Ima covjek muzicku zelju de mu ispuni chinchi, kad si vec dj na ovoj temi. Samo za Samketasamirr je napisao/la:Cekam da postavi Boze Pravde

Virto nisi mu odg na ovo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ima covjek muzicku zelju de mu ispuni chinchi, kad si vec dj na ovoj temi. Samo za Samketasamirr je napisao/la:Cekam da postavi Boze Pravde
Radije ne bih, kada bih sad dobio ban to bi bio veoma glup autogol. Zna se gdje bi ta priča otišla.MocMahale444 je napisao/la:Ima covjek muzicku zelju de mu ispuni chinchi, kad si vec dj na ovoj temi. Samo za Samketasamirr je napisao/la:Cekam da postavi Boze Pravde![]()
Virto nisi mu odg na ovo
no problemo, vidis da je ovih dana pod pritiskom dise na skrge.Virtu4l je napisao/la:Radije ne bih, kada bih sad dobio ban to bi bio veoma glup autogol. Zna se gdje bi ta priča otišla.
Naravno druze Sariele.Sariel je napisao/la:Slusajte muhu dr mr fr pr muha znade![]()
Jednom reko i besa.MocMahale444 je napisao/la:Naravno druze Sariele.Sariel je napisao/la:Slusajte muhu dr mr fr pr muha znade![]()
Jesmo se kladili ili ne? potpis znam da se plasis u avatar
Sariel je napisao/la:Jednom reko i besa.MocMahale444 je napisao/la:Naravno druze Sariele.Sariel je napisao/la:Slusajte muhu dr mr fr pr muha znade![]()
Jesmo se kladili ili ne? potpis znam da se plasis u avatar
Samo reci dje se to pise
Daćeš meni šifru pa ću ja postavitiSariel je napisao/la:Samo reci dje se to pise
Saltsity je napisao/la:yebem li mu mater ko god cacka po profilu,citav dan se neko pokusava logovat,kada god hocu uci,pojavi se istrosili se maksimalan broj pokusaja....i onda ni sa kodom ne moze.....u usta ga bolesna yebem poremecena,slobodno evo javi se yebo te solinas u pakas da ti dam sifru medjede.......
Pitari,inace ko je menadzer Ahmetovicu,Saricu i Bekicima,koja agencija
Sariel je napisao/la:Ja ja ..dacu dacu nego sta cu ..
Ovo je neka pjesma sto posto![]()
![]()
Kakav vokabular, vidi se da si pohađao ligu mladih lingvista. Puce brat ko granata koju je vaktile Oda tenkista ispaljivao sa okolnih brda na grbavicu.MocMahale444 je napisao/la:Escobar probati cemo ta 3 prsta na staroj ti dok je budemo fingerali loma.
Nasi advokati ubili brasno. Da bi preskocio nasu komisiju i predao na arbitrazu FIFAe, morao je u pitanju biti klub van granica nase drzave. Za Krsko je ugovor potpisao, a kod nas ce na posudbu, a zatim i potpisati ugovor.Zukanovic je napisao/la:" Što se tiče Kostića išao je s nama na pripreme. Mi imamo papir raskida ugovora sa Slobodom. Oko certifikata i ostale dokumentacije čekamo papire od FIFE i kada sve dobijemo igrač će biti proceduralno registrovan. Najbitnije je da sve radimo zakonski, naveo je Aldin Čenan."Eisenbahner1921 je napisao/la:Kad je bila dilema hoce li potpisati ili nece?Zukanovic je napisao/la:Hvala Bogu potpisao Ivan Kostic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.