Ja sinoc kad sam gledala na BHT Sportu, vidjeh da je covjek oboren. I sad sam pregledala 20 puta snimak, i opet isto. Prosao lik dvojicu, treci ga morao zaustaviti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma možda i koju milijardicu, kaže Tan "Jedina dva uvjeta su da se riješi situacija sa povjeriocima te da se otpišu kamate na porez sportskim klubovima u FBiH.", samo da se to riješi i eto para, hahahaha, a on za dan zaradi ko što je komplet dug prema povjeriocima i komplet kamate državi, al eto čovjek se nada da će ipak povjerioci poopraštat dugove a država otpisat kamate pa da on može rahat uletit koju milijardu, joj Dino svaka ti dala, ovakve ublehe prodavat ovim dragim ljudima pa to je za Oskara, al dobar fol mora se fakat priznat, meni je i onaj Nijemac bio esktra što je ulagao s Hotićem, dok su najjači turski biznismeni koji žele da kupe klub bili isto svojevrstan hit, malo je s onim arapskim biznismenima možda i pretjerao, al ovo s Tanom je zakuco za sva vremena, nema dalje, svake godine se nađe neka priča da zamaže oči nervoznim navijačima koji titule stoljećima nisu vidjeli, ali fakat se uspjeva, ne da se uspjeva, već ovdje je veća euforija nego među Bajernovim navijačima, majstorski i kapa do poda, al stvarno iskrenosjever je napisao/la:Ma Tan brat,ljubi ga majkapljunut će on koje milionče više
Ovaj Dino?blavor je napisao/la:Ma možda i koju milijardicu, kaže Tan "Jedina dva uvjeta su da se riješi situacija sa povjeriocima te da se otpišu kamate na porez sportskim klubovima u FBiH.", samo da se to riješi i eto para, hahahaha, a on za dan zaradi ko što je komplet dug prema povjeriocima i komplet kamate državi, al eto čovjek se nada da će ipak povjerioci poopraštat dugove a država otpisat kamate pa da on može rahat uletit koju milijardu, joj Dino svaka ti dala, ovakve ublehe prodavat ovim dragim ljudima pa to je za Oskara, al dobar fol mora se fakat priznat, meni je i onaj Nijemac bio esktra što je ulagao s Hotićem, dok su najjači turski biznismeni koji žele da kupe klub bili isto svojevrstan hit, malo je s onim arapskim biznismenima možda i pretjerao, al ovo s Tanom je zakuco za sva vremena, nema dalje, svake godine se nađe neka priča da zamaže oči nervoznim navijačima koji titule stoljećima nisu vidjeli, ali fakat se uspjeva, ne da se uspjeva, već ovdje je veća euforija nego među Bajernovim navijačima, majstorski i kapa do poda, al stvarno iskreno))
SarajlijaTM je napisao/la:@gang evil
Prosla sezona, olimpic, sad jasnije?
Mani se tih balavih fora...
Nije pametnije...."za taj kes" cemo kupiti sve sudije...od Bihaca do Neuma samo da budemo ispred vas i da osjetite kako je osvajati trofeje kad si svima "simpatican", pa cak i sudijama...a da taj neko niste vi....postenjacine sa Golubarnika...SarajlijaTM je napisao/la:I sta s ovim, poslusaj malo bolje uvod kako fino velez nahvalise.
Penal, fino se vidi, uhvatio mu noge i oborio ga
Jesi ovo citav dan trazio?
@stariji pitari
Ok, ne vidi se fino, to stoji, ali isto tako bode oci da pada ko da je na minu sto. Bode oci zadnjih 5 kola, 4 penala, 3 crvena, a vama nista...
Mali Ara se kune, da je bio penal za derbi, ali se bojao pasti, jer bi mu bjelica dao karton 100%
Znam da sve radite za titulu, ali zar nije pametnije za taj kes dovesti juniore da pojacaju taj vezni red? Za koji husref kaze da nije to to...
Ne morate mi odg, ja vam necu vise polemisati o ovome
Pozz
opusti se druze uzivaj ,necemo mi ove godine biti prvaci .napredujemo lagano al sigurno .champions1921 je napisao/la:![]()
![]()
Amar im je dozivotna trauma.. Sto je najgore opet ce nam u ledja gledati pa mozda i Bill Gates dodje da uvali koju milijardu i da pomogne najvecem i najtrofejnijem klubu sa ovih prostora i sire ciji navijaci sebe vole nazivati kojekakvim mitskim stvorenjima (kakve li ironije) da konacno maknu neki trofej ispred nosa siromasnom klubu koji nema za struje..
Index A.Ha.Nakon pobjede, navijači su gradom prošli u korteu i tražili odlazak "malezijskog vladara" koji bi svoju diktaturu mogao nastaviti u Sarajevu, klubu na čiji je dres već stavio upadljivu reklamu "Visit Malaysia".
Očekuje li ista borba za dres i grb i Horde zla, navijačku skupinu koja prati Sarajevo?
Pa iskompleksirani kreten.England je napisao/la:Index A.Ha.Nakon pobjede, navijači su gradom prošli u korteu i tražili odlazak "malezijskog vladara" koji bi svoju diktaturu mogao nastaviti u Sarajevu, klubu na čiji je dres već stavio upadljivu reklamu "Visit Malaysia".
Očekuje li ista borba za dres i grb i Horde zla, navijačku skupinu koja prati Sarajevo?
cudo nije ss.ba A.B.England je napisao/la:Index A.Ha.Nakon pobjede, navijači su gradom prošli u korteu i tražili odlazak "malezijskog vladara" koji bi svoju diktaturu mogao nastaviti u Sarajevu, klubu na čiji je dres već stavio upadljivu reklamu "Visit Malaysia".
BegAx je napisao/la:Pa iskompleksirani kreten.England je napisao/la:Index A.Ha.Nakon pobjede, navijači su gradom prošli u korteu i tražili odlazak "malezijskog vladara" koji bi svoju diktaturu mogao nastaviti u Sarajevu, klubu na čiji je dres već stavio upadljivu reklamu "Visit Malaysia".
@jug-onostalgicar
Brinite se vi za buducnost svog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.