FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pajkan85
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pajkan85 » 09 apr 2010, 17:02

ako je mogao thun one godine ( ne znam tacno koje) da igra LS ima mjesta i za Borac :)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 09 apr 2010, 17:22

$ $ & на $ сата " - " ? ? $ :lol:

$ ¥ ', ' " ове $ % ?. - ' $ пута ? ту "...
% се " Граховца, & % ¥ &, " $ & & њега, ? % за њега, - $ у ? " :D :lol:

него ја $ " & се $ не ? & у ?, " ево ? се $ $ $ ' $ :)
У $ ' на $ ' $ ? за ", а " $ ' у / " " управо ? ? :
" ",
$ У ЕВРОПУ

& - ?

& 19 ¥
"" ПУТ ""

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 09 apr 2010, 17:50

" je napisao/la:$ $ & на $ сата " - " ? ? $ :lol:

$ ¥ ', ' " ове $ % ?. - ' $ пута ? ту "...
% се " Граховца, & % ¥ &, " $ & & њега, ? % за њега, - $ у ? " :D :lol:

него ја $ " & се $ не ? & у ?, " ево ? се $ $ $ ' $ :)
У $ ' на $ ' $ ? за ", а " $ ' у / " " управо ? ? :
" ",
$ У ЕВРОПУ

& - ?

& 19 ¥
na radiju se stalno pusta rekla,sad je bila na nesu,i tako je citave sedmice,u novinama svaki dan neki clanak,,pa proslu sedmicu ljuid nisu znali u koliko je sati utakmica,kao da nismo prvi na tabeli,ali zato ove sedmice sve pohvale.moje misljenje da ce sutra doci puno vise raje,pa kad u novinama budu polovili posjecenost,neka bar pise pet hiljada ;) sve pohvale samo neka nastave tako
DUPLA MAJSTORE

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 apr 2010, 18:40

Ajmo momci nema vise pesimizma,moramo biti pozitivni i tu pozitivnu energiju prenijeti na igrace!Sutra je dan D...svi na stadion!Evropa NIKAD nije bila blize.
Treci put castimo

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 09 apr 2010, 19:16

Ова сутра је по " ' " " & $ $ тежа, " &, ' $ вас завара то % " не " пар $ ". У $ - " " $, - се ", а & то не " е $ стварно & $ све у "...

& НА &, & НА " ! ! !
"" ПУТ ""

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 apr 2010, 19:37

VB 1987 je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Celtic have been fined £25,000 by UEFA and AC Milan's Dida has been banned for two matches after the incident which saw a pitch-invading supporter approach the Brazilian goalkeeper in last week's Champions League match at Parkhead.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z0kc2hKrSI
To bi bilo oko 70 000 KM čini mi se, pa eto recimo da je to primjerena kazna, jel to pošteno, znači odrežeš kaznu i ajd zdravo...
Funta je pala. Ona je 2.2-2.3, malo je jača od eura. Znači, ti porediš kaznu koju je dobio Seltik igrajući u LŠ(valjda je poznato koliko koštaju karte za utakmicu, sponzori, TV prijenosi). Nekoliko miliona(mislim da je 4 M eura) UEFA daje samo što se ekipa plasirala u LŠ, sa našom ligom :lol: Kazna koju je Seltik dobio je srednja žalost ako uzmemo u obzir kakve prihode imaju zbog igranja u LŠ. Željo je dobio najveću kaznu u historiji PL koliko mi je poznato. Više vrijedi onih 8000 NS nego tih 25 k f UEFI.
Ne mora niko odgovarati, drago mi je da smo to rasčistili :mrgreen: Neopravdano kukate, realno. Uzdravlje do nove zavjere :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 20:24

sutra je potrebno napraviti veliki pritisak sa tribina vec od ulaska igraca na stadion, potrebno je da im u prvih 15 minuta damo gol i bice lakse onda, da padne malo pritisak .

Sutra nam je tako vazna prvenstvena utakmica jer slavija je fakticki zadnji rival koji nam moze otkinuti bod ili sva tri od onih koji ce nam gostovati do kraja godine, ako sutra dobijemo slaviju, i bez kupa mozemo slobodno reci da smo uzeli vizu za evropu :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 20:33

borcev_navijac je napisao/la:sutra je potrebno napraviti veliki pritisak sa tribina vec od ulaska igraca na stadion, potrebno je da im u prvih 15 minuta damo gol i bice lakse onda, da padne malo pritisak .

Sutra nam je tako vazna prvenstvena utakmica jer slavija je fakticki zadnji rival koji nam moze otkinuti bod ili sva tri od onih koji ce nam gostovati do kraja godine, ako sutra dobijemo slaviju, i bez kupa mozemo slobodno reci da smo uzeli vizu za evropu :)
Ma mora nas krenuti, a do tada će se već znati rezultat iz Prijedora, znači samo jako od prvog minuta, nemaju šta da traže...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 apr 2010, 20:43

nikad_izvini je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Celtic have been fined £25,000 by UEFA and AC Milan's Dida has been banned for two matches after the incident which saw a pitch-invading supporter approach the Brazilian goalkeeper in last week's Champions League match at Parkhead.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z0kc2hKrSI
To bi bilo oko 70 000 KM čini mi se, pa eto recimo da je to primjerena kazna, jel to pošteno, znači odrežeš kaznu i ajd zdravo...
Funta je pala. Ona je 2.2-2.3, malo je jača od eura. Znači, ti porediš kaznu koju je dobio Seltik igrajući u LŠ(valjda je poznato koliko koštaju karte za utakmicu, sponzori, TV prijenosi). Nekoliko miliona(mislim da je 4 M eura) UEFA daje samo što se ekipa plasirala u LŠ, sa našom ligom :lol: Kazna koju je Seltik dobio je srednja žalost ako uzmemo u obzir kakve prihode imaju zbog igranja u LŠ. Željo je dobio najveću kaznu u historiji PL koliko mi je poznato. Više vrijedi onih 8000 NS nego tih 25 k f UEFI.
Ne mora niko odgovarati, drago mi je da smo to rasčistili :mrgreen: Neopravdano kukate, realno. Uzdravlje do nove zavjere :lol:
Umjesto da molis za oprostaj zbog poredjenja dva slucaja (stampedo i vase udaranje golmana) koja nemaju dodirnih tacaka, ti si nastavio da jedes g.vna.
VB 1987 ti je vec objasnio da je da je rijec ulijetanju u teren JEDNOG navijaca protiv Sarajeva i da smo zato dobili 3 utakmice kazne (poslije zalbe smanjeno na 2). Taj debil je "udario" igraca Sarajeva kao sto je vas debil "udario" golmana. Lik dosao do centra i zakacio ga po obrazu, ni posten samar mu nije zavalio, a igrac Sarajeva pao kao nokautiran. Doduse, malo bolje je odglumio nego golman Slavije. Mi smo dobili zasluzenu kaznu a vama je progledano kroz prste. Al' to je i do nas, nikad nismo imali ljude u vrhu Saveza pa nas je svakakva bagra potkradala. Tu racunam i vasu sramotu protiv Zepca!

Jos dodjes ovdje i pises gluposti o nekakvoj "najvecoj kazni" koju je Zeljo dobio?! Takve gluposti prosipaj svojim istomisljenicima!

Nadam se de ces napregnuti vijuge i razumjeti ono sto sam napisao. A sad pali sa teme i lupetaj na temi o svom klubu! Vec sam napisao da na ovoj ne zelim da citam idiotarije nezrelih osoba!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 20:44

Eh da, moram vam reći da je u gradu opet zavladala neka euforija velika, oko kluba, osjeća se da je Evropa blizu, nadam se da će biti najmanje 10 000 ljudi, cijena ulaznica je smanjena to svi znate, termin je odličan, dakle sve je tu, ja sam veliki optimista za rezultat sutra...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 apr 2010, 20:48

I ja mislim da cemo bez vecih problema dobiti, ili kako neki debili kazu, namjestiti mec protiv Slavije. :mrgreen:
Problema ce biti u Kupu. Ali i tu smo zanemarili jednu, po nas, pozitivnu cinjenicu! A to je da Spalevic nema pravo igranja u srijedu. :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 20:51

Ma pusti ga druže, vidiš da je poentirao, uporedi čovjek zarade i prema tome odredi visini kazne koja je srazmjerna veličini klupskih budžeta, pa prema ovom kriteriju treba skontati koji klub je najsiromašniji u BiH, pa je onda za očekivati da se na tom terenu igrači nadobijaju dobrih batina od publike, jer šta treba očekivati, ljudi su siromašni i od njih ne treba očekivati da mogu platiti kazne, znači udri igrače pa šta ima veze... To je kriterij koji treba primjenjivati...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 09 apr 2010, 20:55

ove godine cete u evropu zbog zalihe od jesenas a sljedece godine se sa ovim timom vracate u drugu ligu
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 09 apr 2010, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 09 apr 2010, 20:55

VB 1987 je napisao/la:Eh da, moram vam reći da je u gradu opet zavladala neka euforija velika, oko kluba, osjeća se da je Evropa blizu, nadam se da će biti najmanje 10 000 ljudi, cijena ulaznica je smanjena to svi znate, termin je odličan, dakle sve je tu, ja sam veliki optimista za rezultat sutra...
samo da kisa ne udari, kustro je nesto najavljivao hladnije vrijeme za 10ak stepeni u odnosu na danas, i promjenljivo oblacno sa mogucim padavinama(a jest se ogradio fino) :D :D :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 21:00

Neprilagodjen je napisao/la:ove godine cete u evropu zbog zalihe od jesenas a sljedece godine se sa ovim timom vracate u drugu ligu
Jel to iz tvog nika proizilazi da su ti prsti neprilagođeni moždanim aktivnostima pa onad tako pišeš gluposti i budalaštine gdje god da dođeš, ali ako je tako onda ti opraštamo, ostani s mirom...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 21:37

Svaka čast...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 09 apr 2010, 21:58

za sutrasnju utakmicu je najbitnije da Borac povede u prvom pol. onda nebi bilo pritiska na igrace mnogo lakse bi se igralo i mislim da bi Slaviju ispratili sa 3 komada ;)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 09 apr 2010, 21:59

kegeln je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Eh da, moram vam reći da je u gradu opet zavladala neka euforija velika, oko kluba, osjeća se da je Evropa blizu, nadam se da će biti najmanje 10 000 ljudi, cijena ulaznica je smanjena to svi znate, termin je odličan, dakle sve je tu, ja sam veliki optimista za rezultat sutra...
samo da kisa ne udari, kustro je nesto najavljivao hladnije vrijeme za 10ak stepeni u odnosu na danas, i promjenljivo oblacno sa mogucim padavinama(a jest se ogradio fino) :D :D :D
уф % " његове прогнозе :D " $ ' га ? на " & ¥ & прогнозу са & $ ". ? $ он за " $ у $ " $ & - " $ с " & је тај $ :lol:
VB 1987 je napisao/la:

Svaka čast...
ево " ', ? " ? " '
"" ПУТ ""

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 09 apr 2010, 22:05

možda kasnim sa viješću. ako da, izvinjavam se!

Janković u Upravi Borca

"Fudbalski klub Borac dobio je u petak pojačanje u Upravnom odboru pošto je novi član toga tijela postao Brane Janković.
Skupština kluba je u skladu sa ovlaštenjima odlučila da nekadašnjeg predsjednika Borca imenuje u Upravni odbor.
Janković je dužnost predsjednika obavljao 2004. godine. "Crveno-plavi" su pod njegovim vođstvom igrali finale Kupa BiH i bili nadomak plasmana u Intertoto kup što predstavlja najveći uspjeh banjalučkog kluba u zajedničkoj ligi Bosne i Hercegovine."

Inače sutra BSK igra derbi prve lige RS protiv Drine koja je trenutno prva pa bih iskoristio priliku da vas pozovem da se sutra zajedno okupimo da gledamo BSK pa onda zajedno na Gradski.

SVI NA ČAIRE!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 22:09

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:sutra je potrebno napraviti veliki pritisak sa tribina vec od ulaska igraca na stadion, potrebno je da im u prvih 15 minuta damo gol i bice lakse onda, da padne malo pritisak .

Ma mora nas krenuti, a do tada će se već znati rezultat iz Prijedora, znači samo jako od prvog minuta, nemaju šta da traže...
Ovako nama je puno bitnija utakmica sirokog brijega u mostaru, i sarajeva u sarajevu, jer ako i jedni i drugi popuse a dobro su prilike da hoce, a mi pobjedimo mislim da je evropa zagarantovana.

Zeljin rezultat nam je bitan samo u borbi za titulu, a to je po meni od sekundarne vaznosti u odnsou na primarni cilj,plasman u evropska takmicenja.
Bojim se da smo malo zaboravili na ova dva konkurenta a zaboravih i zrinjskog, koji su tu i samo cekaju svoju prilklu za evropu, a ako i zrinjski popusi a opet dobri su iozgledi u tuzli, mislim kako rekoh da nam je evropa zagarantovana. I tad se vec lakse dise. Bili bi smo bodvno previse ispred sirokog , zrinjskog i sarajeva, a sa zeljom u trci za titulu sta bude bude.
tako da je meni sutra najvaznije da mi pobjedimo, a onda su mi njavazniji rezultati ovih utkamica sirokog, zrinjskog i sarajeva.
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 09 apr 2010, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.