Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

MMarcos
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la MMarcos » 02 sep 2013, 18:43

Ne bih da kujem teorije zavjere i ko zan čega, ali ako imate uživo odigrati 1 na Jablones kvota je 11 odigrajte. Ja sam uplatio 3e.
MIA SAN MIA!!!

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 02 sep 2013, 18:47

HazimK je napisao/la:slika
@28.7
Koja je ovo kladara? Može odg. na pp...
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 02 sep 2013, 19:00

Morecambe je napisao/la:
@28.7
Koja je ovo kladara? Može odg. na pp...

To je aplikacija koja prati moje tikete BETTING SLIP ( inace aplikacija je besplatna )
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 02 sep 2013, 19:02

MMarcos je napisao/la:Ne bih da kujem teorije zavjere i ko zan čega, ali ako imate uživo odigrati 1 na Jablones kvota je 11 odigrajte. Ja sam uplatio 3e.
Sa 0:2 na 3:2 ? Ne znam..

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 02 sep 2013, 19:09

HazimK je napisao/la: To je aplikacija koja prati moje tikete BETTING SLIP ( inace aplikacija je besplatna )
Ok, nasao sam je već. Hvala
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 02 sep 2013, 19:13

PSV II - Ajax II 1 Spala kvota sa 2.5 na 2.0 PSV-u ce se pridruziti nekoliko igraca iz prvog tima a sa druge strane Ajax-u povrjedjeno nekoliko igraca. Sretno ko isprati
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 sep 2013, 19:19

današnji

Rijeka - Lok. Zagreb oba daju 1.70
Estoril - Academica 1 1.60
Caen - Metz oba daju 1.85
Kaiserslautern - Energie Cottbus 1 1.75
8.81

sretno

arelinho care ima li šta za danas? :D

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 02 sep 2013, 19:22

Chupacabra je napisao/la:
MMarcos je napisao/la:Ne bih da kujem teorije zavjere i ko zan čega, ali ako imate uživo odigrati 1 na Jablones kvota je 11 odigrajte. Ja sam uplatio 3e.
Sa 0:2 na 3:2 ? Ne znam..
Meni trebaju smao gol da daju, jel gledas tekmu, jel imaju sanse?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 sep 2013, 19:30

evo jedan singl koji bi trebao lagano proći

Volendam-Eindhoven FC prvo poluvrijeme 2+ 2.00

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 02 sep 2013, 19:44

Brezovac je napisao/la:Meni trebaju smao gol da daju, jel gledas tekmu, jel imaju sanse?
I meni treba samo gol,po statistici napadaju pravo,al evo sad će kraj a ništa..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 sep 2013, 19:46

Estoril zaobidjite..mislim da ce doci 2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 sep 2013, 19:55

pintol_TM87 je napisao/la:Estoril zaobidjite..mislim da ce doci 2
da imaju sumnjiv h2h i još su tokom tjedna igrali europsku ligu tako da riskantno ali odigrao sam ih, gotovo je

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 02 sep 2013, 20:05

bevanda4 je napisao/la:
Snooker:

Davis S. - Mohammad 1 @1,57
Stevens - Doherty 1 @1,72
White J. - Poomjaeng 2 @1,72
Asif - Wattana 2 @1,40
Higgins - Senzahi 1 @1,20
Bingham - Whitty 1 @1,33 ------ OTKAZANO
Davis M. - Kachaiwong 1 @1,50
Hawkins - Mohammad 1 @1,36 ------ OTKAZANO
Selby - Higginson 1 @1,50

Ukupna kvota: 31,7
U desetom selu živi Antuntun!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 02 sep 2013, 20:07

pintol_TM87 je napisao/la:Estoril zaobidjite..mislim da ce doci 2
Ja igrao 1 :roll:
SAMO ČELIK !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 02 sep 2013, 20:07

Chupacabra je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:
Bingham - Joker 1 @1,25
Trump - Milkins 1 @1,55
Davis M. - Dale 1 @1,65

A taman te pohvalio :D
Bah, samo Bingham prošao. :) Rekao sam da ne valja na silu, al svejedno uplatim. Eh.. Bit će bolje, možda već sutra!

forumas01

Post Postao/la forumas01 » 02 sep 2013, 20:11

pogodim listic nakon pola godine i odem da ga isplatim dodjem pred williams kad ono pecat na vratima :lol: :lol:
valjda nece potrajati :)

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 02 sep 2013, 22:25

@28.7
slika

Hvala , ove Norvežane nisam stigao
ZELJEZNICAR 1921!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 sep 2013, 22:38

vecaveca je napisao/la:Ko prati kosarku zna li sta vise ko izostaje u reprezentacijama itd informacije za sada prvenstvo ?
u srijedu, počinje 38. Europsko prvenstvo u košarci. Domaćin mu je Slovenija, favoriti za zlato po običaju Španjolska i Francuska, ali prvenstvo će igrački biti nikad slabije...

Dirk Nowitzki (Njemačka)
Najbolji njemački košarkaš svih vremena Eurobasket će propustiti jer mu treba odmor kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu. Čak i da je htio nastupiti za reprezentaciju, vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban bi upalio crveno svjetlo jer 35-godišnjeg krilnog centra želi spremnog za sljedeću sezonu.
Njemačku je Nowitzki odveo do dvije medalje. Najprije do bronce na Svjetskom prvenstvu 2002. godine kada je u četvrtfinalu s deset poena u posljednjoj četvrtini slomio Španjolce. Tada je u Indianapolisu bio najbolji strijelac s 24 poena i izabran je za MVP-a turnira. Iste nagrade je pokupio i tri godine kasnije kada je reprezentaciju odveo do europskog srebra u Beogradu.

Pau Gasol (Španjolska)
Prošle godine nakon Olimpijskih igara košarkaš Los Angeles Lakersa poručio je kako je završio reprezentativnu karijeru. I zaista, neće igrati u Sloveniji, ali postoji mogućnost da za "Furiju" opet nastupi u budućnosti.
S reprezentacijom je sve osvojio, osim olimpijskog zlata. U finalima Igara 2008. i 2012. godine američki "Dream Team" je bio prejak za Gasola i društvo. Tko zna, možda za tri godine u Riju Gasol, tada 36-godišnjak, spremi osvetu.

Juan Carlos Navarro (Španjolska)
U NBA ligi se nije snašao, ali Barcelona i Španjolska su uvijek ovisile o njemu. Barcelonu je odveo do dvije Eurolige i sedam titula španjolskog prvaka, a s reprezentacijom je uzeo osam medalja, te na posljednjem Eurobasketu bio i MVP natjecanja.
Poput Gasola, i "La Bombi" jedino nedostaje olimpijsko zlato. Lov na treće uzastopno europsko zlato u 33. godini bio mu je previše, te se odlučio povući iz reprezentacije.

Luol Deng (Velika Britanija)
Kada su saznali da se njihovom pozivu neće odazvati košarkaš Chicago Bullsa, Britanci su prestali sanjati o drugom krugu Eurobasketa. Krilni igrač koji je nastupio na posljednja dva All-Stara, ovaj put je odlučio reprezentaciji reći ne.
Iako rođen u Sudanu, Deng od 15. godine igra za reprezentacije Engleske. Posljednji nastup za reprezentaciju imao je na domaćem terenu, u Londonu na prošlogodišnjim Igrama gdje je Britaniju vodio do skora od jedne pobjede i četiri poraza.

Joakim Noah (Francuska)
Konačno su Francuzi dočekali slabljenje šampionske generacije Španjolske, ali u napadu na desetkovane aktualne prvake nedostajat će im centar Chicago Bullsa. Noah, sin jednog od najboljih francuskih tenisača u povijesti Yannicka, igra najbolju košarku u svojoj karijeri. U prošloj sezoni je za svoje borbene nastupe nagrađen pozivom na All-Star utakmicu, te izborom u prvu obrambenu petorku NBA lige.
Jedan je od najzaslužnijih što su Francuzi prije dvije godine stigli do europskog srebra. Godinu dana kasnije je zbog ozljede koljena propustio Olimpijske igre, a prvenstvo u Sloveniji propušta jer se želi samostalno pripremiti za novu sezonu i napad Bullsa na titulu prvaka.

Nikola Peković (Crna Gora)
Maštali su Crnogorci o medalji na krilima centarske linije Peković - Vučević, ali njihove maštarije prekinuo je Nikola Peković. Cijelo ljeto je pregovarao s Minnesotom o novom ugovoru, na kraju se izborio za 60-ak milijuna dolara, ali i oslabio reprezentaciju svojim odustajanjem od prvenstva.
Ostala je tako Crna Gora "samo" na Vučeviću centru Orlando Magica, te ju umjesto borbe za medalju očekuje borba za drugi krug s Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom.

Andrej Kiriljenko (Rusija)
I ambicije Rusije su se smanjile nakon otkaza košarkaša Brooklyn Netsa. Na draftu 1999. godine odabran je kao 24., te je s 18 godina i 132 dana postao najmlađi Europljanin izabran na draftu i prvi Rus izabran u prvoj rundi.
Najveći uspjeh s reprezentacijom mu je zlato s Eurobasketa 2007. godine kada su Rusi šokirali domaćine Španjolce. Osim toga, prošle godine je svoju momčad odveo i do olimpijske bronce.

Danilo Gallinari (Italija)
Italija će u Sloveniji nastupiti bez najboljeg košarkaša, 25-godišnjeg krila Denver Nuggetsa. Gallo će prvenstvo propustiti zbog ozljede.
U siječnju 2012. godine potpisao je 42 milijuna dolara vrijedan četverogodišnji ugovor s Nuggetsima. Godinu kasnije Denver je izgledao sjajno i bio senzacija u NBA ligi. Međutim, sjajnu atmosferu u Denveru je prekinula ozljeda Gallinarija zbog koje je propustio doigravanje, a Denver je bez njega ispao od Golden Statea.

Miloš Teodosić (Srbija)
I Srbija će biti oslabljena na Eurobasketu. Osim što joj nedostaje nekoliko igrača pod košem, zbog ozljede će prvenstvo propustiti i playmaker CSKA i najbolji srpski košarkaš.
Čekao ga je izbornik Duda Ivković do posljednjeg dana, ali Teo ipak nije spreman za prvenstvo. Zauvijek će ostati upamćen kao košarkaš koji je na posljednjem Svjetskom prvenstvu tricom s devet metara poslao branitelje naslova Španjolce kući.

Zaza Pachulia (Gruzija)
I Gruzija je u Sloveniji bez najboljeg košarkaša. Centar Milwaukee Bucksa otkazao je nastup.
Kapetan gruzijske reprezentacije ime je izgradio u Atlanta Hawksima gdje je proveo posljednjih osam sezona. U prosjeku je igrao više od 20 minuta, te imao po šest poena i skokova. Gruzija je, ponajviše zahvaljujući njemu, izborila nastup na prvenstvu.

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 02 sep 2013, 23:50

Billy je napisao/la:Nešto od mene danas.
:?
slika

Na čemu ja padnem, na debeljuci... :D :D
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 03 sep 2013, 02:32

Na prvi pogled, opet su dali nekoliko "poklona" u snooker ponudi. Stvarno ne shvaćam odakle vade ovolike kvote na neke parove.. Idemo probat.

Yupeng - Kachaiwong 1 @1,70
Isprve sam mislio da je greška al sada vidim da Yupeng ima 5 uzastopnih poraza. A u grupnoj fazi ovog turnira je zadnji, iako ima kvalitet da u par dana osvane na prvom mjestu, to sam uvjeren! Gledajući imena ostalih 5, Yupeng uz Dominica Dalea ovo mora lagano proć. Ako se misli uozbiljit, idealan početak bi bio protiv ove nepoznanice Kachaiwonga (???). Vidite i sami da mu statistika nije bajna, al na 1,70 mislim da se itekako isplati uvrstit ga na neki od tiketa. Zapaprio je on puno puno težim protivnicima!

Hawkins - Asif 1 @1,30 (smrdi na zicer dana)
Za Yupenga još donekle razumijem onoliku kvotu, al na Hawkinsa stavit 1,30 protiv nekakvog Asifa?
Hawkins koji je prije par mjeseci igrao finale svjetskog prvenstva sa gospodinom Ronniem O'Sullivanom.. Koji je jučer 5-0 dobio Waldena kojega je morao proći u polufinalu dotičnog SP-a.. Hawkins koji zadnjih godinu dana igra snooker karijere.. A Asif?!? Jel se to jede? Previše enormna kvota da bih se uopće dvoumio!

Robertson - White J. 1 @1,35
Moćni Australac protiv Džimija, engleske snooker legende. Opet previsoka kvota po meni. Da je White u vrhuncu karijere, Robertson bi mu mogao samo čistit štapove :) Ali, nažalost, Džimijevi dani su prošli još 80-ih. Mislim da Neil ovo sutra rješava bez problema, možda mu i pokloni koji frejm, čisto iz poštovanja.

Stevens M. - Borg 1 @1,40
Ovo dodajem zato što znam koliko Matthew može bit neugodan, a za Borga, iskreno, nikad čuo!
Ako vam to nije dovoljno, a znam da nije, evo jedna zanimljivost od jučer:

2.9.2013.
Stevens - Doherty 5:1

2.9.2013. (malo kasnije)
Borg - Doherty 4:5

Ukupna kvota: 4,1769

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.