a kako bi tek grmilo na nasem stadionu,eh...nookey je napisao/la:Pa bilo bi 25 milja, ovako nekih 16 brat bratu, ali zato kad zagrmi šalalalalaTeaM87 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110724065
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- nookey
- Kontakt:
hebiga, ali nema veze, imam neki dobar osjećaj za ovu tekmu, moglo bi baš biti extra i atmosfera i tekma...bistrikboy je napisao/la:a kako bi tek grmilo na nasem stadionu,eh...nookey je napisao/la:Pa bilo bi 25 milja, ovako nekih 16 brat bratu, ali zato kad zagrmi šalalalalaTeaM87 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110724065
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Ako prodjemo Maccabi-a, isplatilo bi nam se da sami postavimo stolice, naravno samo ako budu plavenookey je napisao/la:hebiga, ali nema veze, imam neki dobar osjećaj za ovu tekmu, moglo bi baš biti extra i atmosfera i tekma...bistrikboy je napisao/la:a kako bi tek grmilo na nasem stadionu,eh...nookey je napisao/la: Pa bilo bi 25 milja, ovako nekih 16 brat bratu, ali zato kad zagrmi šalalalala

FKŽ !
- AzuR SlasH
- Kontakt:
i da pise bijelim slovima "ŽELJEZNIČAR"TeaM87 je napisao/la: Ako prodjemo Maccabi-a, isplatilo bi nam se da sami postavimo stolice, naravno samo ako budu plave

Pa da bude masovni harakiri kod ''nekih''.AzuR SlasH je napisao/la:i da pise bijelim slovima "ŽELJEZNIČAR"TeaM87 je napisao/la: Ako prodjemo Maccabi-a, isplatilo bi nam se da sami postavimo stolice, naravno samo ako budu plave

Vala i vrijeme ti je da pocnes cistiti stranicu,j... se meni za Skoro pa da moram citati tri stranice prepucavanja o njemu.eto im ga tamo pa brate.bistrikboy je napisao/la:Hajde sad malo o necemu drugom,svaki sljedeci post koji bude isao u pravcu rasprave Željo-Sarajevo bice obrisan,hvala!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel bio ko od ovih na treningu što su se danas raspitivali!?
Šta se uigrava za četvrtka!?
Šta se uigrava za četvrtka!?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[quote="AzuR SlasH"][quote="TeaM87"]
Ako prodjemo Maccabi-a, isplatilo bi nam se da sami postavimo stolice, naravno samo ako budu plave
[/quote]
i da pise bijelim slovima "ŽELJEZNIČAR"
[/quote]
ili bele stolice a plavim piše ZUBANOVO
Ako prodjemo Maccabi-a, isplatilo bi nam se da sami postavimo stolice, naravno samo ako budu plave

i da pise bijelim slovima "ŽELJEZNIČAR"

ili bele stolice a plavim piše ZUBANOVO

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- themaniaks
- Kontakt:
Veceras na treningu Osim i Guso su dugo vodili nekakav razgovor,posto nije bilo Karica na treningu mogao bi Guso medju stative 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
uuuuuuuuuuuuuuuuuu hebote hljebthemaniaks je napisao/la:Veceras na treningu Osim i Guso su dugo vodili nekakav razgovor,posto nije bilo Karica na treningu mogao bi Guso medju stative

pa karic trenira od ponedeljka odnosno od sutra kao sto je vec receno i bit' ce spreman za maccabi abdChWilla je napisao/la:uuuuuuuuuuuuuuuuuu hebote hljebthemaniaks je napisao/la:Veceras na treningu Osim i Guso su dugo vodili nekakav razgovor,posto nije bilo Karica na treningu mogao bi Guso medju stative![]()

Željezničar za život cijeli.
- AzuR SlasH
- Kontakt:
nedo nam Bogthemaniaks je napisao/la:Veceras na treningu Osim i Guso su dugo vodili nekakav razgovor,posto nije bilo Karica na treningu mogao bi Guso medju stative

to bi bilo epski, k'o tekma norveška - bih 1:2 

karic je bio na treningu ovo je ne tacnothemaniaks je napisao/la:Veceras na treningu Osim i Guso su dugo vodili nekakav razgovor,posto nije bilo Karica na treningu mogao bi Guso medju stative
karic je trenirao prvih 25 minuta radio sa gusom i ostali golmanima i onda je otisao a ne znam sto bih guso branio kada su veceras na treningu bili bukvic i kjosevski to je dovoljno 2 golmana

Jel' sigurno vo za Kjosevskog ?brajla95 je napisao/la:karic je bio na treningu ovo je ne tacnothemaniaks je napisao/la:Veceras na treningu Osim i Guso su dugo vodili nekakav razgovor,posto nije bilo Karica na treningu mogao bi Guso medju stative
karic je trenirao prvih 25 minuta radio sa gusom i ostali golmanima i onda je otisao a ne znam sto bih guso branio kada su veceras na treningu bili bukvic i kjosevski to je dovoljno 2 golmana
FKŽ !
Jeste..
jeste sigurno je bio je veceras na treningu
slušao sam izjavu osima na BHT sportu ,priča sa puno više optimizma nego pred sheriff.Ako je neko pratio zadnja 2-3 treninga da napiše hoće li biti kakvog hajra od kvesića,i ako neko zna hoće li biti kakva koreografija protiv makabija.
gledao sam ja danas treningnidi je napisao/la:slušao sam izjavu osima na BHT sportu ,priča sa puno više optimizma nego pred sheriff.Ako je neko pratio zadnja 2-3 treninga da napiše hoće li biti kakvog hajra od kvesića,i ako neko zna hoće li biti kakva koreografija protiv makabija.
radio je sa onima koji konkurisu za prvi sastav
a sto se tice koreografija ne znam nevjerujem jer tesko je gore uraditi koreografiju posto je daleko stadion a i gradski je pa nezz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.