SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Inace, izrovio sam na myquizu kviz opceg znanja, kinematografiju i esport kviz od prosle godine sve, tako da javite sta vam se igra veceras pa da nadjemo termin.
7 1 2 1 0
Esport, da pošaram konkurenciju, a može i kinematografija
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Solidan kviz.
Samo mi je zamjerka za ono pitanje Hamza-Savršeni krug, pisac-pjesnik? Mislim znam da nije isto, ali bolje da si stavio vodoinstalater kao ponudu..
I previše ovih pogađanja je bilo. Bravo Zundara.
Samo mi je zamjerka za ono pitanje Hamza-Savršeni krug, pisac-pjesnik? Mislim znam da nije isto, ali bolje da si stavio vodoinstalater kao ponudu..
I previše ovih pogađanja je bilo. Bravo Zundara.

"We need to suffer. And we need to fight."
Koliko si imao tačnih.

@Captain, pustim ti da povedeš 1-0 i na kraju uzmeš na vrijeme.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
De ga stavi sad do iftara.

"We need to suffer. And we need to fight."
16
@Kompromis dobar si, al ima i boljih.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen Doktore 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
E Bžs kviza...
Pa dobro nije lose bilo... 3 fulo... da je lzn vjerojatno 1 ili nijedno no svaka ti cast opet odlicno, bez fule... al prolazno vrijeme je vazno

Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 28 apr 2021, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Daj stavite šta do iftara ako ima 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni iftar za 7 minuta, nemam šanse da igram, što tebi ne odgovara.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja da strahujem od takvih poput tebe ne bih wikipediju do kraja života zatvorio

Kod mene iftar tek par minuta poslije osam.
Jel se moze kako sakriti email adresa na myquizu? Otvorih sad postavke kviza, svima pisu email adrese, kod nekih i imena se vide.. pripazite na to.
7 1 2 1 0
Pa zato i kažem, glavni si favorit za začelje tabele.
Iskreno, na sreću sao uboo ono "koja je epizoda po redu...", tačnije bilo je između Iscjelitelja i Drakule, i Šmrkov auto za izbore, dvoumio sam se između Lade i kombija. Ostalo sam znao. Svježe mi je jer sam cijelu seriju pregledao nedavno, na poslu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta fali, evo ja sam npr iskoristio za promociju IG profila.

Ma nema sta svaka cast bez fule... fulo sam i ja sa tim nazivima epizoda i zaboravio da je Ruzdija bio upravnik na kraju u zadnjoj epizodi i stavio 2...
Stb
Sta ima veze... vide samo organizatori kviza mail adrese al sa njima ne moze niko nista ionako... hoces me zajebati ako mi mail posaljes ili slicno...

Popravio sam ti post, loše si izmijenio glagol kroz lica

Ma meni ne fali, al' eto ni kriv ni duzan sam saznao imena par forumasa pa mi je sad bittersweet ono.. car foruma i jeste anonimnost nekima.
@Kompromis Ma dobro, i meni je svejedno. Nekima mozda ne bi bilo, tako da..
7 1 2 1 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.