Zamolit ću te da me više ne citiraš. Unaprijed hvala.Federer17 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:58Ako imas problema sa shvatanjem mojih postova, nije problem da se potrudim nacrtati - iako mi to bas slabo ide...osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:46Ti si reagirao na moj post koliko koje lige ostaju tu, pogledaj šta je u pitanju pa kontriraj. Zezaj se s nekim drugim![]()
Nema veze, shvatam to tvoje 'paljenje' na svaku. Sa nekih 13-14 sam bio isti takav...
Btw, pripazi se malo da ti i taj acc. ne ode na smetljiste historije...![]()
Sport i TV
- osvajaci551
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
laganini ce se pocetkom novembra sa tri prsta potpisati ugovor sa logosoftom ako se ovo ostvari 

-najbolji i najstabilniji net
-arena sport
- najveci broj hd kanala
- jeftiniji od sadasnjeg paketa na telemachu
a sto se tice uhljeba iz bhtelecoma dok ne ubace brzine za 2021 godinu mogu zaboraviti na moj potpis 25mb sa dva stb-a nek im bakir uziva u toj prosječnosti
-arena sport
- najveci broj hd kanala
a sto se tice uhljeba iz bhtelecoma dok ne ubace brzine za 2021 godinu mogu zaboraviti na moj potpis 25mb sa dva stb-a nek im bakir uziva u toj prosječnosti
- feniksptica
- Kontakt:
Smanji ribuRobust je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:42laganini ce se pocetkom novembra sa tri prsta potpisati ugovor sa logosoftom ako se ovo ostvari
-arena sport
- najveci broj hd kanala
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- osvajaci551
- Kontakt:
@Robust je naveo brzinu za Full 1 paket, ne znam šta je čudno.
sto je rekao kolega ti po boji to je moja net 1 paket imao sam ga mjesec dana testno sa dva stb-a ukljucena deklarisana i u stvarnosti wifi brzina je bila oko 15mb u najboljem slučaju sto je premalofeniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:07Smanji ribuRobust je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:42laganini ce se pocetkom novembra sa tri prsta potpisati ugovor sa logosoftom ako se ovo ostvari
-arena sport
- najveci broj hd kanala
telemach mi svakako nema stabilnost na mojoj adresi u zgradi tako da i ako imam 100mb u paketu u realnosti je vise pedeset a jaran dva sprata ispod na logosoftu kao armirani mu beton ping zakucan uvijek na minimum minimuma
- feniksptica
- Kontakt:
Pa cudno je sto ostali Full paketi ne mogu dalje od VVosvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:20@Robust je naveo brzinu za Full 1 paket, ne znam šta je čudno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- osvajaci551
- Kontakt:
Ono što se može saznati između redova je to da je Sport klub ponudio znatno veći iznos za Premier ligu u odnosu na trenutni ugovor ali da je iznos od strane Arena jednostavno nevjerovatan
Taman mi istice ugovor s Totalom, lagano orijec na arene i tjt
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A gdje nam je i šta radi @sarajevo11 aka @petarmaksic na rtv forumuosvajaci551 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:32Ono što se može saznati između redova je to da je Sport klub ponudio znatno veći iznos za Premier ligu u odnosu na trenutni ugovor ali da je iznos od strane Arena jednostavno nevjerovatan

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Boli nas qurac.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- osvajaci551
- Kontakt:
Gleda Talijane na SKSky9 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 20:54A gdje nam je i šta radi @sarajevo11 aka @petarmaksic na rtv forumuosvajaci551 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:32Ono što se može saznati između redova je to da je Sport klub ponudio znatno veći iznos za Premier ligu u odnosu na trenutni ugovor ali da je iznos od strane Arena jednostavno nevjerovatan![]()
Kompjuter naš.osvajaci551 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 21:53Gleda Talijane na SK
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vezano za vijest da RAK gasi analogne signale komercijalnih televizija. Zna li neko da li tu spada onaj zemaljski signal NOVE BH i eventualno koliko utice na otkup kvalifikacionih meceva reprezentacije?
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- osvajaci551
- Kontakt:
Nova svakako ima još ovaj ciklus do kraja. Mislim da to ne utječe na njih.
- osvajaci551
- Kontakt:
Sama PL je tražila da novi ugovori idu na 6 sezona. Uskoro i službena potvrda.hule_barca je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Prava za emitovanje Premier lige se potpisuju na period od 3 sezone, ne mogu 6 sezona potpisati nikako.
U članku se sve nalazi pa ko želi nek plati

-
- Kontakt:
Hvala Bogustaravremena je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:29https://www.tvarenasport.com/vesti/fudb ... a-na-areni

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast