Što se tiče momčadi dobro se radi pojačanja su dobra još ako dođe Žiža bit će super

Vamos Zrinja ale,ale
ultra gitano je napisao/la:Nek se vala nešto radi još kad bi malo bolje počeli da održavaju stadion na gornjoj tribini narasla travamogu da krave pasu samo da nije onolika uzbrdica
![]()
![]()
Što se tiče momčadi dobro se radi pojačanja su dobra još ako dođe Žiža bit će super![]()
![]()
Vamos Zrinja ale,ale
Hhahah ovo je namjerno ubaceno na stadion da se skrene paznja na Posusje!!!mostarskiplemic je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:Nek se vala nešto radi još kad bi malo bolje počeli da održavaju stadion na gornjoj tribini narasla travamogu da krave pasu samo da nije onolika uzbrdica
![]()
![]()
Što se tiče momčadi dobro se radi pojačanja su dobra još ako dođe Žiža bit će super![]()
![]()
Vamos Zrinja ale,ale
Ma na gornjoj tribini treba "trzni" napraviti a stajanje podignuti da izgleda kao "zapadna donja" tribina !![]()
![]()
Dovest one koze iz Vrapcica ,one imaju iskustva sa ispasom po bh travnjacima,mada ni one iz posusja nisu za baciti!![]()
![]()
![]()
Gradski stadion Bijeli Brijeg ili sadasnji sluzbeni naziv" Stadion Hrvatskog Sportskog Kluba Zrinjski je sagradjen 1971...AlemC85 je napisao/la:Pitanje za mostarski plemić: Znaš li kada je sagrađen Bijeli Brijeg?
Nije tačno, stadion pod bijelim brijegom je sagrađen davne 1958. godine, zahvaljujući građanima Mosatra, koji su učestvovali u toj velikoj akciji, i tada je pušten u funkciju, a u jesen iste godine je odigrana prva zvanična utakmica na novom terenu, a 1971. godine je izvršena POSLJEDNJA VELIKA REKONSTRUKCIJA STADIONA BB, i kako se sjećam do 1992. više nije bilo rekonstrukcija...mostarskiplemic je napisao/la:Gradski stadion Bijeli Brijeg ili sadasnji sluzbeni naziv" Stadion Hrvatskog Sportskog Kluba Zrinjski je sagradjen 1971...AlemC85 je napisao/la:Pitanje za mostarski plemić: Znaš li kada je sagrađen Bijeli Brijeg?
slusaj leveru idi na temu svog nizerazrednog tima pa tamo komentiraj,nemoj nam zagadjivat temukonjicanin01 je napisao/la:dobri moj plemicu... dobro ti znas da je velez ovakav kakav jeste i dalje brend i u BIH ali i u regionu zrinjski je bio i ostce lokalni klub koji nikome neznaci ama bas nista dalje od bulevara velez uistinu mora posdlozit neke stvari u svojim redovima to stoji al mislim dase to upravo ovih dana desava u mostaru cjelom vlada veliko siromastvo i tesko je naci sponzore a daje velez brend pokazuje i to da nalazi sponzore van mostara poput u regionu jake firme bosnalijek a vama su sponzori firme u vlasnistvu vlade federacije poput ep hzhb,ali i ta ce se pipa uskoro zavrnut mislim da se to vec osjeti...zrinjski ce nazalost il nasrecu ostat samo prosjecan bh klub dragi moji plemicanimostarskiplemic je napisao/la:Vi ste takav klub sa dusom da to nema nigdje u ovome svijetu !Blijeda kopija prijeratnog veleza,sad je to neka nova momcad ,neka nova imena,neki novi navijaci,neki novi stadioni,neki novi kvazi "komunisti",neki novi "titovi sljedbenici"....drH je napisao/la:To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.
Vidim adimin ti dopusta da i dalje drzis provokatorske natpise,dok nase brise,a jeb... zna admin da si ti "njegov" a mi smo "tudji",bogu hvala na tome Zrinjski nas je tu da prkosi svim bud... u ovoj drzavi!
sramota, nasih zvjezdicamostarskiplemic je napisao/la:HSK Zrinjski : HNK Branitelj 0:3
Ocitali lekciju mostarskim zvijezdama u vecem klubu,Ferenc postigao dva gola,od toga drugi gol eurogol,steta sto momak nije u Zrinjskom vec se vucara u branitlju,ne znam kakav je ovaj Amer ali Ferenc je klasa za Pehara koji trci kao muha bez glave...
Dzidic opet u udarnoj postavi,svaka cast Musa...vidi se da si i ti podlezan utjecaju drugih,ako ovakve predstave budu u prvenstvu crno nam se pise...najavljivati europu a Branitelju ne postici gol je van svake pameti...
Sama se ponovo izbetonirala donja tribina, same se postavile sjedalice, zamijenili refletori, same se obnovile svlačionice i dogradila teretana, WC-ovi se sami obnovili. Sam se i travnjak promijenio i provedeno navodnjavanje prskalicama koje "izlaze iz trave" itd...AlemC85 je napisao/la:POSLJEDNJA VELIKA REKONSTRUKCIJA STADIONA BB, i kako se sjećam do 1992. više nije bilo rekonstrukcija...
Hahahahaha........, isto kao da čovjeku ukradeš auto i kažeš mu nakon 10 godina "šta hoćeš, ja sam mu gume promjenio i sijalice u farovima, nije to više onaj tvoj auto", hahhaahahahahaaaaaaaaaaa......miki917 je napisao/la:Oni misle da još svijetle sijalice iz 1974 godine, nema veze što su uništene od granatiranja, a svaka nova košta 500km pa skontajte koliko to košta. Što se stolica tiče oni misle da ih je do rata bilo 12.000 a u stvari bilo ih je 900. A sada 9.000. Kompetan travnjak i dreanža su mijenjani. Iduuće godine slijedi ponovna rekonstrukcija travantog terena i postavljane najnovije drenaže i grijanja terena.
ne mijesam se u raspravu, samo moram ovo pitati:miki917 je napisao/la:Oni misle da još svijetle sijalice iz 1974 godine, nema veze što su uništene od granatiranja, a svaka nova košta 500km pa skontajte koliko to košta. Što se stolica tiče oni misle da ih je do rata bilo 12.000 a u stvari bilo ih je 900. A sada 9.000. Kompetan travnjak i dreanža su mijenjani. Iduuće godine slijedi ponovna rekonstrukcija travantog terena i postavljane najnovije drenaže i grijanja terena.
ma nisam bolan ozbiljan, znam za sve to nego se zezam zbog vasih vrucinamiki917 je napisao/la:Za tri godine ni jedan klub koji nema i to riješeno neće moći igrati međunarodne utakmice. Mada predviđam pošto se uvjeti samo svaki dan dodaju teško će iko taman i da izbori grupnu fazu igrati na svom terenu.
kao prvo sta ti ocekujes mislis da je to tako lako sacekaj malo da se momak uigra s timom ...nije se jos navikao mislim i kako ce kad je prije par dana tek dosao obavio mozda dva/ tri treninga i ti ocekujes da u prvoj utakmici koju odigra zabijeULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:HŠK Zrinjski Mostar-Ivan Ferenc 0:3![]()
...**** vas Bekić.cccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.