tm84 je napisao/la:dzaba sve to... sjeti se samo 5.6.98. i ima da placesFCS-FCS je napisao/la:Jel treba ZEKINA , MATKOVA ili SKORINA ...pobjednicka...na grbi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tm84 je napisao/la:dzaba sve to... sjeti se samo 5.6.98. i ima da placesFCS-FCS je napisao/la:Jel treba ZEKINA , MATKOVA ili SKORINA ...pobjednicka...na grbi
cuj djaba..ma uvijek je nama sve djabatm84 je napisao/la:dzaba sve to... sjeti se samo 5.6.98. i ima da placesFCS-FCS je napisao/la:Jel treba ZEKINA , MATKOVA ili SKORINA ...pobjednicka...na grbi
pa sta... jel nama bilo bitno nesto tada pobjediti vas? poslije rata imate dvije pobjede vise od nas, cini mi se... al opet kad je bitno mi uvijek pobjedimo osim finala kupa 2002.FCS-FCS je napisao/la:cuj djaba..ma uvijek je nama sve djabatm84 je napisao/la:dzaba sve to... sjeti se samo 5.6.98. i ima da placesFCS-FCS je napisao/la:Jel treba ZEKINA , MATKOVA ili SKORINA ...pobjednicka...na grbi
jel treba ona PETICA na kosevu...garant je i to djaba![]()
skorin-dan
matkov-dan
zekin-dan
mislis nesto kao GUSO i jos par njihChWilla je napisao/la:najveći poslijeratni izdanak mahalske škole fudbala mahalskog klub - alen "jedna sezona u sarajevu, jedna bezuspješnog pokušaja vani" škoro. da mi je to najjači igrač poslije rata, ja bi u zemlji propao kad se on spomene.
ako se ne varam neki tvoj pitarcic sa ovog foruma je dosao da provocira... vama vasa tema, nama nasa, kraj priceFCS-FCS je napisao/la:Nema veze ...ipak se neko sjetio da ga izbrise a razlog nije tesko dokuciti
Ne ..sjedim za racunarom a sa tobom i jos par manijaka koji su normalni bicu i ja normalan
nezaboravna noć i ne žalim što sam bio mokar, opet bi ono isto ponoviolisander je napisao/la:Neka pada, kad god je padala dobivali smo, sjeti se zenice sad, buraz i gace su mi bile mokre
mislim nešto kao džeko, štilić, jahić, bešlija, koji su svi za škoru napravili karijeru i po. a vrlo skoro i šehić i još neki...FCS-FCS je napisao/la:mislis nesto kao GUSO i jos par njihChWilla je napisao/la:najveći poslijeratni izdanak mahalske škole fudbala mahalskog klub - alen "jedna sezona u sarajevu, jedna bezuspješnog pokušaja vani" škoro. da mi je to najjači igrač poslije rata, ja bi u zemlji propao kad se on spomene.
Navijaci Marseja poceli skupljati pare da ga vrate, legendu kluba!FCS-FCS je napisao/la:ChWilla je napisao/la:najveći poslijeratni izdanak mahalske škole fudbala mahalskog klub - alen "jedna sezona u sarajevu, jedna bezuspješnog pokušaja vani" škoro. da mi je to najjači igrač poslije rata, ja bi u zemlji propao kad se on spomene.
Iz zelje kad neko ode vani, bar neko od tih neko napravi karijeru, a vi od pasica niste izbacili igraca, da igra bar tri godine u cugu u nekoj normalnoj ligi ili klubuFCS-FCS je napisao/la:pa sto izbaci gusu i jos neke odimi-dodji mi igrace...lafo toga nema u zelji
ima kao i svim klubovima..a et sto se beslija opet vrati...nije bio tolko star u trenutku kada se vraco da nije mogo odigrati jos sezonu ili dvije vani
ima. al' nam nije prvo ime poslije rata neko ranga alena škore.FCS-FCS je napisao/la:pa sto izbaci gusu i jos neke odimi-dodji mi igrace...lafo toga nema u zelji
ima kao i svim klubovima..a et sto se beslija opet vrati...nije bio tolko star u trenutku kada se vraco da nije mogo odigrati jos sezonu ili dvije vani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.