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 dec 2012, 12:15

MoR je napisao/la:Mi, simpatizeri Uniteda, iskreno i potpuno predano podržavamo Mancinija na klupi Citya i želimo da mu veliki šeik omogući što duže treniranje ovog manjeg manchesterskog kluba.
Lijepo je imati za gradskog rivala tim koji ti ovako ko sto ti kazes zeli da svake sezone budes prvak.

Sta tie je ba Rizo to je sve sica oni sve proizvode igrace iz vlastitog pogona a umjesto stotinama hiljada funti sedmicno na adresu im saljeu klupske pjesme koje ih svake sedmice hrane i kojima jos dodatno raste ljubav njihovih igraca prema tim klubovima za koje oni igraju. To su ti klubovi a ne ovi placenici iz Citya :mrgreen:

Sjetimo se samo kako je Rooney se pobunio zasto mu toliko novca daju i zasto mu ne salju vise klupskih pjesama sedmicno i zaprijetio odlaskom iz Uniteda ali ovi su brzo reagovali i smanjili platu i poslali vise klupskih pjesama sedmicno. Legenda kluba.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 dec 2012, 12:23

BigBigBang je napisao/la:
Sjetimo se samo kako je Rooney se pobunio zasto mu toliko novca daju i zasto mu ne salju vise klupskih pjesama sedmicno i zaprijetio odlaskom iz Uniteda ali ovi su brzo reagovali i smanjili platu i poslali vise klupskih pjesama sedmicno. Legenda kluba.
:lol: :lol: :lol:

Svaka čast.
You'll never walk alone.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 12:37

VolimLiverpool je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Svaka čast.

HAHAHHA :mrgreen: POST MJESECA! :mrgreen: ....poslali vise klupskih pjesama... hahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 12:52

slika

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 dec 2012, 12:54

@Henderson pa svaki veći klub BAREM 100 miliona potroši a ja nisam govorio da mančester ne troši nego da ne troši ni blizu City-a.
Al hajd to jedino ide na korist Wengeru, onda je on bez daljnjeg najbolji trener svih vremena.
Vođa zna.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 13:03

nedim1993 je napisao/la:@Henderson pa svaki veći klub BAREM 100 miliona potroši a ja nisam govorio da mančester ne troši nego da ne troši ni blizu City-a.
Al trosili su prije i tako su stekli tradiciju i ime pa igraci dolaze kod njih za manje para. Zato ni ne trebaju da trose toliko. Eto npr van persie je otisao u manu radi fergija tradicije i ko zna cega za manje para. Ako su igraci vise placeni ne znaci da su bolji. Kolko je placen tores carrol i jos neke levatine, a vamo drugi igarci za par miliona igraju ko starovi. Cijene igraca ne govore o kvalitetu. Mediji fakticki napuhuju cijene kao i kvalitet igraca. Malo nek se pokaze igrac oni ga napusu, a vamo cojek nidje veze. Odigro npr samo jednus sezonu il par utakmica u sezoni kako treba i on sad kosta 20 miliona eura. Nemaju veze cjene sa kvalitetom igraca. Sa druge strane fudbal je timska igra, a tu su jos faktori privikavanja na novu sredinu i slicni psiho faktori i jedan te isti igrac moze biti fantastican u jednoj ekipi, a ocajan u drugoj.
Zadnja izmjena: Ronaldo2012, dana/u 01 dec 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.