Zoom088 je napisao/la:Friska vijest...jos se pusi
Edin Husic novi igrac Radnickog!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zoom088 je napisao/la:Friska vijest...jos se pusi
Edin Husic novi igrac Radnickog!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma ti si meni najdraži SIOUX uvijek bio i ostaćešagalo je napisao/la:u 12 je sutra.pisem za javnost zlaja sve sto nece narusiti reputaciju i ugled radnickog i siouxa.cilj mi je da se rasprave vode u smjeru boljeg radnickog boljih siouxa,a ne da iznosim stvari iz unutrasnjosti.sto se tice stvari koje ja znam,a ostali ne znaju sve to mozemo uzivo.meni je jasno da ovdje pisemo nas do 10 max,a da ovo cita more ljudi.ne zelim da se neko koristi nasim znanjem i informacijama sem lukavcana i siouxa.ostali forumasi koji smekaju i zele da znaju nesto vise o nama neka nadju drugi nacin informisanja.unaprijed zahvalan na razumjevanju.do slijedece javljanja za emisiju stanje na balkanu ljubi vas i voli vas agalo.
Jel to znači da Jusufović definitivno odlazi?agalo je napisao/la:scholl poznaje fudbal daleko najvise od lukavcana i smatram da je kompetentan kada iznosi stavove o pojedinim igracima i njihovim kvalitetama.za sada imamo problem sa stoperima nemamo ih dovoljno samo 2 i imamo problem sa jednim bekom.elko,todor,dejan ostojic(hmmm),mujagic(vezni trenutno).
lukavcan je napisao/la:Kuduz da je vrijedio imalo ostao bi u Slobodi, a ako nije vrijedio u Slobodi ovdje ne moze biti nikakvo pojacanje, samo se moz uklopiti u igro donekle a daleko je od igraca koji moze napraviti neku prevagu.
za Husića imaš pravo, kod nas kad je došao, sigurno smo mislili da je dobro pojačanje, jer on je bio stvarno dobar igrač, al' zapustio se totalno, neće da trči, usporen je, samim tim i njegovo znanje ne dolazi do izražaja zbog tih stvari! po meni, nemate šta da se radujete njegovom angažmanu .. ni sjena igrača iz Orašja, Cibalie i Karlovcalukavcan je napisao/la:Husic otjeran iz Slobode i u Gradini je odigrao polusezonu za zaborav, istrosen igrac takodjer
Ne vidim razloga zašto bi neko osuo paljbu po tebi? Pišeš lično mišljenje, a forum i jeste za to - da se razmjene mišljenjalukavcan je napisao/la:Pozz za sve, evo nakon dugo vremena osjetih potrebu da i ja nesto napisem. U toku sam svih desavanja oko kluba i citao sam do sad sve napisano sa strane forumasa. Moje misljenje je da smo totalno promasili sa trenutnim dovodjenjem pojacanja za narednu polusezonu. Ocekujem sad da ospete paljbu po meni i negodovanja ali evo obrazlozit cu ukratko. Kuduz da je vrijedio imalo ostao bi u Slobodi, a ako nije vrijedio u Slobodi ovdje ne moze biti nikakvo pojacanje, samo se moz uklopiti u igro donekle a daleko je od igraca koji moze napraviti neku prevagu. Siranovic je puno bolji od njega. Mladji, brzi i spremniji. Cejvanovic takodjer ista situacija. Nije zadovoljio u Osijeku, nema mjetsa nigdje u Premier ligi, polusezonu igrao u Armeniji cija je prva liga lošija od nase prve federalne lige tako da mi ni on ne donosi nista spektakularno. Husic otjeran iz Slobode i u Gradini je odigrao polusezonu za zaborav, istrosen igrac takodjer. Da ne kazem da smo doveli sve igrace koji su bez kluba i koji ne mogu nigdje igrati, koje niko ne trazi, istrosene igrace. Da se bogdom varam ali mislim da se ne varam. Sto se tice situacije u klubu prezadovoljan sam. Sve to ide na bolje, uprava dobro radi svoj posao, bitno je da se radi i da je momcima sve na vrijeme i sve redovno. Jos kad bi umjesto Dzinde doveli nekog trenera to bi bilo odlicno..Pozdrav
Svaka cast Lukavcani.Trudite se pravo I suportujete svoj klub .Kad gledam na forumu cesto se govori I raspravlja o Radnickom sto mi govori da ga raja podrzava I voli.Na primjer o Rudaru ni rijeci Citave ove pause niko nista sto ce reci da raju boli K.... za njima .Svaka cast nadam se I licno bih volio da udjete u visi rang .Sretno .Pozdrav svim SIOUXIMA.golDIE je napisao/la:Moje licno misljenje je da sam prezadovoljan radom uprave i novim pojacanjima,barem su bolji od onih alkoholicara,pusaca i manekena koji su bili prosle godine,a onaj ko je pratio tekme zna na koje mislim(pojedince)
Ako vec ne moze ta PL zbog kluba koji se zna na koji nacin ulazi u PL(nisu vrijedni da im ime spomenem) onda daj da dokazemo svima ko je Radnicki i ko su Siouxi,i zasto bi trebalo da se malo paznja skrene na ovaj klub,da ne gubimo cast ostatak sezone,da budemo u vrhu,a ako bude prilike pa i cak u PL da se udje,dace Bog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.