Četvrtfinale u snookeru. Zanimljivi parovi, odabrao sam 2 koja mi se sviđaju. Al više radi kvota nego što su sigurni.
Na ovo malo jači ulog, pa ako ujutro prođe, složit će se koji tiket ima i pikada, košarke, nogometa... bit će papilova sutra
Perry - Bingham 2 @1,75
Iako je Perry u dobroj formi, mislim da je već dao svoj maksimum. Sad je red na ozbiljne momke. Binghama sam spominjao kroz milijun postova dosad i ponavljao više puta zašto ga stavljam na tikete.. Nisam brojao, al dosad mi je prošao cca 27/30 puta

Znači, kontra njega ne mogu.. A protiv mediokritetnog igrača kao što je Perry - i ne želim.
Na ovakvu kvotu sigurno se isplati uzeti Stuarta i nadati da će odigrati kako je sposoban. A sposoban je toliko da se neću začudit ako digne pehar na ovom turniru!
Williams - Selby 2 @1,60
Nekad igračina, danas ni sjena tome. Williams je zadnjih par godina neprepoznatljiv. Toliko izgubljenih mečeva (većinu je bio favorit i to na kvote od 1,10-1,15... možda će se neko i sjetit ako me pratio dok sam peglao kontre na njega), toliko promašenih zicera, toliko loših safety udaraca.. Jednostavno ne može pronaći svoju igru. Vjerojatno ćete misliti da nisam normalan, pošto čovjek ima 50-ak pobjeda zadnjih mjeseci. Ali to su pobjede protiv osrednjih i niže rangiranih igrača.. Pa čak i amatera. Nek vas ne zavara statistika.
U drugu ruku - Selby - trenutni broj 1. Također čudak, par jačih kikseva imao nedavno. Mada se uvijek na kraju nekako izvuče i okrene meč u svoju korist. Vjerojatno zbog tih sitnih oscilacija, danas ovolika kvota. Bude li se previše zajebavao, bojim se da je Williams ipak preiskusan da će mu dopustit da se izvuče, ali opet - pričamo o broju 1
Ukupna kvota:
2,8000