FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 11:57

Imam osjećaj da će karte u četvrtak planuti, zato najbolje da se na vrijeme osiguramo, da kasnije ne bi morali plačati duplo kod tapkaroša ili završiti na sjeveru... :D

A puno je kombinacija i neki od nas se ne slažu sa Osimamo, prvo oko pozicije Stanića u ekipi, zatim što igra Savić, a ne igra Perica, kako je Bešlija istrošen igrač i tu treba igrati neko drugi, ali tim koji pobjeđuje se jednostavno ne mjenja...

Svi će oni igrati redovno u Premier ligi, u tom sam ubjeđen, ne terba ni zaboraviti Kup, gdje smo po meni apsolutni favoriti, jer jednostavno u ovoj našoj ligi ne postoji trener koji može nadmudriti Osima u nock-out utakmicama... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 jul 2011, 12:00

zuka_TM je napisao/la:Žao mi je što neće biti otvorena zapadna tribina, jer bi stadion, vjerovatno, bio dobro popunjen", završio je naš sagovornik.
Ja fino kažem treba na vrijeme počupat one tute sa zapada i postavit prave stolice, trebaće i nama i njima i to još ove sezone...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 12:26

Jesam li ja sanjao ili sam negdje pročitao da će u prodaju biti pušteno 16 000 ulaznica!? :D
Ž '21!

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 24 jul 2011, 12:29

Bianconeri1988 je napisao/la:Jesam li ja sanjao ili sam negdje pročitao da će u prodaju biti pušteno 16 000 ulaznica!? :D
ja mislim da si sanjao, al nisam siguran :lol:

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 24 jul 2011, 12:34

vidim neki govore kako su igraci maccabija niski i brz igraju,i kako mi treba da ubacujemo igrace one brze umjesto onih visokih,ja bas tu vidim nasu priliku imamo par visokih igraca;Adilovic,Savic,Bogicevic,Vasilic,Ramic,Selimovic ako su vec tako niski mi bi ih ubili skok igrom :D
Željezničar za život cijeli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 12:36

A oni bi nas brzinom...Tako da bi tu odmah popušili foru...Tranzicija lopte je znatno brža kad igraju omaleni igrači nego bandere... :D
Ž '21!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 jul 2011, 12:43

Ja ću tačno da pobudalim.Već sedmicu dana dubim na glavi tražeći Željine pjesme koje se puštaju na tekmama,bar mislim daje tako jer su se puštale protiv Sheriffa.Kontaktirao sam i FKZ.com međutim oni kažu da nemaju pjesme koje sam ja tražio pa ko ima ako oni ne (DJ sa Koševa :? ).Tražim pjesmu koja počinje sa hukom lokomotive i pjeva je mislim lik koji pjeva i ovu noviju verziju naše himne,da li sam još neku pjesmu čuo na stadionu ne znam,nisam siguran da li je to ista pjesma ili druga neka ima neke stihove iz pjesme Speed Ten-a.Može li iko pomoći nisam valjda ja jedina budala koja traži te pjesme.Ušle mi u glavu, a ne mogu da slušam pa poludit ću :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 24 jul 2011, 12:46

Hamo da ti odgovorim, da sam trzio kao i ti pjesme, ali ih nema, ima samo od speed ten sampionska, a one sotale pjeva sejo bajraktarevic, radi u televiziji i on ih je snimio i nema ih nigdje naci, samo ako ti on da da ih presnimis

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 jul 2011, 13:02

kicked21 je napisao/la:Hamo da ti odgovorim, da sam trzio kao i ti pjesme, ali ih nema, ima samo od speed ten sampionska, a one sotale pjeva sejo bajraktarevic, radi u televiziji i on ih je snimio i nema ih nigdje naci, samo ako ti on da da ih presnimis
Hvala za informaciju onda neko treba kontaktirati neke ljude iz uprave pa da se te pjesme stave na FKŽ.com.Taj Sejo mi nije jasan nimalo lik je snimio pjesme,a nemaš gdje nabaviti dotične.Ako želi para neka brate pusti u prodaju,ako ne želi pa neka ustupi pravo za korištenje ili neka jednostavno stavi na internet.Čemu to nije valjda da drk* na svoje pjesme dok se puštaju samo na stadionima. :roll:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 24 jul 2011, 13:04

Hamo je napisao/la:
kicked21 je napisao/la:Hamo da ti odgovorim, da sam trzio kao i ti pjesme, ali ih nema, ima samo od speed ten sampionska, a one sotale pjeva sejo bajraktarevic, radi u televiziji i on ih je snimio i nema ih nigdje naci, samo ako ti on da da ih presnimis
Hvala za informaciju onda neko treba kontaktirati neke ljude iz uprave pa da se te pjesme stave na FKŽ.com.Taj Sejo mi nije jasan nimalo lik je snimio pjesme,a nemaš gdje nabaviti dotične.Ako želi para neka brate pusti u prodaju,ako ne želi pa neka ustupi pravo za korištenje ili neka jednostavno stavi na internet.Čemu to nije valjda da drk* na svoje pjesme dok se puštaju samo na stadionima. :roll:
ma nema nigdje... a da vas pitam imali dns trening zelje i u KOliko!!! :D

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 24 jul 2011, 13:07

evo jos jedno pitanje od mene :D jel' se dobije ista koficijenta kad se igra nerijeseno kao sad protiv sheriffa u revansu? :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jul 2011, 13:10

MaJaBa je napisao/la:evo jos jedno pitanje od mene :D jel' se dobije ista koficijenta kad se igra nerijeseno kao sad protiv sheriffa u revansu? :)
bodovi za koeficijent se dobivaju samo prolaskom dalje u pretkolima tek u playoffu se boduju i pojedinacni rezultati.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 24 jul 2011, 13:11

bistrikboy je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:evo jos jedno pitanje od mene :D jel' se dobije ista koficijenta kad se igra nerijeseno kao sad protiv sheriffa u revansu? :)
bodovi za koeficijent se dobivaju samo prolaskom dalje u pretkolima tek u playoffu se boduju i pojedinacni rezultati.
IMALI DANAS TRENING ZELJE!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 13:30

Protiv Sheriffa smo ukupno osvojili 1,75 bodova, 1 bod za prolaz, 0,5 za pobjedu u prvom susretu i 0,25 za remi u revanšu :D

Trening vjerovatno ima...Kad je jučer bio, bit će i danas...
Ž '21!

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 24 jul 2011, 13:32

Bianconeri1988 je napisao/la:
Protiv Sheriffa smo ukupno osvojili 1,75 bodova, 1 bod za prolaz, 0,5 za pobjedu u prvom susretu i 0,25 za remi u revanšu :D

eh hvala na informaciji,a u kolko je juce bio trening :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 13:35

18:30! Standardno! :D
Ž '21!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 jul 2011, 13:37

Kad pocinje prodaja ulaznica za Makabi??

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 jul 2011, 13:42

damirfile je napisao/la:Kad pocinje prodaja ulaznica za Makabi??
utorak, srijeda vjerovatno, bit ce na zvanicnoj uskoro
Za zivot cijeli!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 24 jul 2011, 13:44

Bianconeri1988 je napisao/la:

zeljo kao klub je od prolaska u trece pretkolo dobio 1 bod, a za drzavni koeficijent je ostvario 1.00 + 0.50 za pobjedu i nerjeseno

da ne objasnjavam tacno kako ide jer moram dosta pisati
uglavnom, klubovima direktno koeficijent ide samo od pretkola (i naravno grupne faze itd.), dakle u kojem se nalaze toliko bodova dobiju, a pojedinacni rezultati klubova, sarajevo pobjeda i nerjeseno, zeljo takodje, siroki samo nerjeseno itd... to ide u drzavni koeficijent
treba nam jos igraca iz BiH

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 13:46

Znam da ide nešto 1, 0,5 i 0,25...

Ti si ranije već pisao o tome...Fino objasnio...pa sam ovaj info i pokupio od tebe... :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.